Razvan Lucescu VI

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Οι παίκτες μίλησαν. Κι αυτό είναι το ΠΙΟ σημαντικό. Ούτε τι θα πει ο evolution ούτε ο nunies ούτε κανείς. Οι παίκτες και ο προπονητής, μια γροθιά.
Πρέπει αγαπητέ Ραζβάν, να χτίσετε πάνω στη χθεσινή νίκη. ΚΥΡΙΩΣ, σε θέμα αυτοπεποίθησης.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, οπωσδήποτε άμεση ενεργοποίηση του Μπιάνκο. ΑΜΕΣΗ! Ο Καμαρά είναι πνευματικά γυάλινος.
Συνεχίζουμε, με πίστη και αγάπη προς την ομάδα.
These users thanked the author PAOKevolution for the post:
paok apo epilogi
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Ο τρόπος που κλείνεις τη συνέντευξη τύπου χθες, είναι η απόδειξη ότι ήσουν καλά, η αλεπού επέστρεψε, το είδα στο βλέμμα σου.
Το γυρίσαμε το κουμπί Ρασβαν, τώρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα, τώρα ξέρεις τι να κάνεις. Παραμαζωμα..
These users thanked the author Pablo_Escobar for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ ήμουν υπέρ της αλλαγής αλλά όπως έγραψε ο giapas τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ψήφισαν, οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο κι από μένα.
Η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ θέμα του Ράζβαν πάντα δουλευταράς ήταν, θέλει και καθαρό μυαλό.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Επιτέλους βγήκε αντίδραση, επιτέλους σφυγμός. Τίποτα δεν αξιολογείται από ένα ματς, αλλά μιας και η χρονιά θα βγει παρέα, ας βγει όπως σήμερα.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Tolaros έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:26 Εγώ ήμουν υπέρ της αλλαγής αλλά όπως έγραψε ο giapas τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ψήφισαν, οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο κι από μένα.
Η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ θέμα του Ράζβαν πάντα δουλευταράς ήταν, θέλει και καθαρό μυαλό.
Ε...για να τα λεμε ολα...θελει και κανα 2-3 παικτες τον Γεναρη :)
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
Tolaros, omerta76
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:53
eorptol1 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:18
AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:09

Ετοιμασου για πεσιματα απο αυτους που ειχαν να μιλησουν 1.5 χρονο
ΞΥΔΙΙΙΙ πρέπει να σε πείραξε πολύ η νίκη θά τό ξεπεράσεις
Η νικη? Καθολου, την καταχαρηκα και ελπιζω να σημανει αντεπιθεση. Αλλα αν ειναι φωτοβολιδα μεσα σε εναμιση χρονο φαπες, τοτε να τη βρασω αυτη τη νικη.
Με ενδιαφερει να μην κρυβονται τα προβληματα κατω απο το χαλακι, ο Ιβαν ελπιζω να κανει αυτο που πρεπει και να στελεχωσει την ομαδα με φρεσκα προσωπα.
Εσυ μπορει να ζεις για να κερδισεις ενα ματς με γαβρο αλλα ο ΠΑΟΚ εχει γιγαντωθει για να χαιρεται με ενα ματς μετα απο ηττες ντροπη.
Μην μικραινετε τον ΠΑΟΚ.
Ρε φίλε μας δουλευεις;;
Ποιες "ηττες" ντροπη;;
ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ άκομη στο πρωταθλημα
η ειναι ηττα ντροπη στο Βιγκο;;
Ο ΑΣ να ειναι καλά
These users thanked the author warmeater for the post (total 4):
paok apo epilogi, nunies4, Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

AspromavriDrama έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:51
dragon έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 02:10 @AspromavriDrama τι ομαδα εισαι? Ο ΠΑΟΚ πριν ενα μιση χρονο πηρε πρωταθλημα
Τι απο το "Εδω και εναμιση χρονο η ομαδα σερνεται" δεν καταλαβες?
Οκ μια χαρά. Τελικά τι ομάδα είσαι? Ή έστω τι παρακολουθείς? ΠΑΟΚ να βλέπεις το αποκλειω
These users thanked the author dragon for the post (total 2):
paok apo epilogi, Apil44
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στο νήμα των άλλων ομάδων είχα γράψει πριν το Άρσεναλ - Ολυμπιακός ότι θέλω να δω την 11άδα του γαύρου στην Τούμπα συγκριτικά με του Λονδίνου.
10/11 ίδιοι. Ακριβώς αυτό που περίμενα.
Με ρόστερ μεγάλο και επιλογές πολλές.
Πρώτη αλλαγή στο 71 και έκλεισε με 3 σύνολο.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Δεν υπάρχει προπονητής χωρίς κολλήματα, χωρίς προσωπικές εμμονές κλπ κλπ. Τι σταύρωμα θα έτρωγε ο Ράζβαν αν ήταν στη θέση του;
Αλλά αν μη τι άλλο προπονητές όπως ο Μεντιλίμπαρ και ο Λουτσέσκου, κάτι παραπάνω ξέρουν για την ομάδα τους από εμάς τους παντογνώστες του πληκτρολογίου.
These users thanked the author Mīngus for the post (total 3):
aivas19, paok apo epilogi, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμενα μου εγινε ξεκαθαρο χθες οτι διαλεξες ματς. Οτι στο Βιγκο η εμφανιση ειχε πολυ μεσα "δεν θελω" παρα "δεν μπορω".
Μου αρεσει αυτο; Οχι... εμενα σαν οπαδο θα ηθελα να παιζει η ομαδα με ενταση παντου το ιδιο. Μου δειχνει ομως προπονητη που εχει απολυτη γνωση του ροστερ του και το πως ειναι η ομαδα του αυτη την στιγμη και πρατει αναλογως. Το ματς το χθεσινο ηταν πολυ σημαντικο για να μην του δωσεις προτεραιοτητα.
Οσο περνουσε η ωρα στο ματς οι 10 στους 11 ιδιοι του Μεντιλιμπαρ εσβηναν και ο ΠΑΟΚ ολο και ανεβαζε εντασεις και τελειωσε το ματς με ενεργεια και τρεξιματα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Mīngus έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 08:55 Στο νήμα των άλλων ομάδων είχα γράψει πριν το Άρσεναλ - Ολυμπιακός ότι θέλω να δω την 11άδα του γαύρου στην Τούμπα συγκριτικά με του Λονδίνου.
10/11 ίδιοι. Ακριβώς αυτό που περίμενα.
Με ρόστερ μεγάλο και επιλογές πολλές.
Πρώτη αλλαγή στο 71 και έκλεισε με 3 σύνολο.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;
Δεν υπάρχει προπονητής χωρίς κολλήματα, χωρίς προσωπικές εμμονές κλπ κλπ. Τι σταύρωμα θα έτρωγε ο Ράζβαν αν ήταν στη θέση του;
Αλλά αν μη τι άλλο προπονητές όπως ο Μεντιλίμπαρ και ο Λουτσέσκου, κάτι παραπάνω ξέρουν για την ομάδα τους από εμάς τους παντογνώστες του πληκτρολογίου.
Εννοείται ότι δεν υπάρχει προπονητής χωρίς κολλήματα, εννοείται πως ο Μεντιλίμπαρ τρώει το ανάθεμα σήμερα στα φόρα των γαύρων.

Ο οποίος όμως φυσιολογικά αποδέχτηκε την κακή εικόνα της ομάδας του, χωρίς να το ρίξει σε τύχη και ανάδρομους Ερμήδες, όπως εμείς.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι ο γαύρος αυτή τη στιγμή έπαιξε δύο ντέρμπυ εκτός και έφερε 2 αποτελέσματα άσχημα, αλλά όχι εκτός προγράμματος. Εμείς όμως φέραμε 2 άσχημα αποτελέσματα εκτός προγράμματος, και πρέπει να ρεφάρουμε με 2 νίκες "εκτός" προγράμματος, αλλιώς η βαθμολογία που βλέπουμε σήμερα είναι καθαρά εικονική. Χρειαζόμαστε 2 εμφατικές νίκες.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παρεμπιπτόντως μιας και πιάσαμε τον Μεντί και αφού βρισκόμαστε στο τόπικ του Ρασβάν, το χθεσινό ήταν ένα πολύ ωραίο δείγμα του πως μπορεί μια ομάδα να εξαφανιστεί από το γήπεδο μόλις το γυρίσει σε 4-4-2.
Υπήρχαν στιγμές μετά το 75 που στο χώρο του κέντρου ήταν τέσσερις με έναν.
Ράσβαν μην υποκύψεις ποτέ στον πειρασμό. Ποτέ 4-4-2. Υπάρχει ο Πέλκας και ο Μαντί για να γεμίζουν την περιοχή όταν χρειαστεί.
These users thanked the author marsantos for the post:
aivas19
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

nunies4 έγραψε: Δευ 06 Οκτ 2025, 09:03 Εμενα μου εγινε ξεκαθαρο χθες οτι διαλεξες ματς. Οτι στο Βιγκο η εμφανιση ειχε πολυ μεσα "δεν θελω" παρα "δεν μπορω".
Μου αρεσει αυτο; Οχι... εμενα σαν οπαδο θα ηθελα να παιζει η ομαδα με ενταση παντου το ιδιο. Μου δειχνει ομως προπονητη που εχει απολυτη γνωση του ροστερ του και το πως ειναι η ομαδα του αυτη την στιγμη και πρατει αναλογως. Το ματς το χθεσινο ηταν πολυ σημαντικο για να μην του δωσεις προτεραιοτητα.
Οσο περνουσε η ωρα στο ματς οι 10 στους 11 ιδιοι του Μεντιλιμπαρ εσβηναν και ο ΠΑΟΚ ολο και ανεβαζε εντασεις και τελειωσε το ματς με ενεργεια και τρεξιματα.
Αυτό που λες εναι σωστο
Σιγουρα διαλεξε παιχνιδια
Κια προσωπικά εκτιμώ ότι αν ο ΠΑΟΚ επαιζε πλήρης την πολυ κακη Θελτα του α ημιχρονου θα την κοντραρε αποτελεσματικα
Από την αλλη ομως ο "οπαδος" εβαλε το μαχαιρι στο λαιμο για το χθεσινο ματς
Ε πως να μην διαλεξει ματς ο προπονητης;;;
dentex4

Δημοσίευση από dentex4 »

Όποιος γράφει ότι κάποιοι στεναχωρήθηκαν με την νίκη χθες είναι πραγματικά αλλού....

Το ότι κάποιοι θεωρούμε ότι ο Ραζβαν έχει κλείσει τον κύκλο του , έχει πιάσει πραγαματικά το ταβάνι του και πρέπει να πάμε σε αλλαγή προπονητή ,δεν μας κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από όσους είναι της άποψης ότι Ραζβαν πρέπει να μείνει στην ομάδα μέχρι να σβήσει ο ήλιος .

Όσοι κράζετε όσους έχουν άντιθετη αποψη από εσάς ειστε οι πραγματικά ύποπτοι, και όχι έμεις που απλώς έχουμε απαιτήσεις για πιο σύγχρονο και γρήγορο ποδόσφαιρο απο την ομάδα μας.
These users thanked the author dentex4 for the post (total 2):
AspromavriDrama, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Καλημέρα κόουτς ...
τόσες ημέρες που πηγαίνουμε από κλαρίνο σε κλαρίνο με μηδενική βελτίωση της ομάδας ... κάνω τουμπεκί και δεν μιλάω γιατί πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της ομάδας ... και το καλό είναι να στηρίζουμε αυτούς που έχουμε ... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα από τους καλύτερους αν όχι τον καλύτερο κοουτς που είχαμε ποτέ !!

Προσωπικά ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι ξέρεις να φτιάχνεις ομάδες και γκρουπ που μπορούν να κερδίζουν ...
δυστυχώς όμως έχει αποδειχτεί και φέτος ότι είσαι μακριά από το σύγχρονο ποδόσφαιρο ... η ομάδα δεν έχει ένταση, δεν έχει ταχύτητα και πρέπει πάλι να πάμε σε ηρωικές καταστάσεις για να δούμε κάτι ...

Έτσι δεν γίνεται δουλειά ... προφανώς δεν έχεις μόνο εσύ την ευθύνη αλλά νομίζω ότι πίσω από την δική σου φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο κρύβονται και όλοι οι υπόλοιποι προεξάρχοντος του προέδρου ... εγώ προσωπικά πάντα θα ρίχνω 80% της ευθύνης σε εσένα γιατί ο Σαββίδης έχει δείξει ότι εμπιστεύετε τους μάνατζερ του ... Τους σημαντικούς τουλάχιστον ... εξού και το σκότωμα του καλοκαιριού ...

Νομίζω πλέον ότι όσο ο ΠΑΟΚ ακολουθεί την φιλοσοφία σου δεν πρόκειται να μεγαλώσει ... ξοδεύονται ένα κάρο χρήματα και το καράβι επιζεί (όταν λέω επιζεί εννοώ ότι μένει στο επίπεδο αυτό να είναι ανταγωνιστικός στην Ελλάδα για 2-3 θέση και να είναι ομάδα conference league) μόνο επειδή πουλήθηκαν 3-4 από τα σπουδαία ταλέντα της ομάδας ... και χωρίς να παίξουν στον ΠΑΟΚ ... που είναι και το πιο τραγικό της ιστορίας ...

Ο ΠΑΟΚ που παίζει μπαλάρα με ένταση, που χαίρεται ο κόσμος χωρίς να κάθεται στο καρεκλάκι, που παίζει σαν μία μεσαία ομάδα της Bundesliga ή της Γαλλίας ή της Ιταλίας δεν πρόκειται ποτέ να εμφανιστεί με εσένα ...

Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν γουστάρεις τους νέους παίχτες και αυτό αντιτίθεται έντονα με το γεγονός ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ακαδημίες στην Ευρώπη ... δυστυχώς είμαστε ανίκανοι στο σκάουτινγκ - στο οποίο δεν φταις εσύ - για να φέρουμε καλούς παίχτες σε καλές ηλικίες και όλα αυτά μαζί μας κάνουν να μένουμε στάσιμοι ...

Όσο λοιπόν θα μένεις εσύ κάπως έτσι θα είμαστε ... εγώ προσωπικά έχω πολλές φορές φανταστεί ότι μπορεί να άλλαζες προσπαθώντας να βελτιώσεις τις αδυναμίες σου αλλά έχω χάσει πλέον την ελπίδα ... μετά βλέπω ότι ακόμα στο σκάουτινγκ είμαστε για το ανάθεμα ... όλα μαζί φτάνουν σε αυτό που ζούμε και φέτος ...

δυστυχώς ... στάσιμοι ... και βέβαια η θαυματουργή λύση δεν είναι να φύγεις εσύ και να έρθει κάποιος άλλος ...
These users thanked the author tad for the post (total 2):
dentex4, Amsterdamer_87
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Σε στηριξα και σε στηριζω, γιατι πιστευω ακραδαντα οτι τυχον απολυση σου τωρα θα ηταν εγκλημα.

Απο εκει και περα, συμφωνω 100% με τον @tad

Οταν διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα με τον μαγαλυτερο Μ.Ο ηλικιας ΚΑΙ στη Super League ΚΑΙ στο Europa League, κατι παει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.
Ειμαστε η ομαδα με τις καλυτερες ακαδημιες στην Ελλαδα και αυτο ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
AspromavriDrama
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”