ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα στην επίθεση "ευθυνη" εχουν οι πολυ ασχημες επιλογες/ενεργειες ΖΙΦΚΟ, οι αναιμικές/ατομικές επιλογές ΝΤΕΛΙΑ και η ατολμία των ακρίων μπάκ. Επισης το γεγονός ότι πλέον "μας εχουν διαβάσει" και μας παίζουν πολύ κλειστά
ΤΕΤΑΡΤΟΝ
Οχι απλώς ευκαιριες αλλα ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΕΣ χανουμε στα μάτς εντός Ελλάδος και στο ευρωπαϊκό με Μακαμπι
ΠΕΜΠΤΟΝ
Η ομάδα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΠΟΝΗΜΕΝΗ και θα ειναι οπλο κυριως εντος Ελλάδος
ΕΚΤΟΝ
Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ειναι το "απαν" αυτη τη στιγμη για ΠΑΟΚ
Οποιος νομιζει οτι , αν φυγει, ο ΠΑΟΚ θα γινει καλύτερος ας ασχοληθει με το κεντημα
Τζαμπα χαλιεται με την παρακολουθηση ποδοσφαιρου
Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
- These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 7):
- Luigi Vampa, Pablo_Escobar, leomatos88, aivas19, Apil44, theo-drama, Magpies4
Re: Razvan Lucescu V
Σίγουρα αργούμε στην ανάπτυξη πρός το τέλος των αγώνων αντί να παίζουμε πιό γρήγορα με κίνηση στους χώρους χωρίς την μπάλα. Για παράδειγμα οι ακραίοι μας να κάνουν εικονικά τρεξίματα (under ή όβερ λαπ) χωρίς την μπάλα για να ανοίξουν χώρο στα χάφ και να περάσει γρήγορα η μπάλα στην περιοχή ή στα άκρα. Δυστυχώς υπάρχει έλλειψη κίνησης, δηλαδή έχουμε πολλούς καρφωμένους παίκτες στις θέσεις τους με τους αμυντικούς να μην έχουν πρόβλημα να κλείσουν χώρους. Όποιος έχει παίξει αμυντικός εναντίον επαγγελματικής ομάδας (ξένης πχ), θα ξέρει οτι οι μεσοεπιθετικοί και οι ακραίοι αλλάζουν συνεχώς θέσεις χωρίς την μπαλα. Δουλεμένες κινήσεις στην προπόνηση. Πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς να κρατήσουν τις θέσεις τους.kataramenos5 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:22Magpies επειδη το ματι σου κοβει δε νομιζεις οτι κραταμε περισσοτερο την μπαλα στα ποδια στο τελ τεταρτο αντι να παιξουμε με τη μια? Στο ροντο αυτο μαθαίνεις παντως.Magpies4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 03:26 Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ενέργειες είναι λίγο πολύ τυχαίες. Πολύ ρόντο και λίγοι αυτοματισμοί φέτος. Αυτό το ᾽᾽δεν επιτίθεμαι άμεσα αλλά με γύρω γύρω την μπάλα᾽᾽ επιτρέπει στον αντίπαλο να οργανωθεί και να κλείσει τους όποιους χώρους. Δύσκολο να σκοράρεις όταν δέν επιτίθεσαι κάθετα αλλά μόνο παράλληλα.
Δε ξερω αν ειναι αργη σκεψη η ελλειψη κινησης απ τους αποδεκτες της πασας.
Θα θελα τη γνωμη σου
Αυτά Κατ στην τηλεόραση δέν φαίνονται εύκολα, πρέπει κανείς να βλέπει το μάτς από κοντά. Εμένα δεν μ᾽αρέσει γενικά που η ομάδα είναι στατική στην ανάπτυξη. Εξαίρεση ο Πέλκας και ο Ντέλιας που αλλάζουν συνεχώς θέσεις, και κάποιες φορές ο Τάισον όταν έχει δυνάμεις. Ο Αντρίγια μου φαίνεται πολύ στατικός σε φαση ανάπτυξης φέτος, ίσως είναι θέμα φυσικής κατάστασης γιατί δεν έχει ξεκουραστεί.
Τέλος ίσως να το παρακάνουμε με το πρέσινγκ και να πρέπει να το μειώσουμε για να έχουμε γενικά δυνάμεις στο τέλος. Ίσως να φταίει καί αυτό που πχ ο Ντέλιας παθαίνει κράμπες και ο Οζντόεφ μετά το 70 δεν μπορεί να τρέξει.