Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Μάζεψε την ομάδα πιο πίσω, παίξε πιο σφιχτά, άσε τους άλλους να παίξουν μπάλα, εμείς όταν το κάνουμε εκτιθέμεθα. Είτε πιέζουμε μπροστά με τεράστια κενά στο κέντρο είτε με παιδαριώδη λάθη όταν πάμε να τσουλήσουμε το τόπι. Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Κάνε τα παραπάνω αλλά όχι σε όλο το παιχνίδι. Βάλε διαστήματα στην λογική προσέγγισης.
Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
- These users thanked the author joshua for the post (total 6):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, geobila, embuji, vs40, AspromavriDrama, renegade
Για πες ένα παράδειγμα δήλωσης ή συμπεριφοράς που να στηρίζεις το πρώτο μέρος της τοποθέτησής σου.
ΥΓ : Για το 2ο δε σε ρωτάω γιατί είσαι 1000% λάθος , αρκεί να διαβάσεις τις δηλώσεις στο προ-προηγούμενο που είπε καθαρά ποιανού είναι η ευθύνη.
ΥΓ : Για το 2ο δε σε ρωτάω γιατί είσαι 1000% λάθος , αρκεί να διαβάσεις τις δηλώσεις στο προ-προηγούμενο που είπε καθαρά ποιανού είναι η ευθύνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 29 Σεπ 2025, 13:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μεγάλη ευκαιρία χάσαμε τον Ιουνιο να γυρίσουμε σελίδα κι εμείς κι αυτός . Τώρα υπομονή ένα χρόνο και σε μας και σ αυτον .
Αν οι δύο Ιταλοί είναι χειρότεροι από Οζντοεφ Καμαρα και Κετζορια ας τους στείλει στην Β ομάδα να ξεφτιλίσει αυτούς που τους έφεραν, αλλά όσο ασχολείται η διοίκηση με το αγωνιστικό άλλο τόσο ασχολείται κι αυτός απ ότι φαίνεται .
Δεν ξέρω τι ακριβώς κρατάει τον Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ πάντως η θέληση να φτιάξει ομάδα δεν είναι.
Αν οι δύο Ιταλοί είναι χειρότεροι από Οζντοεφ Καμαρα και Κετζορια ας τους στείλει στην Β ομάδα να ξεφτιλίσει αυτούς που τους έφεραν, αλλά όσο ασχολείται η διοίκηση με το αγωνιστικό άλλο τόσο ασχολείται κι αυτός απ ότι φαίνεται .
Δεν ξέρω τι ακριβώς κρατάει τον Λουτσεσκου στον ΠΑΟΚ πάντως η θέληση να φτιάξει ομάδα δεν είναι.
Ναι ακριβως αυτο εγινε οταν πηραμε πρωταθλημαjoshua έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 13:44 Μεγαλύτερη και απο τη προπονητική του ικανότητα είναι η ικανότητα να πείθει ότι για ότι καλό συμβαίνει στην ομαδα υπεύθυνος είναι ο ίδιος ενώ για ότι κακο κάποιος άλλος, το ρόστερ,ο Ιβαν,οι μεταγραφες,η τυχη, η Αθήνα...
« Είμαστε εδώ, κερδίσαμε τον τίτλο για τον Ιβάν Σαββίδη. Αυτός δημιουργεί αυτή την ατμόσφαιρα, αυτός μας κρατάει ενωμένους, φέρνει τους παίκτες. Τον ευχαριστώ από καρδιάς για όσα έχει κάνει. Είναι ένα βήμα παραπάνω για τον ΠΑΟΚ φέτος. Γίναμε πιο ευρωπαϊκή ομάδα φτάνοντας ξανά στους 8 του Conference League.
Και αυτό είναι επίτευγμά του Ιβάν Σαββίδη. Να πω σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξή τους. Μας έδωσαν αυτοπεποίθηση, μας είπαν ότι μας στηρίζουν και εχτές που ήρθαν να μας επισκεφτούν. Είναι ένας τίτλος αφιερωμένο για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ σε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης, της χώρας, του πλανήτη.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το σύλλογο, στους παίκτες μου, στον Κ. Κυριάκο, στον Μάκη Γκαγκάτση, τη Μαρία Γκοντσάρεβα. Φυσικά στον Γιώργο Σαββίδη, που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Και όλο το staff μου που είναι πάντα στους παίκτες κοντά και τους βοηθάνε, τους μεταδίδουν τη θετική τους ενέργεια. Είναι τελείως διαφορετικό με το προηγούμενο πρωτάθλημα που πήραμε.»
7 χρονια ειναι εδω ο αλλος και ακομα τα ιδια και τα ιδια θα πεις
Περσι μας λεγανε οτι ο Λουτσεσκου δεν ειναι καλα πνευματικα/ψυχολογικα και αυτο περναγε στην ομαδα.
Φετος δηλαδη ειναι καλυτερα και ολα πανε καλα? τετοια πιστη μονο η ΝΔ και ο Μητσοτακης
Φετος δηλαδη ειναι καλυτερα και ολα πανε καλα? τετοια πιστη μονο η ΝΔ και ο Μητσοτακης
- These users thanked the author geobila for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, AspromavriDrama
Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
- These users thanked the author joshua for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, AspromavriDrama, renegade
Ναι οπως και τωρα που αλλαζεις ταχα αυτο που λες 100% λαθος εισαι. Εδω εχει γραφτει απειρο κραξιδι και για τον Ραζβαν και για οποιον θελεις, αλλα μαλλον δεν το βλεπειςjoshua έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 13:57 Αλίμονο και αν καταλαβε ο άλλος τι είπα... Εγώ αναφέρθηκα μεταφορικά στο ότι φίλοι για ότι κακο συμβαίνει ψάχνουν να βρουν δικαιολογίες στα πάντα εκτός του ίδιου και ο άλλος ανέβασε ευχαριστίες του Ραζβαν στον Ιβαν...
Τι άλλαξα μωρε; Είπα εγώ ότι ο Ραζβαν κατηγορεί η ότι έχει πεισει; Που κολανε οι δηλώσεις του για τον Ιβαν; Αλωστε εγώ είμαι αυτός που λέει ότι αυτοί οι 2 πανε πακέτο σε όλα,άλλοι νομίζουν ότι ο Μπιανκο δεν παίζει γιατί ο Ιβαν του έφερε μετριατζα...Άλλοι γράφουν πως μόνο του λαθος είναι ότι ανέχεται όσα του κάνει ο Ιβαν.
aivas19 είσαι λάθος.Η εμμονή κάποιον με τον Λουτσέσκου είναι τόση που εάν τολμήσεις να ζητήσεις φορ που σκοράρει,νεαρούς παίκτες ή ταχυδυναμικούς σε ειρωνεύονται γιατί θεωρούν ότι κάνεις αντιπολίτευση στον Ραζβάν.... Έχει γίνει ή ιερή αγελάδα στα μάτια κάποιον και θα χαθούμε εάν φύγει.
- These users thanked the author Τρόμος for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, AspromavriDrama
Γίνεται μια συζήτηση επαναλαμβανόμενη σε σχέση με τις ευθύνες του Λουτσέσκου και του ρόστερ, από πέρσι. Αν δηλαδή ο ένας ευθύνεται περισσότερο ή λιγότερο σε σχέση με τον άλλο.
Και πέρσι γκελάραμε με ΟΦΗ, Βόλο, Καλλιθέα ενώ μάλιστα κερδίζαμε και δεν πήραμε ούτε ένα ντέρμπι μέχρι τα p.o.
Προφανώς εκεί φαίνονται ξεκάθαρα οι ευθύνες και του προπονητή, που ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι η ομάδα έβγαζε ακραία λουζεριά, προφανώς γιατί δεν κατάφερε να μπαλανσάρει ποτέ την άμυνα.
Το θέμα όμως, πέρα από τα προφανή και έχοντας ως δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου έχει μεγάλες ευθύνες, είναι το πού μπορεί να φτάσει αυτό το ρόστερ.
Όσο και να θεωρήσω ότι είναι underachiever ας πούμε ο Ρουμάνος μέχρι τώρα, προσωπικά δεν αισιοδοξώ ότι με άλλο προπονητή αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλους στόχους. Δεν πιστεύω ότι αν μπει ο Μπιάνκο και ο Βολιάκο στην εξίσωση θα σωθούμε, δεν πιστεύω ότι ο Γιακουμάκης και ο Τσάλοφ θα γίνουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι, δεν νομίζω ότι ο Τέιλορ θα μεταμορφωθεί και πάει λέγοντας.
Αν υπάρχουν εντός ομάδας άνθρωποι που βλέπουν κάτι διαφορετικό και γνωρίζουν το αντικείμενο, τότε πρέπει να πάμε γρήγορα σε αλλαγή.
Και πέρσι γκελάραμε με ΟΦΗ, Βόλο, Καλλιθέα ενώ μάλιστα κερδίζαμε και δεν πήραμε ούτε ένα ντέρμπι μέχρι τα p.o.
Προφανώς εκεί φαίνονται ξεκάθαρα οι ευθύνες και του προπονητή, που ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι η ομάδα έβγαζε ακραία λουζεριά, προφανώς γιατί δεν κατάφερε να μπαλανσάρει ποτέ την άμυνα.
Το θέμα όμως, πέρα από τα προφανή και έχοντας ως δεδομένο ότι ο Λουτσέσκου έχει μεγάλες ευθύνες, είναι το πού μπορεί να φτάσει αυτό το ρόστερ.
Όσο και να θεωρήσω ότι είναι underachiever ας πούμε ο Ρουμάνος μέχρι τώρα, προσωπικά δεν αισιοδοξώ ότι με άλλο προπονητή αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει μεγάλους στόχους. Δεν πιστεύω ότι αν μπει ο Μπιάνκο και ο Βολιάκο στην εξίσωση θα σωθούμε, δεν πιστεύω ότι ο Γιακουμάκης και ο Τσάλοφ θα γίνουν κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι, δεν νομίζω ότι ο Τέιλορ θα μεταμορφωθεί και πάει λέγοντας.
Αν υπάρχουν εντός ομάδας άνθρωποι που βλέπουν κάτι διαφορετικό και γνωρίζουν το αντικείμενο, τότε πρέπει να πάμε γρήγορα σε αλλαγή.
Εσεις ειστε λαθος. Ολες οι γνωμες υπαρχουν αλλα μαλλον σας ζοριζει. Εσεις πειτε οτι δεν υπαρχουν ατομα (εννοειται και εδω μεσα) που λενε οτι ο Ιβαν πηρε το πρωταθλημα το 19 και οχι ο Λουτσε. Ακουγεστε. Επισης, να ενημερωσω και σενα και τον Τζοσουα οτι ο Λουτσε περσι παραιτηθηκε 2 φορες οπως ακουστηκε. Μαλλον και αυτο υπαγεται στην ικανοτητα του να πειθει οτι δεν φταιει για τιποτα.Τρόμος έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:08 aivas19 είσαι λάθος.Η εμμονή κάποιον με τον Λουτσέσκου είναι τόση που εάν τολμήσεις να ζητήσεις φορ που σκοράρει,νεαρούς παίκτες ή ταχυδυναμικούς σε ειρωνεύονται γιατί θεωρούν ότι κάνεις αντιπολίτευση στον Ραζβάν.... Έχει γίνει ή ιερή αγελάδα στα μάτια κάποιον και θα χαθούμε εάν φύγει.
Κανονικός φορ κανόνι με όνομα δεν θα έρθει ποτέ και η αιτία είναι ο Λουτσεσκου. Όχι ότι δεν θέλει αυτός αλλά όταν τους αναλύεται το πλάνο και δεν τους έχεις θέση βασικού αλλά να μοιράζονται τον χρόνο με τον 2ο-3ο επιθετικό τότε τρως το άκυρο όπως το έφαγες και φέτος . Ποιος υπογράφει γνωρίζοντας ότι στο 64' θα βγει αλλαγή και στο επόμενο θα παίξει 25 λεπτά;
Συνήθως σταματάνε το ποδόσφαιρο,στην καλύτερη πάνε Αραβία κ παίκτες με πιο μικρή ηλικία βολοδερνουν α Εθνική σε κάτι Λειβαδιες.δεν έχει πάει ούτε καν στο σκουλήκι παίκτης που αφήσαμε ελεύθερο,πάνε στο ακόμη πιο κάτω σκαλοπάτι.μιλαω μόνο για παίκτες που αφήνουμε ελεύθερους ,όπως π.χ άφησε ο γαύρος τον Καμαρά κ τον πήραμε εμείς που είμαστε το πιο κάτω σκαλοπάτιgika έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 12:30 Υπερβολές και να χαμε να λέγαμε.
Το ρόστερ παίζει στο 50% της αξίας του;
Δηλαδή αφού φύγουν από εμας τι κάνουν;
Πέρα από τα τοπ ταλέντα μας που ειναι σε τρελή ανοδική πορεία ποιος παίκτης του ΠΑΟΚ έφυγε και είχε 2 φορές καλύτερη απόδοση στην επόμενη ομάδα του;
-
Αν τους αναλυθεί το πλάνο, μπορεί ναι... Για τον χρόνο πάντως νομίζω οχι... Περισσότερο μοίρασμα χρόνου έχουμε και rotation, παρά βασικό αναπληρωματικό... Αυτό που αλλάζει είναι ποιος ξεκινάει και εξαρτάται και απο το ματς... Με 3 διοργανώσεις δε νομίζω ότι τίθεται θέμα να μείνει δυσαρεστήμενος κάποιος από την άποψη χρόνου συμμετοχής...paoki19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 14:12 Κανονικός φορ κανόνι με όνομα δεν θα έρθει ποτέ και η αιτία είναι ο Λουτσεσκου. Όχι ότι δεν θέλει αυτός αλλά όταν τους αναλύεται το πλάνο και δεν τους έχεις θέση βασικού αλλά να μοιράζονται τον χρόνο με τον 2ο-3ο επιθετικό τότε τρως το άκυρο όπως το έφαγες και φέτος . Ποιος υπογράφει γνωρίζοντας ότι στο 64' θα βγει αλλαγή και στο επόμενο θα παίξει 25 λεπτά;