Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Odi »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:20
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
Ο μεγαλομέτοχος ήταν ανοιχτός σε επικοινωνία;
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Νομίζεις ότι πέταξε το πουλάκι.
Ετοιμάσου για τα επόμενα επεισόδια με τα πουλάκια.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.

Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
These users thanked the author Odi for the post:
Metagrafakias
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:19
Dimitrisou έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:14
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:10

Συμφωνώ. Κρίμα.

Κρίμα να βγαίνει από όλους τους δημοσιογράφους της ΠΑΕ οτι υπάρχει θέμα κεφαλαίων και μετά να βγαίνουμε σαν παιδάκια να λέμε οτι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυρ Κυρ.

Κρίμα να ξεχνάμε οτι η ΠΑΕ τηρούσε τρία χρόνια σιγή ιχθύος για τη Νέα Τούμπα ακριβώς λόγω απολύτως κατανοητών οικονομικών δυσχερειών και μετά να γράφει στα social "Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει και να περιμένει να πούμε και μπράβο.

Κρίμαι που ξαναείδαμε τον Ιβάν μετά από πέντε χρόνια μόνο επειδή ένιωσε απειλή.

Κρίμα να κλωτσάμε την πρώτη ευκαιρία για το μπάσκετ εδώ και 30 χρόνια πριν τη δούμε καν.

Κρίμα να υπάρχει αυτή η αρρώστια της διχόνοιας.

Κρίμα να μην επιστευόμαστε τον Χατζόπουλο που έιναι ότι πιο ΠΑΟΚ έχω δει σε παράγοντα σε όλη μου τη ζωή.

Κρίμα γενικά
Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχεις δει πάντως πήρε θέση κατά του ΑΣ και υπέρ του εξαφανισμενου...το κομμάτι της ΚΑΕ είναι άλλο θέμα ..το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου θέλει τον Μυστακίδη..το ότι είναι σκεπτικοί λόγω του άλλου θέματος συγνωμμη αλλά να το σκεφτούν αυτοί που το δημιούργησαν..
Σαφώς πήρε θέση υπέρ του ΙΒάν. Είναι ο ευεργέτης του συλλόγου, βοήθησε και την ΚΑΕ ενώ ο άλλος ακόμη δεν είχε κάνει τίποτα. Ούτε καν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Σωστά έπραξε ο Χατζόπουλος.

Αυτοί που δημιούργησαν το θέμα είναι η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά και μετά ο ΑΣ. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι λόγω κυρ κυρ έγινε ότι έγινε..δεν ήταν απλά μια αφορμή; Γιατι και πάλι είναι λαμόγια άσχετου αφορμής..όχι από τον Μυστακίδη αλλά από τον ΑΣ..εγώ ειδικός δεν είμαι αλλά στα γήπεδα των άλλων δεν είδα τέτοιες διαδικασίες και μια χαρά είδα να απαιτούν χρηματοδότηση από το κράτος..εμείς μάλλον είμαστε περήφανοι θέλουμε να το κάνει μόνος του ο Σαββίδης η ο Μυστακίδης...
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:21
aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:17
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:16

Δεν περιμένω καμία σοβαρότητα από τον ΑΣ. Από την ΠΑΕ όμως περίμενα εδώ και χρόνια.
Η ΠΑΕ δηλωσε ετοιμη να χτισει το γηπεδο προχτες. Δως τους τη δυνατοτητα και εξεθεσε τους με ρητρες και ενα MoU που σε καλυπτει σαν ΑΣ αν δε τα καταφερει. Γιατι δεν το κανει;
Γιατί πέταξε το πουλάκι ήδη. Χωρίς να ξέρω κάτι. Έτσι πιστεύω.
Οκ δε γνωριζω αν και φαινεται η προθεση του ΑΣ, εγω (δεν εχω πληροφορηση) πιστευω πως ηταν προαποφασισμενο απο τον ΑΣ και για αυτο ειναι τρυπημα. Βεβαια δεν νομιζω να πεταξε κανενα πουλακι γιατι αν ξεσπιτωθει η ομαδα καποιοι θα λογοδοτήσουν
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:08
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:15
gergeo4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54 klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ηταν να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Τώρα την Τεταρτη που μας έρχεται ακόμη είμαστε στο πόρισμα.

Όσο για τα δανεικά τι να σχολιασω.
Εξ´αρχης φαίνεται ο large ο άνθρωπος......
Άμα είναι έτσι γίνεται πρόεδρος και ο Ιβάν
που και αυτός δανεικά 2 εκατομυρια είχε δώσει.....
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις σε όσους με λέγανε υπερβολικό.
Έγραψε κανείς ότι δεν έχει λεφτά ο Μυστακίδης όπως είπες;
Άλλο έχει και άλλο πως και πόσα θα βάλει αν και όταν και
εφόσον μπει στον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν δεν έχει μπει σε τίποτε.
Δεν το σχολίασα πριν αλλά εσύ επέλεξες να το ξαναφέρεις
σχολιάζοντας τα γραφόμενα μου.
Όσο για τον Άρη μεταφέρθηκαν άρθρα τα οποια
λένε ότι στο παρελθον ενδιαφέρθηκε για το συμπολίτη.
Ποιος είπε ότι είναι Αρειανός όπως είπες;
Απλά επειδή μας φάγανε κάποιοι τα αυτιά για το Θεσσαλονικεας
και ΠΑΟΚτσης. Λες και τον ξέρανε από παιδιά και λες
και σημαίνει κάτι.
Όσο αφορά τον Μαρινάκη πρώτη φορά το ακούω από εσένα.

Συνεπώς το να λέμε και να γράφουμε ότι εμείς καταλάβαμε
και να τα παρουσιάζουμε σαν να έχουν ειπωθεί από κάποιον,
είναι πολύ πάνω από υπερβολικό.
Και σαν διαχειριστής οφείλεις να προσέχεις δίπλα....
These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
leomatos88, Apil44
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:30 Maklaz,

εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.

Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα επιχειρήματα σου, να πεις ότι γράφω ψέματα, κάτι τέλος πάντων. Αντ' αυτού με "κατηγορείς" για ηθικοπλασίες κατηχητικού.

Όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις τη λογική, επιτίθεσαι στο ύφος. Όταν δεν μπορείς να διαψεύσεις τα γεγονότα, λες ότι είναι "ηθικοπλασίες".
These users thanked the author Maklaz for the post:
Apil44
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:08
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:15
gergeo4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54 klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ηταν να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Τώρα την Τεταρτη που μας έρχεται ακόμη είμαστε στο πόρισμα.

Όσο για τα δανεικά τι να σχολιασω.
Εξ´αρχης φαίνεται ο large ο άνθρωπος......
Άμα είναι έτσι γίνεται πρόεδρος και ο Ιβάν
που και αυτός δανεικά 2 εκατομυρια είχε δώσει.....
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις σε όσους με λέγανε υπερβολικό.
Ένας αμπαλαεα είναι τόσο καιρό που έχει φλωμωσει το φόρουμ με ανυπόστατες υπερβολές.
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:34

εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.

Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα επιχειρήματα σου, να πεις ότι γράφω ψέματα, κάτι τέλος πάντων. Αντ' αυτού με "κατηγορείς" για ηθικοπλασίες κατηχητικού.

Όταν δεν μπορείς να αντικρούσεις τη λογική, επιτίθεσαι στο ύφος. Όταν δεν μπορείς να διαψεύσεις τα γεγονότα, λες ότι είναι "ηθικοπλασίες".
Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 αρκεί να μην πικραθει κάποιος πάμπλουτος Έλληνας από τη Ρωσία που αγνοεί την ύπαρξη του , τι να πω...

Τι δέσιμο μπορεί να έχουν τα φτωχαδακια της κερκίδας με δύο παμπλουτους μπισνεσμαν,, δεν το καταλαβαίνω. Γραμμένους τους έχω και τους δύο, όπως μας έχουν κι αυτοί.

Άρα μη με βάζεις σ' αυτό το τριπάκι ...
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Θα συνεχιστεί το υβρεολόγιο εναντίον μου; Έχω κάνει ήδη τρεις αναφορές. Παρακαλώ ξανά τη διαχείριση να επιληφθεί.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:45

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 αρκεί να μην πικραθει κάποιος πάμπλουτος Έλληνας από τη Ρωσία που αγνοεί την ύπαρξη του , τι να πω...

Τι δέσιμο μπορεί να έχουν τα φτωχαδακια της κερκίδας με δύο παμπλουτους μπισνεσμαν,, δεν το καταλαβαίνω. Γραμμένους τους έχω και τους δύο, όπως μας έχουν κι αυτοί.

Φίλε μου καλέ, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι απλώς διαφορετική σκέψη, είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των λόγων μου.

Ποτέ δεν είπα ότι προτιμώ να πέσει η ομάδα στην Α2.
Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που το βγάζεις μόνος σου για να δικαιολογήσεις την επίθεσή σου.

Είπα ξεκάθαρα, ας έρθει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ. Ας επενδύσει, ας την απογειώσει και ας αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις και τις ικανότητές του. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από το να πέσει στην Α2.

Εσύ παίρνεις την απαίτησή μας για διαφάνεια και την παρουσιάζεις ως δήθεν αδιαφορία για το μέλλον της ΚΑΕ.

Για το δέσιμο που αναφέρεις, κανείς δεν μίλησε για συναισθηματικό δέσιμο. Μιλάμε για εμπιστοσύνη που βασίζεται σε πράξεις.

Ο ένας έχει 13 χρόνια αποδεδειγμένης επένδυσης, τίτλων και πολέμου με το κατεστημένο.
Ο άλλος έχει μέχρι στιγμής μόνο προθέσεις, οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από μια αδιαφανή και διχαστική διαδικασία και κάποιες κρυφές συναντήσεις.

Edit: Την λέξη επίθεση σε πολλά "....."
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
navigator11, Apil44
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03

Φίλε μου καλέ, με όλο τον σεβασμό, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι απλώς διαφορετική σκέψη, είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας και των λόγων μου.

Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που το βγάζεις μόνος σου για να δικαιολογήσεις την επίθεσή σου.

Είπα ξεκάθαρα, ας έρθει ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ. Ας επενδύσει, ας την απογειώσει και ας αποδείξει στην πράξη τις προθέσεις και τις ικανότητές του. Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο από το να πέσει στην Α2.

Εσύ παίρνεις την απαίτησή μας για διαφάνεια και την παρουσιάζεις ως δήθεν αδιαφορία για το μέλλον της ΚΑΕ.

Για το δέσιμο που αναφέρεις, κανείς δεν μίλησε για συναισθηματικό δέσιμο. Μιλάμε για εμπιστοσύνη που βασίζεται σε πράξεις.

Ο ένας έχει 13 χρόνια αποδεδειγμένης επένδυσης, τίτλων και πολέμου με το κατεστημένο.
Ο άλλος έχει μέχρι στιγμής μόνο προθέσεις, οι οποίες εκφράστηκαν μέσα από μια αδιαφανή και διχαστική διαδικασία και κάποιες κρυφές συναντήσεις.

Έγραψες:

"Και για το "Ιβανόσκυλα". Αν το να στηρίζεις με τη μνήμη και τη λογική σου τον άνθρωπο που πήρε τον σύλλογο από τη διάλυση και τον έκανε πρωταθλητή, σε κάνει "Ιβανόσκυλο", τότε ας είναι.

Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είσαι "καιροσκόπος", έτοιμος να αλλάξεις πίστη με την πρώτη εμφάνιση ενός νέου πορτοφολιού."

Σ' αυτό απάντησα. Για Α2 δε μίλησες αλλά με τον τρόπο σου , αυτό λες.

Και εννοείται ότι θα είμαστε πάντα με το μεγαλύτερο πορτοφόλι. Οπως γινεται σε ολες τις ομαδες. Αλλιώς θα μέναμε στον Βουλινό ή στον Ζαγορακη. Ή θα έλεγα να πάρεις εσύ την ΠΑΕ γιατί φαίνεσαι καλό παιδί.

Για μπάλα μιλάμε , δεν παντρευτήκατε τον Ιβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IBAN την Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:25 Κανένα επεισόδιο δεν με ενδιαφέρει. Για τον ΠΑΟΚ μιλάμε , όχι για τη Μαρία της γειτονιάς.

Μπορεί να γίνει γήπεδο χωρίς καθόλου επεισόδια και ξεφτιλίκια;
Για να γίνει κάτι τετοιο πρέπει να πάει ο ΑΣ σπίτι του. Αυτός είναι και ο σκηνοθέτης και παραγωγός των επεισοδίων
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
paok apo epilogi, Apil44, Maklaz
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μάλιστα. Πάντα θα (πρέπει να) είμαστε με το χοντρότερο πορτοφόλι, no matter what. Λες και λειτουργούμε σαν βιζιτάκια (ανεξαρτήτως φύλου), αποκομμένοι από οτιδήποτε άλλο. Σιχάθηκα λίγο, να είμαι ειλικρινής.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 5):
Apil44, Maklaz, leomatos88, Мир, Dimitrisou
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

IBAN έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:12
Maklaz έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03

Έγραψες:

"Και για το "Ιβανόσκυλα". Αν το να στηρίζεις με τη μνήμη και τη λογική σου τον άνθρωπο που πήρε τον σύλλογο από τη διάλυση και τον έκανε πρωταθλητή, σε κάνει "Ιβανόσκυλο", τότε ας είναι.

Είναι σίγουρα προτιμότερο από το να είσαι "καιροσκόπος", έτοιμος να αλλάξεις πίστη με την πρώτη εμφάνιση ενός νέου πορτοφολιού."

Σ' αυτό απάντησα. Για Α2 δε μίλησες αλλά με τον τρόπο σου , αυτό λες.

Και εννοείται ότι θα είμαστε πάντα με το μεγαλύτερο πορτοφόλι. Οπως γινεται σε ολες τις ομαδες. Αλλιώς θα μέναμε στον Βουλινό ή στον Ζαγορακη. Ή θα έλεγα να πάρεις εσύ την ΠΑΕ γιατί φαίνεσαι καλό παιδί.

Για μπάλα μιλάμε , δεν παντρευτήκατε τον Ιβαν.
Και ο χοντρός προς λιμάνι μεριά μεγάλο πορτοφόλι έχει...σε παρακαλώ ρε μεγάλε τωρα..η κατάντια αυτής της χώρας σε δύο γραμμές ..
Και όχι δεν συγκρίνω τον Μυστακίδη με κανέναν..
Ίσα ίσα θέλω να πάρει το μπάσκετ και αφού δω πράξεις να κρίνω ..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”