ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
91
66%
Kenny
11
8%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μιχαηλίδης
2
1%
Baba
5
4%
Meite
7
5%
Ozdoev
1
1%
Zivkovic
3
2%
Κωνσταντέλιας
8
6%
Taison
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιακουμάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
1
1%
Camara
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Chalov
7
5%
Ivanusec
2
1%

Σύνολο ψήφων: 138

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

markos4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:53 Πιστεύω ότι τα βασικά γρανάζια θα αρχίσουν να κουράζονται σε βάθος χρόνου,αντικαταστάτες ισάξιους δεν έχουμε.

Μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είμαστε εκτός από όλους τους στόχους.
αισιοδοξια θα ηθελα να δω στο αητητο και στο μαγκικο πρωτου τα παρουμε τι εγραφες πραγματικα εχω απορια :) :)
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

omerta76 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:04
Panx Romana έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:52 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι το δέκατο νομίζω επίσημο παιχνίδι με πενιχρά αποτελέσματα όσον αφορά το ποδόσφαιρο που παράγει η ομάδα
Αυτά τα ότι δεν έμπαινε η μπάλα μέσα δεν μου λένε απολύτως τίποτα
Ειδικά σήμερα σε όλους όσους πάνε να τετραγωνισουν τον κύκλο θα τους παραπέμψω στον πίνακα από πάνω και τους ψήφους που έχει πάρει ο Παβλενκα
Απορώ με τους συνοδοπαδους μου που μετά το ντορντι από τον Παπαδόπουλο και τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες κατηγορούν τον κόσμο για τη γιουχα
Στο χάλι που βρίσκεται ο Ζιβκοβιτς, τα φορ, την επιβάρυνση γενικά της ομάδας ελπίζω ο Λουτσεσκου να αποφασίσει να ενεργοποιήσει ντεσμποντοφ ιβανουσετς μπαλντε Μύθου γιατί αυτό που μέχρι πέρσι ήταν το δυνατό χάρτου ΠΑΟΚ φέτος είναι η Αχίλλειος πτέρνα
Γιατί αν δεν νικήσω την Τρίπολη δεν ξέρω αν την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί τον γαύρο ο Ρουμάνος
Για την Θέλτα μάλλον δεν έχω αξιώσεις την δεδομένη στιγμή
Επίσης Τσαλοφ πρέπει να τοποθετηθεί τρίτος μετά τον Μύθου
Όχι αλλού Σαματες
Εννοείται ο Λουτσεσκου να βάλει Μπαλντε, Μύθου, Χατσιδης και Τοπουρογλου μαζι, ίσως αν τους δουλέψει λίγο να κάνουν και μια τελική περισσότερο από τις.... Μηδέν που καν;με το Σάββατο με την Β Ομαδα απέναντι στην Καρδίτσα. Βάλτους όλους μέσα Λουτσε
Ρε αδερφέ γιατί πουλάς τρέλα και ειρωνεία;
Την άποψη μου εκφράζω δεν σου αρέσει οκ
Όλα τα άλλα είναι περιττά
Κάθησε πίσω από ένα πληκτρολόγιο και πουλάς την τρέλιτσα σου
Ειλικρινά δε σε καταλαβαίνω
Στο δια ταύτα
Μίλησα για ενεργοποίηση
Αυτό δεν σημαίνει να μπουν όλοι μαζί
Και ναι όταν βλέπω τον ζιβκοβιτς να παίζει όπως παίζει ή τον ταισον σε τέσσερις μέρες να παίζει το σύνολο 160 λεπτά δεν το θεωρώ παράλογο
Για δε τον τσαλοφ .......
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το Σάββατο δεν κερδίσαμε γιατί ο αντίπαλος είχε μια νταλίκα παρκαρισμένη στην περιοχή του. Σήμερα που είχαμε αντίπαλο ο οποίος μας έπαιξε ανοιχτά όπως λέμε ότι μας βολεύει, πάλι στο 0 μείναμε. Δεν μπορεί κάθε χρονιά να σκοράρουν όλοι οι παίκτες σου πλην του τερματοφύλακα, να τρυπάει το ταβάνι του ο φορ σου που λογιζόταν σαν δεύτερος ή ένα από τα χαφ σου να βγάζει σε μια σεζόν τόσα γκολ, όσα δεν έβαλε όλες τις προηγούμενες. Χρειάζεται κάποτε σέντερ φορ που θα κάνει την μισή ευκαιρία γκολ.
Αυτό που είδα σήμερα ήταν ότι όταν μας πρέσαραν έξω από την περιοχή μας αγκομαχούσαμε να βγάλουμε την μπάλα στο build up (τουλάχιστον στο α΄ ημίχρονο), αντίθετα με την Μακάμπι που έσπαζε το pressing μας με δυο πάσες, παρότι υποτίθεται ότι οι παίκτες της υστερούν τεχνικά σε σχέση με τους δικούς μας. Άρα κάτι λείπει και από τον άξονα και δεν ξέρω τί θα δούμε στο Βίγκο και με τον γαύρο στην Τούμπα. Προηγείται βέβαια το ματς στην Τρίπολη, στο οποίο δεν χωράει άλλο στραβοπάτημα.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Mīngus έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:00 Απ' τη μία δεν αισθάνομαι απογοήτευση από την εμφάνιση και την προσπάθεια.
Απ' την άλλη αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση γιατί παρά την προσπάθεια δεν μπορώ να κερδίσω έναν απ' τους πιο αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους στη league phase.
Είναι γκέλα.
Και μαζεύονται αρκετές ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει.
Ολα καλα, χειροκροτα μην σε πουν υποπτο. Να χαιρεσαι για το χ με το μεγαθηριο μετα απο γκελα σε πρωταθλημα μετα απο ιστορικη ξεφτιλα στην Λιβαδεια.
These users thanked the author Nikodiai for the post:
Papa9
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Sera4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:21
Ettien26 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:15 Δηλαδή είχαμε γκαντεμιά αλλά mvp ήταν ο Παβλένκα.
Απολύτως κατανοητός ως συνδυασμός.
Ναι τι δεν καταλαβαίνεις;

Επίσης στον ΠΑΟΚ, για όλα φταίει το ροστερ.
Ισως ούτε κι αυτό να φταίει. Είναι πιο βολικό να τα ρίξουμε στην ατυχία, στην κακοδαιμονία και στο κακό μάτι. Μπορεί να είναι μεταφυσικό το θέμα. Να βοηθήσουμε όλοι να δώσουμε κάποια εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

renegade έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:10
Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:05
Rexaris έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:58 Μέχρι πότε θα μας φταίει η γκαντεμιά;
Όσο το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με την εικόνα
Ποια εικόνα? Γιατί το πρώτο μέρος για 0-3 είναι
Επειδή είχαμε καλό κλείσιμο δεν σημαίνει ότι είχαμε και καλή εικόνα
Αναφέρομαι στην γκίνια στο σκοράρισμα, οι ευκαιρίες που έχουμε δημιουργήσει στους τελευταίους δύο αγώνες δεν συμβαδίζουν με το 0 γκολ που έγραψε το κοντέρ.

Εν πάση περιπτώσει, αν το καλό 15-20λεπτο της Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο δικαιολογεί 0-3 τότε θα είχαμε σκορ χάντμπολ στο ποδόσφαιρο. Αν ήταν αντίστροφη η εικόνα των ομάδων κάνεις δεν θα έγραφε ότι ήταν για 3-0 το ημίχρονο.
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Να πούμε και το άλλο ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ δείγμα ΑΜΠΑΛΟΣΥΝΗΣ
Για κάποιο ακατανόητο λόγο αν ο τερματοφύλακας μιας ομάδας εχει ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ απόδοση , αυτό είναι σε "βάρος της ομάδος"
Δηλαδη ο τερματας ειναι κατι ...εκτος ομαδος κατι σαν "θεια δυναμη" που σώζει την ομάδα

Επίσης για κάποιον παλι ακατανοητο λογο "δεν συνδυάζεται" ο τερματας σου να εχει πιασει τα απιαστα και ο επιθετικός σου να εχει χασει τα αχαστα
Επίσης ο αντιπαλος "απαγορευεται" να κανει και να χανει ευκαιριες
Αν γινεται αυτό σημαινει ότι εσύ "δεν εχεις ομάδα"
Γιατι;;
Γιατι "πρεπει" να ειμαστε ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ
Να πουμε "σωθηκαμε" "ειμαστε μηδεν' "ολα ειναι λάθος" "ολοι μαλακίζονται" "ολα χαθηκαν" "ολα καταστραφηκαν" για να καταλήξουμε ομορφα και ωραία στο "ιβαν πούλα"
Και επι τη ευκαιρια
mvp σήμερα ήταν ο ΜΠΑΜΠΑ και ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
και μετά ο Τερματάς , ο οποίος οταν εκανε το ΛΑΘΟΣ αν δεχόμασταν γκολ θα ηταν ...για τον φουτσο
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 5):
Ορτζονικίδης, Equalizer, leomatos88, Apil44, maceio
george188

Δημοσίευση από george188 »

Nikodiai έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:15
Mīngus έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:00 Απ' τη μία δεν αισθάνομαι απογοήτευση από την εμφάνιση και την προσπάθεια.
Απ' την άλλη αισθάνομαι μεγάλη απογοήτευση γιατί παρά την προσπάθεια δεν μπορώ να κερδίσω έναν απ' τους πιο αδύναμους θεωρητικά αντιπάλους στη league phase.
Είναι γκέλα.
Και μαζεύονται αρκετές ενώ το πρόγραμμα δυσκολεύει.
Ολα καλα, χειροκροτα μην σε πουν υποπτο. Να χαιρεσαι για το χ με το μεγαθηριο μετα απο γκελα σε πρωταθλημα μετα απο ιστορικη ξεφτιλα στην Λιβαδεια.
Ναι το σύνθημα βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα ήταν to the point. Στο γηπεδο ήμασταν, 5-6 πράγματα τα καταλαβαίνουμε
These users thanked the author george188 for the post (total 5):
gervasio artigas, aivas19, Ορτζονικίδης, leomatos88, Apil44
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

eorptol1 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:09
markos4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:53 Πιστεύω ότι τα βασικά γρανάζια θα αρχίσουν να κουράζονται σε βάθος χρόνου,αντικαταστάτες ισάξιους δεν έχουμε.

Μακάρι να διαψευστώ αλλά νομίζω ότι μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα είμαστε εκτός από όλους τους στόχους.
αισιοδοξια θα ηθελα να δω στο αητητο και στο μαγκικο πρωτου τα παρουμε τι εγραφες πραγματικα εχω απορια :) :)
Στο προπέρσινο πρωταθλημα δεν πίστευα ότι θα το πάρουμε.
Αλλά τόσο απαισιόδοξος δεν ήμουν.

Φέτος με αυτά που δεν έγιναν στην μεταγραφική περίοδο,έχοντας μάλιστα οδηγό το περσινό κάζο.
Έχω ξενερώσει τόσο πολύ που πλέον τα ματς τα βλέπω στο χαλαρό.

Μακάρι να διαψευστώ να αρχίσει η ομάδα να ρολάρει,αλλά δυστυχώς τα κενά σε θέσεις που θέλαμε ποιότητα είναι μεγάλα.
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

thomas Murg έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:55 Πείτε ρε μλκς ότι το ματς μετέδιδε η γνωστή μαυρόγατα ο τσόχας για να εξηγηθεί το ότι δεν πήγαινε η μπάλα στο πλεχτό.
Ο συγκεκριμένος είναι ξεκάθαρα εμπαθής προς την ομάδα μας πολλά χρόνια τώρα.
Θέλω μόνο να μην τον κακολογούμε διότι αποτελεί την απόδειξη κ συνάμα το μέτρο, του πόσο τους είχε / έχει τσούξει εκείνη η θριαμβευτική 4άρα στον επαναληπτικό ημιτελικό με τη μαντάμ Σουσού. Ελπίζω να συνεχίσει να μας εκπλήσσει, για το μέγεθος του βάθους διείσδυσης μας, καθαρά για επιστημονικούς λόγους :mrgreen: .
icue

Δημοσίευση από icue »

Γκίνια θα ήταν να τρώγαμε το γκολ που πήραν 15 κόντρες. Γκίνια για αυτούς θα ήταν να βάζανε το αυτογκόλ που πήγε δοκάρι.

Όταν τα στέλνεις έξω ή πάνω στο τέρμα δεν είναι ατυχία.
These users thanked the author icue for the post:
hasio_john
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 22:17
renegade έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:10
Σουριναμέζος έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:05

Όσο το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με την εικόνα
Ποια εικόνα? Γιατί το πρώτο μέρος για 0-3 είναι
Επειδή είχαμε καλό κλείσιμο δεν σημαίνει ότι είχαμε και καλή εικόνα
Αναφέρομαι στην γκίνια στο σκοράρισμα, οι ευκαιρίες που έχουμε δημιουργήσει στους τελευταίους δύο αγώνες δεν συμβαδίζουν με το 0 γκολ που έγραψε το κοντέρ.

Εν πάση περιπτώσει, αν το καλό 15-20λεπτο της Μακάμπι στο πρώτο ημίχρονο δικαιολογεί 0-3 τότε θα είχαμε σκορ χάντμπολ στο ποδόσφαιρο. Αν ήταν αντίστροφη η εικόνα των ομάδων κάνεις δεν θα έγραφε ότι ήταν για 3-0 το ημίχρονο.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν απειλούμε νωρίς χρονικά στο παιχνίδι.
Δεν έχει την ίδια πίεση η φάση του Καμαρά στο 90 με το αν ήταν στο 25
Ναι στα δύο τελευταία παιχνίδια βγάλαμε 5-6 μεγάλες φάσεις,αλλά θα πρέπει να δούμε και το χρονικό σημείο που αυτές βγήκαν,τι πίεση για το αποτέλεσμα υπήρχε,τι κούραση κτλ
Όταν είσαι στο 3-0 μπορεί ο γιακουμάκης μα ντυθεί Κριστιάνο και να κάνει ότι έκανε με την Ριέκα.
Όταν είναι όμως 0 - 0 στο 90' τα πόδια είναι πολύ πιο βαριά
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Sera4, aivas19
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Άσχετο...

Τον Παβλένκα ποιος τον έφερε ρε παιδιά στην ομάδα;;

Καλό μάτι..
Άβαταρ μέλους
Logistis