Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime
Αναμένω κάποια στιγμή ένα ξέσπασμα..
3 ματς με 1 γκολ (πέναλτι), είναι πολύ για ΠΑΟΚ..
3 ματς με 1 γκολ (πέναλτι), είναι πολύ για ΠΑΟΚ..
Προχθές παρόλο που μπήκε ο Τσαλοφ με τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα, στην ομάδα επικράτησε το παιχνίδι του Τσάλοφ και δεν άρχισαν τα αλόγιστα γεμίσματα. Δεν έχω δει φέτος Αστέρα πέρα από ένα ημίχρονο με τον οσφπ. Τα ματς στην Τρίπολη είναι περίεργα. Παρότι είναι μια ομάδα που νομίζεις πως από το 2008 παίζουν οι ίδιοι παίκτες με τον ίδιο προπονητή, για κάποιο ανεξήγητο λόγο κάποιες φορές τα ματς είναι υπερβολικά ανοιχτά ενώ κάποιες άλλες φορές είναι τόσο κλειστά που μέχρι κι ο Φερνάντο θα επληττε. Συνήθως όταν βρέχει στην Τρίπολη (όχι να γίνει βουρκος το γήπεδο) τα ματς ανοίγουν και αποκτάνε μια τρέλα. Σε τέτοιες συνθήκες, ο Τσάλοφ που έχει καλύτερη τεχνική από τον Γιακουμάκη ίσως ταιριάζει καλύτερα.DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:57Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά πέρυσι να θυμίσω ότι ο Τσαλοφ πήρε μπρος για ένα διάστημα από ασίστ ντεσποντοφ.marsantos έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:02 Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
Οπότε ελπίζω να αναστηθεί ο ρώσος με την βοήθεια του Βούλγαρου
Δεν έχω καμία φωνή για το τι ματς θα δούμε.
Μόνο ότι θα κερδισουμε

Το Γιακουμάκης - Ντεσποντοφ θέλω σίγουρα να το δω σε αγώνες που θα έχουν τη μορφή του τελευταίου μισαώρου με τον Παναιτωλικό.
- paokovios1974
Έχεις ένα Ντεσποτοφ σε πολύ καλή κατάσταση επιτέλους εκμεταλευσου τον
Έχεις ένα ζιβκοβιτς σε κακή κατάσταση επιτέλους αποφορτίσε τον.
Έχεις ένα Τάισον 38 χρόνων να βγάζει 90 λεπτά επιτέλους δώστου ανάσες.
Έχεις ένα Μπαλντε που έβγαλε μάτια στην προετοιμασία και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ β.
Έχεις ένα Χαφαρο που έπαιζε στη Φιορεντίνα επιτέλους δώστου παιχνίδια.
Γίνε ξανά ο κοουτς του νταμπλ και των πρωταθλημάτων δεν πάει άλλο.
Δώσε στον ομάδα την φλόγα που είχε κάποτε. Θα ξενερώνουν όλοι δεν το βλέπεις.
Έχεις ένα ζιβκοβιτς σε κακή κατάσταση επιτέλους αποφορτίσε τον.
Έχεις ένα Τάισον 38 χρόνων να βγάζει 90 λεπτά επιτέλους δώστου ανάσες.
Έχεις ένα Μπαλντε που έβγαλε μάτια στην προετοιμασία και συνεχίζει στον ΠΑΟΚ β.
Έχεις ένα Χαφαρο που έπαιζε στη Φιορεντίνα επιτέλους δώστου παιχνίδια.
Γίνε ξανά ο κοουτς του νταμπλ και των πρωταθλημάτων δεν πάει άλλο.
Δώσε στον ομάδα την φλόγα που είχε κάποτε. Θα ξενερώνουν όλοι δεν το βλέπεις.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- Developer4, paoki19
-
@marsantos
Εγώ πάλι πιστεύω το ακριβώς αντίθετο εφόσον βρέχει και αποκτήστη την τρέλα που λες το ματς... Ότι δηλαδή Γιακουμάκης είναι πολύ καλύτερη λύση... Ο Τσάλοφ είναι άνευρος και εντελώς αργός ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες για μπάλα... Πόσο μάλλον σε τέτοιο ματς που θα έχει εκτός των άλλων και ξύλο...
Εγώ πάλι πιστεύω το ακριβώς αντίθετο εφόσον βρέχει και αποκτήστη την τρέλα που λες το ματς... Ότι δηλαδή Γιακουμάκης είναι πολύ καλύτερη λύση... Ο Τσάλοφ είναι άνευρος και εντελώς αργός ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες για μπάλα... Πόσο μάλλον σε τέτοιο ματς που θα έχει εκτός των άλλων και ξύλο...
Αν κερδίσουμε βλέπω να τους παίρνουμε μπάλα όλους.
Αν δεν... δεν βλέπω πως θα γίνει να γυρίσει το κουμπί...
Κομβικοτατο ματς.
Αν δεν... δεν βλέπω πως θα γίνει να γυρίσει το κουμπί...
Κομβικοτατο ματς.
Ξέρει κανείς απ τα παιδιά που ταξιδεύουν τις καιρικές συνθήκες;
Νομίζω θα παίξουν ρόλο στο μάτς ειδικά αν το γήπεδο είναι βούρκος.
Νομίζω θα παίξουν ρόλο στο μάτς ειδικά αν το γήπεδο είναι βούρκος.
-
Προβλέπω επαγγελματικό διπλό κι ανάσταση Ζίφκοβιτς και Τάισον. Η Τρίπολη φέτος είναι χώμα. Είναι καλή ευκαιρία το σημερινό ματς για ριστάρτ και δε νομίζω να την χάσουμε.
Για να μην τα ρίχνουμε όλα στην ατυχία, στην δυστυχία ή στην ευτυχία, ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής πήρε αυτά που άξιζε βάσει της απόδοσής του. Έχασε ευκαιρίες αλλά και γλύτωσε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό όπως και θα μπορούσαμε να αποκλειστούμε από τους Αυστριακούς. Ἐνα ποτήρι μισογεμάτο ή μισοάδειο μέχρι τώρα από την σκοπιά που το βλέπει ο καθένας. Δεν μπορούμε επίσης να είμαστε ευχαριστημένοι στα ανεπιτυχή αποτελέσματα επειδή κάναμε 3-4 φάσεις. Στην Τούμπα παίζαμε και είναι λογικό να κάνουμε κάποιες ευκαιρίες.
Οταν όμως έχει φτάσει στο σημείο να έχεις για καλύτερο παίκτη τον Παβλένκα αυτό δείχνει ότι υπάρχει θέμα στην αγωνιστική εικόνα. Εάν η ομάδα δεν βελτιωθεί στον δημιουργικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν μπορεί να περιμένεις τον τερματζή πάντα να πιάνει τα άπιαστα. Εχουμε γίνει εξαιρετικά προβλέψιμοι στο επιθετικό κομάτι και πρέπει ο προπονητής να βρει λύσεις και να δουλέψει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.
Τα μόνα πράγματα που κρατάω είναι η εικόνα στο ματς με την Ριέκα και το πρώτο 65 λεπτο με τον Οφη. Τα υπόλοιπα κινήθηκαν στην απόλυτη μετριότητα.
Οσο για το παιχνίδι με την Τρίπολη δεν θα μου κάνει εντύπωση κανένα αποτέλεσμα.
Οταν όμως έχει φτάσει στο σημείο να έχεις για καλύτερο παίκτη τον Παβλένκα αυτό δείχνει ότι υπάρχει θέμα στην αγωνιστική εικόνα. Εάν η ομάδα δεν βελτιωθεί στον δημιουργικό τομέα τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν μπορεί να περιμένεις τον τερματζή πάντα να πιάνει τα άπιαστα. Εχουμε γίνει εξαιρετικά προβλέψιμοι στο επιθετικό κομάτι και πρέπει ο προπονητής να βρει λύσεις και να δουλέψει περισσότερο σε αυτόν τον τομέα.
Τα μόνα πράγματα που κρατάω είναι η εικόνα στο ματς με την Ριέκα και το πρώτο 65 λεπτο με τον Οφη. Τα υπόλοιπα κινήθηκαν στην απόλυτη μετριότητα.
Οσο για το παιχνίδι με την Τρίπολη δεν θα μου κάνει εντύπωση κανένα αποτέλεσμα.
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- Developer4