Πραγματικά, είδα τρελές αντεπιθέσεις με την ΑΕΚ, εμφανώς ήξεραν τι έκαναν οι παίκτες του. Νομίζω θα κάνει καλή καριέρα ο Λέτο και τον βλέπω σύντομα στον Βάζελο που τον αγαπάνε. Ο Παπαδόπουλος από την άλλη για μένα είναι έκπληξη. Δεν είναι ρούκι, τον θυμάμαι να κάνει την κλωτσιά στον πάγκο της Γριάς πριν κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Αλλά πέρσι πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και φέτος είναι ακόμα καλύτερος.warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:20Πολυ σωστο αυτο που γραφειςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:02 Λεβαδειακός και Κηφισιά πάντως έχουν βρει εξαιρετικούς για τα κυβικά τους προπονητές. Όλοι οι άλλοι στις μικρές ομάδες μπορεί να χαιρετήσουν σύντομα.
Και ειδικα ο Λετο νομιζω εχει δουλεψει πολυ καλα την αντεπιθεση
Για σεμιναριο ειναι
χθες σε μια φσση πιζει η ΑΕΚ ολη η Κηφισια ειναι πισω κερδιζει την μπαλλα ενας της κηφισιας εξω απο την περιοχη και αντι να διωξει ειχε την ψυχραιμια να περασει πασα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ενος της ΑΕΚ και το γηπεδο μετα εγινε αεροδρομιοΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:01Πραγματικά, είδα τρελές αντεπιθέσεις με την ΑΕΚ, εμφανώς ήξεραν τι έκαναν οι παίκτες του. Νομίζω θα κάνει καλή καριέρα ο Λέτο και τον βλέπω σύντομα στον Βάζελο που τον αγαπάνε. Ο Παπαδόπουλος από την άλλη για μένα είναι έκπληξη. Δεν είναι ρούκι, τον θυμάμαι να κάνει την κλωτσιά στον πάγκο της Γριάς πριν κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Αλλά πέρσι πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και φέτος είναι ακόμα καλύτερος.warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:20Πολυ σωστο αυτο που γραφειςΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:02 Λεβαδειακός και Κηφισιά πάντως έχουν βρει εξαιρετικούς για τα κυβικά τους προπονητές. Όλοι οι άλλοι στις μικρές ομάδες μπορεί να χαιρετήσουν σύντομα.
Και ειδικα ο Λετο νομιζω εχει δουλεψει πολυ καλα την αντεπιθεση
Για σεμιναριο ειναιΚαι προσπαθεί να παίξει και μπάλα, όχι να κλέβει αποτελέσματα. Μακάρι να βγει, μακάρι κι οι μικρές ομάδες να είναι καλές και να παίζουν ποδόσφαιρο.
Ποιον να επαιρνε δηλαδη για δεξι εξτρέμ ρε συ;nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:00 Σε μια κινηση αδιανοητου παραλογισμου ο Ιβαν Γιοβανοβιτς καλεσε στην εθνικη (λογω προβληματος του Καρετσα) τον επιθετικο της Κηφισιας......Παντελιδη!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις, για 3ο φορ λέγαμε. Βάζοντας υπόψην όλα τα δεδομένα, λέγαμε ότι άξιζε τον κόπο να ρισκάρουμε για τρίτη επιλογή και άμα έβγαινε έβγαινε. Δε λέγαμε ότι είναι ο Χάλαντ!!warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52 Ρε παιδια ηρεμα το λεω
Ποιος Τετει;;
ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ειδατε τι εχασε χθες;;
Ειδατε τι ανωριμες επιλογες ειχε;;
Ακομη και στο 2-0 βλακεια επιλογη εκανε
Αν τα έκανε αυτα στον ΠΑΟΚ θα ειχαμε λαικα δικαστηρια για τις ....αποτυχημενες επιλογες της Διοικησης
Δεν ειναι απλά τα πράγματα
Εδω ολοκληρος ΝΤΕΛΙΑΣ και η μετρια Θελτα τον εκανε να μοιαζει παικτακι
Και μου μιλατε για τετει;;
Κοιτα η αποψη μου ειδικα σε ματς της εθνικης ειναι οτι φορτωνεις την ομαδα με καλους παικτες που στην διαρκεια του ματς υπο συνθηκες μπορουν να βοηθησουν. Ο Τετει πχ ειναι ενας παικτης που στην κοντρα τρεχει την μπαλα σαν αλογο (μην κολλας στο οτι ειναι φορ).black death έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:28Ποιον να επαιρνε δηλαδη για δεξι εξτρέμ ρε συ;nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:00 Σε μια κινηση αδιανοητου παραλογισμου ο Ιβαν Γιοβανοβιτς καλεσε στην εθνικη (λογω προβληματος του Καρετσα) τον επιθετικο της Κηφισιας......Παντελιδη!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φιλε τριτο φορ εχεις τον ΜΥΘΟΥdimitris7777 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:56ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις, για 3ο φορ λέγαμε. Βάζοντας υπόψην όλα τα δεδομένα, λέγαμε ότι άξιζε τον κόπο να ρισκάρουμε για τρίτη επιλογή και άμα έβγαινε έβγαινε. Δε λέγαμε ότι είναι ο Χάλαντ!!warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52 Ρε παιδια ηρεμα το λεω
Ποιος Τετει;;
ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ειδατε τι εχασε χθες;;
Ειδατε τι ανωριμες επιλογες ειχε;;
Ακομη και στο 2-0 βλακεια επιλογη εκανε
Αν τα έκανε αυτα στον ΠΑΟΚ θα ειχαμε λαικα δικαστηρια για τις ....αποτυχημενες επιλογες της Διοικησης
Δεν ειναι απλά τα πράγματα
Εδω ολοκληρος ΝΤΕΛΙΑΣ και η μετρια Θελτα τον εκανε να μοιαζει παικτακι
Και μου μιλατε για τετει;;
Υπάρχει. Εδω επαιζε ο χατζηγιοβανης. Δυστυχώς σε αυτη τη θεση μετα τον καρετσα το χάος. Θα μπορούσε βεβαια και να παρει τον κυζιριδη αλλα σιγα τη διαφορά.nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 13:00 Κοιτα η αποψη μου ειδικα σε ματς της εθνικης ειναι οτι φορτωνεις την ομαδα με καλους παικτες που στην διαρκεια του ματς υπο συνθηκες μπορουν να βοηθησουν. Ο Τετει πχ ειναι ενας παικτης που στην κοντρα τρεχει την μπαλα σαν αλογο (μην κολλας στο οτι ειναι φορ).
Υπαρχει εστω ενα 0.00000001% να παιξει ο Παντελιδης; Ποτε των ποτων. Ε τι τον παιρνεις;
Εγώ πάλι, άκουσα "ψίθυρους" για γαύρο με θέλγητρο το ότι μπορούν εύκολα να του προσφέρουν ευρωπαϊκή καριέρα ( μέσω Rio Ave αρχικά)