Razvan Lucescu VI

renegade

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από renegade »

Έχουμε μια ομάδα που απέναντι σε μια μέτρια ισπανική ομάδα παίζει λες και είναι από τις χειρότερες ομάδες της segunda division.
Σε αυτήν την τόσο κακή ομάδα παίκτες βασικοι σε ομάδες όπως η Celtic η οποία πριν κάτι μήνες έπαιζε στα ίσια την Μπάγερν σε νοκ άουτ παιχνίδια μοιάζουν λες και είναι για τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας .
Τι το τόσο μοναδικό, κάνουμε σαν ομάδα που δεν μπορούν να το μάθουν ακόμα και τέτοιοι παίκτες?
Αυτές είναι οι αποτυχημένες μεταγραφές μας.

Υγ οποιαδήποτε απόφαση για παραμονή ή όχι του προπονητή παρθεί με βάση το αποτέλεσμα της Κυριακής θα είναι λάθος εξ αρχής.
Υγ2 όταν εντός του αγωνιστικού τμήματος υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που τον προπονητή δεν θέλουν ούτε να τον βλέπουν δημιουργει την πιο σίγουρη συνταγή αποτυχίας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
These users thanked the author nunies4 for the post:
Developer4
TheSaint

Δημοσίευση από TheSaint »

Mīngus έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 14:56 Πρέπει να φύγει για πολλούς λόγους και όχι μόνο αγωνιστικούς, πλέον.
Επήλθε ένας ανίατος κορεσμός κι αυτό φάνηκε και το καλοκαίρι που για 2 εβδομάδες δεν ξέραμε αν έχουμε προπονητή.
Ακόμα και η δήλωση ότι φέτος θα το απολαύσω, έβγαζε για μένα κάτι το αρνητικό.

Όπως έχω ξαναπεί, συνεχίζοντας από πέρσι, δεν παίρνει το 100% των παικτών, το οποίο όμως 100% αυτών των παικτών δε θεωρώ ότι θα μας οδηγούσε σε μεγάλες επιτυχίες, απλά σε λιγότερες αποτυχίες.

Πέρα από αυτό αδυνατώ να κατανοήσω ένα ακραίο μένος (δεν μιλάω για την αγωνιστική κριτική) ορισμένων στα social για τον πιο πετυχημένο βάσει τίτλων προπονητή της ιστορίας μας, ο οποίος μάλιστα έχει υπάρξει σε πολλές περιπτώσεις εκφραστής όσων θα λέγαμε κι εμείς οι ίδιοι αν είχαμε δημόσιο βήμα, σχετικά με το ΠΟΚ και τις πρακτικές του.
το ότι ειναι ο πιο πετυχημένος έχει να κάνει κυρίως με την εποχή Ιβαν. Οι μισοί τίτλοι της ιστορίας μας ειναι στα 12 χρονια με Ιβαν. Έχουμε πολυ μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά θεωρώ οτι αργά η γρήγορα θα μπαίναμε σε εποχή τίτλων και πρωταθλημάτων ανεξαρτήτως προπονητή, ειδικά αφού ειχα πέσει πολλά λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο και χάθηκε χρόνος στο να μάθει πως παίζεται το παιχνίδι, έκανε συμφωνίες άλλαξε το ποδοσφαιρικό τοπίο κτλ κτλ. Αν ερχόταν ο Λουτσι στην εποχή Δώνη ή Χουμπ ή Τούντορ με ακραίες σφαγές και άλλα σκηνικά δεν νομίζω να ειχε καλύτερη κατάληξη και δεν θα ασχολούμασταν καν.

Το οτι πλέον διεκδικούμε ανά κάποια χρόνια πρωτάθλημα το οφείλουμε στον Ιβαν. Πολλοί τον συμπάθησαν για το όπως τα έλεγε και πολλοι τον σιχάθηκαν. Υπάρχει το σωστό μέρος και η σωστή στιγμή για να πεις αυτά που πρέπει να πεις. Ο τυπος το είχε κάνει καραμέλα και πατούσε σε αυτό και για προσωπικά του οφέλη, απλά πουλούσε οπαδιλίκι. Εριστικός χωρίς να πρέπει, με λάθη που δεν έχουν κάνει ούτε 20χρονοι ποδοσφαιριστές όπως να βγαίνουν απο πουλμαν και να πουλάνε τσαμπουκά κάτι που κόστισε στην ομάδα με πολλούς βαθμούς. Τέλος πολλοί δεν τον συμπάθησαν ποτέ γιατι ενώ και καλά είχε φύγει γιατι η διοίκηση δεν ικανοποιούσε τα θέλω του, τώρα λέμε οτι είναι ασπίδα στην διοίκηση και τους καλύπτει. Δεν έχει αρχές και αξίες. Μέτριος προπονητής, κακός χαρακτήρας πάμε σε νέα εποχή! Ο ΠΑΟΚ πάνω απ όλους και όλα!
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:11 Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Επειδη κατω παιζουν καθυστερησεις και δεν πανε σε προσληψη προπονητη κρατωντας τον Κοντη (ποιον Κοντη πραγματικα;), αν παει εκει, εγω ενα 20ευρακι θα το ριξω σε κατακτηση πρωταθληματος βαζελου. :)
Και λίγα θα βάλλεις
black death

Δημοσίευση από black death »

nunies4 έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:11 Παντως θα την εξομολογηθω την αμαρτια μου...
Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο καλυτερο απ του ΠΑΟΚ; Αν όχι τι σε κανει να πιστεύεις οτι θα πάει εκει να κανει κάτι που δεν μπορει να κανει εδώ; Το καλο κλιμα, η παρουσία ποδοσφαιρανθρωπων, η ελλειψη γκρινιας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 03 Οκτ 2025, 15:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Τον φουκαρά τον Dessers δεν τον λυπάστε? :P

Εγώ λέω ότι με το ζόρι θα βγάλει μια χρονια στο βάζελο. Όχι τόσο για την ικανότητα του αλλα για το περιβάλλον της ζέλας που είναι τρις χειρότερο. Για αυτό και δε νομίζω να πάει
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ναι, νομίζουμε ότι στον βάζελο υπάρχει η άνεση για να πεις σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη ή ομάδα ή μετά από πέντε σερί φλοκια ότι δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Το γράφω εδώ και το αφήνω.
Ποια είναι η λογική της επιθυμίας πολλών οπαδών και ίσως και μελών της διοίκησης να γίνει αλλαγή του Λουτσέσκου?
Υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με άλλον προπονητή και με αυτό το ρόστερ?
Υπάρχει περίπτωση να γίνει καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ?
Δε ρωτάω καν ποιον να φέρουμε.
Αν γίνει τέτοιο λάθος, προσωπικά πιστεύω ότι θα σημαίνει και το τέλος της χρονιάς σε επίπεδο στόχων.
Επίσης θεωρώ ότι θα ανοίξει και τον ασκό του Αιόλου για μεγαλύτερες εξελίξεις.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
warmeater
warmeater

Δημοσίευση από warmeater »

makispaspartou έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:27 Το γράφω εδώ και το αφήνω.
Ποια είναι η λογική της επιθυμίας πολλών οπαδών και ίσως και μελών της διοίκησης να γίνει αλλαγή του Λουτσέσκου?
Υπάρχει περίπτωση να διεκδικήσουμε πρωτάθλημα με άλλον προπονητή και με αυτό το ρόστερ?
Υπάρχει περίπτωση να γίνει καλύτερη οργάνωση της ΠΑΕ?
Δε ρωτάω καν ποιον να φέρουμε.
Αν γίνει τέτοιο λάθος, προσωπικά πιστεύω ότι θα σημαίνει και το τέλος της χρονιάς σε επίπεδο στόχων.
Επίσης θεωρώ ότι θα ανοίξει και τον ασκό του Αιόλου για μεγαλύτερες εξελίξεις.
Αυτό ακριβώς
Και οι ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ου γινονται (εκτός των οργισμενων σχολιων απλων και καλοπροάιρετων οπαδων) σε αυτό αποσκοπούν:
ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Οι οποίες, αν φύγει ο "ρουμάνος" θα είναι ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν ακουει κανεις τον Βλαχο στο flash μπορει να μας επιβεβαιωσει αν ειπε οτι αυτο που προσπαθησαμε να παιξουμε χτες δεν απεχει απο αυτο που παιζει ο Μεντιλιμπαρ; Συντονιστηκα στη μεση του σχολιασμού. Διωξιμο οταν νιωσουμε πιεση και ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ να παρουμε δευτερες μπαλες. Αυτο λεει δουλευει 1.5 χρονο ο Μεντιλιμπαρ , αυτο παιζει, εμεις δε το κανουμε με επιτυχια. 👀
black death

Δημοσίευση από black death »

Πηγαμε για μεντιλιμπαρ και μας βγηκε μαρκαριαν με λοβοτομή.
These users thanked the author black death for the post:
Developer4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:19
Εγω να ρωτησω, θεωρείς το ρόστερ του βαζελου τοσο καλυτερο απ του ΠΑΟΚ; Αν όχι τι σε κανει να πιστεύεις οτι θα πάει εκει να κανει κάτι που δεν μπορει να κανει εδώ; Το καλο κλιμα, η παρουσία ποδοσφαιρανθρωπων, η ελλειψη γκρινιας;
Η τεραστια ανοχη που θα δειξουν. Οταν εισαι 100 χρονια μακρυα απο το πρωταθλημα θα τον περιμενουν σαν τον Ιησου οταν μπηκε στα Ιεροσολυμα.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι ούτε με τον συγκεκριμένο προπονητή μπορώ να χτυπήσω πρωταθλήμααλλα ούτε και με αυτό το ρόστερ
Είμαι σίγουρος από την άλλη ότι η διοίκηση δεν μπορεί και δεν θα γίνει ποτέ καλύτερη με τον Λουτσεσκου
Τόσα χρόνια στο ίδιο έργο θεατές
Και φυσικά αναλόγως με το ποιον προπονητή θα επιλέξουν θα κάνουν αναγκαστικά και δήλωση προθέσεων.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

renegade έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:27 Ναι, νομίζουμε ότι στον βάζελο υπάρχει η άνεση για να πεις σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμη ή ομάδα ή μετά από πέντε σερί φλοκια ότι δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.
Βέβαια αυτές τις @@ εκεί δεν θα τις έλεγε ποτέ κ αυτό είναι ακόμα ένα δείγμα του ανδρός
Μπα που να υπαρχει ανεση...Μονο 15 χρονια υπομονη εχουν κανει. Βρε με κοροιδευεις; Σε αλλη ομαδα αυτου του μεγεθους θα ειχαν ξηλωσει και τα πλακακια ενω εδω χρονος μπαινει χρονος βγαινει δεν κουνιεται φυλλο και δεν θα δωσουν 3 η και 6 μηνες στον Ραζβαν να τους στρωσει;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

black death έγραψε: Παρ 03 Οκτ 2025, 15:36 Πηγαμε για μεντιλιμπαρ και μας βγηκε μαρκαριαν με λοβοτομή.
Ε αμα πας να παιξεις κατι με ροστερ που δεν ετοιμασες ποτε για να παιξει με αυτο το στυλ, το αποτελεσμα ειναι λογικο. Σαν να βαζεις ψαρι να σκαρφαλωσει το δεντρο. Πως θα παρεις δευτερες μπαλιες και θα πιεσεις; Το καναμε θα πω εγω στην Φρανκφουρτη και τελος. Απλα χτες καποιοι θιχτηκαν και ειπα να ρωτησω. Ελπιζω να μην ειναι οι ιδιοι που λενε οτι παιζει μοντερνο ποδοσφαιρο ο γαυρος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”