22. Alessandro Bianco

hariskastoria

Re: 22. Alessandro Bianco

Δημοσίευση από hariskastoria »

Βεβαια παιζει και το σεναριο να ειναι ενα απλα κανονικο μετριο χαφ και τπτ παραπανω και απλα να χει πεσει και σε εναν μετριοκακο προπονητη. Εγω επιμενω πως σε επιπεδο προωθησης παιχνιδιου δεν μ δείξε και πολλα περισσοτερα απο τον Τσιγγαρα. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι ικανος αντικαταστατης του Μειτε. Αλλο αν γεμισαμε με χαφ π εχουν χτυπητες αδυναμιες (Καμαρα Οζντοεφ) και ψαχνομαστε απο καπου να πιαστουμε.
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

Από την αξιολόγηση του ΜΠΙΑΝΚΟ καταλαβαίνει κάποιος τι "μπαλλα" βλέπει ο "μεσος" οπαδός
Το παιδί έχει ορισμενα χαρακτηριστικα που ΛΕΙΠΟΥΝ παο τον ΠΑΟΚ
Το πιο εμφανές ειναι ότι σε παιχνίδι με αργό ρυθμό τον αντιπαλο που κραταει μπαλλα τον εχει "φαει ζωντανο"
Αν δηλαδη εχει οδηγια να μαρκαρει "στη μπαλλα" το μαρκαρισμα θα εχει 100% επιτυχία
Στα παιχνιδια δηλαδη που εξω απο την αντιπαλη περιοχη εχει την εντολη να πεφτει αμεσως πανω στη μπαλλα οταν χανεται , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΤΕ
Στο δε σωμα με σωμα μαρκαρισμα ειναι εξαιρετικα "ενοχλητικος"
Στα παιχνιδια στην ελλαδα πρεπει να ξεκιναει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Παίκτης κομμένους και ραμμενος στα θέλω του γαβρου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 03 Οκτ 2025, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το ματς με τον Λεβαδειακό δεν το είδα και από ότι διάβασα από σχόλια ήταν ο μόνος ίσως που προσπαθούσε. Τέλος πάντων, όπως κι αν έπαιξε εκεί δεν μπορεί να κριθεί όταν ήταν ο πρώτος του αγώνας και όλη η ομάδα ήταν χώμα.
Χθες μετά το 20΄κυρίως, είδα ένα χαφ που να διεκδικεί κάθε χαμένη μπάλα και να κάνει και διπλό τάκλιν, κάτι που έχω χρόνια να δω στον ΠΑΟΚ. Σε αγώνα που είχαμε 20/62 κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος!
Θετική αρχική εντύπωση μου έδωσε, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να τον δούμε σε περισσότερους αγώνες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Το θέμα δεν είναι ο παίχτης να δώσει μια θετική εντύπωση και να είναι ελαφρά καλύτερος από το δίδυμο Καμαρά και Οζντόεφ, αλλά στο τέλος της χρονιάς να είσαι σίγουρος ότι είναι μια κλάση πάνω από τους δύο προηγούμενους, αλλιώς μια τρύπα στο νερό και όταν θ' αλλάζει το ζευγάρι Μεϊτέ-Ζαφείρης πάλι τα ίδια προβλήματα.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

Εγω θα σε ξεκιναγα το κεντρο του γαβρου ειναι γρηγορο
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

Ο Λόγος που βγήκε νωρίς στο χθεσινό ματς είναι γιατί θα παίξει βασικός την Κυριακή
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”