Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Σύμφωνα με το soccermatics μεγάλη ευκαιρία που καταλήγει σε τελική θεωρείται η τελική που έχει περίπου
> 0.20 xgoals και περίπου 1/3 τέτοιες φάσεις γίνονται γκολ
Παρακάτω τα σκορ των παιχνιδιών έως τώρα ( έξω το κύπελλο )
ΠΑΟΚ - αντίπαλος
0-1
0-2
0-1
5-2
4-0
0-0 έχουμε πέναλτυ
3-0
1-3
> 0.20 xgoals και περίπου 1/3 τέτοιες φάσεις γίνονται γκολ
Παρακάτω τα σκορ των παιχνιδιών έως τώρα ( έξω το κύπελλο )
ΠΑΟΚ - αντίπαλος
0-1
0-2
0-1
5-2
4-0
0-0 έχουμε πέναλτυ
3-0
1-3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 26 Σεπ 2025, 21:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δλδ του πελκα το τετ α τετ δεν είχε παραπάνω από 20% να μπει γκολ; Περίεργα πράγματα

Ε όχι και τετ α τετ , από την γραμμή της μεγάλης περιοχής βαράει. 0.12
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 26 Σεπ 2025, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντομεταξυ ρε συ έχω παρόμοια συζήτηση σε άλλο τοπικ με τον μπλακ ντεθ.
Αυτό που δεν υπολογίζει ποιος παίχτης είναι πόσο βάση να του δώσεις;;;
Δλδ από κει μόνος του ο μεσσι ξέρω γω θα είχε 100 στα 100…
Πως παίρνει το μ.ο των παιχτών και βγάζει τους δείκτες;
Αυτό που δεν υπολογίζει ποιος παίχτης είναι πόσο βάση να του δώσεις;;;
Δλδ από κει μόνος του ο μεσσι ξέρω γω θα είχε 100 στα 100…
Πως παίρνει το μ.ο των παιχτών και βγάζει τους δείκτες;
Και κάπως έτσι ποσοτικοποιεις ποιοτικά χαρακτηριστικά
Ο Χ Μέσι με 10 xgoals έχει πχ 16 γκολ και ο Ψ φουφουτιδης με 10 xgoals έχει 7 γκολ
Ο Χ Μέσι με 10 xgoals έχει πχ 16 γκολ και ο Ψ φουφουτιδης με 10 xgoals έχει 7 γκολ
Το κατάλαβα αυτό αλλά δεν θα επρέπε αφού έχεις ποσοτικοποίηση αυτά τα χαρακτηριστικά να έχει για κάθε παίχτη ξεχωριστά το δείκτη του στα xgoals?
Πχ ο πελκας από κει βάζει 1 στα 2 οπότε πριν βγάλει το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-0 xgoals να λέει υποθετικά πάντα αφού ο πελκας έχει 50% δλδ πάνω απο 20, τα xgoals στο ματς είναι
0-1;
Τεσπα μαλακιες λέω δεν γίνεται αυτό προφανώς οπότε για αυτό πιστεύω ότι είναι ένας καλός δείκτης αλλά δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικός όσο παρουσιάζεται
Πχ ο πελκας από κει βάζει 1 στα 2 οπότε πριν βγάλει το ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 0-0 xgoals να λέει υποθετικά πάντα αφού ο πελκας έχει 50% δλδ πάνω απο 20, τα xgoals στο ματς είναι
0-1;
Τεσπα μαλακιες λέω δεν γίνεται αυτό προφανώς οπότε για αυτό πιστεύω ότι είναι ένας καλός δείκτης αλλά δεν είναι τόσο αντιπροσωπευτικός όσο παρουσιάζεται
Στην ουσία σε αυτή την περίπτωση που αναφέρεις χάνεται ο στόχος του συστήματος που είναι η σύγκριση των παικτών μεταξύ τους και η σύγκριση των ομάδων μεταξύ τους.
Στην περίπτωση σου φτιάχνεις ένα εξατομικευμένο σύστημα παρακολούθησης ( σε μπασκετικά πρότυπα) και ένα σύστημα που ελέγχει τον εαυτό του πόσο accurate είναι
Στην περίπτωση σου φτιάχνεις ένα εξατομικευμένο σύστημα παρακολούθησης ( σε μπασκετικά πρότυπα) και ένα σύστημα που ελέγχει τον εαυτό του πόσο accurate είναι
Αυτό που είπες με το μπάσκετ σκεφτόμουν και εγώ …
Που εκεί είναι τελείως διαφορετικό αφού φτάνεις εκεί που πρέπει να φτάσεις σε κάθε επίθεση σχεδόν αλλά θέλεις 100 πόντους για να κερδίσεις και οχι ένα γκολ . Οπότε δεν έχει νόημα .
Πάντως θενκς για το μάθημα …
Που εκεί είναι τελείως διαφορετικό αφού φτάνεις εκεί που πρέπει να φτάσεις σε κάθε επίθεση σχεδόν αλλά θέλεις 100 πόντους για να κερδίσεις και οχι ένα γκολ . Οπότε δεν έχει νόημα .
Πάντως θενκς για το μάθημα …
Εντομεταξυ τώρα κατάλαβα γιατί εσύ λες ότι δεν παίζουμε και εγώ λέω μια χαρά παίζουμε για την εποχή .
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
Γιατί εγώ λέω εύκολο αυτό του Πελκα 10 τέτοια κάναμε με Παναιτωλικό πχ ή Μακάμπι και εσύ βλέπεις από το σύστημα με μαθηματικά ότι δεν μπαίνει αυτό με τίποτα.
Οπως και όταν βγαίνει η Μακάμπι επίθεση, εγώ λέω ότι αυτό δεν το τρώει ο παβλενκα ποτέ ενώ εσύ από το σύστημα λες ότι το πρωτο ημίχρονο ήταν για 0-3 πάλι με μαθηματικά …
Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι
Οι αριθμοί δεν είναι για να αντικαταστήσουν το μάτι.
Είναι απλά για να σε βοηθήσουν δίνοντας σου ακόμα μια οπτική,η οποία οπτική μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Αν πχ πιστεύεις ότι αυτή είναι μια φάση που ο Πέλλας θα την έκανε 9/10 γκολ, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις αυτή σου την άποψη
Οι αριθμοί δεν είναι για να αντικαταστήσουν το μάτι.
Είναι απλά για να σε βοηθήσουν δίνοντας σου ακόμα μια οπτική,η οποία οπτική μπορεί να σε κάνει κάποιες φορές να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
Αν πχ πιστεύεις ότι αυτή είναι μια φάση που ο Πέλλας θα την έκανε 9/10 γκολ, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να σε κάνει να αμφισβητήσεις αυτή σου την άποψη