65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Montrealiotis
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ναι ρε παιδιά αλλά όλο αρρωσταίνει και δεν παίρνει cold & flu, λόγω θρησκείας 

Τι παιχταρας εισαι!!!!!!Λιγο πιο καθαρη σκεψη στα τελειωματα απο μεση και κοντινη αποσταση αλλα και παλι αλογο εισαι!!!!
Καλύτερα να χάνεται κατά διαστήματα για να τον χαιρόμαστε για πολλά-πολλά χρόνια εδώ.
Οχι αγαπητεΓερασίμου έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 17:25 Καλύτερα να χάνεται κατά διαστήματα για να τον χαιρόμαστε για πολλά-πολλά χρόνια εδώ.
Ο ΝΤΕΛΙΑΣ αξιζει να ειναι σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συλλογο
Εκτος αν οδηγησει τον ΠΑΟΚ σε ευρωπαικο τροπαιο
Τοτε συμφωνω και εγω
Παιδια μην βλεπετε τι κανει ο Ιωαννης
Ν' ακουτε το
ν φαλακρο μαλακα που λει οτι ο ΝΤΕΛΙΑΣ ειναι "πολυ μεγαλος φλωρος"
Ν' ακουτε το
ν φαλακρο μαλακα που λει οτι ο ΝΤΕΛΙΑΣ ειναι "πολυ μεγαλος φλωρος"
-
- Mr Ξερόλας 2019
Εκεί που θα εκτοξευθεί, η απόδοση του, θα ναι κοντά στα μεσα Γενάρη, κ μετά, κάνοντας τριδύμο, με τον τιραμολα κ τον Μειτε....
ο συγκεκριμένος δικαιώνει ξεκάθαρα τον τίτλο ''σκουλίκι'' που ισχύει για τα αριανά.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να κράζω κατάμουρτα όσους τον ακούνε ως λοβοτομημένους,
ενώ τον ΠΑΟΚτσή πατέρα μου που τον συμπαθεί (υπήρξαν γείτονες και έβλεπαν αγώνες στο ίδιο καφενείο, προ youtube εποχές), τον έχω αποκληρώσεις από την διαθήκη μου.
Βγάλτε από την καθημερινότητά σας ανθρώπους τοξικούς.
Αριανός φανατικός, αντιπαοκτσής έως το μεδούλι, επιλέγει αυτοβούλως τα ''καρφώνει'' την ομάδα του για τα φράγκα.
Ακριβώς δηλαδή όπως λέμε τα αριανά: ερπετά.
Έχω σταματήσει να τον ακούω από μικρός, έχω επιλέξει να κράζω κατάμουρτα όσους τον ακούνε ως λοβοτομημένους,
ενώ τον ΠΑΟΚτσή πατέρα μου που τον συμπαθεί (υπήρξαν γείτονες και έβλεπαν αγώνες στο ίδιο καφενείο, προ youtube εποχές), τον έχω αποκληρώσεις από την διαθήκη μου.
Βγάλτε από την καθημερινότητά σας ανθρώπους τοξικούς.
θυμαμαι που εκανε κατι "εκπομπες" στην ερτ3 γυρω στο 2000 οταν τους ειχε αγορασει ο κοντομην@ς
(στημενος) ακροατης/θεατης: -ποια ειναι η νεα μεγαλη δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου?
ακατανομαστος:- μα ο @ρης
τοτε φορουσε ακομα την περουκα
(στημενος) ακροατης/θεατης: -ποια ειναι η νεα μεγαλη δυναμη του ελληνικου ποδοσφαιρου?
ακατανομαστος:- μα ο @ρης
τοτε φορουσε ακομα την περουκα
Ευτηχως που οι σκαουτερς δεν βλεπουν τα υπολοιπα που κανει γιατι θα τον ειχαμε χασει.οποιος δεν βλεπει τα αλματα που κανει σε ολους τους τομεις τι να πω....και σε παρακαλω θυμησε μου ελληνα στην ηλικια του που εκανε ποτε τεοια πραγματα και ηταν τοσο επιδραστικος στην ομαδα τουwarmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:04 Ο ΝΤΕΛΙΑΣ αυτην την εποχη παρουσιαζει ενα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ για μεγαλη εξελιξη
Δεν ειναι "παρων" στο γηπεδο για ικανα χρονικα διαστηματα
Το οτι κλεβει την μπαλλα και κανει ο,τι κανει στο Α' Ημιχρονο , αν το δει ενας σκαουτερ σηκωνεται και φυγει επί τοπου
Αν φωναξει "παρων" σε ολο τον αγωνα ΝΑΙ ειναι για Μπαρτσα και για Λιβερπουλ
Βρε ανθρωπε δεν λεμε γι αυτα που κανει εδωcurtis έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:24Ευτηχως που οι σκαουτερς δεν βλεπουν τα υπολοιπα που κανει γιατι θα τον ειχαμε χασει.οποιος δεν βλεπει τα αλματα που κανει σε ολους τους τομεις τι να πω....και σε παρακαλω θυμησε μου ελληνα στην ηλικια του που εκανε ποτε τετοια πραγματα και ηταν τοσο επιδραστικος στην ομαδα τουwarmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:04 Ο ΝΤΕΛΙΑΣ αυτην την εποχη παρουσιαζει ενα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ για μεγαλη εξελιξη
Το οτι κλεβει την μπαλλα και κανει ο,τι κανει στο Α' Ημιχρονο , αν το δει ενας σκαουτερ σηκωνεται και φυγει επί τοπου
Λεμε για να ειναι σε ΜΠΑΡΤΣΑ η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
Και οκ μην το παραξηλωνεις
Οχι και δεν υπάρχει Ελληνας στην ηλικια του να έχει κανει τετοια
ΚΟΥΔΑΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ,ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ και θα σου πω κι ενα μεγαλο ατυχο ΚΩΣΤΗΣ και τον "αδικημενο" απο την κατασταση του ΠΑΟΚ , Γιωργαρο ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
'Ετσι πρόχειρα ολα αυτά
Ολοι αυτοι ηταν πριν 40 και τριαντα χρονια.και απο αυτους στην ηλικια του μονο ο κουδας κ ο τουρσουνιδης που δεν τον βαζω καν λογω το οτι δεν ειχε διαρκεια.ο ντελιας τρια χρονια ειναι πρωταγωνιστης.τι να παραξηλωσω?σε ρωταω ευθεως εχεις δει στην ηλικια του στην ελλαδα τετοιο παιχτη που να πρωταγωνιστει και να κανει τι κανει?τα μπαρτσελονες κλπ δεν κολλανε πουθεναwarmeater έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:33Βρε ανθρωπε δεν λεμε γι αυτα που κανει εδωcurtis έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:24Ευτηχως που οι σκαουτερς δεν βλεπουν τα υπολοιπα που κανει γιατι θα τον ειχαμε χασει.οποιος δεν βλεπει τα αλματα που κανει σε ολους τους τομεις τι να πω....και σε παρακαλω θυμησε μου ελληνα στην ηλικια του που εκανε ποτε τετοια πραγματα και ηταν τοσο επιδραστικος στην ομαδα τουwarmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 16:04 Ο ΝΤΕΛΙΑΣ αυτην την εποχη παρουσιαζει ενα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ που ειναι ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΔΙΟ για μεγαλη εξελιξη
ΚΟΥΔΑΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ,ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ και θα σου πω κι ενα μεγαλο ατυχο ΚΩΣΤΗΣ και τον "αδικημενο" απο την κατασταση του ΠΑΟΚ , Γιωργαρο ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
'Ετσι πρόχειρα ολα αυτά
Επισης η λιβερπουλ δεν ειναι κριτηριο και ο κυριακος και ο τσιμικας πηγαν
εχεις δικαιοcurtis έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:41Ολοι αυτοι ηταν πριν 40 και τριαντα χρονια.και απο αυτους στην ηλικια του μονο ο κουδας κ ο τουρσουνιδης που δεν τον βαζω καν λογω το οτι δεν ειχε διαρκεια.ο ντελιας τρια χρονια ειναι πρωταγωνιστης.τι να παραξηλωσω?σε ρωταω ευθεως εχεις δει στην ηλικια του στην ελλαδα τετοιο παιχτη που να πρωταγωνιστει και να κανει τι κανει?τα μπαρτσελονες κλπ δεν κολλανε πουθεναwarmeater έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:33Βρε ανθρωπε δεν λεμε γι αυτα που κανει εδωcurtis έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 22:24
Ευτηχως που οι σκαουτερς δεν βλεπουν τα υπολοιπα που κανει γιατι θα τον ειχαμε χασει.οποιος δεν βλεπει τα αλματα που κανει σε ολους τους τομεις τι να πω....και σε παρακαλω θυμησε μου ελληνα στην ηλικια του που εκανε ποτε τετοια πραγματα και ηταν τοσο επιδραστικος στην ομαδα του
'Ετσι πρόχειρα ολα αυτά