Αν παραιτηθει δεν παιρνει αποζημιωσηmarkos4 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:03Αυτό λεω..Ο Σαββίδης δεν μπορεί να τον διώξει γιατί έχει υψηλή αποζημίωση και ο Λουτσεσκου πλέον κάθεται στο συμβόλαιο του.
Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
- Panx Romana
Επειδή κάπου το έχουμε χάσει το θέμα κανείς λογικος άνθρωπος δεν λέει ότι δεν είναι καλός προπονητής
Αλλά το έχει χάσει το θέμα από το παιχνίδι στο Χαριλάου και μετά;;;;;
Μετά τα γεγονότα με το πούλμαν στους χάρτινους;
Δεν ξέρω πότε ακριβώς ,αλλά όποιος πιστεύει ότι θα ήταν στον πάγκο ο Λουτσεσκου αν δεν έκανε το 0 στα 6 το χανουμι γελιεται πλανην οικτρά
Όπως είπε πολύ σωστά ο Τολαροςς ο μοναδικός λόγος που βρίσκεται ακόμη στον πάγκο είναι η παροιμιώδης κωλυσιεργία του οργανισμού ΠΑΟΚ σε όλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα
Κοινώς δεν έχουν αντικαταστάτη
Είδαν τον καστορινα πέρσι τι έκανε έδιωξαν και τον Γ. Χ.και έτσι δεν μπορεί η ομάδα να πάει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης
Και για να προλάβω κάτι εξυπνάδες του στυλ με υπηρεσιακό ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια κλπ να θυμίσω ότι πριν δύο χρόνια η Μπριζ με υπηρεσιακό μας αντιμετώπισε και επίσης ο βάζελος με υπηρεσιακό συνεχίζει
Τι να κάνω δηλαδή επειδή είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της ομάδας να περιμένω να ξεθολωσει το μυαλό του;;
,,ηλεκτροσόκ σήμερα οπωσδήποτε
Μακάρι να βγάλει διπλό μες το Βίγκο και ισοπαλία παίρνω και να κερδίσει τον γαύρο και να ξεφτιλιστω αλλά με βάση την περσινή χρονιά και τα 10-11 φετινά παιχνίδια δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος
Και κάτι τελευταίο όλοι ξέρουμε μετα από αυτά που έγιναν αρχές καλοκαιριού μεταξύ Σαββίδη και Λουτσέσκου αν δεν πάρει πρωτάθλημα δεν πρόκειται να παραμείνει
Ε ας φύγει τώρα μπας και σώσουμε την επόμενη χρονιά
Αλλά το έχει χάσει το θέμα από το παιχνίδι στο Χαριλάου και μετά;;;;;
Μετά τα γεγονότα με το πούλμαν στους χάρτινους;
Δεν ξέρω πότε ακριβώς ,αλλά όποιος πιστεύει ότι θα ήταν στον πάγκο ο Λουτσεσκου αν δεν έκανε το 0 στα 6 το χανουμι γελιεται πλανην οικτρά
Όπως είπε πολύ σωστά ο Τολαροςς ο μοναδικός λόγος που βρίσκεται ακόμη στον πάγκο είναι η παροιμιώδης κωλυσιεργία του οργανισμού ΠΑΟΚ σε όλα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα
Κοινώς δεν έχουν αντικαταστάτη
Είδαν τον καστορινα πέρσι τι έκανε έδιωξαν και τον Γ. Χ.και έτσι δεν μπορεί η ομάδα να πάει με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης
Και για να προλάβω κάτι εξυπνάδες του στυλ με υπηρεσιακό ΠΑΟΚ στα 100 χρόνια κλπ να θυμίσω ότι πριν δύο χρόνια η Μπριζ με υπηρεσιακό μας αντιμετώπισε και επίσης ο βάζελος με υπηρεσιακό συνεχίζει
Τι να κάνω δηλαδή επειδή είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής της ομάδας να περιμένω να ξεθολωσει το μυαλό του;;
,,ηλεκτροσόκ σήμερα οπωσδήποτε
Μακάρι να βγάλει διπλό μες το Βίγκο και ισοπαλία παίρνω και να κερδίσει τον γαύρο και να ξεφτιλιστω αλλά με βάση την περσινή χρονιά και τα 10-11 φετινά παιχνίδια δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος
Και κάτι τελευταίο όλοι ξέρουμε μετα από αυτά που έγιναν αρχές καλοκαιριού μεταξύ Σαββίδη και Λουτσέσκου αν δεν πάρει πρωτάθλημα δεν πρόκειται να παραμείνει
Ε ας φύγει τώρα μπας και σώσουμε την επόμενη χρονιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panx Romana την Δευ 29 Σεπ 2025, 10:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγω συγνωμη αλλα για το χθεσινο απομονωμενα δεν μπορω να του ριξω ευθυνη. Ακομα και την ωρα του live απο ολους μας γραφονταν 100 διαφορετικα πραγματα. Οταν το ματς ηταν ροντεο και ημασταν επιθετικοι λεγαμε γιατι δεν σβηνεις το ματς, οταν στο Β μπηκε να το σβησει και τελικα δεχτηκαμε με ενα απιθανο τροπο το 3-3 λεγαμε γιατι το εσβησες και δεν κυνηγησες το 2-4. Ουτε και εμεις δεν ξεραμε τι θελαμε.PAOKevolution έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 07:57 Δυστυχώς Ραζβάν, το χθεσινό είναι όλο δικό σου. ΟΛΟ.
Τραγική διαχείριση. Και τραγική πνευματική ετοιμότητα, αλλά και επιρροή στη διάρκεια του ματς.
Δε ξέρω. Ειλικρινά δε ξέρω πως αλλάζει αυτό. Είναι νωρίς, αλλά είναι νωρίς για τόσο αρνητικό κλίμα.
Το καλοκαίρι δεδομένα θα φύγεις. Δε ξέρω όμως, πόσο θα αντέξεις φέτος κι εσύ κι εμείς.
Τη διοίκηση, που την στηρίζουμε τόσο, τη θεωρώ πραγματικά ανίκανη να βρει αντικαταστάτη και να αλλάξει το μοντέλο της.
Υπομονή παίδες. Να δούμε τι θα δούμε.
Τον κατηγορουμε για τις αργες του αντιδρασεις αλλα χθες ακουει τα καμπανακια στο 2-3 και σχεδον στο ημιχρονο κανει αλλαγες (52). Πρωτοφανες για Ραζβαν.
Και τν πετυχαινει τον σκοπο του. Το ματς σβηνει. Πραγματικα σβηνει. Δεν γινεται το παραμικρο. Μεχρι την στιγμη του λαθους του Τευλορ που επειδη στον ΠΑΟΚ θα το πιεις ΟΛΟ το ποτηρι της μουτζας μεχρι το τελος, καταληγει απο σουτ κοντρα στην τελεια ασιστ που ο αλλος επιασε το σουτ πανω στο τρεξιμο του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Δευ 29 Σεπ 2025, 08:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είμαι υποστηρικτής του, ποτέ δεν ήμουν. Έχει πιάσει ταβάνι στον ΠΑΟΚ όμως δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν για τις δυνατότητές του.
Αυτά μπορεί, αυτά κάνει. Και όταν βγάινει εν ενεργεία παίκτης (Γιακουμάκης) και εμέσως πλην σαφώς αμφισβητεί τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φανταζόμαστε. Και δεν εννοώ πρόβλημα πειθαρχίας στις δηλώσεις. Πρόβλημα αγωνιστικό καθαρά που το επωμίζεται αποκλειστικά ο προπονητής. Όταν όμως ο Σαββίδης τον αξιολογεί ως τον καταλληλότερο για την θέση του προπονητή, τότε είμαστε σε αδιέξοδο. Ψυχραιμία, είμαστε στην αρχή ακόμα...στην αρχή πιθανών καλών αλλά και χειρότερων καταστάσεων... οψόμεθα....
Αυτά μπορεί, αυτά κάνει. Και όταν βγάινει εν ενεργεία παίκτης (Γιακουμάκης) και εμέσως πλην σαφώς αμφισβητεί τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, τότε το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φανταζόμαστε. Και δεν εννοώ πρόβλημα πειθαρχίας στις δηλώσεις. Πρόβλημα αγωνιστικό καθαρά που το επωμίζεται αποκλειστικά ο προπονητής. Όταν όμως ο Σαββίδης τον αξιολογεί ως τον καταλληλότερο για την θέση του προπονητή, τότε είμαστε σε αδιέξοδο. Ψυχραιμία, είμαστε στην αρχή ακόμα...στην αρχή πιθανών καλών αλλά και χειρότερων καταστάσεων... οψόμεθα....
- PAOKevolution
@nunies4 , για να είμαι ειλικρινής στέκομαι κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.
Πολλοί παίκτες με χαρακτήρα ατσάλι, φέτος είναι πούπουλο χωρίς διάθεση, με νεύρα. Αυτό έχει να κάνει με τον Ραζβάν. Και ναι. Μπορεί να λέγαμε άλλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς δεν παίρνουμε 2 χαρτιά για τη δουλειά αυτή. Είμαστε οπαδοί, πολλές φορές θολωμένοι. Αυτός εκεί πρέπει να επέμβει και να καθορίσει τον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 2-3, απλά περιμέναμε να λήξει. Κανένας στόχος.
Πολλοί παίκτες με χαρακτήρα ατσάλι, φέτος είναι πούπουλο χωρίς διάθεση, με νεύρα. Αυτό έχει να κάνει με τον Ραζβάν. Και ναι. Μπορεί να λέγαμε άλλα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά εμείς δεν παίρνουμε 2 χαρτιά για τη δουλειά αυτή. Είμαστε οπαδοί, πολλές φορές θολωμένοι. Αυτός εκεί πρέπει να επέμβει και να καθορίσει τον αγώνα.
Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 2-3, απλά περιμέναμε να λήξει. Κανένας στόχος.
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- Leonardo10
-
Όταν το 1-3 με την Τρίπολη γίνεται 3-3 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχει ευθύνη ο προπονητής.
100% μαζι σας σε αυτο στο πως παρουσιαζεται η ομαδα πνευματικα.PAOKevolution έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:26 @nunies4 , για να είμαι ειλικρινής στέκομαι κυρίως στο πνευματικό κομμάτι.
Εγω εκρινα μονο το χθεσινο απομωνομενα αγωνιστικα.
Ετσι όπως πέρασε στα μέσα αυτό το statement και σε συνδυασμό με τα ιστορικά αποτελέσματα σχέσης επιθετικός-Λουτσεσκου θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να το εκλάβουμε όντως έτσι. Και γώ το εξέλαβα ακριβώς έτσι είναι δεν είναι αλήθεια
- These users thanked the author geobila for the post (total 2):
- mi8rio, AspromavriDrama
«Το μεγαλύτερό θέμα είναι η καθαρή σκέψη και η ψυχολογία. Εάν έχουμε καλή ψυχολογία, μιας και έχουμε καλή ποιότητα, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.geobila έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:35Ετσι όπως πέρασε στα μέσα αυτό το statement και σε συνδυασμό με τα ιστορικά αποτελέσματα σχέσης επιθετικός-Λουτσεσκου θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να το εκλάβουμε όντως έτσι. Και γώ το εξέλαβα ακριβώς έτσι είναι δεν είναι αλήθεια
Αδικούμε τους εαυτούς μας. Έχουμε τις τελικές φάσεις για να κερδίζουμε τα ματς, αλλά ίσως να είναι ψυχολογικό το ζήτημα στην τελική πάσα, την τελική προσπάθεια.
«Έχουμε ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού όσον αφορά τη δική μου θέση, είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι για τον σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις αρκετά, να πιέζεις, αλλά και να έχεις καθαρό μυαλό για να σκοράρεις. Προσπάθησα να εστιάσω στη φυσική κατάσταση όλο αυτό το καιρό για να μπορώ να πιέζω, αλλά και να έχω “κρύο αίμα” στην τελική προσπάθεια.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στο 100% για να παίζω 90λεπτο κάθε τρεις μέρες, αλλά με λίγο ακόμη χρόνο, με λίγη περισσότερη ομιλία με το προπονητικό τιμ για το πού πρέπει να κινούμαι, τι θέλουν από εμένα, θα μπορώ να βοηθάω περισσότερο και να σκοράρω περισσότερο.
Είναι ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού που παίζουμε, σαφέστατα πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει. Πρέπει ο σέντερ φορ εδώ να έχει τα ψυχολογικά αποθέματα μετά από πολύ τρέξιμο να έχει το καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις. Πιστεύω ότι γρήγορα όμως θα έρθει γιατί πιστεύω σε εμένα και στους συμπαίκτες μου.
Την πόσταρε ένας άλλος φίλος εδώ και άλλαξε εντελώς η σημασία των λεγόμενων του.aivas19 έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:38«Το μεγαλύτερό θέμα είναι η καθαρή σκέψη και η ψυχολογία. Εάν έχουμε καλή ψυχολογία, μιας και έχουμε καλή ποιότητα, θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα.geobila έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:35Ετσι όπως πέρασε στα μέσα αυτό το statement και σε συνδυασμό με τα ιστορικά αποτελέσματα σχέσης επιθετικός-Λουτσεσκου θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να το εκλάβουμε όντως έτσι. Και γώ το εξέλαβα ακριβώς έτσι είναι δεν είναι αλήθεια
Αδικούμε τους εαυτούς μας. Έχουμε τις τελικές φάσεις για να κερδίζουμε τα ματς, αλλά ίσως να είναι ψυχολογικό το ζήτημα στην τελική πάσα, την τελική προσπάθεια.
«Έχουμε ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού όσον αφορά τη δική μου θέση, είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι για τον σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις αρκετά, να πιέζεις, αλλά και να έχεις καθαρό μυαλό για να σκοράρεις. Προσπάθησα να εστιάσω στη φυσική κατάσταση όλο αυτό το καιρό για να μπορώ να πιέζω, αλλά και να έχω “κρύο αίμα” στην τελική προσπάθεια.
Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στο 100% για να παίζω 90λεπτο κάθε τρεις μέρες, αλλά με λίγο ακόμη χρόνο, με λίγη περισσότερη ομιλία με το προπονητικό τιμ για το πού πρέπει να κινούμαι, τι θέλουν από εμένα, θα μπορώ να βοηθάω περισσότερο και να σκοράρω περισσότερο.
Είναι ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού που παίζουμε, σαφέστατα πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει. Πρέπει ο σέντερ φορ εδώ να έχει τα ψυχολογικά αποθέματα μετά από πολύ τρέξιμο να έχει το καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις. Πιστεύω ότι γρήγορα όμως θα έρθει γιατί πιστεύω σε εμένα και στους συμπαίκτες μου.
Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ουσιαστικά , ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- Amsterdamer_87, Polichni1926
Και γώ έτσι το κατάλαβα. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι διαβάζοντας όλη την συνέντευξη του ενδεχομένως να αναφέρεις στις απαιτήσεις που είναι πιο πολύπλοκες και αυξημένεςgiapas έγραψε: Δευ 29 Σεπ 2025, 08:47Τον περιέγραψε όμως και μπορεί να τον αμφισβητήσει ο καθένας.
Ότι αυτά που πρέπει να κάνω εδώ δε τα έχω ξαναζήσει ούτε ξανακούσει.
Άρα το αμφισβητώ εγώ προσωπικά, δε χρειάζεται να το κάνει δημόσια ένας παικτης.
Ένα απλό πράγμα μπορεί να δοκιμάσει εναλλακτικά, να παίξει 433 με 3 χάφ και να περάσει φόρ τον Ντέλια. Σε όλα τα μάτς που προηγήθηκαν οι αντίπαλοι βάζουν 3 χάφ για να μή μας αναγκάσουν να πάμε από τα πλάγια. Έτσι θα μας παίξει και ο Γάβρος καί η άεχ. Θα βάλουν 3 στο κέντρο και θα μας κόψουν στα δύο.
Το άλλο που μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οτι έχουμε πρόβλημα είναι το αργό επίμονο buildup ειδικά η πρώτη πάσα. Σε κάθε μάτς ο αντίπαλος θα βγάλει φάσεις απο εκεί. Αυτό το κάναμε και πέρυσι και φάγαμε πολλά γκόλ στην προσπάθεια να βγάλουμε την μπάλα από πίσω.
Σίγουρα δεν είναι αυτά τα μόνα προβλήματά μας, ούτε αφαιρούν τις ευθύνες συγκεκριμένων παικτών. Αλλά είναι φοβερή η ευκολία με την οποία δεχόμαστε φάσεις, λίγο η έλλειψη 6αριών, λίγο τα ατομικά λάθη, λίγο η κακή οργάνωση στα αμυντικά στημένα. βλέπει κανείς οτι ο αντίπαλος μπορεί και βγάζει πολλές τελικές.
Αν συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα, αμετάβλητο 4231 με μόνο 2 χάφ και 10άρι, θα υποφέρουμε. Εκτός και αν το 10άρι μπορεί να γίνεται 8άρι, κάτι που Ντέλιας και Ιβανούσετς δέν έχουν.
Το άλλο που μας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οτι έχουμε πρόβλημα είναι το αργό επίμονο buildup ειδικά η πρώτη πάσα. Σε κάθε μάτς ο αντίπαλος θα βγάλει φάσεις απο εκεί. Αυτό το κάναμε και πέρυσι και φάγαμε πολλά γκόλ στην προσπάθεια να βγάλουμε την μπάλα από πίσω.
Σίγουρα δεν είναι αυτά τα μόνα προβλήματά μας, ούτε αφαιρούν τις ευθύνες συγκεκριμένων παικτών. Αλλά είναι φοβερή η ευκολία με την οποία δεχόμαστε φάσεις, λίγο η έλλειψη 6αριών, λίγο τα ατομικά λάθη, λίγο η κακή οργάνωση στα αμυντικά στημένα. βλέπει κανείς οτι ο αντίπαλος μπορεί και βγάζει πολλές τελικές.
Αν συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα, αμετάβλητο 4231 με μόνο 2 χάφ και 10άρι, θα υποφέρουμε. Εκτός και αν το 10άρι μπορεί να γίνεται 8άρι, κάτι που Ντέλιας και Ιβανούσετς δέν έχουν.