22. Alessandro Bianco

hariskastoria

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από hariskastoria »

Βεβαια παιζει και το σεναριο να ειναι ενα απλα κανονικο μετριο χαφ και τπτ παραπανω και απλα να χει πεσει και σε εναν μετριοκακο προπονητη. Εγω επιμενω πως σε επιπεδο προωθησης παιχνιδιου δεν μ δείξε και πολλα περισσοτερα απο τον Τσιγγαρα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ικανος αντικαταστατης του Μειτε. Αλλο αν γεμισαμε με χαφ π εχουν χτυπητες αδυναμιες (Καμαρα Οζντοεφ) και ψαχνομαστε απο καπου να πιαστουμε.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Από την αξιολόγηση του ΜΠΙΑΝΚΟ καταλαβαίνει κάποιος τι "μπαλλα" βλέπει ο "μεσος" οπαδός
Το παιδί έχει ορισμενα χαρακτηριστικα που ΛΕΙΠΟΥΝ παο τον ΠΑΟΚ
Το πιο εμφανές ειναι ότι σε παιχνίδι με αργό ρυθμό τον αντιπαλο που κραταει μπαλλα τον εχει "φαει ζωντανο"
Αν δηλαδη εχει οδηγια να μαρκαρει "στη μπαλλα" το μαρκαρισμα θα εχει 100% επιτυχία
Στα παιχνιδια δηλαδη που εξω απο την αντιπαλη περιοχη εχει την εντολη να πεφτει αμεσως πανω στη μπαλλα οταν χανεται , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΤΕ
Στο δε σωμα με σωμα μαρκαρισμα ειναι εξαιρετικα "ενοχλητικος"
Στα παιχνιδια στην ελλαδα πρεπει να ξεκιναει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Παίκτης κομμένος και ραμμένος στα θέλω του γαβρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 03 Οκτ 2025, 22:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post:
Psaras
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν το είδα και από ότι διάβασα από σχόλια ήταν ο μόνος ίσως που προσπαθούσε. Τέλος πάντων, όπως κι αν έπαιξε εκεί δεν μπορεί να κριθεί όταν ήταν ο πρώτος του αγώνας και όλη η ομάδα ήταν χώμα.
Χθες μετά το 20΄κυρίως, είδα ένα χαφ που να διεκδικεί κάθε χαμένη μπάλα και να κάνει και διπλό τάκλιν, κάτι που έχω χρόνια να δω στον ΠΑΟΚ. Σε αγώνα που είχαμε 20/62 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος!
Θετική αρχική εντύπωση μου έδωσε, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τον δούμε σε περισσότερους αγώνες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το θέμα δεν είναι ο παίχτης να δώσει μια θετική εντύπωση και να είναι ελαφρά καλύτερος από το δίδυμο Καμαρά και Οζντόεφ, αλλά στο τέλος της χρονιάς να είσαι σίγουρος ότι είναι μια κλάση πάνω από τους δύο προηγούμενους, αλλιώς μια τρύπα στο νερό και όταν θ' αλλάζει το ζευγάρι Μεϊτέ-Ζαφείρης πάλι τα ίδια προβλήματα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Εγω θα σε ξεκιναγα το κεντρο του γαβρου ειναι γρηγορο
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

Ο Λόγος που βγήκε νωρίς στο χθεσινό ματς είναι γιατί θα παίξει βασικός την Κυριακή
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 17:29 Παίκτης κομμένους και ραμμενος στα θέλω του γαβρου
Πως το εννοείς rene;;

εγω είδα ενα παίκτη κανονικό σε ταχυτητα αλλα που θελει ρυθμο. Απο την ώρα που βγηκε φαγαμε πολλές φάσεις, αλλά είχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού η Θελτα και δεν μπορώ να το κρίνω.
These users thanked the author tzo_1926 for the post:
anaximandros4
Dalek

Δημοσίευση από Dalek »

Μου άφησε καλές εντυπωσεις αλλά θα τον κρίνω σε βάθος χρόνου. Αυτό που κρατάω είναι ότι έχει ένα χαρακτηριστικό που λείπει από τα άλλα μας χαφ. Μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ally Samagoal έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:53 Ο Λόγος που βγήκε νωρίς στο χθεσινό ματς είναι γιατί θα παίξει βασικός την Κυριακή
Καλα αμα γινει κανα τετοιο να δω κωλοτουμπες μετα. Το αποκλειω
These users thanked the author aivas19 for the post:
Ally Samagoal
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

aivas19 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 22:59
Ally Samagoal έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 21:53 Ο Λόγος που βγήκε νωρίς στο χθεσινό ματς είναι γιατί θα παίξει βασικός την Κυριακή
Καλα αμα γινει κανα τετοιο να δω κωλοτουμπες μετα. Το αποκλειω
Νομίζω εκεί το πάει. Μέιτε είναι σίγουρος, Οζντόεφ έβγαλε 90 λεπτά κάτι που δεν το συνηθίζει ειδικά σε αυτήν την ηλικία ενώ δεν νομίζω να ρισκάρει βάζοντας Καμαρά.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 17:29 Παίκτης κομμένος και ραμμένος στα θέλω του γαβρου
Ακριβώς αυτό μου ήρθε στο μυαλό και εμένα. Προβλέπω αγορά το καλοκαίρι. Χαφ μοντέρνο σαν του γαύρου.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Δεν ετριβα τα ματια μου απο την αποδοση του αλλα ειδα ενα κανονικο χαφ,ενα 6αρι οπως πρεπει να ειναι...Αμυντικα εμεινα πολυ ευχαριστημενος,ατελειωτο τρεξιμο,καλυπτε συνεχως χωρους και γινοταν και βρωμικος οποτε χρειαζοταν..Επιθετικα ειχε προβληματα οσο προσπαθουσε να κρατησει μπαλα, αλλα ολη η ομδα ηταν χαλια,δεν μπορουσαμε να αλλαξουμε 2 πασες..Θα μου πεις με χαφ μπροστα του οζντοεφ και καμαρα και δεξια του Ντεσποτοφ πως θα κρατουσαμε μπαλα???
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Μου αρεσε σε γενικες γραμμες.Δεν ξεκινησε πολυ καλα απο ενα σημειο και μετα ηταν ωραιος.
Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Ένα καλούτσικο χαφ φαίνεται, περισσότερο ρόλο πχ κάνιας νομίζω μπορεί να έχει, τουλάχιστον είδα αμυντικά ωραία στοιχεία με ωραία τάκλιν κτλ. Απο και κει και πέρα , επιθέτικα δεν μου φάνηκε να έχει καποια κάθετη η να μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη προς τα μπροστά.

Θετικός πάντως , μπορεί να βοηθήσει, χωρίς να είναι βέβαια καμιά παικτάρα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”