Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Βρε πόνο με τον Σαββίδη που έχετε μερικοί...
Οπλιστείτε με πολλλλλή υπομονή αδέρφια γιατί δύσκολα τα πραγματα για εσάς αν ονειρεύεστε πάνω από όλα να φύγει ο Ιβάν...
Οπλιστείτε με πολλλλλή υπομονή αδέρφια γιατί δύσκολα τα πραγματα για εσάς αν ονειρεύεστε πάνω από όλα να φύγει ο Ιβάν...
- These users thanked the author trouman for the post (total 2):
- Apil44, leomatos88
Σαββίδη πήρες τον ΠΑΟΚ για να βγάλεις λεφτά! Πήρες γωνία μαγαζί και μας έχεις φέρει μόλις 2 πρωταθλήματα και κάτι κυπελλάκια. Τι είναι αυτά ρε? Εμείς έχουμε μάθει σε τελικούς ΤΣ Λ. Να έχουμε.προεδρους να βάζουν φράγκα για την καβλα τους για τον ΠΑΟΚ και όχι για ιδιωτικά συμφέροντα. Εμείς μεγαλώσαμε με Βουλινο Μπατατουδη Γουμενο! Σιγά να μην νιώσουμε κ ευγνωμοσύνη για αυτά που έκανες. Μας έπιανε κάθε Κυριακή ψυχοπλακωμα που βλέπαμε τα φώτα κλειστά. Έτσι κάνουν οι σωστοί πρόεδροι? Ρίχνουν 200 μύρια και δεν έρχονται γήπεδο? Τι πάει να πει είχες τιμωρία? Να ερχόσουν κύριε! Τι πάει να πει γίνεται πόλεμος? Τόσα λεφτά έχεις! Πάρε ένα Σουχοι και ελα! Όταν όμως ήρθε ο Τελαρος μας το έπαιξες απλας και πήρες το ελικόπτερο... άσε Σαββίδη... δεν περνάνε αυτά σε εμάς.
Σαββιδη ακου: με τις άδειες σουίτες, τα 200 μυρια που εριξες στον ΠΑΟΚ, τις αλλαγές που πέτυχες στη superleague και στην ΕΠΟ, με το ότι οι καρκινοι της Αθήνας σε κοιτάνε ως ίσο προς ίσο και σε σέβονται/φοβούνται... με αυτα και αλλα τοσα που εχεις κανει... μικραίνεις τον ΠΑΟΚ! Για να μη μιλησω για λιμάνια κανάλια ξενοδοχεία, και για το τι έγινε στα υπόγεια της Τούμπας πριν 20 χρόνια...
Αχ Τέλη που είσαι? Έστω τηλέφωνα Τέλη...
Σαββιδη ακου: με τις άδειες σουίτες, τα 200 μυρια που εριξες στον ΠΑΟΚ, τις αλλαγές που πέτυχες στη superleague και στην ΕΠΟ, με το ότι οι καρκινοι της Αθήνας σε κοιτάνε ως ίσο προς ίσο και σε σέβονται/φοβούνται... με αυτα και αλλα τοσα που εχεις κανει... μικραίνεις τον ΠΑΟΚ! Για να μη μιλησω για λιμάνια κανάλια ξενοδοχεία, και για το τι έγινε στα υπόγεια της Τούμπας πριν 20 χρόνια...
Αχ Τέλη που είσαι? Έστω τηλέφωνα Τέλη...
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 11):
- leomatos88, theo-drama, Montrealiotis, trouman, Taseos, warmeater, Apil44, Ally Samagoal, george188, Maklaz and one more user
-
Δεν υπάρχει γιατρειά. Άντε ν’ αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Πολύ απλά οι άνθρωποι πουλάνε τρέλα 3 μήνες τώρα και βάλε. Πατάνε πάνω στη συσσωρευμένη απογοήτευση, την οποία οι ίδιοι καλλιέργησαν, και χτυπάνε σε ανύποπτο χρόνο. Δεκαετίες βλέπουμε και ζούμε τον ΠΑΟΚ. Δε θα κάνουμε τους ανήξερους. Από το πρώτο ματς με την Βολφσμπέργκερ το βλέπαμε και το λέγαμε. Ότι με την πρώτη ευκαιρία θα επινοηθεί κάποιος λόγος για κράξιμο στην ομάδα. Ούτως ώστε να ακολουθήσει το θάψιμο. Στόχος είναι η διοίκηση και όλοι το ξέρουν. Όσες φορές και να πεις την αλήθεια, η κασέτα θα παίξει. ΜόνοΠΑΟΚ, προσωπολάτρες, το μπασκετάκι μας, δισεκατομμυριούχοι, εγγυητική που τελικά είναι χαρτοπετσέτα, η μάνα, ο παγκόσμιος ΠΑΟΚτσής, παρατημένη ομάδα, για το καλό του ΠΑΟΚ, που ανήκει στο λαό του αλλά το θυμηθήκαμε αφού μας θυμήθηκε ο Τέλης, που μας φέρθηκε σαν κύριος και το παπατζηλίκι δεν έχει τέλος. Αισίως, βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα, μπουρδέλα και το κακό συναπάντημα. Μας πουλάνε τρέλα ρε πιο πολύ κι από τους Αυγενάκηδες και τους Κομίνηδες. Δεν πάθαμε νευρικό κλονισμό το 18 και το 20 και θα πάθουμε για τον κυρ Θανάση, τον κυρ Άλκη και το πυθαγόρειο θεώρημα. Κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 7):
- Guitarman, Χωρικός, trouman, Apil44, Maklaz, Shadow, PAOK DreXleR
"Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα" εκτός αν πρόκειται για παίκτες και προπονητές που γιουχάρουν μέσα στο γήπεδο επειδή εφεραν ισοπαλία στην ευρώπη ή τον ιδιοκτήτη που κράζουν εκτός γηπέδου για λογους που μονο αυτοι γνωρίζουν αλλά δε μας λένε.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
Τι έμεινε τελικά ? η παρτάρα τους.
- These users thanked the author astral for the post (total 8):
- aivas19, leomatos88, Taseos, Ally Samagoal, Montrealiotis, nunies4, DamoN, Psaras
Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Δεν ήταν παρατημενος ο ΠΑΟΚ,
Απλώς πουλούσε πανάκριβα αλλά η λατρεία, η Γκοντσαρεβα (αντ' αυτού) έπαιρνε ό,τι περίσσευε τον Σεπτέμβριο...
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ
)....
Απλώς δεν είχε στελέχη και πλήρωνε τον Λουτσεσκου για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, τον εκπρόσωπο τύπου και τον δικηγόρο της ομάδας...
Απλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη...
Απλώς έβαλε τον Λουτσεσκου να πει ευχαριστώ για τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου λες και του έκαναν χάρη...
Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον...
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό...
Απλώς για να εμφανιστεί έπρεπε να απειληθεί από άλλον επενδυτή...
Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του...
Πλάκα κανουμε;
Επιτρέπεται να απαντήσω χωρίς να υβριστω , να χαρακτηριστώ τρολ ή να ανέβει το ποστ μου μεθαύριο ή και ποτε;
Δεν βρίζω ούτε προσβάλλω καποιον. Αν δεν μπορώ, καθίστε και πείτε τα μόνοι σας παιδιά.
Απλώς πουλούσε πανάκριβα αλλά η λατρεία, η Γκοντσαρεβα (αντ' αυτού) έπαιρνε ό,τι περίσσευε τον Σεπτέμβριο...
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ

Απλώς δεν είχε στελέχη και πλήρωνε τον Λουτσεσκου για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή, τον εκπρόσωπο τύπου και τον δικηγόρο της ομάδας...
Απλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη...
Απλώς έβαλε τον Λουτσεσκου να πει ευχαριστώ για τις μεταγραφές του Σεπτεμβρίου λες και του έκαναν χάρη...
Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον...
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό...
Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος IBAN την Πέμ 25 Σεπ 2025, 22:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και το ποστ σου ανέβηκε
Και υπερβολές στα όρια ψέμματος χρησιμοποιείς
Και δε βγαίνει και άκρη
Άρα δηλαδή καθόσον ο Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές πιο ακριβές απ του Ιγκασον, σημαίνει οτι θα θέλαμε να τον διώξουμε απ το 2019;
Ή υπήρχε κάποια προθεσμία μερικών ετών να κάνει ακριβότερες και επειδή δεν έκανε είναι ανεπαρκής;
Ποιο θα είναι το μινιμουμ μεταγραφικού κοστους με τον Χ επόμενο επενδυτή; Να ξέρουμε από που να περιμένουμε τρυπήματα και μετά δηλαδή
Επίσης αν πουλάει πανάκριβα σημαίνει οτι δεν ξεπουλάει. Τώρα αν τον ψέγουμε επειδή χρέωσε τους αγοραστές, οκ
Την κακή διοίκηση και την κακή επικοινωνία, την έχουμε απ το 2012. Δεν θυμάμαι να θέλουμε να φύγει όμως το 2019.
Όλα αυτά ωραία. Τίποτα απο αυτά δεν σημαίνει ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ομάδα. ΟΛΑ είναι δεκτά ως κριτική και ως αρνητικά σημεία (όσα είναι αλήθεια. 7 χρόνια ξεχασμένο γήπεδο ΔΕΝ είχε. Εκτός αν έστησε και την πόπουλους να εμφανίσει μελέτες και σχέδια εν μια νυκτί επειδή φοβήθηκε τον Μυστακίδη)
Και για να μη ξεχνιόμαστε, ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣ; Μήπως τίποτα απολύτως;
Αν τώρα θεωρείς οτι το σαιτ σου κάνει κάποιο εσκεμμένο πόλεμο επειδή είσαι ενάντια στο Σαββίδη, εκτός του οτι είναι ψέμα, οι πόρτες είναι ανοιχτές.
Και υπερβολές στα όρια ψέμματος χρησιμοποιείς
Και δε βγαίνει και άκρη
Άρα δηλαδή καθόσον ο Σαββίδης δεν έκανε μεταγραφές πιο ακριβές απ του Ιγκασον, σημαίνει οτι θα θέλαμε να τον διώξουμε απ το 2019;
Ή υπήρχε κάποια προθεσμία μερικών ετών να κάνει ακριβότερες και επειδή δεν έκανε είναι ανεπαρκής;
Ποιο θα είναι το μινιμουμ μεταγραφικού κοστους με τον Χ επόμενο επενδυτή; Να ξέρουμε από που να περιμένουμε τρυπήματα και μετά δηλαδή
Επίσης αν πουλάει πανάκριβα σημαίνει οτι δεν ξεπουλάει. Τώρα αν τον ψέγουμε επειδή χρέωσε τους αγοραστές, οκ
Την κακή διοίκηση και την κακή επικοινωνία, την έχουμε απ το 2012. Δεν θυμάμαι να θέλουμε να φύγει όμως το 2019.
Όλα αυτά ωραία. Τίποτα απο αυτά δεν σημαίνει ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ ομάδα. ΟΛΑ είναι δεκτά ως κριτική και ως αρνητικά σημεία (όσα είναι αλήθεια. 7 χρόνια ξεχασμένο γήπεδο ΔΕΝ είχε. Εκτός αν έστησε και την πόπουλους να εμφανίσει μελέτες και σχέδια εν μια νυκτί επειδή φοβήθηκε τον Μυστακίδη)
Και για να μη ξεχνιόμαστε, ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣ; Μήπως τίποτα απολύτως;
Αν τώρα θεωρείς οτι το σαιτ σου κάνει κάποιο εσκεμμένο πόλεμο επειδή είσαι ενάντια στο Σαββίδη, εκτός του οτι είναι ψέμα, οι πόρτες είναι ανοιχτές.
- Montrealiotis
Εγώ πάντως βαρέθηκα όλους αυτούς που στοχευμένα βγαίνουν και γράφουν την παπαρια τους, οπότε νομίζουν ότι θα βρουν ευήκοα ωτα. Εχει καταντήσει γελοιο
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- Guitarman, george188, Kabamaru11
-
Μάγκες μετά το κουλιστάν 1 & 2, αυτονόητο είναι πως με το κουλιστάν 3 που έπεται (Θεέ μου συγχώραμε), όχι κάνεις επιχειρηματίας....κάνεις γενικά δε θα είναι εναντίον της κυβέρνησης γιατί πολύ απλά δε θα έχει μείνει τίποτα όρθιο.
Σας χαίρομαι, μπράβο σας, συνεχίστε γιατί πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.
Πιστεύω στον Αϊ Βασίλη της ΔΕΘ παραδοσιακά, πειράζει;
- These users thanked the author PAOK DreXleR for the post (total 3):
- Guitarman, leomatos88, george188
Ωραία! Έγραψες όλα τα κακά του Σαββιδη. Για κάνε τον κόπο να γράψεις και τα καλά τώρα. Να δούμε πόσο αντικειμενικά μπορείς να σκεφτείς.IBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ)....
Αντε να πάρει ο Τελαρος την ΠΑΕ να δούμε μια άσπρη μέρα. Μας έχει φάει την ψυχή τόσα χρόνια ο πατερουλης. Λευτεριά στον ΠΑΟΚIBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ)....
Ρεσιτάλ...IBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
Ωραια η προπαγανδα σου αλλα το κακο ειναι οτι δεν ζουμε αλλου και με μια απλη αναζητηση τα ψεματα καταρρίπτονται. Παμε λιγο οποτε.IBAN έγραψε: Πέμ 25 Σεπ 2025, 21:58 Όχι, ρε παιδιά, τι παρατημένος!
Πλάκα κανουμε;
1)Ψέμα νο1. "Άπλώς το γήπεδο έμεινε μακέτα για 6-7 χρόνια μέχρι ο Κυρκυρ παραδεχτεί πως δεν πρόκειται να το κάνει ( ξερω τον απελυσε, μονος του το σκεφτηκε ο Κυρκυρ". Απλη αναζητηση, google λεγεται για να μη ζοριζεσαι. Η επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ για συμφωνια και masterplan με populous και salfo ειναι το 2022, 21 Ιουνίου 2022. Το προεδρικο διαταγμα υπογράφηκε 7 Ιουνίου του 2022. Τις αηδιες περι 6-7 ετων να τις πεις σε ατομα χωρις ιντερνετ και χωρις μνημη. Ναι καθυστερησε αλλα υπηρχαν και καποια αλλοι λογοι, μη στο χαλαω. Ο κυρ κυρ δεν ειπε επισης οτι δεν θα το κανει, απλη αναζητηση και αυτο.
2) Ψεμα νο2." πλώς τη χρονιά της αυτάρκειας και του selling club πήγαν να βγάλουν τη χρονιά με καμία δεκαριά ψευτοταλεντα της κακιάς ώρας του Μποτο που νόμιζαν πως με πορδές θα βάφουν αυγά... Ξέρω ξέρω, ζήτησαν συγγνώμη στο τέλος της χρονιάς αλλά έκαναν τα ίδια και την επόμενη." Την επομενη πηρες τιτλο, αλλα μπορει να μην παρακολουθουσες και πολυ την ομαδα οποτε δεν σε παρεξηγω, καλη καρδια.
3) Ψεμα νο3."Απλώς η ακριβότερη μεταγραφή του μεγιστάνα Σαββίδη, πριν τον Ζαφείρη, ήταν ο Ίγκασον.". ναι και?
Απλώς αν έμπαινε άλλη ομάδα στη διεκδίκηση μιας μεταγραφής έλεγαν πως δεν μπαίνουν σε πλειστηριασμό." Εχεις παρει παικτες που διαπραγματευοντουσαν και οι αλλοι μεγαλοι, μειτε-καμαρα τα πιο προσφατα αλλα μαλλον ουτε αυτο το θυμασαι, δεν πειραζει παμε παρακατω.
4) "Αν ο πατερουλης, οπως αποκαλείται, έχει λεφτά (αν δεν ειχε δε θα με πειραζε οπως με τον Χατζόπουλο) αλλά δεν τα δίνει για να βοηθήσει το παιδί του (ΠΑΟΚ) που τα χρειαζεται, το έχει παρατήσει ή οχι; Ξέρω, ξέρω το αφήνει να τα βγάλει πέρα μόνο του". Το τελευταιο δεν ειναι ψεμα απλα λασπη και δειχνει και τον ρολο σου. Ωραιο το πατερουλης, καλη φαση η υιοθέτηση φρασεολογίας αλλόθρησκων και τουιτερ,αλλά ρε αδερφε προσπαθησε οσο μπορεις να το παίζεις ισορροπιστής γιατι κανεις μπαμ απο μακρια.
Φιλικη συμβουλη, την επομενη φορα που θες να γράψεις 5 πραγματα δοκίμασε τουλαχιστον το μαγικο google ωστε να μπορεις να τσεκαρεις αν αυτα που λες ισχυουν ή οχι. Δεν απευθύνεσαι σε ηλίθιους, ουτε σε χρυσόψαρα ουτε σε άνθρωπους που δεν εχουν ιντερνετ. Αυτα σε κανα καφενειο, που και εκει ιντερνετ εχουν αλλα ποτε δεν ξες ίσως ξεγελασεις και κανεναν. Αντε τα λεγαμε και φιλια στο παρεακι του τουιτερ και πες του τουλαχιστον την επομενη φορα να στελνουν κανεναν που ξερει 5 πραγματα.
ΥΓ. Αν θεωρησει η mod team οτι αξιζω μπαν θα το αποδεχτω με μεγάλη ευχαρίστηση. Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο ευγενικος γινεται αλλα τον μ@λ@κ@ δεν μπορω να τον κανω μονιμα με κατι τετοια ακαουντ, εχουμε τον νταλκα μας με την ομαδα εχουμε και αυτους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος george188 την Πέμ 25 Σεπ 2025, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author george188 for the post (total 8):
- leomatos88, Guitarman, Kabamaru11, warmeater, Ιάσονας, vasgias, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama
- Kabamaru11
Δινω το email μου στους μοντς,αν γνωριζουν απο τα νεα η παλια ακαουντ που να ξερουν καποιον να δινει λεφτα για προπαγανδα υπερ καποιου.Θελω να ανοιξω σπιτικο και οικονομικα σφιγγομαι.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη,κιμπαρικη,πασοκικη.
Just saying,ε νιωθω κ μ@λακας αν αλλοι πληρωνονται για φθηνη προπαγανδα,τουλαχιστον εγω μπορω να κανω σωστη,κιμπαρικη,πασοκικη.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, vasgias, george188, warmeater
Κανείς δεν πληρώνεται ούτε εδώ ούτε πουθενά. Προσοχή στο τι λέμε!
Κάποιες τηλεπερσόνες περιξ του ΠΑΟΚ θα ήλπιζαν να πληρωθούν σύντομα ίσως, αλλά δεν πιστεύω οτι στοιχειοθετείται χρηματισμός
Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα πληρωνόσουν με μια μακαρονάδα και ένα κουτί με φαγητό (τηγανητές καραβίδες και ρύζι).
Αν χώσεις τα στιξ στη μύτη και τα αυτιά, μπόνους κεϊκ ρυζιού
Κάποιες τηλεπερσόνες περιξ του ΠΑΟΚ θα ήλπιζαν να πληρωθούν σύντομα ίσως, αλλά δεν πιστεύω οτι στοιχειοθετείται χρηματισμός
Σε κάθε περίπτωση, εσύ θα πληρωνόσουν με μια μακαρονάδα και ένα κουτί με φαγητό (τηγανητές καραβίδες και ρύζι).
Αν χώσεις τα στιξ στη μύτη και τα αυτιά, μπόνους κεϊκ ρυζιού
- These users thanked the author Equalizer for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11