ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Συλλυπητήρια στους οικείους της οικογένειας.
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
Παράδειγμα προς μίμηση ,παράδειγμα για το ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής και πόσο δυνατοί μπορεί να γίνουμε...
Ευθύνη όλων ο Γιάννης να είναι,όπου επιθυμει, εντός γηπέδου..
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 4):
- ALexkarag4, Rexaris, Psaras, aivas19
-
Καλό Παράδεισο Κύριε Λούκα.Ο Γιαννάκης είναι χρέος όλων ημών να εξακολουθεί νά βρίσκεται όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author ALexkarag4 for the post (total 2):
- Rexaris, Psaras
Συμφωνώ, είναι εύκολο για μια ΠΑΕ να το κανονίσει, ενώ για τον μέσο οπαδό πολύ δύσκολο.Andrew R έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 13:00 Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρουν μια άκρη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κάποιος να πηγαίνει κι να φέρνει τον Γιανναρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα σε όλα τα πα αθλήματα. Ο Γιάννης μπορεί να είναι το σύμβολο αλλά η πραγματική δύναμη κρυβόταν πίσω από αυτόν τον άνθρωπο . Καποιος δηλαδή πρέπει να σπρώξει το καροτσάκι τώρα. Η απώλεια δυστυχώς δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά κομμάτι από το έργο είναι υποχρέωση του συλλόγου να συνεχιστεί. Πχ μια συμφωνία με μια εταιρεία ταξί, ή με λευκό ταξί ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα μπορεί να υποδειχθεί κι από την ίδια την οικογένεια. Αν οσωνουπο έχουμε κι δύο δισεκατομμυριούχους στην οικογένεια είναι πραγματικά εξαιρετικά εύκολο να φροντίσει η οικογένεια να έχουμε τον Γιάννη πάντα δίπλα μας
Και όχι μόνο ταξί, αλλά και συνοδό.
Θα μπορούσαν να ναυλώσουν όχημα αλλά και άνθρωπο, που να φέρνει τον μικρό στο γήπεδο, και να τον επιστρέφει μετά τον αγώνα.
Μιλάμε για 15-20 αγώνες την σεζόν, δεν νομίζω να τίθεται θέμα οργάνωσης ή κόστους ή ανάληψης κάποιας ευθύνης.
Για τον μικρό, το γήπεδο είναι μεγάλη υπόθεση, για αυτό και ο πατέρας του έκανε τόσες θυσίες, να βλέπει τον μικρό του να γελάει χαρούμενος.
Δόξα και τιμή, σε γονείς που θυσιάζονται για να χαμογελάνε χαρούμενα τα παιδιά τους.
Είχα την τύχη να τον γνωρίσω τον μακαρίτη. Σπουδαίος πατέρας.
- navigator11
Μετά από μια αρκετά κουραστική ως τώρα μέρα μπήκα λίγο να χαζολογήσω, διαβάζοντας λίγο ξεκατίνιασμα περί ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΣ κλπ.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό στον πλανήτη Γη, που δίδαξε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Χωρίς να τον ξέρω, ούτε καν να τον έχω δει έστω μισή φορά ακόμα κι από απόσταση, νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση για το συμβάν.
Και διάβασα αυτό το θλιβερό νέο. Το μεγαλύτερο παράσημο αυτού του Ανθρώπου δεν ήταν σίγουρα η οπαδική του ιδιότητα. Αλλά ότι υπήρξε γονεϊκό Υπόδειγμα, όχι σίγουρα το μοναδικό στον πλανήτη Γη, που δίδαξε τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Χωρίς να τον ξέρω, ούτε καν να τον έχω δει έστω μισή φορά ακόμα κι από απόσταση, νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση για το συμβάν.
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
- DamoN, aivas19, leomatos88, eorptol1
- ΑποστόληςΑ
Καλό Παράδεισο να έχει ο Λουκάς, αν και είμαι σίγουρος ότι προς τα εκεί πορεύεται. Εύχομαι όσοι έμειναν πίσω να βοηθήσουν τον Γιαννάκη να αντεπεξέλθει τις δυσκολίες της ζωής. Μεγάλη υπόθεση να έχεις στην οικογένειά σου τέτοιο πρόβλημα και να παραμένεις στις επάλξεις!
Δε ξέρεις καν τι να γράψεις...
Όποιος είχε την τύχη και την ευτυχία να μιλήσει έστω και μια φορά με αυτό τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΠΑΤΕΡΑ καταλαβαίνει για τι ύπαρξη μιλάμε.
Όλη του η ζωή να προσφέρει ότι έχει ανάγει ο γιος του.
Χρέος της ομάδας αλλά και όλων μας να βοηθήσουμε το Γιαννάκη όπου και όπως μπορούμε
Καλό ταξίδι Κ Λουκά
Όποιος είχε την τύχη και την ευτυχία να μιλήσει έστω και μια φορά με αυτό τον ΑΝΘΡΩΠΟ και ΠΑΤΕΡΑ καταλαβαίνει για τι ύπαρξη μιλάμε.
Όλη του η ζωή να προσφέρει ότι έχει ανάγει ο γιος του.
Χρέος της ομάδας αλλά και όλων μας να βοηθήσουμε το Γιαννάκη όπου και όπως μπορούμε
Καλό ταξίδι Κ Λουκά
- kataramenos5
Τι να πεις......Τον Γιανναρο (κι οχι Γιαννακη) τον εχω προτυπο γιατι ειναι πιο ΠΑΟΚ απ ολους μας,γιατι ειναι παντα εκει.Ηρωας ο μπαμπας του.Να ναι καλα εκει πανωloukas karadimos έγραψε: Τρί 14 Οκτ 2025, 11:25 τι να πει κανεις για τον κ Λουκα, και τι να πει κανεις για τον Γιαννακη. παντα εκει, βρεξει χιονισει, ο ενας για τον γιο του και ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. αν εχεις γνωρισει μπαμπα και γιο καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ για ολα εμας τα αρρωστακια που μπαινουμε στο πουλμαν η στηνομαστε μπροστα απο μια οθονη καθε Κυριακη. η μπαλα ειναι μονο η αφορμη.
καλο ταξιδι κυριε Λουκα. ευχομαι η οικογενεια του ΠΑΟΚ να φροντισει να μην λειψει τιποτα στον Γιαννακη, αν και το κενο σου δεν αναπληρωνεται με τιποτα..
Επειδή μέσα στην ζωή είναι κ αυτά τα στενάχωρα .ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει .είναι τόσο δύσκολο αντί για 10€ να το αγοράζουμε 11€ κ να γίνει ένα ταμείο το οποίο θα μπορεί π.χ να φροντίσει το κάθε Γιαννάκη ,τον κάθε οπαδό που έχασε το πόδι του σε ένα πούλμαν της ομάδας να γίνει ένα άγαλμα σε κάποιον κ διαφορα άρα .να νιώθουμε ότι προσφέρουμε κάτι κ εμείς έστω το ελάχιστο
- john4serres