Razvan Lucescu V

geobila

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από geobila »

Developer4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34 Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για το σημερινό φιάσκο τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Ραζβάν και με οποιονδήποτε άλλον, δε θα συνέβαινε κάτι ανάλογο... ΑΛΛΑ με αυτό το ρόστερ ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να πάει καλύτερα συνολικά η ομάδα, με κάποιον άλλον...
υπαρχει το παραδειγμα του Γκαρσια που πηρε κυπελλο και επαιξε λιγο επιθετικο ποδοσφαιρο.
Τα ιδια λεγαμε και τοτε "χαθηκαμε, τι θα κανουμε τωρα" κλπ

Παντα υπαρχει λυση αρκει να θελει ο οργανισμος.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

pagotatzis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37 Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Δεν είναι χειρότερο ρόστερ . Ο Ραζβαν παρουσιάζει την εικόνα του 2022-2023
These users thanked the author chri5ti9 for the post (total 2):
geobila, Papa9
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δηλώσεις του Ράζβαν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίπολης (3-3) για το αν περνάει κρίση ο ΠΑΟΚ, απαντώντας πως «δεν μπορώ να μιλήσω για κρίση, γιατί βλέπω τους παίκτες μου να παλεύουν».

Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Δικέφαλος δεν πανηγυρίζει το «τρίποντο» της νίκης, με τον προπονητή των Θεσσαλονικιών να ερωτάται για το αν περνάει κρίση η ομάδα του και να αναφέρει πως «Δεν μπορώ να μιλήσω για κρίση, γιατί βλέπω τους παίκτες μου να παλεύουν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν η ομάδα πλήρωσε αμυντικά λάθη και δεν κέρδισε το ματς: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για το τελικό αποτέλεσμα. Κάναμε λάθη στο πρώτο γκολ, ήταν μια αφελής στιγμή, επιστρέψαμε κάναμε το 1-3 μπορούσαμε να βάλουμε και τέταρτο γκολ και δεχθήκαμε γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. Τα λάθη τα κάναμε όχι όταν ήμασταν σε θέση άμυνας αλλά όταν είχαμε εμείς τη μπάλα και αυτό είναι το θέμα. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με 1-3 νομίζω πως ο αντίπαλος θα είχε πέσει ψυχολογικά.

Στο δεύτερο μέρος, δεν πήραμε ρίσκο, κοντρολάραμε τη μπάλα, αλλά και πάλι κάναμε λάθος όταν εμείς είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας και όχι ο αντίπαλος και έτσι ήρθε η ισοφάριση. Στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν στιγμές που ότι και αν κάνεις, αυτό δεν δουλεύει για σένα. Θέλω να πω πως τα λάθη που κάναμε και μας στοίχισαν δεν ήταν αποτέλεσμα κακής άμυνας μας αλλά κακής αντίδρασης όταν χάνουμε τη μπάλα. Αλλά σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα τέρματα ακόμη και μετά το 3-3. Μετά το 3-3 μας έλειψε το καθαρό μυαλό για να τελειώσουμε καλύτερα τις φάσεις».

Για το αν η ομάδα είναι σε κρίση μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη παρά την προσπάθεια που έκανε η ομάδα στα τρία από τα τέσσερα ματς (με εξαίρεση τον Λεβαδειακό): «Τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για κρίση. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τέτοιες περίοδοι και κορυφαίες ομάδες το έχουν περάσει αυτό. Να παλεύεις και να προσπαθείς να το προσπεράσεις. Αυτό μόνο μπορείς και πρέπει να κάνεις. Εδώ μπορεί να αντιμετωπίζεται ως κρίση και αυτό δεν βοηθά. Από την άλλη όσοι είμαστε στο γήπεδο θα πρέπει να το προσπεράσουμε γιατί τότε ναι θα έχουμε κρίση. Αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για κρίση γιατί βλέπω τους παίκτες μου να παλεύουν. Ναι έγιναν λάθη αλλά σε καμιά περίπτωση η ομάδα δεν τα παρατά και δεν βλέπω παίκτες να τα παρατούν. Ξέρω πως στην Ελλάδα και δεν αναφέρομαι μόνο στον ΠΑΟΚ σε ένα κακό αποτέλεσμα πολλοί βιάζονται και μιλούν για κρίση, αλλά αν μιλάμε μήνα Σεπτέμβριο για κρίση, έχοντας μπροστά μια μεγάλη χρονιά, μέχρι τον Μάιο όλα μπορούν να αλλάξουν για αυτό δεν θέλω να μιλώ για κρίση και επαναλαμβάνω οι παίκτες μου προσπαθούν».

Για την αλλαγή του Ντεσπόντοφ και το αν ήταν αλλαγή αναγκαστική ή τακτικής: «Συζήτησα μαζί του στο ημίχρονο, τον ρώτησα αν μπορεί να παίξει 90 λεπτά και μου είπε όχι γιατί προερχόταν από τραυματισμό, ήταν βαρύς και ο αγωνιστικός χώρος και θέλω να γίνονται τα πράγματα φυσιολογικά. Και του ζήτησα πέντε έξι λεπτά πριν αισθανθεί πως τελειώνει η ενέργεια του να μου το πει για να προετοιμάσω άλλον».
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

geobila έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:41
Developer4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:34 Εγώ θα πω οτί ουδείς αναντικατάστατος, το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν ξέρω τι περιμένετε μερικοί ότι θα γίνει, εφόσον φύγει...

Άντε λόγω του σοκ και της όποιας ποιότητας μπορεί να έχει σε συγκεκριμένους παίκτες η ομάδα, μπορεί να πάρει κάποια αποτελέσματα...

Από εκεί και πέρα και στην ουσία, για το σημερινό φιάσκο τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Ραζβάν και με οποιονδήποτε άλλον, δε θα συνέβαινε κάτι ανάλογο... ΑΛΛΑ με αυτό το ρόστερ ειλικρινά δε νομίζω ότι μπορεί να πάει καλύτερα συνολικά η ομάδα, με κάποιον άλλον...
υπαρχει το παραδειγμα του Γκαρσια που πηρε κυπελλο και επαιξε λιγο επιθετικο ποδοσφαιρο.

Εμένα μου άρεσε και ο Άμπελ τότε αδερφέ, αυτό λέω ουδείς αναντικατάστατος και σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ της άποψης χαθήκαμε...

Και ξαναλέω σήμερα ναι η ανατροπή φέρει τη σφραγίδα του Στρατηγού, όμως είναι και ένα ματς που ξεδιπλώνει το χάλι του μεταγραφικού σχεδιασμού το καλοκαίρι στο μεγαλείο του... Διότι το ρόστερ είναι φτωχό σε ποιότητα για αξιοπρεπή πορεία σε 3 διοργανώσεις...
These users thanked the author Developer4 for the post:
geobila
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ έχουμε δει δέκα φορές καλύτερη μπαλαρα με ρόστερ που δεν πλησιάζει το σημερινό ούτε στο νυχακι του.
Βγήκε ο άλλος που για να δόση έμφαση στην άποψή του η οποία μειώνει το ρόστερ, χαρακτήρισε τον Κενυ παίκτη β Γερμανίας. Λες και δεν έχει παίξει Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ λιγκ και απλά η ομάδα με τον οποία είχε κάνει 3 ετες συμβόλαιο έπεσε κατηγορία
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Maklaz, Papa9
black death

Δημοσίευση από black death »

pagotatzis έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:37 Είστε της άποψης ότι το ρόστερ είναι χειρότερο από το ρόστερ του πρωτάθλημα του 24,;
Δεν νομίζω
Ειναι χειροτερο γιατι μπαμπα, τάισον ειναι 2 επιπεδα κατω.
Γιατι δεν υπαρχει κουλιερακης.
Γιατι δεν υπάρχουν παιχτες να κανουν αυτά που εκαναν σβαμπ και μπραντον.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι και ο λουτσεσκου ειναι χειροτερος. Για ολους έρχεται το πληρωμα του χρόνου.
Και ειναι συνυπεύθυνος για τη συνθεση του ρόστερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author black death for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στο ροστερ αυτό που δεν καταλαβαίνετε έχει ευθύνη και ο Ραζβαν. Γιατί προτιμά έμπειρους στις μεταγραφές. Ειπώθηκε το ερώτημα :' ίδιος είναι ο Κετζιορα με πριν 2 χρόνια ή ο Ταισον κλπ; . Ετσι είναι η ζωή τι να κάνουμε ολοι γερνάμε. Ειδικά προπονητής που είναι δυσκοιλιος στις αλλαγες του ροστερ έπρεπε να χτίζει ομαδες με Μ. Ο το πολυ 25 μιλάω στις εισερχομενες μεταγραφές. Να έχει διάρκεια στις επιτυχίες. Ο Ντελιας επεσε ή ανεβηκε; Ο Κουλιε, οΤζολης; Γιατί αυτή είναι η φυση του ανθρώπου τι να κάνουμε... Μετράνε και τα Διαβατήρια και οι ηλικίες. Τους έχει ολους πληρωμενους η ομαδα με τεραστια μπατζετ και εγκαταστασεις, βοηθους προπονητή, ακαδημιες. Τα παντα όλα. Άλλοι θα εκαναν τεμεναδες να τα είχανε. Οχι να μας φλομωνουν στις δικαιολογιες. Φτανει πια. Αν ειχαμε Μπολονι, στα καλά του θα είχε η ομαδα κορμο στα 25 έτη; η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή και αυτες οι οδηγιες του μεταγραφικά. Φορ η ομαδα θα είχε, τον Τζιμα, word class για τα ελληνικά δεδομένα και ισως Τζολη στο αρ εξτρεμ αν τον κρατουσαμε. Γιατι οχι Μπαλντε ή περυσι τον φορ της κ20; Φτάνει πια με τις δικαιολογίες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:49, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Που τερματισαμε 20 βαθμους πισω;
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

chri5ti9 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:22 Τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν ξέρω γιατί περιμέναμε να δούμε κάτι διαφορετικό τα επόμενα χρόνια μετά το πρωτάθλημα .
Την ομάδα του αήττητου την ξεζούμισε και εμεινε κολλημένος σε αυτή , μέχρι τη χρονιά του κάζου από την Λέφσκι που έφυγαν και οι τελευταίο ενώ έπρεπε 2 χρόνια πριν .
Ο κορμός της ομάδας του 2024 πλέον είναι
Κεντζιορα 31.5 (32)
Μπαμπά 31.5 (32)
Οζντοεφ 33 (34)
Μειτε 31.5 (32)
Τάισον 38
Εάν του το επιτρέψουμε θα τους βαλσαμώσει . Οπως έκανε με Κρεσπο , Βαρέλα , Μπισε ,Καντουρι,Πασχαλάκη κλπ

Ποιον φέραμε για να αντικαταστήσει τον Κεντζιορα;
Τον κανένα.
Για να αντικαταστήσει τον Μπαμπα; Τον Ταιλορ γελαω
Για να αντικαταστήσει τον Οζντοεφ; Τον Ιταλό;;
Για να αντικαταστήσει τον Τάισον; Κανένα
Καλά αντικαταστάτης του Μειτε δεν πιστεύω να νομίζεις ότι θα υπάρξει.

Για πες μετά από Βαρελα Κρεσπο ποιους πήραμε; Τον κανένα.
Μας βγήκε ο Κουλιερακης και τον πουλήσαμε.
Μετά από Μπισεσβαρ ήταν ο Πελκας τον πουλήσαμε, ήρθε ο Κωσταντελιας τον οποίο παρα λίγο να τον πουλήσουν.
Μετά από Πριγιοβιτς είχαμε Ακπομπ και Σφιντεφσκι και κοίτα να δεις τους πουλήσαμε και αυτούς.
Μετά από τον Πασχαλάκη είχαμε Κοταρσκι και τον πουλήσαμε .

Πολύ σοφά λοιπόν ο Λουτσεσκου κρατάει τους μεγάλους γιατί δεν πουλιούνται από την μια και γιατί ξέρει τι θα του φέρουν από την άλλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gk.box16 την Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author gk.box16 for the post:
Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Δεν είναι ότι θα έρθει κάποιος και ξαφνικά θα παίξουμε μπαλαρα και θα πάρουμε πρωτάθλημα . Ας έρθει και ας ξεκινήσει η προεργασία για την επόμενη χρονιά . Αυτό που ζούμε τώρα είναι ανούσιο εντελώς .

Έχει κλείσει ο κύκλος του σε μας . Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος του ως προπονητής γενικά. Πιστεύω ούτε αυτός ψήνεται πλέον να κάτσει . Δεν την δουλεύει την ομάδα έχει βαρεθεί . Βλέπουμε το ίδιο πράγμα σχεδόν 1,5 χρόνο . Δεν είναι ότι δεν καταλαβαίνει ότι δεν λειτουργεί πλέον , είναι ότι δεν έχει καμία όρεξη να ασχοληθεί να το αλλάξει. Εμενα αυτή την εικόνα μου βγάζει .

Απλά να πω την αλήθεια δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι θα βρούνε σοβαρό προπονητή .
These users thanked the author chrisg4 for the post:
paoki19
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Και αλλαγή να υπάρξει τώρα, η χρονιά είναι χαμένη.
Μόνο ο γαύρος την έσωσε αλλά έκανε και 10 μεταγραφές το χειμώνα
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Χαλι μαυρο ειναι το ροστερ παιδια. Και δε πιανουν το απιστευτο ποδοσφαιρο του προπονητη. Που δε μπορουμε να σπασουμε το μπιλντ απ ουτε της κατω ραχουλας. Που δε μπορουμε να βγαλουμε την μπαλα χωρις γιομα απο το πρωτο τριτο μας ουτε με ΠΔ και οταν τα καταφερνουμε θελουμε 15 πασες που οι αλλοι εχουν προλαβει να οργανωθουν, να παρουν θεσεις να φτιαξουν καφε και να τσιμπησουν κατι. Οτι πλεον οι παικτες πατανε περιοχη και ψαχνουν πασα αντι να σουταρουν. Οτι εχουν ευνουχηθει ολοι οι παικτες και δε τολμανε να πανε στο 1 με 1 και δε παιρνουν μιση πρωτοβουλια. Η ομαδα ειναι στατικη δε κουνεται κανενας, βαρεθηκα να βλεπω τον Ντελια να παλευει με 2-3 και αντι να κανει κανενας χριστιανος μια κινηση στον χωρο μπας και του δωσει το ανοιγμα ή την επιλογη καθονται και τον κοιτανε. Αμ το αλλο το εξαιρετικο, φτανουμε εξω απο την περιοχη αλλα δε μας αρεσει η πρωτοβουλια ειναι κακο πραγμα πισω στο τερμα η μπαλα και ξανα απο την αρχη.

το ροστερ φταιει. Δεν ειναι οι περισσοτεροι παικτες απο καλυτερες ομαδες ή/και πρωταθληματα. Λιμα ειναι ολοι και δε καταλαβαινουν την υπερπροπονηταρα τον Λουτσεσκου και το συστημα του που τον κραταμε με νυχια και με δοντια ολη η ευρωπη τον θελει στην ομαδα τους.

Να δω τι αλλο εχουμε το σθενος να πουμε για να βγαλουμε σκαρτα τα παντα εκτος απο τον Λουτσεσκου.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, Metagrafakias, Papa9
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Developer4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:44

Εμένα μου άρεσε και ο Άμπελ τότε αδερφέ, αυτό λέω ουδείς αναντικατάστατος και σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ της άποψης χαθήκαμε...

Και ξαναλέω σήμερα ναι η ανατροπή φέρει τη σφραγίδα του Στρατηγού, όμως είναι και ένα ματς που ξεδιπλώνει το χάλι του μεταγραφικού σχεδιασμού το καλοκαίρι στο μεγαλείο του... Διότι το ρόστερ είναι φτωχό σε ποιότητα για αξιοπρεπή πορεία σε 3 διοργανώσεις...
Για 3 διοργανωσεις σιγουρα δεν καναμε σχεδιασμο, και θυμαμαι την ΑΕΚ που εκανε ακριβως το ιδιο λαθος οταν πηρε το πρωταθλημα, αλλα και εμεις το ιδιο λαθος (περσι, φετος).

Ο Αμπελ αν στηριζοταν οπως στηριχθηκε ο Λουτσεσκου μπορει και να ειχε καλυτερο μελλον. Αλλα οπως ειπα και σε αλλο σχολιο, το γεγονος οτι δεν ταιριαξαμε δεν σημαινει οτι ειναι αχρηστος, πηγε βραζιλια και σηκωσε τιτλους.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Μαζεύτηκαν οι προπονηταραδες του ίντερνετ πάλι.... Βέβαια τακτική ανάλυση να τη διαβασουμε και να συζητησουμε δεν κάνει κανείς, αλλά εντάξει.

Τέλος πάντων, θα ήθελα να δω το Βολιακο γιατί το μεγάλο θέμα της ομάδας είμαι η άμυνα.

Ακόμη και σε παιχνίδια που το κέντρο κυριαρχεί, η άμυνα συνεχίζει να μην ανταποκρινεται.

Κεντζιορα και Μιχαηλίδης δεν ταιριάζουν. Ο Λοβρεν δεν είναι για βασικος, ενω τα μπακ δυστυχώς για την ώρα είναι το αδυνατο σημειο της ομάδας. Αμυντικά δεν υπάρχουν.
These users thanked the author Franky for the post:
Apil44
geobila

Δημοσίευση από geobila »

aivas19 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 22:47

Που τερματισαμε 20 βαθμους πισω;
το σχολιο σε τι ακριβως αναφερεται? Στον Γκαρσια που απλα υπηρετησε το ρολο μεσουσης περιοδου? Στο φτωχο ροστερ? στην ανικανοτητα της διοικησης?

γιατι και περσι -14 κλεισαμε με τον στρατηγο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”