Τί σχέση έχει το παρακάτω με αυτό που γράφεις ?Ιάσονας έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 09:09Ένα ψέμα που είπες είναι ότι όσοι στηρίζουν τον Σαββίδη σε αυτή την υπόθεση έχουν συμφέροντα ή είναι επικίνδυνα αφελείς, σε ρώτησα για αυτό δύο φορές και δεν μου απάντησες τι συμφέροντα έχουν.mi8rio έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 08:08Ποια είναι τα ψέματα?jibbie έγραψε: Παρ 26 Σεπ 2025, 07:37 Προφανώς και πετάς λάσπη όταν λες ψέμματα εν γνώσει σου , απ τη στιγμή που τα επίσημα δεδομένα σε διαψεύδουν πανηγυρικά. Ο καθρέφτης όντως είναι το γήπεδο , κι εκεί προς το παρόν αυτό που βλέπουμε είναι αφενός ο ξεπεσμός μιας μερίδας της 4 και η στήριξη της πλειοψηφίας στον ιβαν. Κουράγιο.
Αναμένω να τα παραθέσεις.
Ποια επίσημα δεδομένα με διαψεύδουν ?
Ποιος είναι ο ξεπεσμός της 4 ?
Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν για να καταλάβετε ότι όλοι εσείς που δεν τολμάτε να πείτε αυτά που γίνονται, εσείς που το μόνο που ξέρετε είναι να χαιδεύετε αυτάκια κάνετε το μεγαλύτερο κακο?
Που βλέπεις εσύ πόλεμο στον Ιβάν, θα μου πεις για να τον δω και εγώ?
Για να δούμε, έχεις επιχειρήματα ή μόνο non paper?
Για να είμαι ειλικρινής εγώ την άποψη ότι πρέπει να φύγει ο Σαββίδης και να έρθει ο μυστακίδης την ακούω αν και δεν συμφωνώ. Ο ισχυρισμός όμως ότι όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο τρίμηνο είναι φυσιολογικά και συνέπεια της αδιαφορίας του Σαββίδη και όχι ένα απόλυτα ενορχηστρωμένο σχέδιο απλά δεν είναι σοβαρός και τινάζει κάθε διάλογο στον αέρα.
Επίσης μπορεί κάποιος να ισχυριστεί πως η ομάδα δεν διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα που έχει και που βάζει ο Σαββίδης. Όταν όμως υπάρχουν οι υπόνοιες ότι ο Σαββίδης σταμάτησε να βάζει λεφτά και απλά κάνει διαχείριση χρημάτων εντός ΠΑΕ και μάλιστα ότι ξεπουλαει παίκτες για να βγάλει και λεφτά από πάνω ενώ αυτο καταρρίπτεται από τους ισολογισμούς τότε τι συζήτηση περιμένεις να γίνει.
Και τέλος για την 4 να πω πως η ανακοίνωση που έβγαλε την ημέρα της ανακοίνωσης του ΑΣ για την ανάθεση του γηπέδου στον Μυστακίδη θα είναι για πάντα μία μαύρη σελίδα στο ομαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Προσωπικά το μόνο που με έχει εκπλήξει αρνητικά σε αυτή την ιστορία είναι η στάση του Τσακαλεα. Πραγματικά δεν το περίμενα, ίσως να μην καταλαβαίνει και ο ίδιος πόσο λάθος είναι. Απ' όλους τους άλλους (ερασιτέχνη, οργανωμένους, μετροπολις, Κατσαρή, ησαιαδη, δημοσιογράφους) δεν περίμενα τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Αυτοί είναι.
ΥΓ.2 Ποτέ δεν θα ξεχάσω την απόλυτα αξιοπρεπή στάση του κ. Χατζόπουλου, τον οποίο φυσικά ανέλαβε το μετροπολις να μικρύνει
Δημοσίευση από mi8rio » 25 Σεπ 2025 08:23
Το "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" να υπάρχει πάντα ως κανόνας, όταν μιλάμε για την Νέα Τούμπα.
Όποιος βάζει τους επιχειρηματίες πάνω από όλα , σίγουρα κάποιο συμφέρον έχει.
Ή τεράστια αφέλεια, που ενίοτε γίνεται και επικίνδυνη.
Αν δεν υπάρξουν κουβέντες με ημερομηνίες έναρξης και ολοκλήρωσης του έργου, και εγγυήσεις ότι χρήματα υπάρχουν και εξασφαλίσεις για μη καθηστερήσεις, τότε ας μείνουμε παρατηρητές . Μην βγάζουμε συμπεράσματα με αοριστολογίες και υποσχέσεις.
Το ψέμα που είναι για εξήγησέ μου...
Για όλα τα παρακάτω που αναφέρεις με αφορμή το δήθεν ψέμα μου είναι πράγματα που δεν έχουν σχέση με εμένα.
Κατηγορείς καποιον για ψεύτη γράφοντας ψέματα?