Razvan Lucescu V
-
Re: Razvan Lucescu V
Έλα ρε συ Γκίκα, το ξέρεις πως όχι. Ο Κουλιεράκης το είχε πει ότι δεν θέλει να ανανεώσει. Ο Τζόλης το ίδιο. Να δεχτώ ότι τον Τζίμα τον έφαγε ο προπονητής που τον θεωρούσε ανέτοιμο.
Στους αντικαταστάτες τους 100% μαζί σου. Ισάξιους δεν θα φέρναμε ποτέ (ο Ζαφείρης είναι ένα μη ενδεικτικό παράδειγμα, γιατί είναι Έλληνας), αλλά δεν φέραμε καν ένα 80% της ποιότητάς τους.
Στους αντικαταστάτες τους 100% μαζί σου. Ισάξιους δεν θα φέρναμε ποτέ (ο Ζαφείρης είναι ένα μη ενδεικτικό παράδειγμα, γιατί είναι Έλληνας), αλλά δεν φέραμε καν ένα 80% της ποιότητάς τους.
Αρχισαν παλι τα "ο ρουμανος και ο ρουμανος και ο ρουμανος και ο ρουμανος"
Το εμπεδωσαμε παιδια: ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ also known as Στρατηγος Ραζβαν ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που εχει ολη την αθηνα ενωμενη κι απ τον ΠΑΟΚ νικημενη.
Το εμπεδωσαμε παιδια: ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ also known as Στρατηγος Ραζβαν ΠΟΥΤΣΕΣΚΟΥ που εχει ολη την αθηνα ενωμενη κι απ τον ΠΑΟΚ νικημενη.
San4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:50 Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου.
- These users thanked the author PAOKpanta for the post (total 2):
- leomatos88, Apil44
-
Η λογικη ειναι θα τους εδινες 3 το χρονο στον καθενα, θα εφερνες κι αλλους 5 με 3 το χρονο και θα πηγαίναμε για Τσαμπιονς λιγκ. Τι ψαχνεις κι εσύ τωρα.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:36 Έλα ρε συ Γκίκα, το ξέρεις πως όχι. Ο Κουλιεράκης το είχε πει ότι δεν θέλει να ανανεώσει. Ο Τζόλης το ίδιο. Να δεχτώ ότι τον Τζίμα τον έφαγε ο προπονητής που τον θεωρούσε ανέτοιμο.
-
Μα δεν είναι καν τα λεφτά, μιλάμε για generational talents που θα κάνουν καριέρα που ελάχιστοι Έλληνες παίκτες έχουν τολμήσει να φανταστούν. Είναι σα να είχα γκόμενα την Κάμερον Ντίας στο γυμνάσιο και να χτυπιέμαι που δεν την παντρεύτηκα στα 35 μου.
Για τα πιτσιρίκια του φόρουμ, η Κάμερον Ντίας είναι μια ηθοποιός που ήταν πανέμορφη όταν κάποιοι είχαμε την ηλικία σας.
Για τα πιτσιρίκια του φόρουμ, η Κάμερον Ντίας είναι μια ηθοποιός που ήταν πανέμορφη όταν κάποιοι είχαμε την ηλικία σας.

- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Papa9
-
Το ιδιο λεει και ο Πινεδα πχ εδω και 2 χρονια, αλλα ακομα εδω ειναι. Στο τελος θα ανανεωσει κιολας.
Ας τους εκανες εσυ μια σωστη προταση εγκαιρως, ας τους εδειχνες το σωστο δρομο για την καριερα τους και να μη φεροσουν σαν λιγουρης και θα βλεπαμε τι θα γινοταν.
Στα του Ραζβαν τωρα, τα εχουμε πει χιλιες φορες.
Αργο ποδοσφαιρο, στρωτο, οργανωμενο αλλα και προβλεψιμο.
1.«Συμμετοχικα» φορ, γελαει ο κοσμος.
2.Εξτρεμ που γινονται μπακ και μπακ που κανουν τη δουλεια του εξτρεμ.
3. Οτι βλεπαμε με Μπισεσβαρ τα βλεπουμε τωρα με Ταισον.
4. Το πως εβγαζε τη μπαλα μπροστα η Μακαμπι με το μισο μπατζετ απο εμας, εγω δεν το εχω δει ποτε απο τον ΠΑΟΚ
Ας τους εκανες εσυ μια σωστη προταση εγκαιρως, ας τους εδειχνες το σωστο δρομο για την καριερα τους και να μη φεροσουν σαν λιγουρης και θα βλεπαμε τι θα γινοταν.
Στα του Ραζβαν τωρα, τα εχουμε πει χιλιες φορες.
Αργο ποδοσφαιρο, στρωτο, οργανωμενο αλλα και προβλεψιμο.
1.«Συμμετοχικα» φορ, γελαει ο κοσμος.
2.Εξτρεμ που γινονται μπακ και μπακ που κανουν τη δουλεια του εξτρεμ.
3. Οτι βλεπαμε με Μπισεσβαρ τα βλεπουμε τωρα με Ταισον.
4. Το πως εβγαζε τη μπαλα μπροστα η Μακαμπι με το μισο μπατζετ απο εμας, εγω δεν το εχω δει ποτε απο τον ΠΑΟΚ
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- chri5ti9
-
Ναι καποιοι βεβαια θελουν να κανουν και ευρωπαϊκή καριερα και δεν θελουν να παίζουν στο Πανθεσσαλικό με 300 ατομα.
Αδιανόητα πραγματα.
Αδιανόητα πραγματα.
-
Βγαίνουμε λίγο οφ τόπικ τώρα, αλλά θα το αφήσω εδώ λέγοντας μερικά νομίζω αυτονόητα:xrisitsapa έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:54 Το ιδιο λεει και ο Πινεδα πχ εδω και 2 χρονια, αλλα ακομα εδω ειναι. Στο τελος θα ανανεωσει κιολας.
1) Δεν είναι το ίδιο να κρατάς τον Πινέδα στα 28 του από το να πάει πίσω στο Μεξικό με το να κρατάς τον Κουλιεράκη/Τζόλη στα 19 τους από το να πάνε Γερμανία/Αγγλία.
2) Η ΑΕΚ κάτι παίρνει τώρα αλλά κάτι θα χάσει, αν ξέρει η πιάτσα ότι αποφασίζει και διατάζει. Ο ΠΑΟΚ για να πείσει τον επόμενο Κουλιεράκη να ανέβει από την Κρήτη εδώ κι όχι στον Γάβρο, πρέπει να τον πείσει κι ότι δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του.
3) Αν η ομάδα επένδυε τα λεφτά σε παίκτες σε καλή ηλικία, με καλά στοιχεία, κι έπαιζε σωστά, δεν θα γκρινιάζαμε. Το κάναμε μια φορά, με τον Ζαφείρη. Για να δούμε.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Papa9
-
Συμφωνω σε ολα.
Και συνεχιζω λεγοντας οτι πρεπει και ο προπονητης να εφαρμοζει αναλογη πολιτικη με την ΠΑΕ.
Εγω το εγκλημα με Τζιμα ας πουμε, δεν του το συγχωρω.
Ακομα και φετος, ειδαμε τον Μπαλντε να ειναι ο καλυτερος νεος στην προετοιμασια, αλλα σε επισημο δεν εχει παιξει λεπτο.
Δεν ξερω τι γινεται στην προπονηση, αλλα μου φαινεται δυσκολο αυτος ο Ταισον πχ ή ο Ιβανουσετς να βγαζουν τοσο πολυ ματια που ο μικρος να μην ειναι καν αποστολη.
Θελει και λιγο θαρρος, να βαλεις μεσα και κατι αλλο.
Στην τελικη, τί εχεις να χασεις;
Και συνεχιζω λεγοντας οτι πρεπει και ο προπονητης να εφαρμοζει αναλογη πολιτικη με την ΠΑΕ.
Εγω το εγκλημα με Τζιμα ας πουμε, δεν του το συγχωρω.
Ακομα και φετος, ειδαμε τον Μπαλντε να ειναι ο καλυτερος νεος στην προετοιμασια, αλλα σε επισημο δεν εχει παιξει λεπτο.
Δεν ξερω τι γινεται στην προπονηση, αλλα μου φαινεται δυσκολο αυτος ο Ταισον πχ ή ο Ιβανουσετς να βγαζουν τοσο πολυ ματια που ο μικρος να μην ειναι καν αποστολη.
Θελει και λιγο θαρρος, να βαλεις μεσα και κατι αλλο.
Στην τελικη, τί εχεις να χασεις;
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, st4this, AspromavriDrama
Η ψυχολογια την ομάδας ειναι στα τάρταρα και η πίεση τεραστια, ελπιζω να κανεις αυτο που ξερεις καλυτερα
Κάποτε έχτιζα ένα όνειρο τη μέρα,
τώρα η στράτα μου δεν πάει παραπέρα,
φεύγω, τώρα φεύγω.
Κάποτε κοίταζα τον ήλιο μες στα μάτια
κι αυτό τον ήλιο μου τον κάνανε κομμάτια,
φεύγω, τώρα φεύγω.
...
τώρα η στράτα μου δεν πάει παραπέρα,
φεύγω, τώρα φεύγω.
Κάποτε κοίταζα τον ήλιο μες στα μάτια
κι αυτό τον ήλιο μου τον κάνανε κομμάτια,
φεύγω, τώρα φεύγω.
...
-
Το πλοιο εχει σαλπαρει, εμεις ειμαστε ακομα σπιτι και περιμενουμε να ερθει ο καπετανιος να μας παρει.
Ρασβάναρε όπως τα γράψαμε το Σάββατο. Την Κυριακή είναι το σταυροδρόμι.
Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα πάνε καλά και την άλλη Κυριακή και το νερό θα κυλήσει. Αν στραβώσει την Κυριακή την άλλη Κυριακή θα έχουμε ζόρια.
Ευτυχώς παίζουμε εκτός. Εντός η κατάσταση θα ήταν περίεργη. Καλύτερα εκτός σε ματς που θα μοιάζει κεκλεισμένων.
Υγ. Προσοχή μην καούν ο Μεϊτέ και ο Γιακουμάκης.
Υγ2. Ματς της χρονιάς στην Τρίπολη. Ποιος να το περίμενε να λέγαμε τέτοιο πράγμα, με τέτοιο αντίπαλο και τόσο νωρίς. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα μιας και δεν υπάρχει γιατρειά.
Υγ3. Ίσως το 4 - 1 - 3 - 2 σε φάση άμυνας με πίεση ψηλά πρέπει να το ξανασκεφτεις σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στην Ελλάδα είναι οκ . Στην Ευρώπη όμως φτιάχνονται εύκολα isolation καταστάσεις πάνω στο Μεϊτέ με ανοιχτό γήπεδο.
Αν κερδίσουμε την Κυριακή θα πάνε καλά και την άλλη Κυριακή και το νερό θα κυλήσει. Αν στραβώσει την Κυριακή την άλλη Κυριακή θα έχουμε ζόρια.
Ευτυχώς παίζουμε εκτός. Εντός η κατάσταση θα ήταν περίεργη. Καλύτερα εκτός σε ματς που θα μοιάζει κεκλεισμένων.
Υγ. Προσοχή μην καούν ο Μεϊτέ και ο Γιακουμάκης.
Υγ2. Ματς της χρονιάς στην Τρίπολη. Ποιος να το περίμενε να λέγαμε τέτοιο πράγμα, με τέτοιο αντίπαλο και τόσο νωρίς. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η πραγματικότητα μιας και δεν υπάρχει γιατρειά.
Υγ3. Ίσως το 4 - 1 - 3 - 2 σε φάση άμυνας με πίεση ψηλά πρέπει να το ξανασκεφτεις σε ευρωπαϊκό αγώνα. Στην Ελλάδα είναι οκ . Στην Ευρώπη όμως φτιάχνονται εύκολα isolation καταστάσεις πάνω στο Μεϊτέ με ανοιχτό γήπεδο.
- sourmenetes
- Moderator
Και την κοίταγα όλοι από τβ...Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:51 Μα δεν είναι καν τα λεφτά, μιλάμε για generational talents που θα κάνουν καριέρα που ελάχιστοι Έλληνες παίκτες έχουν τολμήσει να φανταστούν. Είναι σα να είχα γκόμενα την Κάμερον Ντίας στο γυμνάσιο και να χτυπιέμαι που δεν την παντρεύτηκα στα 35 μου.
Για τα πιτσιρίκια του φόρουμ, η Κάμερον Ντίας είναι μια ηθοποιός που ήταν πανέμορφη όταν κάποιοι είχαμε την ηλικία σας.![]()
Μέχρι εκεί!!
Χάχαχαχα
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης