ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Απάντηση
marsantos

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Δημοσίευση από marsantos »

DamoN έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:39 Δεν βλέπεις δλδ ασσο γιουνκ Μπόις Μπραν
Διπλό λουντογκορετς;
Καταρχήν και να έρθουν αυτά, με 10 πόντους δεν είναι σίγουρο πως περνάμε.
Τώρα, να κερδίσουμε και τα 3 αυτά ταυτόχρονα; Δύσκολο. Προφανώς δεν είναι ακατόρθωτο.
Δε νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει εντός και εκτός όλους τους αντιπάλους που κινούνται γύρω από το επίπεδο του και ειδικά όταν αυτοί έχουν φάει την Ευρώπη με το κουτάλι. Νομίζω θα είναι αφέλεια να πούμε πχ. έλα μωρέ ποια Λουντογκορετς όταν κάθε χρόνο παίζει νοκ άουτ απέναντι σε πρωταθλητές. Όταν όλα τα ματς κινούνται επί ξυρού ακμης δε γίνεται να σου κάτσουν όλα.
Θα φανώ αιρετικος αλλά μου έκανε θετική εντύπωση πως σε ένα ματς που είχε τη σημερινή μορφή πήραμε την ισοπαλία. Ήταν κλασικό ματς ήττας και όμως μπορέσαμε να πατήσουμε καλά όσο περνούσε ο χρόνος.
Για μένα, η μεγαλη απορία είναι το πως θα σταθούμε απέναντι στα φαβορί. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτέλεσμα και από τους μεγαλύτερους καθώς στα τελευταία αντιστοιχα παιχνίδια φανηκαμε καλοί αλλά όχι επαρκείς για να σκεφτουμε πως μπορούμε να διεκδικησουμε κατι θετικό. Θα ήθελα να δω την ομάδα να μπορεί να υποφέρει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πέρυσι όσο καλοί κι αν δειχναμε, ένιωθες πως μόλις ανεβάσουν τέμπο θα σε έβαζαν από κάτω. Φέτος θα ήθελα να δω την ομάδα να αντέχει ακόμα κι όταν δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της.
These users thanked the author marsantos for the post (total 3):
DamoN, Afanas, paok apo epilogi
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πέρυσι ενώ έχασες από τους ρουμάνους και έφερες Χ με τους Τσέχους
Πήρες το διπλό με την μικρή
Και μετά κέρδισες τούμπα σλαβια ,Φερεντσβαρος και πέρασες .
Αν εξαιρέσεις λουντογκορετς με το χωριό που κερδισεσ Οι άλλοι αντίστοιχου επιπέδου ομάδες δεν ήταν ;

Δεν λέω ότι δεν είναι δύσκολο .
Αλλα εγώ μια χαρά το βλέπω
Απλά μετά το σημερινό έγινε δυσκολότερο
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Damon το περυσινό επιβεβαιώνει πως δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους που κινούνται στο ίδιο επίπεδο με εμάς (βάζω και τη Σλαβια μέσα καθώς την πετύχαμε μετα απο μεγάλη διακοπή). Κερδίσαμε τους 2 από τους 4. Είχαμε την τύχη να έχουμε 5ο αντίπαλο έναν πολύ βατό. Την Ρίγα. Αν θεωρήσουμε πως τα δύσκολα εκτός με Γάλατα, Μάντσεστερ, Σοσιεδαδ είναι τα φετινά Λυών, Λιλ, Θελτα τότε χοντροκομμενα ενω πέρυσι είχαμε 5 προσιτές ομάδες για αποτέλεσμα φέτος έχουμε 4 καθώς οι άλλες 4 είναι από το big 5.
Γι' αυτό δε μου βγαίνουν τα κουκιά, γι' αυτό ψάχνω ένα μεγάλο αποτέλεσμα.
These users thanked the author marsantos for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

marsantos έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 23:09
DamoN έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:39 Δεν βλέπεις δλδ ασσο γιουνκ Μπόις Μπραν
Διπλό λουντογκορετς;
Καταρχήν και να έρθουν αυτά, με 10 πόντους δεν είναι σίγουρο πως περνάμε.
Τώρα, να κερδίσουμε και τα 3 αυτά ταυτόχρονα; Δύσκολο. Προφανώς δεν είναι ακατόρθωτο.
Δε νομίζω πως ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο σημείο να κερδίζει εντός και εκτός όλους τους αντιπάλους που κινούνται γύρω από το επίπεδο του και ειδικά όταν αυτοί έχουν φάει την Ευρώπη με το κουτάλι. Νομίζω θα είναι αφέλεια να πούμε πχ. έλα μωρέ ποια Λουντογκορετς όταν κάθε χρόνο παίζει νοκ άουτ απέναντι σε πρωταθλητές. Όταν όλα τα ματς κινούνται επί ξυρού ακμης δε γίνεται να σου κάτσουν όλα.
Θα φανώ αιρετικος αλλά μου έκανε θετική εντύπωση πως σε ένα ματς που είχε τη σημερινή μορφή πήραμε την ισοπαλία. Ήταν κλασικό ματς ήττας και όμως μπορέσαμε να πατήσουμε καλά όσο περνούσε ο χρόνος.
Για μένα, η μεγαλη απορία είναι το πως θα σταθούμε απέναντι στα φαβορί. Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ να παίρνει αποτέλεσμα και από τους μεγαλύτερους καθώς στα τελευταία αντιστοιχα παιχνίδια φανηκαμε καλοί αλλά όχι επαρκείς για να σκεφτουμε πως μπορούμε να διεκδικησουμε κατι θετικό. Θα ήθελα να δω την ομάδα να μπορεί να υποφέρει απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πέρυσι όσο καλοί κι αν δειχναμε, ένιωθες πως μόλις ανεβάσουν τέμπο θα σε έβαζαν από κάτω. Φέτος θα ήθελα να δω την ομάδα να αντέχει ακόμα κι όταν δε μπορεί να κάνει το παιχνίδι της.
Συμφωνώ 200% σαν να έλεγες τις σκέψεις μου.

Αν και το ματς δεν το χάσαμε επειδή δεν φάγαμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλιώς δεν ξέρω πως θα ήταν η εικόνα στο δεύτερο. Πολύ θετικό όμως ότι εκεί που φάνηκαν να μας μπλοκάρουν γυρίσαμε το μομέντουμ και είμασταν ανώτεροι και μισό καλό τελείωμα μακρυά από τη νίκη.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Πάρε 10 πόντους και αποκλείσου ΟΚ θα πεις ότι μάζεψα αρκετούς πόντους και φράγκα, ιδίως μετά το χθεσινό και τη γενική εικόνα ως τώρα χλωμό.
Μη ξεχνάμε πως πέρσι περάσαμε επειδή βάλαμε 5 στην Φερεντσβάρος.
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Δεν ασχοληθηκα πολυ με την πιθανοτητα αποκλεισμου της μακαμπι διοτι δεν υπηρχαν ποκυ εγκυρες πηγες

Πλεον κανει ρεπορταζ το associated press για το ζητημα

https://apnews.com/article/uefa-israel- ... c671ba68a4

Μενει να δουμε τι θα ισχυσει σε περιπτωση που αποκλειστουν
Άβαταρ μέλους
Afanas

Δημοσίευση από Afanas »

Καλά όπως δε μπορούμε να θεωρούμε και δεδομένες τις νίκες απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα μας δε γίνεται και να θεωρούμε σίγουρες ήττες τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες από το τοπ-5... Δηλαδή, δε μπορούμε να πάρουμε χ μέσα στη Θέλτα ή δε μπορούμε να πάρουμε ούτε χ στην τούμπα με την Μπέτις; Ναι μπορεί να χάσουμε όπως μπορεί να χάσεις σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη, αλλά μπορείς και να κερδίσεις και να φέρεις χ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Φέτος, και μετά την κλήρωση που είχαμε θεωρώ πως έχουμε λίγες ελπίδες πρόκρισης οι οπός έγιναν ακόμη πιο λίγες μετά το χθεσινό αποτέλεσμα.
Συνεπώς, πάμε με rotation στην Ευρώπη ενόψει Κυριακής.
Πχ στη Θέλτα ας δούμε βασικούς Ιβανουσετς-Τσάλοφ ή ακόμη και Μύθου, αντί Ντελια- Τάισον.
Άσε που έτσι μπορεί να έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα…
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ο σκύλος ο Ζιρου το έβαλε σήμερα, 2-1 η Λιλ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”