Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Andrew R

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Andrew R »

Φίλε μου κι για αλλά μπορεί να τον εγκαλέσει κάποιος πχ περίπτωση του τερματοφύλακα όταν πέρσι ο κοταρσκι δεν ήταν σε καλό φεγγάρι θα μπορούσε ο έξοχος παβλενκα να πάρει κάποια ευκαιρία . Ως εκεί όμως ούτε στα αποδητηρια ήμουν ούτε μπορώ να ξέρω με σιγουριά πια ήταν η κατάσταση του παβλενκα την συγκεκριμένη στιγμή . Γαι το ματς με την Στεαουα προφανώς εννοείς τον δεύτερο νοκ αουτ επαναληπτικό . Είναι πολύ απλό στην μάχη των πάγκων τον κέρδισε ο αντίπαλος προπονητής . Προσωπική άποψη είναι ότι είμασταν καλύτεροι και στα δυο προηγούμενα ματς και ειδικά στο δεύτερο μας ξύρισε κόντρα η διαιτησία , κατέβηκε ο,λουτσεσκου με την ίδια πάνω κάτω αντίληψη αλλά οι Ρουμάνοι το είχανε διαβάσει καλύτερα το ματς κι χάσαμε εκεί μέσα κανονικά .
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gervasio
Διαφωνώ με την εμπλοκή του στο ξύλο έξω από την παπαρίνα. Ο προπονητής είναι θεσμικό όργανο της ομάδας και δεν πρέπει να εμπλέκεται σε καυγάδες και ενέργειες έξω από τα καθαρά προπονητικά του καθήκοντα. Άλλωστε αυτό μας στοίχισε.
Για το ματς στην Γαλλία και δεδομένου ότι ακολουθεί αγώνας μη ντέρμπι (όχι βέβαια ότι πρέπει να τον υποτιμήσουμε), νομίζω ότι δεν θα κάνει τόσο εκτεταμένο rotation. Η Λιλ είναι πολύ δυνατή και αθλητική ομάδα και να μην ξεχνάμε ότι πέρσι κέρδισε εκεί την Ρεάλ. Αλλά ας μην προτρέχω, προηγείται το ματς με το άλλο σίχαμα του λεκανοπεδίου που μεγάλη ζημιά μας έκανε στην κανονική περίοδο με την βρωμιά του.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
Andrew R, geobila
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Ράζβαν μετα την Νίκη με τον Γκέυ μας έδειξες σε όλους πως είσαι γάτα εφτάψυχη ντόπαρε την ομάδα όπως μόνο εσύ ξέρεις και κάνε ένα διπλό με την Χαρτινή και τότε ναι και επισήμως θα είσαι ο Χαιλάντερ του Π.Α.Ο.Κ. μας !!! :nairepaok: :pano: :| :| :| :|
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Count Dracula ρούφα τους το αίμα στην παπαρίνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”