Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
mi8rio

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από mi8rio »

giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:47
aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:27 Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.

Άρα το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Το κακό δεν είναι αυτές καθ αυτές οι δηλώσεις Γιακουμάκη.
Είναι όλο αυτό που ακολουθεί από πίσω την υπόθεση φορ στον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου.
Και η ομάδα χάνει συνεχώς νίκες και βαθμούς κυριώς λόγω του γεγονότος ότι οι φορ ΔΕΝ σκοράρουν.
Αυτό είναι μία πραγματικότητα και ο Λουτσέσκου έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι.
These users thanked the author mi8rio for the post (total 2):
paoki19, AspromavriDrama
giapas

Δημοσίευση από giapas »

geobila έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:53
aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:27 Ο Γιακουμακης δεν αμφισβητησε τον τρόπο παιχνιδιού

Και γώ έτσι το κατάλαβα. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι διαβάζοντας όλη την συνέντευξη του ενδεχομένως να αναφέρεις στις απαιτήσεις που είναι πιο πολύπλοκες και αυξημένες
Γιατί οι απαιτήσεις είναι πιο πολύπλοκες και αυξημένες ? Είμαστε η 60η ομάδα της Ευρώπης , έχουμε ανακαλύψει κανά μαγικό σχέδιο τακτικής και από εκεί απορρέουν οι απαιτικές και πολύπλοκες απαιτήσεις από το φορ ;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.

Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Δηλαδη; Εχει αποδειχθει οτι ο τροπος αυτος δουλευει καθως σκοραρουμε. Τι σημασια εχει ο φορ; 7 χρονια τον ιδιο κοουτς εχουμε, οταν ηρθε δεν ηξερε δηλαδη τι θελει απο το φορ ο Λουτσε; Με τον Ολιβειρα ηταν συμπαικτες στην χαρτινη, δε ρωτησε δηλαδη να μαθει; Εγω το μεταφραζω ως αγχος για το γκολ
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις, δεν είπε κάτι που δεν ξέρουμε, υπερβολή όμως είναι και οι δύο όψεις του νομίσματος.
Δηλαδή, να δηλώνει ο Γιακουμακης πως ποτέ δεν του έχει ζήτησε κόουτς να είναι συμμετοχικος και να πιέζει, αλλά και υπερβολή είναι αυτό που ζητάει ο Ρασβαν από τα φορ, σαματά, τσαλοφ, γιακουμάκη, να γίνουν Μπενζεμά. Κάπου στη μέση είναι η λύση, σκαναρεις/ξέρεις τα χαρακτηριστικά του καθενός, μετρήσεις υπάρχουν, στομα έχουν να πουν αντεχω ακομα λιγο. ξέρεις για πόσα λεπτά ανά παιγνίδι μπορούν να το κάνουν, ούτε τεμπέληδες να περιμένουν τη μπάλα τους θέλουμε, ούτε ομως και να σκάσουν από τρεξίματα κι όταν βρεθούν μπροστά στο τέρμα να μην έχουν οξυγόνο να σκοράρουν.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:58

Και γώ έτσι το κατάλαβα. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι διαβάζοντας όλη την συνέντευξη του ενδεχομένως να αναφέρεις στις απαιτήσεις που είναι πιο πολύπλοκες και αυξημένες
Γιατί οι απαιτήσεις είναι πιο πολύπλοκες και αυξημένες ? Είμαστε η 60η ομάδα της Ευρώπης , έχουμε ανακαλύψει κανά μαγικό σχέδιο τακτικής και από εκεί απορρέουν οι απαιτικές και πολύπλοκες απαιτήσεις από το φορ ;
Τι λογικη ειναι αυτη; Θα πει ο Γιακουμακης τι στυλ τακτικης θα εχουμε; Να ρωτησουμε και τον καθε παικτη που παιρνει 1.8 τι τον βολευει
These users thanked the author aivas19 for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

mi8rio έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:55

Είναι όλο αυτό που ακολουθεί από πίσω την υπόθεση φορ στον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου.
Και η ομάδα χάνει συνεχώς νίκες και βαθμούς κυριώς λόγω του γεγονότος ότι οι φορ ΔΕΝ σκοράρουν.
Αυτό είναι μία πραγματικότητα και ο Λουτσέσκου έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Είτε το παραδέχεται, είτε όχι.
Η ομαδα πρεπει να σκοραρει οχι απαραιτητα ο φορ
These users thanked the author aivas19 for the post:
geobila
geobila

Δημοσίευση από geobila »

giapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:58

εννοω τις απαιτησεις που εχει ο προπονητης απο τον επιθετικο, τις δουλειες που ζηταει να κανει εντος του αγωνα.
Δεν του ζηταει κατσε στο κουτι και περιμενε τη μπαλα, θελει να γυρναει να παιρνει μπαλα να σπαει μπαλες και να ξαναγυρναει στο κουτι.
Ενδεχομενως, και βαση βιογραφικου, ο Γιακουμακης να εκανε πιο απλο παιχνιδι (Φενλο, Σελτικ) ητοι να καθεται μεσα στο κουτι, γι αυτο παστελωνε. Στον ΠΑΟΚ εχουμε δει και εχουμε υπερ-αναλυσει οτι το 9 δεν ειναι για να σκοραρει, εχει αλλες προτεραιοτητες. Καλως η κακως.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Τώρα σοβαρά πιστεύετε ορισμένοι ότι ο Λουτσέσκου θα πάει στον Βάζελο μετά? Αρχικά ούτε ο ίδιος δεν θέλει, τις συνθήκες που έχει στον ΠΑΟΚ δεν θα τις βρει πουθενά. Σιγά μην πάει σε ένα ρόστερ με 1,5 χαφ και 1,5 στόπερ και φορ κι εξτρέμ που δεν παίζουν άμυνα και να αφήσει το εμφανώς ανώτερο και προσαρμοσμένο στα θέλω του ρόστερ του ΠΑΟΚ. Έπειτα, στον Βάζελο δεν έχει ασυλία, στο εξάμηνο θα φύγει αν τον έχει μονίμως κάτω από τα όρια των δυνατοτήτων του. Ο ΠΑΟΚ είναι το ταβάνι του και το ξέρει κι ο ίδιος. Στην τελική οι ίδιοι δεν γελάτε με τις επιλογές προπονητή του Βάζελου? Εμένα το μόνο που με φοβίζει είναι η βεβαιότητα ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι απ'τα πανέρια. Είτε ο χ,ψ Πούσιτς που θα φέρει η διοίκηση, είτε κάποιος ξεπερασμένος Ιταλός που θα φέρει ο Σέρα.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Magpies4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:54 Ένα απλό πράγμα μπορεί να δοκιμάσει εναλλακτικά, να παίξει 433 με 3 χάφ και να περάσει φόρ τον Ντέλια. Σε όλα τα μάτς που προηγήθηκαν οι αντίπαλοι βάζουν 3 χάφ για να μή μας αναγκάσουν να πάμε από τα πλάγια. Έτσι θα μας παίξει και ο Γάβρος καί η άεχ. Θα βάλουν 3 στο κέντρο και θα μας κόψουν στα δύο.

Το άλλο που μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οτι έχουμε πρόβλημα είναι το αργό επίμονο buildup ειδικά η πρώτη πάσα. Σε κάθε μάτς ο αντίπαλος θα βγάλει φάσεις απο εκεί. Αυτό το κάναμε και πέρυσι και φάγαμε πολλά γκόλ στην προσπάθεια να βγάλουμε την μπάλα από πίσω.

Σίγουρα δεν είναι αυτά τα μόνα προβλήματά μας, ούτε αφαιρούν τις ευθύνες συγκεκριμένων παικτών. Αλλά είναι φοβερή η ευκολία με την οποία δεχόμαστε φάσεις, λίγο η έλλειψη 6αριών, λίγο τα ατομικά λάθη, λίγο η κακή οργάνωση στα αμυντικά στημένα. βλέπει κανείς οτι ο αντίπαλος μπορεί και βγάζει πολλές τελικές.

Αν συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα, αμετάβλητο 4231 με μόνο 2 χάφ και 10άρι, θα υποφέρουμε. Εκτός και αν το 10άρι μπορεί να γίνεται 8άρι, κάτι που Ντέλιας και Ιβανούσετς δέν έχουν.
το 80% των προπονητων παιζει πλεον (στη Ευρωπη) 4231, με παραλλαγες εντος του αγωνα αναλογα τις συνθηκες.

Μιας και μιλαμε υποθετικα, το 433 δενει το κεντρο και το build up αλλα προυποθετει οτι τα εξτρεμ θα κανουν σοβαρες δουλειες ενω τα 2 οκταρια πρεπει να πατανε περιοχη συνεχως. Θεωρητικα γινεται

Εναλλακτικα, και παντα θεωρητικα φορουμιστικα, εμενα μ' αρεσει και το 4321, οπου οι 2 πισω απο τον επιθετικο μπορουν να ειναι μονο Ταισον-πελκας-ιβανουσετς-ντελιας, και αχρηστευονται ντεσποτοφ και ζιφκο που ειναι καθαρα εξτρεμ και θελουν πλατος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Δευ 29 Σεπ 2025, 09:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η επαφη τους με συγχρονο ποδοσφαιρο και νεες φρεσκιες ιδεες;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Pablo_Escobar, geobila, vs40
geobila

Δημοσίευση από geobila »

nunies4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 09:09 Εγω θα βαλω μια ακομα παραμετρο που με απασχολει απο περυσι.
Ολοι αυτοι οι ανθρωποι που ειναι διπλα του και αποτελουν το επιτελειο του τι ακριβως φερνουν στην ομαδα σαν γνωση, σαν προσθετες ιδεες;
Ο Παντελης η ο Καστορινα και οι υπολοιποι βοηθοι του, ποια ειναι η συνεισφορα τους στην ομαδα; Ποια η επαφη τους με συγχρονο ποδοσφαιρο και νεες φρεσκιες ιδεες;
εμενα μου θυμιζουν μαστορια στην οικοδομη που ρωτανε τι ωρα θα πιουνε αμστελ
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
aivas19, Logistis
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 09:02

η ομάδα πρέπει να κερδίσει.
η ομάδα πρέπει να κερδίσει και ας σκοράρει και ο τερματοφύλακας.
η δουλειά του φορ είναι το γκολ.
δεν θα αλλάξουμε το status των δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών των φορ επειδή έτσι βολεύει τον προπονητή.
These users thanked the author mi8rio for the post:
Metagrafakias
Pablo_Escobar

Δημοσίευση από Pablo_Escobar »

@nunies4 σωστή παρατήρηση.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

mi8rio έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 09:11
aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 09:02

η ομάδα πρέπει να κερδίσει.
η ομάδα πρέπει να κερδίσει και ας σκοράρει και ο τερματοφύλακας.
η δουλειά του φορ είναι το γκολ.
δεν θα αλλάξουμε το status των δυνατοτήτων και των χαρακτηριστικών των φορ επειδή έτσι βολεύει τον προπονητή.
Θαρρω οτι εχουν αλλαξει πλεον πολλα στο ποδοσφαιρο απο τις εποχες που το βλεπαμε απλοϊκα.
Εννοω οτι με το ιδιο σκεπτικο τα εξτρεμ βγαζουν σεντρες, ο λιμπερο μπαινει αναμεσα στα στοπερ, και το 10αρι κουβαλαει μπαλα μονο του.
δεν εχουμε τετοιους παιχτες και ουτε παιζει να υπαρχουν πλεον αυτοι οι παιχτες.

Πλεον μπορουν και κανουν πολλα περισσοτερα οι παιχτες σε καθε γραμμη.
Παραδειγμα Κουλιερακης-Μιχαιλιδης που δηιμουργουν απο πισω και τετοιοι αμυντικοι ειναι δυσευρετοι.
Εξτρεμ που κοβουν μεσα με αναποδο ποδι και γινονται φορ.
8αρια που αμυνονται και πατανε περιοχη (βοχ το βοχ)

Υπαρχουν βεβαια και προπονητες που ζητανε απλα απο τον επιθετικο κατσε κουτι και παιξε πλατη (αν εχει τετοιο κορμι) η σπασε οφσαιντ και κινησου αναμεσα στα στοπερ αν εισαι Μπραντον με μονο σκοπο να σκοραρεις.
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Πραγματικα πως πρεπει να νιωθει καποιος (Λουτσεσκου) που μπαινει στον τελευταιο χρονο συμβολαιου του, που οι 2 γιοι το αφεντικου και πιθανοτατα και καποια στελεχη (πχ Μαρια) ανοιχτα δεν τον γουσταρουν, που ενα μερος των φιλαθλων τον κραζουν, ενα ακομα πιο μικρο μερος φιλαθλων δεν του εχει συγχωρεσει οτι μας παρατησε μετα το νταμπλ, που λιγους μηνες πριν ο ιδιοκτητης του ειπε "περιμενε να δω αν μπορω να βρω αντικαταστατη σου" και τελικα επιεδη δεν βρηκε του ειπε "Μενεις για τα 100 χρονια" και κανει δηλωσεις "ας το απολαυσουμε" και η ομαδα ζοριζεται εδω και 4-5 ματς?

Πως μενεις σε μια τετοια θεση και εταιρεια?

Μονο σε μενα φαινεται παραλογο ολο αυτο?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”