Razvan Lucescu V

Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από aivas19 »

Θελω σχολιο Μαρσαντου για το σημερινο…
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Apil44, Montrealiotis
AspromavriDrama

Δημοσίευση από AspromavriDrama »

Σιγα μην παραιτηθει ρε παιδια. Εδω ευθυνη δεν αναλαμβανει. Μιλαει για ηλιθιοτητα ΜΑΣ. Λεξιλογιο προπονητη μικρου επιπεδου, απορω πραγματικα η επαρση του σε τι σημειο εχει φτασει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

embuji έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.

Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.
Αυτό έκανε ο μαρινάκης πρόπερσι όλη τη χρονιά που τον κοροϊδεύαμε και τελικά έφτιαξε ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό πρόπερσι και νταμπλ πέρυσι.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 3):
bane1980, AspromavriDrama, Papa9
AspromavriDrama

aivas19 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:18
geobila έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:12 ειδατε δηλωσεις Γιακουμακη?

"Πρέπει ο σέντερ φορ εδώ να έχει μετά από πολύ τρέξιμο και καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις"
Νταξει σημερα δεν εκανε ΟΥΤΕ κοντρολ
ΟΛΟΙ οι σεντερ φορ πλαγιως εχουν παραπονεθει για τον Λουτσεσκου. Αλλα εδω περα βρεχει.
icue

Δημοσίευση από icue »

Σε μια οποιαδηποτε ομαδα η βαθμολογικη θεση και η γενικοτερη εικονα δεν θα εβαζε ουτε καν σε σκεψεις για αλλαγη προπονητη. Και βασικα ουτε στην ΠΑΕ υπαρχει αυτη σκεψη.

Επειδη το εχουμε ξαναδει το εργο υπαρχει ενα 25% να γυρισει τουμπα ολο και να τους παρουμε παραμαζωμα και ενα 75% να πανε ολα κατα διαολου και αφου το κακο σεναριο ειναι το πιο πιθανο, νομιζω αυτη τη στιγμη οσοι μιλανε για απομακρυνση δεν το λενε για τα οσα εχουν γινει αλλα για τα οσα προκειται να γινουν.
These users thanked the author icue for the post (total 6):
george188, geobila, AspromavriDrama, aivas19, PAOK DreXleR, Montrealiotis
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Μπήκα να δω αν βγάλαμε και σήμερα άχρηστους τον Ντέλια, τον Ντεσπότοφ, τον Ζίφκοβιτς, τον Μεϊτέ, τον βασικό μπακ της Σέλτικ, τον Κένι και άλλους 20 παίκτες.

Τους βγάλαμε.

Μια φορά βγήκα στην Τσιμισκή και οδηγούσα προς ΧΑΝΘ και με βρίζανε. Όλοι άχρηστοι οδηγοί ήταν, εγώ τους έφταιγα?
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 4):
geobila, kmallio, AspromavriDrama, Papa9
AspromavriDrama

Rexaris έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:23
embuji έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:11
Leonardo10 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:00 Εννοείται χρειάζεται αλλαγή προπονητή η ομάδα αλλά και πάλι δεν καλύπτει όλα τα προβλήματα της
για να ξεκολλησει η ομαδα απο τον βαλτο θελει 2 πραγματα. 1) λεφτα. 2) περισσοτερα λεφτα.

Χωσαδα τεραστια για προπονητη ΚΑΙ χωσαδα να ερθουν 2-3 ΤΟΠ ΤΟΠ παικταραδες.
Αυτό έκανε ο μαρινάκης πρόπερσι όλη τη χρονιά που τον κοροϊδεύαμε και τελικά έφτιαξε ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό πρόπερσι και νταμπλ πέρυσι.
Ακριβως. Ο μυθος περι μη αλλαγης προπονητη μεσα στη σεζον εχει καταρριφθει προ πολλου.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:22 Σιγα μην παραιτηθει ρε παιδια. Εδω ευθυνη δεν αναλαμβανει. Μιλαει για ηλιθιοτητα ΜΑΣ. Λεξιλογιο προπονητη μικρου επιπεδου, απορω πραγματικα η επαρση του σε τι σημειο εχει φτασει.
Περσι παραιτηθηκε 2 φορες οποτε δε χρειαζονται οι προσβολες
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

geobila έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:12 ειδατε δηλωσεις Γιακουμακη?

"Πρέπει ο σέντερ φορ εδώ να έχει μετά από πολύ τρέξιμο και καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις"
Ωπ ωπ ωπ !!!
Φυσικά εννοεί ότι δεν είναι έτοιμος για να το κάνει αυτό και όχι για να κρίνει τον προπονητή.

Ολόκληρη η δήλωση για αποφυγή παρεξηγήσεων.
Έχουμε ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού όσον αφορά τη δική μου θέση, είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι για τον σέντερ φορ στον ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις αρκετά, να πιέζεις, αλλά και να έχεις καθαρό μυαλό για να σκοράρεις. Προσπάθησα να εστιάσω στη φυσική κατάσταση όλο αυτό το καιρό για να μπορώ να πιέζω, αλλά και να έχω “κρύο αίμα” στην τελική προσπάθεια.

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στο 100% για να παίζω 90λεπτο κάθε τρεις μέρες, αλλά με λίγο ακόμη χρόνο, με λίγη περισσότερη ομιλία με το προπονητικό τιμ για το πού πρέπει να κινούμαι, τι θέλουν από εμένα, θα μπορώ να βοηθάω περισσότερο και να σκοράρω περισσότερο.

Είναι ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού που παίζουμε, σαφέστατα πολύ διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει. Πρέπει ο σέντερ φορ εδώ να έχει τα ψυχολογικά αποθέματα μετά από πολύ τρέξιμο να έχει το καθαρό μυαλό για να τελειώσει τις φάσεις. Πιστεύω ότι γρήγορα όμως θα έρθει γιατί πιστεύω σε εμένα και στους συμπαίκτες μου.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκύψουμε το κεφάλι. Σήμερα είμαστε στεναχωρημένοι, νευριασμένοι, αλλά έχουμε ματς κάθε τρεις μέρες και πρέπει να εστιάσουμε άμεσα στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που ακολουθεί. Το πρόγραμμα μας είναι τέτοιο που πρέπει να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι.

Με πείσμα, καθαρό μυαλό θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω ότι περιμένουν πολλά από εμένα και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Προσπαθώ να ανταποδώσω αυτό που πιστεύουν σε εμένα και ίσως έτσι βάζω μεγαλύτερη πίεση σε εμένα. Η ομάδα πιέζεται τώρα, όλοι περιμένουν περισσότερα από εμένα και εγώ σκέφτομαι υπερβολικά τι πρέπει να κάνω παραπάνω.

Δουλειά, υπομονή, και περισσότερη ομιλία με τους συμπαίκτες μου ιδιαίτερα στην επίθεση για να καταλάβω και να καταλάβουν τι πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
geobila, Apil44
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Αντε να δούμε τώρα πως θα σηκώσει η ομάδα κεφάλι με το Βόλο μετα απο 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Πως θα σκεφτείς κι εσύ ψύχραιμα ποιοι και με ποιους πρέπει να παίζουν.
Λουπα με πέρυσι η κατάσταση. Σε 2 με 3 ματς δεν κερδίσαμε όπως μπορούσαμε κι η ομάδα αρχίζει να χάνει σε αυτοπεποίθηση απότομα και αρχιζει η αιώρηση.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
aivas19, geobila
george188

Δημοσίευση από george188 »

Δεν ειναι ολοι αχρηστοι, ουτε ολοι ασοβαροι ουτε ολοι ντεφορμε. Οταν ειναι κατι συνολικό κάτι δειχνει κ αυτο, οφειλει να το βρει και να το γυρισει. Η ομαδα φοβάται να νικησει, δεν βγαζει σοβαροτητα μετα τη 4αρα στη Λειβαδια, κλονίστηκε. Αυτο αλλαζει μονο με νικες. Οφειλει να το βρει, εχει ευθυνες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:29 Αντε να δούμε τώρα πως θα σηκώσει η ομάδα κεφάλι με το Βόλο μετα απο 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Πως θα σκεφτείς κι εσύ ψύχραιμα ποιοι και με ποιους πρέπει να παίζουν.
Λουπα με πέρυσι η κατάσταση. Σε 2 με 3 ματς δεν κερδίσαμε όπως μπορούσαμε κι η ομάδα αρχίζει να χάνει σε αυτοπεποίθηση απότομα και αρχιζει η αιώρηση.
Χ2 με Θελτα
1ξερο με γαβρο
2πλο σε οπαπαρινα με μπλουζακι νταμπλ 2018
Χ2 στο Λιλ

Με ευχαριστείς μετά φίλε μου

Γιατι αν ερθουν 3 ισοπαλιες και 5 ηττες το εργο ειναι ξεκαθαρο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

xrisitsapa έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:19 Βλέπω σε περίπτωση αλλαγής να ανακυκλώνουμε τα ίδια ονόματα…Ιβιτς κ σια. Μέχρι και το Σαντος μπορούν να θυμηθούν.
Δυστυχώς δεν υπάρχει όραμα, γνωριμίες και λεφτά για το κάτι παραπάνω.
Εδώ δεν μπορούμε να φέρουμε φορ της προκοπής, θα φέρουμε προπονητή;
Νομίζεις ότι είναι εύκολο όχι για τον παοκ αλλά για την οποιοδήποτε ομάδα να απογαλακτιστεί από έναν προπονητή όπως ο λουτσέσκου που είναι 6 χρόνια?
Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση κάποιου που γνωρίζει τον σύλλογο είναι πολλές φορές η πιο ενδεδειγμένη.
Δυστυχώς όμως δεν υπάρχουνε πολλοι προπονητές οι οπή να πληρούν τα κριτήρια. Βασικά υπάρχει μόνο ένας, ο Ίβιτς.
Το ακόμα πιο άσχημο είναι ότι ο ιβάν δεν δείχνει να έχει καμία διάθεση να αλλάξει τον προπονητή.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

AspromavriDrama έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 23:22 Σιγα μην παραιτηθει ρε παιδια. Εδω ευθυνη δεν αναλαμβανει. Μιλαει για ηλιθιοτητα ΜΑΣ. Λεξιλογιο προπονητη μικρου επιπεδου, απορω πραγματικα η επαρση του σε τι σημειο εχει φτασει.
Πες μου ΕΝΑΝ προπονητή στον κόσμο που στην στραβή δεν δηλώνει "χάσαμε από δικά μας λάθη".
Πες μου ΕΝΑΝ προπονητή στον κόσμο που στην στραβή στις δηλώσεις του κάθεται να αναλύει που τον κέρδισε τακτικά ο αντίπαλος προπονητής.

Εδώ ο Σλοτ χθές δεν ντράπηκε να δώσει παίκτη του δηλώνοντας ότι χάσαμε επειδή ένας παίκτης μου αποφάσισε να επιτεθεί ενώ έπρεπε να παίξουμε άμυνα.
Μικρό επίπεδο και ο Σλοτ να φανταστώ
These users thanked the author nunies4 for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ούτε εντελώς χάλια είναι η ομάδα ούτε όλοι άχρηστοι

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και επειδή ακριβώς υπάρχει πνευματικό θέμα, όταν νικάς 1-3 και έχεις τόσα στο κεφάλι και στο πρόγραμμα, ΣΒΗΝΕΙΣ το ματς και φεύγεις ήσυχος

Αδιανόητο το κενό στο 2-3

Αδιανόητη η αφέλεια στις χαμένες φάσεις μας

Το στρωτο, σβηστό ποδόσφαιρο που παίξαμε στο β μέρος πριν ισοφαριστουμε, έπρεπε να το παίζουμε στο 40

Αλλά εκεί πετουσαμε αετο
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
thomas Murg, PAOK DreXleR, aivas19
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”