Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Developer4

Re: Αστερας Τριπολης - ΠΑΟΚ 28/9 20:30, Novasports Prime

Δημοσίευση από Developer4 »

DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:05
hariskastoria έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 00:57
DamoN έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:17 Αν θες να βλέπεις νέους δες ΠΑΟΚ Β
Στο μόνο ματς που δεν βγήκε αλλαγή ήταν με τον Παναιτωλικό .
Αλλα ότι ακούμε το κάνουμε σημαία
Ρε συ σοβαρα τωρα, δεν παρακολουθησες φετος το τοπικ των μεταγραφων?
Οταν ελεγα οτι θελουμε επειγοντως αριστερο εξτρεμ μ λεγαν οτι εχουμε τοσα εξτρεμ και αν παρουμε κι αλλο ποτε θα δούμε τους πιτσιρικαδες κλπ, και τωρα π μονο πιτσιρικαδες δεν βλεπουμε εξαφανισμενοι ολοι αυτοι...
Τωρα ειναι καλα που παιζει νον στοπ ο Ταισον ε?
Εγω δεν εχω καμια καουρα να δω πιτσιρικαδες ντε και καλα. Δεν μ αρεσει να βιαζουμε την λογικη. Η ομαδα ηθελε κι αλλο αριστερο εξτρεμ. Στο τοπικ των μεταγραφων επαιζε η κασέτα πως ειμαστε κομπλε γτ εχουμε και τους Χατσιδη Μπαλντε. Ε περιμενω να δω να διαμαρτυρονται αυτοι π το λεγαν που δεν βλεπουμε τον Μπαλντε παρα την μετρια εικονα του Ταισον, για να μην πω αρνητικη.
Στη συγκεκριμενη γραμμη έχουν παίξει μέχρι στιγμής ο χατσιδης και ο μπερδος .
Επισης στη συγκεκριμένη γραμμή που έχει 3 θέσεις σύνολο έχεις Ζιβκοβιτς , Ντεσποντοφ , Κωνσταντελια , Ιβανουσετς, Πελκα και Τάισον .6 παίχτες + τους 2 μικρους για 3 θέσεις .
Ειναι λογικό όταν μόνιμα έχεις εκτός 2 ( έχουν τραυματιστεί ή αρρωστήσει Ντεσποντοφ,Τάισον,πελκας,Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς ακομα δεν εχει φτασει στο 100% να μην μπορεί να γίνει σωστά το ροτεισον. Επισης πρέπει να παίρνει χρόνο ο Ιβανουσετς μπας και ενταχθεί πιο γρήγορα .
Επισης λογικά ξερεις τι έγινε με το συμβόλαιο του Μπαλντε οπως επίσης αν δεν γκρινιάζατε και γιουχάρατε τόσο συχνά μπορει και να δοκίμαζε πιο εύκολα να βάζει τους μικρούς πιο πολύ όπως έκανε με τον χατσιδη που ήταν για αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο με Λάρισα .
Τελος αν κάποιος πρέπει να τα ακούσει για τις χαμηλές πτήσεις του μέχρι στιγμής είναι ο Ζιβκοβιτς και όχι ο Τάισον
Ως συνήθως (γενικά και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά), έχεις ένα point ΑΛΛΑ στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Ξεκινάμε, ναι ο Ντέλιας μπορεί να παίξει αλλά σε αυτή την περίπτωση σαφώς είναι χειρότερος από το 10 και κυρίως στερείς από τη δημιουργία ένα πυρηνικό όπλο (το έχουμε δει αυτό, δεν είναι εικασία). Ο Ιβανούσετς από την αρχή της χρονιάς παίρνει χρόνο, φαντάζει ωστόσο δύσκολο να γίνει σημείο αναφοράς στον ασβέστη, μετά την ελπιδοφόρα τελευταία εμφάνιση υπάρχει ελπίδα να γίνει χρήσιμος αλλά οχι στη γραμμή.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι οι 3 διοργανώσεις και οχι όπως γράφοταν στο τόπικ των μεταγραφών, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν βγάζει θλάσεις ή οι τραυματισμοί στον Π.Α.Ο.Κ. είναι ισοπίθανοι με ... πτώσεις αεροπλάνων (ναι αυτό γράφτηκε, μην το ψάχνω τώρα).

Συμφωνώ φυσικά ότι ο Ζίλε είναι χειρότερος του Τάισον μέχρι τώρα, για την ακρίβεια θεωρώ ότι overall και αναλογικά με τον ρόλο που έχει, είναι ο χειρότερος παίκτης από την αρχή της χρονιάς. Γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει και αναμένουμε την επάνοδο.

Στο δια ταύτα κοντά 2 μήνες μετά την έναρξη των επίσημων, το μοναδικό σημείο αναφοράς αριστερά είναι ο Τάισον ο οποίος και σε κακή κατάσταση είναι και βαδίζει στα 38 και σε κάθε περίπτωση είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να βγάλει όλη αυτή τη σεζόν βασικός και αναντικατάστατος...

Οπότε ναι μέχρι να δούμε κάτι από τα παραπάνω προβληματικά στην πράξη, γιατί οχι να δούμε τον Μπάλντε. Προσωπικά θεωρώ ότι βάσει εικόνας έπρεπε να έχει αποκτηθεί και αριστερό εξτρέμ (με βασικό επιχείρημα ότι ο Ιβανούσετς που αποκτήθηκε για εκεί, δε φαίνεται να ανταποκρίνεται για εκεί), αλλά anyway.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σεβαστά αυτά που γράφεις και έχεις μια χαρά ποιντ αλλά όταν εκεί μπορούν να παίξουν και ο Τάισον και ο Ζιβκοβιτς και ο Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς και ο Πελκας ακόμα και ο Βούλγαρος δεν μπορω να δεχτώ ότι έχεις μόνο τον Τάισον.
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να μου λες ότι το πρόβλημα είναι αριστερά που έχω τόσες επιλογές και δεν είναι μπροστά
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
Luigi Vampa, maceio, theo-drama, Developer4, aivas19
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Οταν ο Κωνσταντελιας αποφασίσει να γίνει πιο ουσιαστικός μπροστα κ συγκεντρωθεί στις τελικές πασες κ σουτ τα πραγματα θα γίνουν πιο απλά. Ειναι πλεον ο ηγέτης της ομάδας, πρέπει να ξεφύγει πλεον απ το brilliant prodigy ρόλο κ να κανει το βήμα παραπάνω αλλα με σταθερότητα. Μου θυμίζει Βιειρινια στην πρώτη θητεία, που είχε στιγμές μαγείας κ στα ενδιάμεσα πολυ λίγη ουσία.
These users thanked the author Luigi Vampa for the post (total 3):
DamoN, theo-drama, aivas19
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα θα βάλει 2+ γκολ. Δεν μπορεί να μας πάει έτσι για τόσο καιρό. Το ευχάριστο πως με νίκη παραμένουμε στην κορυφή και την επόμενη αγωνιστική θα δούμε πραγματικά σε τι κατάσταση είμαστε.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

DamoN έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:32 Σεβαστά αυτά που γράφεις και έχεις μια χαρά ποιντ αλλά όταν εκεί μπορούν να παίξουν και ο Τάισον και ο Ζιβκοβιτς και ο Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς και ο Πελκας ακόμα και ο Βούλγαρος δεν μπορω να δεχτώ ότι έχεις μόνο τον Τάισον.
Άποψη μου και δεν αλλαζει επειδη δεν μπαίνει η μπάλα μέσα .
Σαν να μου λες ότι το πρόβλημα είναι αριστερά που έχω τόσες επιλογές και δεν είναι μπροστά
Ναι ούτε για εμένα είναι αυτό το πρόβλημα για τη δυστοκία και για το συνολικό θεματάκι μπροστά, αυτό οφείλεται σε συνδυασμό παραγόντων που ξεκινούν από την ατυχία και φτάσουν στην ανικανότητα στην τελική εκτέλεση, πράγματα που έχουν υπεραναλυθεί.

Επιλογές ναι μεν θεωρητικά υπάρχουν, αλλά είτε στην πράξη δε μπορούν, είτε ο coach βλέπει μόνο Τάισον...

Εγώ το έχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα ότι είναι κομβικό να βγει ο Ιβάν, γιατί μόνο με Τάισον δε... Από εκεί και πέρα προφανώς και ο Στρατηγός πρέπει να δει και να δουλέψει και άλλα πράγματα εκεί με κάποιον από αυτούς που λες...

Π.Α.Ο.Κ.ΑΡΑ διπλό στην Τρίπολη σήμερα!!!
These users thanked the author Developer4 for the post:
DamoN
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
These users thanked the author marsantos for the post:
Amsterdamer_87
maceio

Δημοσίευση από maceio »

sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:30 Περιμένω βασικούς Σάστρε Τευλορ Ιβανουσεκ Τσαλόφ Καμαρά

Πρέπει οπωσδήποτε επίσης να πάρει έστω και 30 λεπτά ο Μπιανκο
πολύ πιθανό αυτό το ροτεισον ....ελπίζω όμως να βάλει τον Γιακουμάκη παρόλο αυτά .
Αν κερδίζουμε στο δεύτερο μισό του β ημιχρόνου μπορεί να μπει ο Μπιάνκο και να παιξουμες με 3 χάφ με τον Κάμαρα λίγο πιο μπροστά , αντί ντελια ή Ivanusec
hariskastoria

Δημοσίευση από hariskastoria »

DamoN έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 19:17 Αν θες να βλέπεις νέους δες ΠΑΟΚ Β
Στο μόνο ματς που δεν βγήκε αλλαγή ήταν με τον Παναιτωλικό .
Αλλα ότι ακούμε το κάνουμε σημαία
Οταν ελεγα οτι θελουμε επειγοντως αριστερο εξτρεμ μ λεγαν οτι εχουμε τοσα εξτρεμ και αν παρουμε κι αλλο ποτε θα δούμε τους πιτσιρικαδες κλπ, και τωρα π μονο πιτσιρικαδες δεν βλεπουμε εξαφανισμενοι ολοι αυτοι...
Εγω δεν εχω καμια καουρα να δω πιτσιρικαδες ντε και καλα. Δεν μ αρεσει να βιαζουμε την λογικη. Η ομαδα ηθελε κι αλλο αριστερο εξτρεμ. Στο τοπικ των μεταγραφων επαιζε η κασέτα πως ειμαστε κομπλε γτ εχουμε και τους Χατσιδη Μπαλντε. Ε περιμενω να δω να διαμαρτυρονται αυτοι π το λεγαν που δεν βλεπουμε τον Μπαλντε παρα την μετρια εικονα του Ταισον, για να μην πω αρνητικη.
Επισης στη συγκεκριμένη γραμμή που έχει 3 θέσεις σύνολο έχεις Ζιβκοβιτς , Ντεσποντοφ , Κωνσταντελια , Ιβανουσετς, Πελκα και Τάισον .6 παίχτες + τους 2 μικρους για 3 θέσεις .
Ειναι λογικό όταν μόνιμα έχεις εκτός 2 ( έχουν τραυματιστεί ή αρρωστήσει Ντεσποντοφ,Τάισον,πελκας,Κωνσταντελιας και ο Ιβανουσετς ακομα δεν εχει φτασει στο 100% να μην μπορεί να γίνει σωστά το ροτεισον. Επισης πρέπει να παίρνει χρόνο ο Ιβανουσετς μπας και ενταχθεί πιο γρήγορα .
Επισης λογικά ξερεις τι έγινε με το συμβόλαιο του Μπαλντε οπως επίσης αν δεν γκρινιάζατε και γιουχάρατε τόσο συχνά μπορει και να δοκίμαζε πιο εύκολα να βάζει τους μικρούς πιο πολύ όπως έκανε με τον χατσιδη που ήταν για αλλαγή από το πρώτο ημίχρονο με Λάρισα .
Τελος αν κάποιος πρέπει να τα ακούσει για τις χαμηλές πτήσεις του μέχρι στιγμής είναι ο Ζιβκοβιτς και όχι ο Τάισον
Να παρει χρονο ο δανεικος Ιβανουσετς και οχι καποιος δικος μας με προοπτικη? Στην συγκεκριμενη γραμμη εχουμε επιλογες αλλα στην συγκεκριμενη θεση εχουμε λυσεις αναγκης. Ουτε ο Πελκας ειναι εξτρέμ ουτε ο Ντελιας ουτε ο Ιβανουσετς.
Επισης ο Μπερδος πηρε ματς εκει επειδη υπαρχει ο κανονισμος στο κυπελο, αλλιως θα βλεπαμε ΚΑΙ στο κυπελο τον Ταισον κανα 80λεπτο αν οχι 90λεπτο.
Οσο για τον Ζιφκο εχεις απολυτο δικιο αλλα ο Ζιφκο παιζει δεξια και εκει ο Χατσιδης δεν εδειξε να παταει τοσο καλα. Και ναι καλο θα ειναι να μεινει εξω και ο Ζιφκο για να συνελθει. Αυτο που λες αντι να ειναι εναντιον μου ειναι υπερ μου, ενισχυει τον ισχυρισμο μου οτι ο Ραζβαν δεν βλεπει αποδοσεις αλλα προσωπα και εκτιμηση, και οτι τρωει κολληματα.
Τέλος αυτα περι γιουχας κλπ οχι σε μενα. Ουτε γιουχαρω ουτε κραζω. Εδω μεσα απλα εκφραζω τους προβληματισμους μου. Απεχω απο δημοσιο ή διαδικτυακο κραξιμο και το θεωρω γελοιο.
Ally Samagoal

Δημοσίευση από Ally Samagoal »

Developer4 έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:18
Ως συνήθως (γενικά και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά), έχεις ένα point ΑΛΛΑ στην πράξη δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Ξεκινάμε, ναι ο Ντέλιας μπορεί να παίξει αλλά σε αυτή την περίπτωση σαφώς είναι χειρότερος από το 10 και κυρίως στερείς από τη δημιουργία ένα πυρηνικό όπλο (το έχουμε δει αυτό, δεν είναι εικασία). Ο Ιβανούσετς από την αρχή της χρονιάς παίρνει χρόνο, φαντάζει ωστόσο δύσκολο να γίνει σημείο αναφοράς στον ασβέστη, μετά την ελπιδοφόρα τελευταία εμφάνιση υπάρχει ελπίδα να γίνει χρήσιμος αλλά οχι στη γραμμή.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι οι 3 διοργανώσεις και οχι όπως γράφοταν στο τόπικ των μεταγραφών, ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν βγάζει θλάσεις ή οι τραυματισμοί στον Π.Α.Ο.Κ. είναι ισοπίθανοι με ... πτώσεις αεροπλάνων (ναι αυτό γράφτηκε, μην το ψάχνω τώρα).

Συμφωνώ φυσικά ότι ο Ζίλε είναι χειρότερος του Τάισον μέχρι τώρα, για την ακρίβεια θεωρώ ότι overall και αναλογικά με τον ρόλο που έχει, είναι ο χειρότερος παίκτης από την αρχή της χρονιάς. Γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει και αναμένουμε την επάνοδο.

Στο δια ταύτα κοντά 2 μήνες μετά την έναρξη των επίσημων, το μοναδικό σημείο αναφοράς αριστερά είναι ο Τάισον ο οποίος και σε κακή κατάσταση είναι και βαδίζει στα 38 και σε κάθε περίπτωση είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να βγάλει όλη αυτή τη σεζόν βασικός και αναντικατάστατος...

Οπότε ναι μέχρι να δούμε κάτι από τα παραπάνω προβληματικά στην πράξη, γιατί οχι να δούμε τον Μπάλντε. Προσωπικά θεωρώ ότι βάσει εικόνας έπρεπε να έχει αποκτηθεί και αριστερό εξτρέμ (με βασικό επιχείρημα ότι ο Ιβανούσετς που αποκτήθηκε για εκεί, δε φαίνεται να ανταποκρίνεται για εκεί), αλλά anyway.
Καμία ομάδα δεν κάνει σχεδιασμό με γνώμονα το τι θα γίνει αν τραυματιστούν παίκτες. Δεν είναι αναμενόμενο να τραυματίζονται συνέχεια παίκτες. Αλλιώς θα είχαμε 3 αριστερά εξτρέμ, 3 δεκάρια και 3 δεξιά εξτρέμ κτλ. Στα τέλη Σεπτεμβρίου όλες οι βασικές λύσεις στα εξτρεμ και στο 10 έχουν τραυματιστεί ή έχουν αρρωστήσει. Σε πολλούς αγώνες έλειπαν και 2 μαζί. Χρόνο πήρε και ο Μπέρδος όπως και ο Χατσίδης. Άρα μικροί έπαιξαν. Όσο για τον Μπαλντέ παίζει δεκάρι οπότε πρέπει να λείπει δεκάρι. Ο Χατσίδης και ο Μπέρδος έπαιξαν επειδή είναι εξτρέμ όταν είχαμε απουσίες εκεί. Ο Μπαλντέ επίσης δεν πληρει τις προυποθέσεις του κυπέλλου γιατί είναι μη κοινοτικός. Όπως επίσης για να μπει αποστολή πρέπει να βγάλουμε έναν από αυτούς που δεν είναι από χώρα εντός Ε.Ε (Τάισον, Καμαρά, Οζντόεφ, Τσάλοφ και Μπάμπα) δηλαδή βασικούς παίκτες της ομάδας. Αριστερά παίζουν όλοι οι μεσοεπιθετικοί μας οπότε δεν έχουμε μόνο τον Τάισον εκεί.
These users thanked the author Ally Samagoal for the post:
DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτό που κάνεις εδώ μέσα φέρνει το κράξιμο εκεί έξω .
Ο μπλαντε δανεικός ήταν και τον αγοράσαμε . Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα τον έβλεπες ποτέ αν δεν τον έβαζε όπως θεωρείς ότι πρέπει να γίνει με Ιβανουσετς ,και δεν θα ζητούσες να παίζει στην α ομάδα.
Επισης αριστερά έχει παίξει ο άνθρωπος στα περισσότερα ματς της καριέρας του (ο κροατης)
Επιπρόσθετα μακάρι να έπαιζε και ο Τάισον και ο Μειτε και ο Οζντοεφ για να μην χάναμε 4-1 από το χωριό .
Τέλος και ο χατσιδης πετούσε στα φιλικά όπως ο Μπαλντε αλλά στο επίσημο ήταν για αλλαγή με Λάρισα από το 30 , και ακόμα δεν υπήρχε καμία πίεση από γκέλες. Τωρα θα πάει με αυτούς που ξέρει και τον ξέρουν όσο θα παίζουμε τελικούς από Σεπτέμβριο .
Και για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω τίποτα με το παιδί μπορεί να είναι ο νέος μεσσι αλλα δεν θα μπω στο τρυπακι να ζητάω επιτακτικά να μπει επειδή υποθετικά θα πάει καλύτερα από το Τάισον που το μόνο που βλέπετε είναι η ηλικία του , γιατί μέχρι τώρα στην χρονιά κακός δεν είναι
@hariskastoria
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

@hariskastoria o "κακός" Τάισον, ή ο ανέτοιμος Ιβανούσετς, είναι αυτή τη στιγμή 10 φορές καλύτερος από τον οποιοδήποτε νεαρό. Δεν γίνεται έτσι η ένταξη των νέων στην πρώτη ομάδα. Οταν το μάτς είναι 3-0 στο '70 θα μπει και ο νέος ένα τεταρτάκι κοκ, μέχρι τη στιγμή που εξαιτίας τραυματισμών ή καρτών ή... ή... ή.... θα πάρει τις ουσιαστικότερες ευκαιρίες του. Εκτός αν πρόκειται για παίκτη φαινόμενο, πνευματικά κυρίως, οπως ήταν ο Κουλιεράκης, που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα.
Υπομονή. Ολα θέλουν το χρόνο τους.
These users thanked the author keep_paokizein for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το παιχνίδι είναι πολύ ζόρικο, έχει κρύο στην Τρίπολη, αυτοί θα παίξουν τελικό γατί έχουν μείνει πίσω και όχι μόνο, εμείς είμαστε σε πίεση, έτσι και αλλιώς σε αυτό το κωλογηπεδο έχουμε πρόβλημα,οπότε το βράδυ αναμένεται πολύ αγωνιώδες.
These users thanked the author obanebane for the post:
DamoN
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

marsantos έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:02 Διαβάζω σε ρεπορτάζ πως είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσάλοφ και ο Ντεσποντοφ. Περιμενω μια φορά να δούμε τον Γιακουμάκη και τον Ντεσποντοφ ταυτόχρονα. Είτε βασικούς είτε αναπληρωματικους αλλάταυτόχρονα.
Δεν ξέρω αν το σημερινό είναι το κατάλληλο ματς αλλά σε ένα μικρό θέλω να δω αυτό το ντουέτο.
Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά πέρυσι να θυμίσω ότι ο Τσαλοφ πήρε μπρος για ένα διάστημα από ασίστ ντεσποντοφ.
Οπότε ελπίζω να αναστηθεί ο ρώσος με την βοήθεια του Βούλγαρου
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

obanebane έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 10:46 Το παιχνίδι είναι πολύ ζόρικο, έχει κρύο στην Τρίπολη, αυτοί θα παίξουν τελικό γατί έχουν μείνει πίσω και όχι μόνο, εμείς είμαστε σε πίεση, έτσι και αλλιώς σε αυτό το κωλογηπεδο έχουμε πρόβλημα,οπότε το βράδυ αναμένεται πολύ αγωνιώδες.
Ιδανικές συνθήκες για μεγάλο διπλό . Να πάρει η ομάδα αυτοπεποίθηση και να χτίσει χαρακτήρα.
Μια μεγάλη νίκη ψυχολογικά για να γυρίσει το κουμπί .
Βλέπουμε όλες οι ομάδες ζορίζονται αυτή την εποχή γιατί ακόμα ψάχνονται . Επίσης όποια χρονιά κάναμε μεγάλη πορεία είχε συνοδευτεί από μεγάλο διπλό εκεί μέσα .
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Luigi Vampa έγραψε: Κυρ 28 Σεπ 2025, 09:45 Οταν ο Κωνσταντελιας αποφασίσει να γίνει πιο ουσιαστικός μπροστα κ συγκεντρωθεί στις τελικές πασες κ σουτ τα πραγματα θα γίνουν πιο απλά. Ειναι πλεον ο ηγέτης της ομάδας, πρέπει να ξεφύγει πλεον απ το brilliant prodigy ρόλο κ να κανει το βήμα παραπάνω αλλα με σταθερότητα. Μου θυμίζει Βιειρινια στην πρώτη θητεία, που είχε στιγμές μαγείας κ στα ενδιάμεσα πολυ λίγη ουσία.
Αυτό έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τους συμπαίκτες του. Πχ μια καλή πάσα δεν βγαίνει από τον δημιουργό, "λαμβάνεται" κι από τον εκτελεστή. Απαιτεί κίνηση σε σωστό χρόνο στον σωστό χώρο, καλό κοντρόλ, και καλό τελείωμα. Αλλιώς περνά απαρατήρητο το ότι έχει κάνει ο Χ, Ψ Κωνσταντέλιας που δημιουργεί. Για το σουτ συμφωνούμε πιστεύω όλοι, αλλά ανάθεμα κι αν δουλεύει κανείς από το επιτελείο ατομικά με τους παίκτες, η μόνη εξέλιξή τους είναι η προσαρμογή στην τακτική.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”