Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από nunies4 »

Σε μια κινηση αδιανοητου παραλογισμου ο Ιβαν Γιοβανοβιτς καλεσε στην εθνικη (λογω προβληματος του Καρετσα) τον επιθετικο της Κηφισιας......Παντελιδη!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:20
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:02 Λεβαδειακός και Κηφισιά πάντως έχουν βρει εξαιρετικούς για τα κυβικά τους προπονητές. Όλοι οι άλλοι στις μικρές ομάδες μπορεί να χαιρετήσουν σύντομα.
Πολυ σωστο αυτο που γραφεις
Και ειδικα ο Λετο νομιζω εχει δουλεψει πολυ καλα την αντεπιθεση
Για σεμιναριο ειναι
Πραγματικά, είδα τρελές αντεπιθέσεις με την ΑΕΚ, εμφανώς ήξεραν τι έκαναν οι παίκτες του. Νομίζω θα κάνει καλή καριέρα ο Λέτο και τον βλέπω σύντομα στον Βάζελο που τον αγαπάνε. Ο Παπαδόπουλος από την άλλη για μένα είναι έκπληξη. Δεν είναι ρούκι, τον θυμάμαι να κάνει την κλωτσιά στον πάγκο της Γριάς πριν κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Αλλά πέρσι πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και φέτος είναι ακόμα καλύτερος. :shock: Και προσπαθεί να παίξει και μπάλα, όχι να κλέβει αποτελέσματα. Μακάρι να βγει, μακάρι κι οι μικρές ομάδες να είναι καλές και να παίζουν ποδόσφαιρο.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:01
warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:20
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:02 Λεβαδειακός και Κηφισιά πάντως έχουν βρει εξαιρετικούς για τα κυβικά τους προπονητές. Όλοι οι άλλοι στις μικρές ομάδες μπορεί να χαιρετήσουν σύντομα.
Πολυ σωστο αυτο που γραφεις
Και ειδικα ο Λετο νομιζω εχει δουλεψει πολυ καλα την αντεπιθεση
Για σεμιναριο ειναι
Πραγματικά, είδα τρελές αντεπιθέσεις με την ΑΕΚ, εμφανώς ήξεραν τι έκαναν οι παίκτες του. Νομίζω θα κάνει καλή καριέρα ο Λέτο και τον βλέπω σύντομα στον Βάζελο που τον αγαπάνε. Ο Παπαδόπουλος από την άλλη για μένα είναι έκπληξη. Δεν είναι ρούκι, τον θυμάμαι να κάνει την κλωτσιά στον πάγκο της Γριάς πριν κι εγώ δεν ξέρω πόσα χρόνια. Αλλά πέρσι πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή και φέτος είναι ακόμα καλύτερος. :shock: Και προσπαθεί να παίξει και μπάλα, όχι να κλέβει αποτελέσματα. Μακάρι να βγει, μακάρι κι οι μικρές ομάδες να είναι καλές και να παίζουν ποδόσφαιρο.
χθες σε μια φσση πιζει η ΑΕΚ ολη η Κηφισια ειναι πισω κερδιζει την μπαλλα ενας της κηφισιας εξω απο την περιοχη και αντι να διωξει ειχε την ψυχραιμια να περασει πασα ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ενος της ΑΕΚ και το γηπεδο μετα εγινε αεροδρομιο
Νομιζω το 2-0 ετσι ξεκινησε
These users thanked the author warmeater for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Κι εγώ αυτή την φάση είχα στο μυαλό μου. Επίσης ο Τεττέη για την Κηφισιά είναι ότι καλύτερο, αν και χτες ήταν μοιραίος. Σε ανοιχτό γήπεδο είναι πολύ επικίνδυνος. Αν είχε δουλευτεί από τοπ ομάδα και προπονητές αυτή η πρώτη ύλη στα 17 του, σήμερα θα ήταν για Εθνική, αλλά...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αυτό με το ανοιχτό γήπεδο ισχύει, αλλά και σε φάση που ο αμυντικός τον έχει προλάβει και παίζει κατά μέτωπο το ένας με έναν, έκανε τον Μουκουντί να ζητήσει αλλαγή. Του ρήμαξε τα ράμματα εν ολίγοις.
Ο τύπος είναι γρήγορος, έχει άριστη τεχνική για παίκτη ύψους 1.88, η φυσική του κατάσταση είναι από άλλο πλανήτη (τρέχει στον ίδιο ρυθμό μέχρι το 95), είναι (έτσι λέει τουλάχιστον) 24 ετών και ο ΠΑΟΚ έχει για βασικό φορ τον δανεικό με ρήτρα 5 εκατομμυρίων Γιακουμάκη και μετά το χάος.
Είναι δυνατόν να μην τον έχουμε χτυπήσει ήδη;
Πρώτη Ιανουαρίου Ζαφείρης και Τετέι θα μας χαλούσαν δηλαδή; Ή μήπως θα κλείσουν καλύτερο φορ για τον Γενάρη;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
Kabamaru11, giapas, Γερασίμου
black death

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:00 Σε μια κινηση αδιανοητου παραλογισμου ο Ιβαν Γιοβανοβιτς καλεσε στην εθνικη (λογω προβληματος του Καρετσα) τον επιθετικο της Κηφισιας......Παντελιδη!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιον να επαιρνε δηλαδη για δεξι εξτρέμ ρε συ;
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52 Ρε παιδια ηρεμα το λεω
Ποιος Τετει;;
ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ειδατε τι εχασε χθες;;
Ειδατε τι ανωριμες επιλογες ειχε;;
Ακομη και στο 2-0 βλακεια επιλογη εκανε
Αν τα έκανε αυτα στον ΠΑΟΚ θα ειχαμε λαικα δικαστηρια για τις ....αποτυχημενες επιλογες της Διοικησης
Δεν ειναι απλά τα πράγματα
Εδω ολοκληρος ΝΤΕΛΙΑΣ και η μετρια Θελτα τον εκανε να μοιαζει παικτακι
Και μου μιλατε για τετει;;
ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις, για 3ο φορ λέγαμε. Βάζοντας υπόψην όλα τα δεδομένα, λέγαμε ότι άξιζε τον κόπο να ρισκάρουμε για τρίτη επιλογή και άμα έβγαινε έβγαινε. Δε λέγαμε ότι είναι ο Χάλαντ!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

black death έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:28
nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:00 Σε μια κινηση αδιανοητου παραλογισμου ο Ιβαν Γιοβανοβιτς καλεσε στην εθνικη (λογω προβληματος του Καρετσα) τον επιθετικο της Κηφισιας......Παντελιδη!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ποιον να επαιρνε δηλαδη για δεξι εξτρέμ ρε συ;
Κοιτα η αποψη μου ειδικα σε ματς της εθνικης ειναι οτι φορτωνεις την ομαδα με καλους παικτες που στην διαρκεια του ματς υπο συνθηκες μπορουν να βοηθησουν. Ο Τετει πχ ειναι ενας παικτης που στην κοντρα τρεχει την μπαλα σαν αλογο (μην κολλας στο οτι ειναι φορ).
Υπαρχει εστω ενα 0.00000001% να παιξει ο Παντελιδης; Ποτε των ποτων. Ε τι τον παιρνεις;
warmeater

dimitris7777 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 12:56
warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52 Ρε παιδια ηρεμα το λεω
Ποιος Τετει;;
ΩΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Ειδατε τι εχασε χθες;;
Ειδατε τι ανωριμες επιλογες ειχε;;
Ακομη και στο 2-0 βλακεια επιλογη εκανε
Αν τα έκανε αυτα στον ΠΑΟΚ θα ειχαμε λαικα δικαστηρια για τις ....αποτυχημενες επιλογες της Διοικησης
Δεν ειναι απλά τα πράγματα
Εδω ολοκληρος ΝΤΕΛΙΑΣ και η μετρια Θελτα τον εκανε να μοιαζει παικτακι
Και μου μιλατε για τετει;;
ρε φίλε τι δεν καταλαβαίνεις, για 3ο φορ λέγαμε. Βάζοντας υπόψην όλα τα δεδομένα, λέγαμε ότι άξιζε τον κόπο να ρισκάρουμε για τρίτη επιλογή και άμα έβγαινε έβγαινε. Δε λέγαμε ότι είναι ο Χάλαντ!!
Ρε φιλε τριτο φορ εχεις τον ΜΥΘΟΥ
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω ετσι πιστευα το καλοκαιρι, οτι τριτο φορ ειναι ο Μυθου. Αλλα μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα.
black death

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 13:00 Κοιτα η αποψη μου ειδικα σε ματς της εθνικης ειναι οτι φορτωνεις την ομαδα με καλους παικτες που στην διαρκεια του ματς υπο συνθηκες μπορουν να βοηθησουν. Ο Τετει πχ ειναι ενας παικτης που στην κοντρα τρεχει την μπαλα σαν αλογο (μην κολλας στο οτι ειναι φορ).
Υπαρχει εστω ενα 0.00000001% να παιξει ο Παντελιδης; Ποτε των ποτων. Ε τι τον παιρνεις;
Υπάρχει. Εδω επαιζε ο χατζηγιοβανης. Δυστυχώς σε αυτη τη θεση μετα τον καρετσα το χάος. Θα μπορούσε βεβαια και να παρει τον κυζιριδη αλλα σιγα τη διαφορά.
warmeater

Να υποθεσω οτι στην Βαρκελωνη γινεται της πουτανας απο τους αγνους οπαοδυς απο την εξευτελιστική 4αρα απο τη Σεββιλη του "ανυποληπτου" Αλμειδα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

la franela es pesada
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Είναι και τα μπουρδέλα πανάκριβα εκεί πέρα με αυτό που έχει γίνει με τα airbnb
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:50
Blackgr4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:42
xrisitsapa έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 11:10

Τωρα πεταξε το πουλακι
Γιατί;
Γιατι οπως ακουγεται στις μανατζερικες πιατσες υπαρχει ομαδα με προτεραιοτητα (αεκ).
Εγώ πάλι, άκουσα "ψίθυρους" για γαύρο με θέλγητρο το ότι μπορούν εύκολα να του προσφέρουν ευρωπαϊκή καριέρα ( μέσω Rio Ave αρχικά)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”