Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Καλημέρα κόουτς ...
τόσες ημέρες που πηγαίνουμε από κλαρίνο σε κλαρίνο με μηδενική βελτίωση της ομάδας ... κάνω τουμπεκί και δεν μιλάω γιατί πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της ομάδας ... και το καλό είναι να στηρίζουμε αυτούς που έχουμε ... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα από τους καλύτερους αν όχι τον καλύτερο κοουτς που είχαμε ποτέ !!
Προσωπικά ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι ξέρεις να φτιάχνεις ομάδες και γκρουπ που μπορούν να κερδίζουν ...
δυστυχώς όμως έχει αποδειχτεί και φέτος ότι είσαι μακριά από το σύγχρονο ποδόσφαιρο ... η ομάδα δεν έχει ένταση, δεν έχει ταχύτητα και πρέπει πάλι να πάμε σε ηρωικές καταστάσεις για να δούμε κάτι ...
Έτσι δεν γίνεται δουλειά ... προφανώς δεν έχεις μόνο εσύ την ευθύνη αλλά νομίζω ότι πίσω από την δική σου φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο κρύβονται και όλοι οι υπόλοιποι προεξάρχοντος του προέδρου ... εγώ προσωπικά πάντα θα ρίχνω 80% της ευθύνης σε εσένα γιατί ο Σαββίδης έχει δείξει ότι εμπιστεύετε τους μάνατζερ του ... Τους σημαντικούς τουλάχιστον ... εξού και το σκότωμα του καλοκαιριού ...
Νομίζω πλέον ότι όσο ο ΠΑΟΚ ακολουθεί την φιλοσοφία σου δεν πρόκειται να μεγαλώσει ... ξοδεύονται ένα κάρο χρήματα και το καράβι επιζεί (όταν λέω επιζεί εννοώ ότι μένει στο επίπεδο αυτό να είναι ανταγωνιστικός στην Ελλάδα για 2-3 θέση και να είναι ομάδα conference league) μόνο επειδή πουλήθηκαν 3-4 από τα σπουδαία ταλέντα της ομάδας ... και χωρίς να παίξουν στον ΠΑΟΚ ... που είναι και το πιο τραγικό της ιστορίας ...
Ο ΠΑΟΚ που παίζει μπαλάρα με ένταση, που χαίρεται ο κόσμος χωρίς να κάθεται στο καρεκλάκι, που παίζει σαν μία μεσαία ομάδα της Bundesliga ή της Γαλλίας ή της Ιταλίας δεν πρόκειται ποτέ να εμφανιστεί με εσένα ...
Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν γουστάρεις τους νέους παίχτες και αυτό αντιτίθεται έντονα με το γεγονός ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη ... δυστυχώς είμαστε ανίκανοι στο σκάουτινγκ - στο οποίο δεν φταις εσύ - για να φέρουμε καλούς παίχτες σε καλές ηλικίες και όλα αυτά μαζί μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι ...
Όσο λοιπόν θα μένεις εσύ κάπως έτσι θα είμαστε ... εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές φανταστεί ότι μπορεί να άλλαζες προσπαθώντας να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου αλλά έχω χάσει πλέον την ελπίδα ... μετά βλέπω ότι ακόμα στο σκάουτινγκ είμαστε για το ανάθεμα ... όλα μαζί φτάνουν σε αυτό που ζούμε και φέτος ...
δυστυχώς ... στάσιμοι ... και βέβαια η θαυματουργή λύση δεν είναι να φύγεις εσύ και να έρθει κάποιος άλλος ...
τόσες ημέρες που πηγαίνουμε από κλαρίνο σε κλαρίνο με μηδενική βελτίωση της ομάδας ... κάνω τουμπεκί και δεν μιλάω γιατί πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της ομάδας ... και το καλό είναι να στηρίζουμε αυτούς που έχουμε ... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα από τους καλύτερους αν όχι τον καλύτερο κοουτς που είχαμε ποτέ !!
Προσωπικά ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι ξέρεις να φτιάχνεις ομάδες και γκρουπ που μπορούν να κερδίζουν ...
δυστυχώς όμως έχει αποδειχτεί και φέτος ότι είσαι μακριά από το σύγχρονο ποδόσφαιρο ... η ομάδα δεν έχει ένταση, δεν έχει ταχύτητα και πρέπει πάλι να πάμε σε ηρωικές καταστάσεις για να δούμε κάτι ...
Έτσι δεν γίνεται δουλειά ... προφανώς δεν έχεις μόνο εσύ την ευθύνη αλλά νομίζω ότι πίσω από την δική σου φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο κρύβονται και όλοι οι υπόλοιποι προεξάρχοντος του προέδρου ... εγώ προσωπικά πάντα θα ρίχνω 80% της ευθύνης σε εσένα γιατί ο Σαββίδης έχει δείξει ότι εμπιστεύετε τους μάνατζερ του ... Τους σημαντικούς τουλάχιστον ... εξού και το σκότωμα του καλοκαιριού ...
Νομίζω πλέον ότι όσο ο ΠΑΟΚ ακολουθεί την φιλοσοφία σου δεν πρόκειται να μεγαλώσει ... ξοδεύονται ένα κάρο χρήματα και το καράβι επιζεί (όταν λέω επιζεί εννοώ ότι μένει στο επίπεδο αυτό να είναι ανταγωνιστικός στην Ελλάδα για 2-3 θέση και να είναι ομάδα conference league) μόνο επειδή πουλήθηκαν 3-4 από τα σπουδαία ταλέντα της ομάδας ... και χωρίς να παίξουν στον ΠΑΟΚ ... που είναι και το πιο τραγικό της ιστορίας ...
Ο ΠΑΟΚ που παίζει μπαλάρα με ένταση, που χαίρεται ο κόσμος χωρίς να κάθεται στο καρεκλάκι, που παίζει σαν μία μεσαία ομάδα της Bundesliga ή της Γαλλίας ή της Ιταλίας δεν πρόκειται ποτέ να εμφανιστεί με εσένα ...
Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν γουστάρεις τους νέους παίχτες και αυτό αντιτίθεται έντονα με το γεγονός ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη ... δυστυχώς είμαστε ανίκανοι στο σκάουτινγκ - στο οποίο δεν φταις εσύ - για να φέρουμε καλούς παίχτες σε καλές ηλικίες και όλα αυτά μαζί μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι ...
Όσο λοιπόν θα μένεις εσύ κάπως έτσι θα είμαστε ... εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές φανταστεί ότι μπορεί να άλλαζες προσπαθώντας να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου αλλά έχω χάσει πλέον την ελπίδα ... μετά βλέπω ότι ακόμα στο σκάουτινγκ είμαστε για το ανάθεμα ... όλα μαζί φτάνουν σε αυτό που ζούμε και φέτος ...
δυστυχώς ... στάσιμοι ... και βέβαια η θαυματουργή λύση δεν είναι να φύγεις εσύ και να έρθει κάποιος άλλος ...
- These users thanked the author tad for the post (total 4):
- dentex4, Amsterdamer_87, vs40, Papa9
-
Σε στηριξα και σε στηριζω, γιατι πιστευω ακραδαντα οτι τυχον απολυση σου τωρα θα ηταν εγκλημα.
Απο εκει και περα, συμφωνω 100% με τον @tad
Οταν διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα με τον μαγαλυτερο Μ.Ο ηλικιας ΚΑΙ στη Super League ΚΑΙ στο Europa League, κατι παει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.
Ειμαστε η ομαδα με τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Απο εκει και περα, συμφωνω 100% με τον @tad
Οταν διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα με τον μαγαλυτερο Μ.Ο ηλικιας ΚΑΙ στη Super League ΚΑΙ στο Europa League, κατι παει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.
Ειμαστε η ομαδα με τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
- AspromavriDrama, vs40, Papa9
Ποιος νεος παικτης θα αλλαζε κατι τον τελευταιο μηνα; Ο Μυθου; Ο Χατσιδης; Ο Μπαταουλας;
-
Δεν το ξερεις.
Πρεπει να τους δουλεψεις, να δωσεις ευκαιριες και να δεις.
Ο Κουλιερακης καποτε δεν ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα απο τον Μπαταουλα
Πρεπει να τους δουλεψεις, να δωσεις ευκαιριες και να δεις.
Ο Κουλιερακης καποτε δεν ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα απο τον Μπαταουλα
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
- vs40, Papa9
Ο Κουλιερακης, ο Τζολης, ο Ντελιας καναν μπαμ με το που μπηκανε. Κατι τετοιο δεν εχω δει ακομα απο κανεναν τους. Μακαρι φυσικα να βγουνε ολοι.
- These users thanked the author icue for the post (total 2):
- vs40, Ally Samagoal
Απόλυτη τρικυμία, λιβελος. Τι σας έχει κάνει ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ ρε?tad έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:30 Καλημέρα κόουτς ...
Τι απύθμενη αρνητικοτητα με τον στρατηγό ΡΑΖΒΑΝ ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ?
Μιλάς για τον πολυνίκη προπονητή του ΠΑΟΚ, με δύο νταμπλ το ένα αήττητο και το πιο μάγκικο της ιστορίας.
Μιλάς για τον προπονητή υπό τις οδηγίες του οποίου ο ΠΑΟΚ έβαλε τα περισσότερα γκολ της ιστορίας του σε μια σεζόν (χορτασαν οι τρύπες των αντιπάλων). Τον προπονητή που πήγαμε δύο φορές στους 8 ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Τον προπονητή που ανέβασε τόσο την ομάδα που οι παίχτες που ανέδειξε χρυσοπουλήθηκαν.
Υπό ΡΑΖΒΑΝ είπαμε όλη Αθήνα ενωμένη κι απ' τον ΠΑΟΚ νικημένη.
Τελος, οποίος μιλάει έτσι (κλαρίνα) για ανεπιτυχή (άτυχα κυρίως ή αδιάφορα) του μεγάλου ΠΑΟΚ , του εύχομαι να χορτάσει κλαρίνα στη ζωή του, υπό την έννοια ότι αν συνδέει τη μεγάλη αγάπη του για τον ΠΑΟΚ με κλαρίνα, ας συνδέσει και την υπόλοιπη ζωή του.
- These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 2):
- Apil44, leomatos88
Στο πρώτο ημίχρονο έγραψα πως δεν βλέπω οι παίχτες να παίζουν για εσένα γιατί αυτό περίμενα χθες και προβληματίστηκα.
Το δεύτερο ημίχρονο μου θύμισε εκείνο το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη στην πρώτη θητεία σου όταν πάλι ήσουν για φάγωμα. Έβαλες κάποιους, νικήσαμε και σου δείξαν ξεκάθαρα ότι εσένα θέλουν. Όταν μιλάνε τα αποδυτήρια ότι και να λέμε εμείς είναι λίγο
29.20 το πρώτο goal .
Το δεύτερο ημίχρονο μου θύμισε εκείνο το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη στην πρώτη θητεία σου όταν πάλι ήσουν για φάγωμα. Έβαλες κάποιους, νικήσαμε και σου δείξαν ξεκάθαρα ότι εσένα θέλουν. Όταν μιλάνε τα αποδυτήρια ότι και να λέμε εμείς είναι λίγο
29.20 το πρώτο goal .
-
Λειβαδια. Αυτη η μαυρη σελιδα δε θα σβηστει.warmeater έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:46Ρε φίλε μας δουλευεις;;AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:53Η νικη? Καθολου, την καταχαρηκα και ελπιζω να σημανει αντεπιθεση. Αλλα αν ειναι φωτοβολιδα μεσα σε εναμιση χρονο φαπες, τοτε να τη βρασω αυτη τη νικη.
Με ενδιαφερει να μην κρυβονται τα προβληματα κατω απο το χαλακι, ο Ιβαν ελπιζω να κανει αυτο που πρεπει και να στελεχωσει την ομαδα με φρεσκα προσωπα.
Εσυ μπορει να ζεις για να κερδισεις ενα ματς με γαβρο αλλα ο ΠΑΟΚ εχει γιγαντωθει για να χαιρεται με ενα ματς μετα απο ηττες ντροπη.
Μην μικραινετε τον ΠΑΟΚ.
Ποιες "ηττες" ντροπη;;
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ άκομη στο πρωταθλημα
η ειναι ηττα ντροπη στο Βιγκο;;
Ο ΑΣ να ειναι καλά
Ο ΑΣ που κολλαει?

Θα σου κανω μονο μια ερωτησηtad έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:30 Καλημέρα κόουτς ...
Ποιον "νεο" του ΠΑΟΚ δεν προωθησε η εκαψε ο ρουμανος;;
Βρες μου εναν
-
Οτι βλεπει το 90% του κοσμου. Ευτυχως δεν ανηκω στο 10% που με μια νικη ξεχασε τις ξεφτιλες. Να αποδειξει στη συνεχεια οτι βρηκε τον τροπο να ανακαμψει ο ΠΑΟΚ και τα ξαναλεμε. Αλλα αν φαμε καμια τριαρα παλι στο κλαρινοαερινα μη χαθειτε παλι.dragon έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52Οκ μια χαρά. Τελικά τι ομάδα είσαι? Ή έστω τι παρακολουθείς? ΠΑΟΚ να βλέπεις το αποκλειωAspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:51Τι απο το "Εδω και εναμιση χρονο η ομαδα σερνεται" δεν καταλαβες?dragon έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:10 @AspromavriDrama τι ομαδα εισαι? Ο ΠΑΟΚ πριν ενα μιση χρονο πηρε πρωταθλημα
-
Συν τον Μπαλντε. Εξαφανιση μικρων συνεχεια.icue έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:48 Ποιος νεος παικτης θα αλλαζε κατι τον τελευταιο μηνα; Ο Μυθου; Ο Χατσιδης; Ο Μπαταουλας;
-
Το αγωνιστικο οπως αποδειχτηκε στο 2ο ημιχρονο που πατησε τον γαυρο ειναι υπεραρκετο να διεκδικησει πρωταθλημα εαν ξεκολλησει ο προπονητης απο τα κολληματα του.WestBlock4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 06:24Πιο πολυ πρεπει,να σε ενδιαφέρει αν ο,ιβαν στελεχώσει την ομαδα κ το αγωνιστικο κ οχι να βλεπουμε φωτοβολίδες τύπου ζαφειρη κ να κρύβονται τα υπολοιπα κατω απο το χαλι οπως λες κ ξαναλεςAspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:53Η νικη? Καθολου, την καταχαρηκα και ελπιζω να σημανει αντεπιθεση. Αλλα αν ειναι φωτοβολιδα μεσα σε εναμιση χρονο φαπες, τοτε να τη βρασω αυτη τη νικη.
Με ενδιαφερει να μην κρυβονται τα προβληματα κατω απο το χαλακι, ο Ιβαν ελπιζω να κανει αυτο που πρεπει και να στελεχωσει την ομαδα με φρεσκα προσωπα.
Εσυ μπορει να ζεις για να κερδισεις ενα ματς με γαβρο αλλα ο ΠΑΟΚ εχει γιγαντωθει για να χαιρεται με ενα ματς μετα απο ηττες ντροπη.
Μην μικραινετε τον ΠΑΟΚ.
έχεις φοεβρο "ζηλο" για την δουλεια σουAspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 10:29Οτι βλεπει το 90% του κοσμου. Ευτυχως δεν ανηκω στο 10% που με μια νικη ξεχασε τις ξεφτιλες. Να αποδειξει στη συνεχεια οτι βρηκε τον τροπο να ανακαμψει ο ΠΑΟΚ και τα ξαναλεμε. Αλλα αν φαμε καμια τριαρα παλι στο κλαρινοαερινα μη χαθειτε παλι.dragon έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:52Οκ μια χαρά. Τελικά τι ομάδα είσαι? Ή έστω τι παρακολουθείς? ΠΑΟΚ να βλέπεις το αποκλειωAspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:51
Τι απο το "Εδω και εναμιση χρονο η ομαδα σερνεται" δεν καταλαβες?
Συνεχισε
Σε απολαμβανουμε
- These users thanked the author warmeater for the post (total 2):
- dragon, Ally Samagoal
Ε αφού αποδείχτηκε από μισή ώρα αγώνα, οκ.
Και η Τρίπολη αγωνιστικά απέδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με ΠΑΟΚ ότι του χρόνου αξίζει να παίζει Γιουρόπα λιγκ
Και η Τρίπολη αγωνιστικά απέδειξε στο δεύτερο ημίχρονο με ΠΑΟΚ ότι του χρόνου αξίζει να παίζει Γιουρόπα λιγκ
-
Καλα η προσπαθεια εντυπωσεων παει τρενο. Αλλα η αληθεια ποναει.
Χρυσοψαρα, τι ωραια πλασματα!
Χρυσοψαρα, τι ωραια πλασματα!