Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Φίλε μου κι για αλλά μπορεί να τον εγκαλέσει κάποιος πχ περίπτωση του τερματοφύλακα όταν πέρσι ο κοταρσκι δεν ήταν σε καλό φεγγάρι θα μπορούσε ο έξοχος παβλενκα να πάρει κάποια ευκαιρία . Ως εκεί όμως ούτε στα αποδητηρια ήμουν ούτε μπορώ να ξέρω με σιγουριά πια ήταν η κατάσταση του παβλενκα την συγκεκριμένη στιγμή . Γαι το ματς με την Στεαουα προφανώς εννοείς τον δεύτερο νοκ αουτ επαναληπτικό . Είναι πολύ απλό στην μάχη των πάγκων τον κέρδισε ο αντίπαλος προπονητής . Προσωπική άποψη είναι ότι είμασταν καλύτεροι και στα δυο προηγούμενα ματς και ειδικά στο δεύτερο μας ξύρισε κόντρα η διαιτησία , κατέβηκε ο,λουτσεσκου με την ίδια πάνω κάτω αντίληψη αλλά οι Ρουμάνοι το είχανε διαβάσει καλύτερα το ματς κι χάσαμε εκεί μέσα κανονικά .
gervasio
Διαφωνώ με την εμπλοκή του στο ξύλο έξω από την παπαρίνα. Ο προπονητής είναι θεσμικό όργανο της ομάδας και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες και ενέργειες έξω από τα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα. Άλλωστε αυτό μας στοίχισε.
Για το ματς στην Γαλλία και δεδομένου ότι ακολουθεί αγώνας μη ντέρμπι (όχι βέβαια ότι πρέπει να τον υποτιμήσουμε), νομίζω ότι δεν θα κάνει τόσο εκτεταμένο rotation. Η Λιλ είναι πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα και να μην ξεχνάμε ότι πέρσι κέρδισε εκεί την Ρεάλ. Αλλά ας μην προτρέχω, προηγείται το ματς με το άλλο σίχαμα του λεκανοπεδίου που μεγάλη ζημιά μας έκανε στην κανονική περίοδο με την βρωμιά του.
Διαφωνώ με την εμπλοκή του στο ξύλο έξω από την παπαρίνα. Ο προπονητής είναι θεσμικό όργανο της ομάδας και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες και ενέργειες έξω από τα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα. Άλλωστε αυτό μας στοίχισε.
Για το ματς στην Γαλλία και δεδομένου ότι ακολουθεί αγώνας μη ντέρμπι (όχι βέβαια ότι πρέπει να τον υποτιμήσουμε), νομίζω ότι δεν θα κάνει τόσο εκτεταμένο rotation. Η Λιλ είναι πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα και να μην ξεχνάμε ότι πέρσι κέρδισε εκεί την Ρεάλ. Αλλά ας μην προτρέχω, προηγείται το ματς με το άλλο σίχαμα του λεκανοπεδίου που μεγάλη ζημιά μας έκανε στην κανονική περίοδο με την βρωμιά του.
Ράζβαν μετα την Νίκη με τον Γκέυ μας έδειξες σε όλους πως είσαι γάτα εφτάψυχη ντόπαρε την ομάδα όπως μόνο εσύ ξέρεις και κάνε ένα διπλό με την Χαρτινή και τότε ναι και επισήμως θα είσαι ο Χαιλάντερ του Π.Α.Ο.Κ. μας !!!

Τώρα που διάβαζα το θέμα μου ήρθε στο μυαλό πως έχουν γραφτεί για τον Lucescu 5 γεμάτα 500άρια θέματα και άλλες 50 σελίδες από το έκτο. Δηλαδή 500χ15=7500 post ανά θέμα δηλαδή 37.500 + 50χ15, συνολικά περισσότερα από 38.250 post. Τριάντα οχτώ χιλιάδες διακόσια πενήντα post μόνο για την πάρτη του, μόνο στο forum μας. Επόμενος στόχος να φτάσει τις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες post που είπε κι ένας σοφός.

- These users thanked the author wickerman for the post (total 3):
- Ally Samagoal, Ιάσονας, lkosmid
- WestBlock4
Γλεντα τους εμμονικους αμπαλους ραζβαν κ μαζι κ ολες τις πουτανες της Αθήνας.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- dragon, thanente
Κι ακομα έχουμε Οκτώβριο....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post:
- leomatos88
- paokkerkir
Ελα μάστορα, για σημερα μας κάνεις, απο αύριο το ξαναβλεπουμε. 

- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 5):
- Dimitrisou, dragon, wickerman, thanente, paok apo epilogi
Να κερδίζει η ομάδα κι ας μας κάνεις ρόμπες εμάς που σε αμφισβητήσαμε!
Μόνοι πρώτοι ρε!
Μόνοι πρώτοι ρε!
- abc_o_ karpouzas
Αυτό.Rexaris έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:02 Να κερδίζει η ομάδα κι ας μας κάνεις ρόμπες εμάς που σε αμφισβητήσαμε!
Μόνοι πρώτοι ρε!
Μεγάλη προσοχή στα αποδητηρια και στο πάρκινγκ κατα την αποχώρηση. Οι βρωμιαρηδες την έπεσαν στον παρατηρητή αγώνα Λανουα και η αστυνομία τους κάλυψε κανονικότατα, εισαγγελίας στις αθηναϊκές ομάδες είναι σε ρόλο θυρωρού ... θα πάνε να κάνουν μανούρα γιατί έχουν επιτροπές, μπάτσους, περιφεριες όλους δικούς τους μιλημένους.
Νίκησε ο Ραζβαν κατά κράτος τον αντίπαλο προπονητή, που δεν ήξερε τι άλλο να παίξει. Του πήρε την ταυτότητα σήμερα. Μπράβο σε όλους για μια τεράστια νίκη. 5-2-0 αήττητος μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ του Ραζβαν με μια εξαιρετική συγκομιδή μετά από 2 ντέρμπι. Μακάρι να κρατήσουμε αυτό το μαχητικό πνεύμα και με τους θεωρητικά μικρούς. Η ομάδα έβγαλε πολλά θετικά με ανάπτυξη, πλουραρισμο και αμυντικές αρετές. Η προσήλωση πίσω αν συνεχιστεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να σηκώσει το πρωτάθλημα!