omerta76 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:04
Panx Romana έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:52
Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι το δέκατο νομίζω επίσημο παιχνίδι με πενιχρά αποτελέσματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα
Αυτά τα ότι δεν έμπαινε η μπάλα μέσα δεν μου λένε απολύτως τίποτα
Ειδικά σήμερα σε όλους όσους πάνε να τετραγωνισουν τον κύκλο θα τους παραπέμψω στον πίνακα από πάνω και τους ψήφους που έχει πάρει ο Παβλενκα
Απορώ με τους συνοδοπαδους μου που μετά το ντορντι από τον Παπαδόπουλο και τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες κατηγορούν τον κόσμο για τη γιουχα
Στο χάλι που βρίσκεται ο Ζιβκοβιτς, τα φορ, την επιβάρυνση γενικά της ομάδας ελπίζω ο Λουτσεσκου να αποφασίσει να ενεργοποιήσει ντεσμποντοφ ιβανουσετς μπαλντε Μύθου γιατί αυτό που μέχρι πέρσι ήταν το δυνατό χάρτου ΠΑΟΚ φέτος είναι η Αχίλλειος πτέρνα
Γιατί αν δεν νικήσω την Τρίπολη δεν ξέρω αν την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον γαύρο ο Ρουμάνος
Για την Θέλτα μάλλον δεν έχω αξιώσεις την δεδομένη στιγμή
Επίσης Τσαλοφ πρέπει να τοποθετηθεί τρίτος μετά τον Μύθου
Όχι αλλού Σαματες
Εννοείται ο Λουτσεσκου να βάλει Μπαλντε, Μύθου, Χατσιδης και Τοπουρογλου μαζι, ίσως αν τους δουλέψει λίγο να κάνουν και μια τελική περισσότερο από τις.... Μηδέν που καν;με το Σάββατο με την Β Ομαδα απέναντι στην Καρδίτσα. Βάλτους όλους μέσα Λουτσε
Ρε αδερφέ γιατί πουλάς τρέλα και ειρωνεία;
Την άποψη μου εκφράζω δεν σου αρέσει οκ
Όλα τα άλλα είναι περιττά
Κάθησε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πουλάς την τρέλιτσα σου
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω
Στο δια ταύτα
Μίλησα για ενεργοποίηση
Αυτό δεν σημαίνει να μπουν όλοι μαζί
Και ναι όταν βλέπω τον ζιβκοβιτς να παίζει όπως παίζει ή τον ταισον σε τέσσερις μέρες να παίζει το σύνολο 160 λεπτά δεν το θεωρώ παράλογο
Για δε τον τσαλοφ .......