65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Montrealiotis
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ναι ρε παιδιά αλλά όλο αρρωσταίνει και δεν παίρνει cold & flu, λόγω θρησκείας 

Τι παιχταρας εισαι!!!!!!Λιγο πιο καθαρη σκεψη στα τελειωματα απο μεση και κοντινη αποσταση αλλα και παλι αλογο εισαι!!!!
Καλύτερα να χάνεται κατά διαστήματα για να τον χαιρόμαστε για πολλά-πολλά χρόνια εδώ.
Οχι αγαπητεΓερασίμου έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:25 Καλύτερα να χάνεται κατά διαστήματα για να τον χαιρόμαστε για πολλά-πολλά χρόνια εδώ.
Ο ΝΤΕΛΙΑΣ αξιζει να ειναι σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συλλογο
Εκτος αν οδηγησει τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο τροπαιο
Τοτε συμφωνω και εγω
Παιδια μην βλεπετε τι κανει ο Ιωαννης
Ν' ακουτε το
ν φαλακρο μαλακα που λει οτι ο ΝΤΕΛΙΑΣ ειναι "πολυ μεγαλος φλωρος"
Ν' ακουτε το
ν φαλακρο μαλακα που λει οτι ο ΝΤΕΛΙΑΣ ειναι "πολυ μεγαλος φλωρος"
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εκεί που θα εκτοξευθεί, η απόδοση του, θα ναι κοντά στα μεσα Γενάρη, κ μετά, κάνοντας τριδύμο, με τον τιραμολα κ τον Μειτε....
ο συγκεκριμένος δικαιώνει ξεκάθαρα τον τίτλο ''σκουλίκι'' που ισχύει για τα αριανά.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να κράζω κατάμουρτα όσους τον ακούνε ως λοβοτομημένους,
ενώ τον ΠΑΟΚτσή πατέρα μου που τον συμπαθεί (υπήρξαν γείτονες και έβλεπαν αγώνες στο ίδιο καφενείο, προ youtube εποχές), τον έχω αποκληρώσεις από την διαθήκη μου.
Βγάλτε από την καθημερινότητά σας ανθρώπους τοξικούς.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να κράζω κατάμουρτα όσους τον ακούνε ως λοβοτομημένους,
ενώ τον ΠΑΟΚτσή πατέρα μου που τον συμπαθεί (υπήρξαν γείτονες και έβλεπαν αγώνες στο ίδιο καφενείο, προ youtube εποχές), τον έχω αποκληρώσεις από την διαθήκη μου.
Βγάλτε από την καθημερινότητά σας ανθρώπους τοξικούς.
θυμαμαι που εκανε κατι "εκπομπες" στην ερτ3 γυρω στο 2000 οταν τους ειχε αγορασει ο κοντομην@ς
(στημενος) ακροατης/θεατης: -ποια ειναι η νεα μεγαλη δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου?
ακατανομαστος:- μα ο @ρης
τοτε φορουσε ακομα την περουκα
(στημενος) ακροατης/θεατης: -ποια ειναι η νεα μεγαλη δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου?
ακατανομαστος:- μα ο @ρης
τοτε φορουσε ακομα την περουκα