ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

tasso85 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 21:48 σαν σημερα δολοφονηθηκε απο τρεις οπαδους του αρη ο Αριστειδης Δημητριαδης το 1983
πολυ περηφανος που η ομαδα που αγαπησε κι εκεινος κι εμεις δεν εκμεταλλευτηκε ποτε αυτη τη δολοφονια
πολυ περηφανος που το ονομα του δεν αναφερεται ποτε στον καταλογο των θυματων οπαδικης βιας απο τους "αντικειμενικους"
και που δεν πηρε καμια οδος το ονομα του 42 χρονια αργοτερα
αιωνια του η μνημη

υγ για να μη ξεχνιομαστε, εκ των τριων αδελφων δολοφονων, αυτος που, με την ενοχη ανοχη της "δικαιοσυνης", το πηρε πανω του ηταν εξω σε 6-7 χρονια, οι αλλοι δυο αθωοι
Ήταν το επεισόδιο που ο μικρός (17χρόνων αν θυμάμαι καλά) ήταν ποδηλάτης; Αν είναι αυτό απ' ό,τι θυμάμαι κάποιος εκ των τριών τον ρώτησε τι έκανε ο.α.ρ.η.σ. κι εκείνος απάντησε "έφαγε πεντάρα" (είχε χάσει 5-1 αν θυμάμαι καλά). Οι εφημερίδες της εποχής (Θεσσαλονίκη) έγραψαν ότι δεν ανήκε σε καμία ομάδα, για να μην γίνει σύρραξη.
Ο Θεός να τον αναπαύει!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Ασυγχώρητος από μέρος μου που δεν έγραψα ένα έστω μικρό χαιρετισμό για τον γίγαντα Σαβουλιδη . Νταμάρι κανονικό σε μια εποχή που οι τερματοφύλακες δεν είχαν σε καμία περίπτωση τον σωματότυπο που έχουν σήμερα , και όπου η έκρηξη η αλτικοτητα και η καλή έξοδος ήταν τα κυρίαρχα συστατικά ενός ολοκληρωμένου τέρματος . Μεγάλος παλίκαρος κι ασταμάτητος όταν έπαιρνε φορά γαι έξοδο, Σήμα κατατεθέν το καπελάκι που συνήθιζε να φορά αλλά Καστελινι στα αξέχαστα κυριακάτικα μεσημεριανά παιχνίδια που γινόταν στο ναό μας. Σήμερα η κυρίαρχη ποδοσφαιρική αντίληψη είναι ότι ο τερματοφύλακας πρέπει να δρα σαν ένα μεγάλο εμπόδιο όπου θα κατευθύνει το σωμα του προς την μπάλα και που ο όγκος του σώματος του θα είναι αποτρεπτικός .
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους μιλαμε γαι τους αδερφούς παπουτσήδες που δολοφόνησαν τον έφηβο τότε Αριστείδη και που κατά μια διαβολική σύμπτωση τα ΜΜΕ της εποχής έκαναν ακριβως το ίδιο πραγμα που συναιβει και με την δολοφονία εμπρησμό του εύθυμη Λιακα και του ξαδέλφου του στα τον άτυχο τελικό κυπέλου απέναντι στον πανιώνιο . Είναι υποχρέωση ιερή του ΠΑΟΚ μας να μην αφήσει στην λήθη του χρόνου τέτοια γεγονότα .
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο τεράστιος Σταύρος Σαράφης.

Πρωτος σκορερ στην ιστορια του συλλογου και τεταρτος σε συμμετοχες.

Σε ολη του την καριερα αγωνιστηκε μονο στον ΠΑΟΚ.

"Καισαρα" ζεις για παντα ΠΑΟΚτσής.
These users thanked the author Cylon-4 for the post (total 10):
ABOLEYTOI, Kabamaru11, iremidynami 4+, stazath4, lkosmid, george188, icue, aivas19, loukas karadimos, Azrael
george188

Δημοσίευση από george188 »

Πολλά συλληπητήρια στην οικογένεια του Γιαννάκη. Κύριε Λουκά δεν σας γνώρισα ποτέ όμως η στεναχώρια είναι μεγάλη. Ήσασταν πρότυπο πατέρα και δίνατε μαθήματα ζωής και μαθήματα ΠΑΟΚ.
Οπως εγραψε και κάποιος το "Σε κάθε γηπεδο σε ολη τη γη" ίσως να γράφτηκε για σας και για τον Γιαννάκη. Καλό παράδεισο να εχετε και απο εκει ψηλά να τραγουδάτε με τα υπολοιπα ΠΑΟΚτσακια μας
These users thanked the author george188 for the post (total 13):
PAOKevolution, astral, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, st4this, Guitarman, Azrael, icue, john78, theo-drama, aivas19 and 3 more users
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

τι να πει κανεις για τον κ Λουκα, και τι να πει κανεις για τον Γιαννακη. παντα εκει, βρεξει χιονισει, ο ενας για τον γιο του και ο αλλος για τον ΠΑΟΚ. αν εχεις γνωρισει μπαμπα και γιο καταλαβαινεις τι πραγματικα ειναι ο ΠΑΟΚ και ο καθε ΠΑΟΚ για ολα εμας τα αρρωστακια που μπαινουμε στο πουλμαν η στηνομαστε μπροστα απο μια οθονη καθε Κυριακη. η μπαλα ειναι μονο η αφορμη.

καλο ταξιδι κυριε Λουκα. ευχομαι η οικογενεια του ΠΑΟΚ να φροντισει να μην λειψει τιποτα στον Γιαννακη, αν και το κενο σου δεν αναπληρωνεται με τιποτα..
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
george188, Panx Romana, aivas19, stazath4, Nikodiai
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος
Ήρωας της ζωής
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι ρε πούστη χαρε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Καλό παράδεισο σε αυτο το πρότυπο ΠΑΤΈΡΑ. Συλλυπητήρια στου οικείους του
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Μολις τωρα το διαβασα,μεγαλη στεναχωρια και πικρα.Ελαφρυ να ειναι το χωμα στον ΠΑΤΕΡΑ.Ελπιζω να υπαρχουν ανθρωποι διπλα στον Γιαννακη,στον πιο πιστο και αγνο παοκτση αυτη την στιγμη.
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Αιωνία του η μνήμη
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Ελπίζω να γίνει κάποια κίνηση να βοηθήσουμε εμείς οι ανώνυμοι στρατιώτες του ΠΑΟΚ αυτό το παιδί άμεσα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρουν μια άκρη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κάποιος να πηγαίνει κι να φέρνει τον Γιανναρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα σε όλα τα πα αθλήματα. Ο Γιάννης μπορεί να είναι το σύμβολο αλλά η πραγματική δύναμη κρυβόταν πίσω από αυτόν τον άνθρωπο . Καποιος δηλαδή πρέπει να σπρώξει το καροτσάκι τώρα. Η απώλεια δυστυχώς δεν αναπληρώνεται με τίποτα, αλλά κομμάτι από το έργο είναι υποχρέωση του συλλόγου να συνεχιστεί. Πχ μια συμφωνία με μια εταιρεία ταξί, ή με λευκό ταξί ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα μπορεί να υποδειχθεί κι από την ίδια την οικογένεια. Αν οσωνουπο έχουμε κι δύο δισεκατομμυριούχους στην οικογένεια είναι πραγματικά εξαιρετικά εύκολο να φροντίσει η οικογένεια να έχουμε τον Γιάννη πάντα δίπλα μας
These users thanked the author Andrew R for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

R.I.P
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο άνθρωπος αυτός γαλουχησε τον πιο πιστό οπαδό του ΠΑΟΚ.

Χρέος του συλλόγου και όλων των θεσμικών παραγόντων του, είναι να μπορεί ο Γιάννης να συνεχίσει απρόσκοπτα να βλέπει τον ΠΑΟΚ.Να λυθεί το οποίο πρόβλημα οικονομικό ή παρόμοιας φύσης πρόβλημα.

Ο κ. Λουκάς και ο Γιάννης θα θυμίζουν σε όλους μας πως είναι το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα"

Οι άνθρωποι που έκαναν πράξη το "τ μόνο που με ένοιαζε να είμαστε μαζί,"

Ιβάν, Τελης, ΑΣ, Χατζόπουλος, Αμοιριδης, Τσαλοπουλος, ας φροντίσουν την οικογένεια του Γιάννη. Θα είναι το πιο μεγάλο παράσημο για τα 100 χρόνια του συλλόγου.
These users thanked the author tzo_1926 for the post (total 3):
vs40, iremidynami 4+, aivas19
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Καλό παράδεισο ο άνθρωπος
Καλή δύναμη στην οικογένεια του και στο Γιαννάκη
Η ομάδα το κατά δύναμιν και ανεξαρτήτου κόστους
These users thanked the author -billios- for the post:
vs40
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”