Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από mi8rio »

Taseos έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09 Μας γράφεις ότι κάποιος παράτησε τον ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια περιμένω να μας πεις την περίοδο που είναι παρατημένος αν μπήκαν και πόσα στον ΠΑΟΚ. Η επιχείρηση που λες το λιμάνι δεν άνοιξε για κανέναν ΠΑΟΚ. Την πήρε μέσω σ κλειστού διαγωνισμού και αφού κατέθεσε διπλάσια προσφορά από τον δεύτερο. Για τέτοια χάρη και πόρτα λόγω ΠΑΟΚ μιλάμε . Θα περιμένω ακόμα καμιά ώρα πριν σε θεωρήσω επίσημα τρολ. Έγραψες παρατημένος ΠΑΟΚ 5,5 χρόνια. Τα στοιχεία είναι επίσημα διαθεσιμα ονλαιν. Πόσα έχουν μπει στον ΠΑΟΚ τα 5,5 χρόνια. Το λες κάθε μέρα σχεδόν ότι είναι παρατημένος. Οταν λέμε κάτι να μπορούμε να το στηρίξουμε. 2025 έχουμε
Δεν χρειάζεται να γράφεις ψέματα για να στηρίξεις τα γραφόμενά σου. Δεν έγραψα ποτέ ότι η ομάδα είναι παρατημένη.
Το ότι ένας πατέρας πληρώνει τις υποχρεώσεις του σπιτιού , λογαριασμούς και φροντιστήρια δεν τον καθιστά γονιό.
Επειδή θες να κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα την κουβέντα, σόρρυ την χάρη αυτή δεν θα στη κάνω γιατί δεν μου αρέσουν τέτοιοι εξυπνάκηδες εν έτη 2025.
Αν με χρήσεις ειδικά εσύ τρολ, θα είναι τίτλος τιμής, καθώς δεν μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά. Εσύ έχεις την ευθύνη για αυτό.
Με αυτά που γράφεις για τον Σαββίδη , να ξέρεις προκαλείς το αντίθετο από αυτό που θες. Ψάξτο.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σε ρώτησα κάτι. Αφού παρακολουθείς τον ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ τα χρόνια που τον παράτησε ο ιδιοκτητης( βέβαια ιδιοκτήτες είναι οι γιοι αλλά τεσπα) πόσα χρήματα μπήκαν. Βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις ενώ όλα είναι ονλάιν και επίσημα. Απάντησε μας τότε πόσα έβγαλε όπως μας είπες. γιατί πόσα έβαλε δεν ξέρεις αλλά ξέρεις πόσα έβγαλε. Τρία πράγματα σε ρώτησα δεν ήξερες να απαντήσεις ούτε σε ένα. Μήπως παρατήσατε τον ΠΑΟΚ κύριε μίθριο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Taseos την Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
trouman, astral
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:14
mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:09
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 19:59
Αυτο ναι το ακουω..ειδικα σε τετοιο επιπεδο χρηματων δεν νομιζω οτι καποιος απ τους δυο φοβαται καποιον πολιτικο...Εγω προσωπικα δεν τον θεωρω μπροστινο αλλα δεν μπορω αυτα τα υπογεια ...
Στα υπόγεια γράφεται η ιστορία φίλε......
Oκ αποψη σου..εγω προτιμω αυτους που οτι κανουν το κανουν μπροστα και καθαρα..δεν χρειαζεται να συμφωνουμε ολοι...
Πραγματικά φίλε, έτσι είναι, δεν είναι πανάκεια να συμφωνούμε σε όλα αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην αντίθετη άποψη.
Και θέλω να προσθέσω το εξής.
Γράφτηκαν βιβλία, άρθρα ατελείωτα για τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη.

Κανένας δεν τόλμησε να επιχειρήσει να απεικονίσει σε μορφή απλής εξιστόρησης, τί συνέβη την πρώτη φορά που ο Σαββίδης, ηρθε και έφυγε... πόσα υπόγεια και παρασκηνιακά συνέβησαν τότε που κάποιοι θέλουν σκόπιμα να τα θάβουν ...εκεί να δείς υπόγα.... κανείς δεν έχει γλυτώσει από την υπόγα φίλε....
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

Taseos έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:19 Σε ρώτησα κάτι. Αφού παρακολουθείς τον ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ τα χρόνια που τον παράτησε ο ιδιοκτητης( βέβαια ιδιοκτήτες είναι οι γιοι αλλά τεσπα) πόσα χρήματα μπήκαν. Βλέπω δεν μπορείς να απαντήσεις ενώ όλα είναι ονλάιν και επίσημα. Απάντησε μας τότε πόσα έβγαλε όπως μας είπες. γιατί πόσα έβαλε δεν ξέρεις αλλά ξέρεις πόσα έβγαλε. Τρία πράγματα σε ρώτησα δεν ήξερες να απαντήσεις ούτε σε ένα. Μήπως παρατήσετε τον ΠΑΟΚ κύριε μίθριο;
Κοίτα, χάλασε το κοντόλ c του πληκτρολογίου μου και δεν μπορώ να κάνω επικόλληση.
Βρε άνθρωπε, αφού διαφωνούμε κάθετα τί προσπαθείς τόση ώρα να αποδείξεις?
οκ με είπες τρολ, που φτάνει η δίψα σου ?
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ούτε πόσα έβγαλε όπως είπες, ξέρεις; Απίστευτο. :D
These users thanked the author Taseos for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

:D :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κανείς δεν παράτησε τίποτα

Φτάνει με αυτό το γελοίο παραμύθι

Στηριγμένο στο ακόμα πιο γελοίο "θεσσαλονικευς" του ΑΣ για έναν άνθρωπο που πέρασε ένα χρόνο συνολικά στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία πενήντα χρόνια. Ο Σαββίδης πιο μόνιμος κάτοικος Ελλάδας από μυστα είναι.

Αλλά αυτό δεν είναι ΚΑΝ άξιο λόγου πράγμα

Όπου γουστάρει θα μένει και ο ένας και ο αλλος

Έχει κανείς τόσο χαμηλή νοημοσύνη ώστε να πιστεύει ότι άμα αγοράσει τον ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης θα αφιερώσει τη ζωή του στο να διοικεί τον ΠΑΟΚ;

Ούτε καν μέλος στο ΔΣ μπορεί να μην γίνει

Και σίγουρα δεν θα κατεβαίνει στα ΔΣ της λίγκας να μαλώνει με καραπαπαδες και Θεοδωρίδηδες όπως έκανε ο Ιβάν

Να μαλώνει με Ουέφα και κυβέρνηση σε μίτινγκ, επίσης δυσκολακι

Ο Σαββίδης τα έκανε αυτά και απλα τα έκανε ονλαιν και πιο αραιά από ένα σημείο και μετά.

Άρα η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του ΠΑΟΚ απ' το Σαββίδη ποια είναι;

Το μόνο που σας χαλάει είναι ότι δεν βάζει τόσα λεφτά όσα θα θέλατε

Και έχετε την πίστη ότι αν έρθει ο νέος θα βάζει περισσότερα

Γιατί το μόνο που νοιάζει είναι το ποσό εντυπωσιακές μεταγραφές κάνουμε και πόσα "δοκάρι και μέσα".

Αυτή είναι όλη η ιστορία.

Αλλά όταν μιλάω για σουγκαρ νταντυ έχουμε και ευθιξίες

Μακάρι να πάρει ομαλά την ομάδα ο Μυστακίδης και να βάλει ΕΝΑ ΔΙΣ και να σαρώσει

Αλλά όσα λέω παραπάνω, παραμένουν αλήθεια

Το μόνο που προκύπτει ως "εγκατάλειψη" ΠΑΟΚ από Ιβάν, είναι ότι δεν βάζει όσα λεφτά θα θέλανε πολλοί.

ΤΙΠΟΤΑ αλλο

Και ομάδα ανταγωνιστική επί σειρά ετών έχει

Και χρέη ΔΕΝ έχει

Και ένα ολόκληρο κράτος και παρακράτος τον πολέμησε φανερά με μένος επί σειρά ετών μετά βδελυγμιας και υστεριας

Εκτός άμα ξεχάστηκαν όλα αυτά επειδή ένα χρόνο είχαμε ηρεμία. Πόσο ψέμα αντέχει άραγε κανείς;

Σταματήσαμε λίγους μήνες να διαβάζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΡΘΡΑ ΧΑΡΑΣ ότι "διώχνουν τον Σαββίδη οι Αμερικάνοι" και ΈΣΠΕΥΣΑΝ οι ΠΑΟΚτσηδες να αποκηρύξουν τον "υποταγμένο φτωχό" Σαββίδη.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 13):
Taseos, aivas19, Dimitrisou, Ιάσονας, Montrealiotis, Γερασίμου, Maklaz, Black_Knight, trouman, leomatos88 and 3 more users
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στην παρούσα φάση τουλάχιστον οι Αμερικανοί θέλουν να διώξουν τους Κινέζους από το λιμάνι του Πειραιά και δεν δείχνουν να τους ενδιαφέρει ο ΟΛΘ, ειδικά μετά το κάζο της Dreyfous.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Σε ένα κράτος μαριονέτα υπήρξε ΕΝΑΣ μέσα σε δεκαετίες που γύρισε όλη την ιστορία ΑΝΑΠΟΔΑ

Ένας που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ

Ένας που ΑΠΕΔΕΙΞΕ ότι δεν είμαστε τρελοί τόσα χρόνια που επικαλουμαστε αδικίες

Ένας που αυτά που είπε τα έκανε

Ένας που πήγε κόντρα σε όλα και νίκησε και έφερε ΠΡΟΟΔΟ σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα τον προσκυνάμε για πάντα;

Ο ΧΙ

Σημαίνει ότι θα τον σεβόμαστε και δεν θα τον τρυπάμε, προδίδοντας τις αξίες του συλλόγου μας

Αλλά στη βαθιά σκουληκιασμενη Θεσσαλονίκη αυτό φαίνεται είναι πολύ δυσκολο και πρέπει ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ να τον βγάλουμε σκάρτο, γιατι βρήκαμε έναν πιο πλούσιο τώρα και μας βολευει

Σε εκείνους τους δύο τρεις που είπαν ευθαρσώς "θελω να φύγει ο Σαββίδης, δεν θεωρώ ότι μπορεί να δώσει κάτι άλλο - αλλά δεν γουστάρουμε αυτά που έκανε ο ΑΣ" εγώ προσωπικά έδωσα σεβασμό και συγχαρητήρια γιατί μιλάνε ειλικρινά.

Δεν επικαλούνται αρλουμπες για να κρατάνε πισινή η να μην έχουν τυψεις
These users thanked the author Equalizer for the post (total 15):
Maklaz, Guitarman, DamoN, potamda, Ιάσονας, Montrealiotis, Taseos, trouman, aivas19, leomatos88 and 5 more users
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα γραπτά σαν του εκουαλαιζερ που στα περισσότερα δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα με κάνουν χαρούμενο , ότι δεν είμαι τρελός δηλαδή
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
Dimitrisou, george188, aivas19, theo-drama, Apil44
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

mi8rio έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:26 όχι τίποτα δε ξέρω
όμως για το καλό όλων τα ξέρεις εσύ και αυτό αρκεί
δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου, απλες ερωτησεις σου κανει ο Taseos και δεν φαινεται να γνωριζεις την απαντηση. εγω ας πουμε εχω ειλικρινη διαθεση να σ ακουσω αλλα απ τη στιγμη που δεν εχεις στοιχεια, καπου σ εχασα. αυτο ομως δε σε εμποδισε απ το να πεταξεις λασπη στον Ιβαν, απλα οταν σ εβαλε στην θεση σου ο Taseos κανεις το παγωνι. εντωμεταξυ φιλε, εξαφανισμενος κατα τα αλλα ο Ιβαν, αλλα και συ απ το 2019 εχεις να εμφανιστεις στο φορουμ. για δες κατι συμπτωσεις. να ξερεις λοιπον, οσοι και οσο και να προσπαθειτε να πεταξετε λασπη για να κανετε το κομματι σας, αλλο τοσο θα σας απανταμε. την αγαπη μου.
These users thanked the author jibbie for the post (total 9):
DamoN, Ιάσονας, Montrealiotis, trouman, Kabamaru11, Guitarman, astral, theo-drama, Apil44
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Equalizer έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:27 Το μόνο που προκύπτει ως "εγκατάλειψη" ΠΑΟΚ από Ιβάν, είναι ότι δεν βάζει όσα λεφτά θα θέλανε πολλοί.
συγγνωμη, με ολο το υπολοιπο ποστ σου συμφωνω, εδω θα δωσω μια αλλη οπτικη. "εγκαταλειψη" δεν προκυπτει απο πουθενα. αυτο που προκυπτει ειναι μια "ματαιωση" για καποιες προσδοκιες που ουδεποτε τροφοδοτησε η συντηρησε ο Ιβαν. το αν μπορει μια μεριδα του κοσμου να διαχειριστει την ματαιωση η οχι, λεει περισσοτερα γι αυτους παρα για τον Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DamoN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 20:44 Εντωμεταξύ είναι τόσο στοχευμένο - έντονο και με όλο και περισσότερους υποστηρικτές όλο αυτο που αρχίζω να αμφιβάλλω για την κρίση μου , και μήπως τελικά το βλέπω εγώ λάθος
Βέβαια 5 λεπτά να μιλήσεις μαζί τους καταλαβαίνεις ότι λένε ότι ναναι και ξαναγυρνάς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Εδώ μέσα γραπτά σαν του εκουαλαιζερ που στα περισσότερα δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα με κάνουν χαρούμενο , ότι δεν είμαι τρελός δηλαδή
Εισαι τρελος,αν ησουν λογικος δεν θα ησουν ΠΑΟΚ,εδω ειναι τα κεντρικα.Τρελα στους τρελους δεν πουλησε κανεις!
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
Montrealiotis, george188
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εμένα πάντως που δεν με απαντάει κανείς, μόλις παρήγγειλα κάνα δύο πιτόγυρα να φάω, γιατί θα ανοίγω φώτα και ντουλάπια πάλι στις 3 τα χαράματα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”