Καταρχήν και να έρθουν αυτά, με 10 πόντους δεν είναι σίγουρο πως περνάμε.
Τώρα, να κερδίσουμε και τα 3 αυτά ταυτόχρονα; Δύσκολο. Προφανώς δεν είναι ακατόρθωτο.
Δε νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει εντός και εκτός όλους τους αντιπάλους που κινούνται γύρω από το επίπεδο του και ειδικά όταν αυτοί έχουν φάει την Ευρώπη με το κουτάλι. Νομίζω θα είναι αφέλεια να πούμε πχ. έλα μωρέ ποια Λουντογκορετς όταν κάθε χρόνο παίζει νοκ άουτ απέναντι σε πρωταθλητές. Όταν όλα τα ματς κινούνται επί ξυρού ακμης δε γίνεται να σου κάτσουν όλα.
Θα φανώ αιρετικος αλλά μου έκανε θετική εντύπωση πως σε ένα ματς που είχε τη σημερινή μορφή πήραμε την ισοπαλία. Ήταν κλασικό ματς ήττας και όμως μπορέσαμε να πατήσουμε καλά όσο περνούσε ο χρόνος.
Για μένα, η μεγαλη απορία είναι το πως θα σταθούμε απέναντι στα φαβορί. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτέλεσμα και από τους μεγαλύτερους καθώς στα τελευταία αντιστοιχα παιχνίδια φανηκαμε καλοί αλλά όχι επαρκείς για να σκεφτουμε πως μπορούμε να διεκδικησουμε κατι θετικό. Θα ήθελα να δω την ομάδα να μπορεί να υποφέρει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πέρυσι όσο καλοί κι αν δειχναμε, ένιωθες πως μόλις ανεβάσουν τέμπο θα σε έβαζαν από κάτω. Φέτος θα ήθελα να δω την ομάδα να αντέχει ακόμα κι όταν δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της.