Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:54 Εγώ μια ερώτηση έκανα. Απάντηση δεν πήρα.

Εγώ δεν ξέρω τι ειπώθηκε τότε. Εσύ είσαι σίγουρος.

Εγώ πιστεύω οτι έκανε τη μαλακία ο Κυρ Κυρ (που αν βάλουμε τις μαλακίες του τη μια πάνω στην άλλη θα φτάσουμε στο φεγγάρι) και μετά έτρεξε (έτρεξε τρόπος του λέγειν 15 μέρες μετά) να τη διορθώσει.
Μια χαρα απαντηση πηρες. Αν διαβασεις τις δηλώσεις και συ θα εισαι σιγουρος. Οποτε οταν το κανεις ενημερωσε με αν συμφωνεις η διαφωνεις με αυτο που λεω εγω ή ο φιλος. Αν πιστευεις οτι ολο αυτο με τον ΑΣ εγινε λογω Κυρ Κυρ οκ δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:15
gergeo4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54 klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ηταν να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Τώρα την Τεταρτη που μας έρχεται ακόμη είμαστε στο πόρισμα.

Όσο για τα δανεικά τι να σχολιασω.
Εξ´αρχης φαίνεται ο large ο άνθρωπος......
Άμα είναι έτσι γίνεται πρόεδρος και ο Ιβάν
που και αυτός δανεικά 2 εκατομυρια είχε δώσει.....
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις σε όσους με λέγανε υπερβολικό.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:40
Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:54
aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:25

Αν δε γινοταν το σκηνικο/τρυπημα με τον ΑΣ δε θα εβλεπες τιποτε απο ολα αυτα. Οκ καλη η υποβαθμιση και ο ισαποστακισμος αλλα η αλληλουχια των γεγονοτων εξηγει τα παντα. Φανταζομαι οι συνεχεις ειρωνιες και χαρακτηρισμοι κατα του Ιβαν δεν πειραζουν.
Ποιος είπε ότι δεν πειράζουν;
Στο σχολιο σου εγραψες οτι πειραζουν;
Εξυπακούεται νομίζω.
Άλλωστε τόσα χρόνια εδώ μέσα έχω δείξει την στήριξη στον ευεργέτη του συλλόγου μας.
Αλλά και τα στραβά πρέπει να τα λέμε.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

warmeater έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:59
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:57 Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.

Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και όλα τα ωραία.

Τέλος πάντων, πού ασχολήθηκα. Τον επόμενο μήνα πάλι.
Κριμα
Συμφωνώ. Κρίμα.

Κρίμα να βγαίνει από όλους τους δημοσιογράφους της ΠΑΕ οτι υπάρχει θέμα κεφαλαίων και μετά να βγαίνουμε σαν παιδάκια να λέμε οτι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυρ Κυρ. Εδώ οι ίδιοι το λέγαμε εδώ και χρόνια!

Κρίμα να ξεχνάμε οτι η ΠΑΕ τηρούσε τρία χρόνια σιγή ιχθύος για τη Νέα Τούμπα ακριβώς λόγω απολύτως κατανοητών οικονομικών δυσχερειών και μετά να γράφει στα social "Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει" και να περιμένει να πούμε και μπράβο.

Κρίμα που ξαναείδαμε τον Ιβάν μετά από πέντε χρόνια μόνο επειδή ένιωσε απειλή.

Κρίμα να κλωτσάμε την πρώτη ευκαιρία για το μπάσκετ εδώ και 30 χρόνια πριν τη δούμε καν.

Κρίμα να υπάρχει αυτή η αρρώστια της διχόνοιας.

Κρίμα να μην επιστευόμαστε τον Χατζόπουλο που έιναι ό,τι πιο ΠΑΟΚ έχω δει σε παράγοντα σε όλη μου τη ζωή.

Κρίμα γενικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:14, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
These users thanked the author Odi for the post:
Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:58
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:15
gergeo4 έγραψε: Σάβ 11 Οκτ 2025, 19:54 klitos karkanias
@klitoskarkanias
·
55s
Συμφωνία.
1. Μέχρι 15/10 πόρισμα ορκωτών σε Τέλη.
2. Δανείζει στη ΚΑΕ 5 μύρια για να πληρωθούν τα πάντα (δημοσιο, Ιβάν, πιστωτές, τρεις βασικοί μετοχοι).
3. Τα μετοχοποιει και έχει 60%.
4. Κάνει ΑΜΚ και γίνεται κυρίαρχος.
Μα αφού το Σάββατο που πέρασε ηταν να ανακοινωθεί η συμφωνία.
Τώρα την Τεταρτη που μας έρχεται ακόμη είμαστε στο πόρισμα.

Όσο για τα δανεικά τι να σχολιασω.
Εξ´αρχης φαίνεται ο large ο άνθρωπος......
Άμα είναι έτσι γίνεται πρόεδρος και ο Ιβάν
που και αυτός δανεικά 2 εκατομυρια είχε δώσει.....
Τα δανεικά του ιβαν θα πληρώσει μη γκρινιάζεις.
Οταν οριστικοποιηθεί το deal κ δεις οτι ειναι μονο λογια κραξε. Τωρα κανε υπομονή γιατι οι εμμονες σου εχουν φτάσει κόκκινο.
Δεν ειναι αυτη ολη η δηλωση. Μιση αληθεια ειναι ψεμα, μπορεις να ανεβασεις ολη την δηλωση αφου την εχεις να την δει και ο Odi
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:07

Εγώ πιστεύω οτι έκανε τη μαλακία ο Κυρ Κυρ (που αν βάλουμε τις μαλακίες του τη μια πάνω στην άλλη θα φτάσουμε στο φεγγάρι) και μετά έτρεξε (έτρεξε τρόπος του λέγειν 15 μέρες μετά) να τη διορθώσει.
Μια χαρα απαντηση πηρες. Αν διαβασεις τις δηλώσεις και συ θα εισαι σιγουρος. Οποτε οταν το κανεις ενημερωσε με αν συμφωνεις η διαφωνεις με αυτο που λεω εγω ή ο φιλος. Αν πιστευεις οτι ολο αυτο με τον ΑΣ εγινε λογω Κυρ Κυρ οκ δε χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Έτοιμο τον είχαν και ο Κυρ Κυρ σε ένα μεγαλείο μαλακίας, άνοιξε την πόρτα. Είπε στον ΑΣ να βρει χρηματοδότηση και του έδωσε και δικαιολογία και νομιμοποίηση.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:57 Είναι ελαστικό πράγμα το καλό του ΠΑΟΚ απ ότι φαίνεται.

Δεν πειράζει, ντέρμπι με τη γριά του Σιγάλα και Διαμαντή Σλαφτσάκη και 30 χρόνια κομπάρσοι. Όλα καλά. Μην ενοχληθεί ο Ιβάν μόνο που είχε κοντά 15 χρόνια το μπάσκετ στα πόδια του, αλλά εκεί δεν ρωτάμε γιατί δεν ασχολήθηκε και πού ήταν και όλα τα ωραία.

Οπως εχει γραφτει πολλακις (συγκεκριμενα πριν 2 μερες ξανα προς τον Τζοσουα) δεν ειναη το θεμα αν θα «ενοχληθει ο Ιβαν» και το να το παρουσιάζεις ετσι κρυβει πολλα απο τα αληθινα προβληματα. ΔΣ ποτε θα κανει ο ερασιτεχνης (και ας ενοχλησει τον Ιβαν) για το γηπεδο;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:10

Κριμα
Συμφωνώ. Κρίμα.

Κρίμα να βγαίνει από όλους τους δημοσιογράφους της ΠΑΕ οτι υπάρχει θέμα κεφαλαίων και μετά να βγαίνουμε σαν παιδάκια να λέμε οτι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυρ Κυρ.

Κρίμα να ξεχνάμε οτι η ΠΑΕ τηρούσε τρία χρόνια σιγή ιχθύος για τη Νέα Τούμπα ακριβώς λόγω απολύτως κατανοητών οικονομικών δυσχερειών και μετά να γράφει στα social "Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει και να περιμένει να πούμε και μπράβο.

Κρίμαι που ξαναείδαμε τον Ιβάν μετά από πέντε χρόνια μόνο επειδή ένιωσε απειλή.

Κρίμα να κλωτσάμε την πρώτη ευκαιρία για το μπάσκετ εδώ και 30 χρόνια πριν τη δούμε καν.

Κρίμα να μην επιστευόμαστε τον Χατζόπουλο που έιναι ότι πιο ΠΑΟΚ έχω δει σε παράγοντα σε όλη μου τη ζωή.

Κρίμα γενικά
Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχεις δει πάντως πήρε θέση κατά του ΑΣ και υπέρ του εξαφανισμενου...το κομμάτι της ΚΑΕ είναι άλλο θέμα ..το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου θέλει τον Μυστακίδη..το ότι είναι σκεπτικοί λόγω του άλλου θέματος συγνωμμη αλλά να το σκεφτούν αυτοί που το δημιούργησαν..
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Iznogoud4, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:14

Οπως εχει γραφτει πολλακις (συγκεκριμενα πριν 2 μερες ξανα προς τον Τζοσουα) δεν ειναη το θεμα αν θα «ενοχληθει ο Ιβαν» και το να το παρουσιάζεις ετσι κρυβει πολλα απο τα αληθινα προβληματα. ΔΣ ποτε θα κανει ο ερασιτεχνης (και ας ενοχλησει τον Ιβαν) για το γηπεδο;
Δεν περιμένω καμία σοβαρότητα από τον ΑΣ. Από την ΠΑΕ όμως περίμενα εδώ και χρόνια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:12
aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:07

Έτοιμο τον είχαν και ο Κυρ Κυρ σε ένα μεγαλείο μαλακίας, άνοιξε την πόρτα. Είπε στον ΑΣ να βρει χρηματοδότηση και του έδωσε και δικαιολογία και νομιμοποίηση.
Αααα τελικα την ειχες διαβασει την δηλωση; Ε πες το και τοση ωρα παιζουμε την κολοκυθιά που τάχα απέφευγες να παιξεις. Δεν ειπε στον ΑΣ να βρει χρηματοδοτη για το γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:16

Δεν περιμένω καμία σοβαρότητα από τον ΑΣ. Από την ΠΑΕ όμως περίμενα εδώ και χρόνια.
Η ΠΑΕ δηλωσε ετοιμη να χτισει το γηπεδο προχτες. Δως τους τη δυνατοτητα και εξεθεσε τους με ρητρες και ενα MoU που σε καλυπτει σαν ΑΣ αν δε τα καταφερει. Γιατι δεν το κανει;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Dimitrisou έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:14
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:10
Κριμα
Συμφωνώ. Κρίμα.

Κρίμα να βγαίνει από όλους τους δημοσιογράφους της ΠΑΕ οτι υπάρχει θέμα κεφαλαίων και μετά να βγαίνουμε σαν παιδάκια να λέμε οτι δεν ειπώθηκε ποτέ από τον Κυρ Κυρ.

Κρίμα να ξεχνάμε οτι η ΠΑΕ τηρούσε τρία χρόνια σιγή ιχθύος για τη Νέα Τούμπα ακριβώς λόγω απολύτως κατανοητών οικονομικών δυσχερειών και μετά να γράφει στα social "Η Νέα Τούμπα δεν μπορεί να περιμένει και να περιμένει να πούμε και μπράβο.

Κρίμαι που ξαναείδαμε τον Ιβάν μετά από πέντε χρόνια μόνο επειδή ένιωσε απειλή.

Κρίμα να μην επιστευόμαστε τον Χατζόπουλο που έιναι ότι πιο ΠΑΟΚ έχω δει σε παράγοντα σε όλη μου τη ζωή.

Κρίμα γενικά
Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχεις δει πάντως πήρε θέση κατά του ΑΣ και υπέρ του εξαφανισμενου...το κομμάτι της ΚΑΕ είναι άλλο θέμα ..το συντριπτικό ποσοστό του κόσμου θέλει τον Μυστακίδη..το ότι είναι σκεπτικοί λόγω του άλλου θέματος συγνωμμη αλλά να το σκεφτούν αυτοί που το δημιούργησαν..
Σαφώς πήρε θέση υπέρ του ΙΒάν. Είναι ο ευεργέτης του συλλόγου, βοήθησε και την ΚΑΕ ενώ ο άλλος ακόμη δεν είχε κάνει τίποτα. Ούτε καν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ΚΑΕ. Σωστά έπραξε ο Χατζόπουλος.

Αυτοί που δημιούργησαν το θέμα είναι η ίδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρχικά και μετά ο ΑΣ. Κανείς δεν είναι άμοιρος ευθυνών.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimitrisou έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:04 Εγώ πάντως πέρα από ένα παλικάρι που έχει το δικαίωμα να γουστάρει όποιον θέλει δεν έχω δει ούτε έναν να πει ξεκάθαρα δεν θέλω τον Μυστακίδη εδώ μέσα ...το να έχει κάποιος επιφυλάξεις είναι δικαίωμα του..ξεκάθαρα δεν έχει πει κανείς ότι δεν το θέλει στην ΚΑΕ...αλλά σε κάποιους βολεύει το αφήγημα ...θέλετε να κάνουμε αναφορά στο τι λέγεται για τον Ιβαν στα σοσιαλ και εδώ μέσα;τερατα..αλλα εκεί αν πεις κάτι είσαι Σαββιδικος...και επίσης αν θέλετε να πείτε κάτι μην το φέρνετε γύρω γύρω πείτε το...τώρα αυτά περί κυρ κυρ είναι ιστορίες για άγριους..αν θέλετε να υποτιμάται την νοημοσύνη σας μαζί με των άλλων οκ...
Ε καποιοι το παρουσιαζουν ετσι για να δικαιολογούν οσα γραφουν.
These users thanked the author aivas19 for the post:
Dimitrisou
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:43 Τί ακριβώς είπε ο Κυρ Κυρ;
Οτι κι αν ειπε, καμια σημασία δεν εχει.
Για ενα τόσο σημαντικό θεμα ζητάς επικοινωνία με τον Μεγαλομέτοχο,
που τοσα χρόνια συνεργάζεσαι.
Η επίκληση της δηλωσης ΚΚ, ειναι απολύτως προσχηματική, για κάθε νοήμονα ΠΑΟΚτσή.
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 4):
Maklaz, leomatos88, paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

aivas19 έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:17
Odi έγραψε: Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:16

Η ΠΑΕ δηλωσε ετοιμη να χτισει το γηπεδο προχτες. Δως τους τη δυνατοτητα και εξεθεσε τους με ρητρες και ενα MoU που σε καλυπτει σαν ΑΣ αν δε τα καταφερει. Γιατι δεν το κανει;
Γιατί πέταξε το πουλάκι ήδη. Χωρίς να ξέρω κάτι. Έτσι πιστεύω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”