Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Φύγε !!! Παραιτήσου !
Τους έχεις γαμησει το κεφάλι εσύ και ο καραφλός που έχεις δίπλα σου ! Μια ομάδα με μυαλό κόμπο.
Εξτρέμ που δεν ντριμπλάρουν και παίζουν σαν φουλ μπακ, φορ που δεν σκοράρουν και παίζουν σαν 8αρια , Σέντερ μπακ να φτιάχνουν παιχνίδι αλλά να μην κόβουν κάθετες , μια ομάδα που κοιτάει να μπει με τη μπάλα στο τέρμα και δεν εκτελεί . Μια ομάδα που πρέπει να γίνει ο Παβλενκα Νοιερ. Μια ομάδα βαρετή που παίζει παράλληλα . Μια ομάδα να τρέχει σαν ακέφαλα κοτόπουλα για πίεση . Χωρίς κομπίνες στα στημένα , χωρίς να αποσοβεί στημένα.
Σε έχω σιχαθεί ! Εχω βαρεθεί το ποδόσφαιρο που παίζεις . Εχω βαρεθεί τις εμμονές σου . Εχω βαρεθεί να μην βλεπω μπάλα .
Ακόμα και να πάρεις το πρωτάθλημα , δεν σε θέλω άλλο !!! Τελείωσες για εμένα .
Τους έχεις γαμησει το κεφάλι εσύ και ο καραφλός που έχεις δίπλα σου ! Μια ομάδα με μυαλό κόμπο.
Εξτρέμ που δεν ντριμπλάρουν και παίζουν σαν φουλ μπακ, φορ που δεν σκοράρουν και παίζουν σαν 8αρια , Σέντερ μπακ να φτιάχνουν παιχνίδι αλλά να μην κόβουν κάθετες , μια ομάδα που κοιτάει να μπει με τη μπάλα στο τέρμα και δεν εκτελεί . Μια ομάδα που πρέπει να γίνει ο Παβλενκα Νοιερ. Μια ομάδα βαρετή που παίζει παράλληλα . Μια ομάδα να τρέχει σαν ακέφαλα κοτόπουλα για πίεση . Χωρίς κομπίνες στα στημένα , χωρίς να αποσοβεί στημένα.
Σε έχω σιχαθεί ! Εχω βαρεθεί το ποδόσφαιρο που παίζεις . Εχω βαρεθεί τις εμμονές σου . Εχω βαρεθεί να μην βλεπω μπάλα .
Ακόμα και να πάρεις το πρωτάθλημα , δεν σε θέλω άλλο !!! Τελείωσες για εμένα .
Σηκω φυγε πια ρε αμπαλε. Τους εχεις καταστρεψει. Τους φερνεις σε θεση να βαλουν 3 αχαστα σε καθε ματς, για να τα χανουν και να καταρρακωνεται η ψυχολογια τος και τα νευρα μας να γινονται τσανταλια. Φυγε ρε απο δω επιτελους πρακτορα του αθηναικου κατεστημενου.
ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 90 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 100% CONVERTION RATE.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ HIGH PRESS ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 2 ΠΑΣΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ. ΕΝΑ ΑΡΓΟ ΜΠΙΛΝΤ ΑΠ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ. ΣΕ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΡΕ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ.
ΙΒΑΝ ΧΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.
ΕΜΕΙΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ HIGH PRESS ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 2 ΠΑΣΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ. ΕΝΑ ΑΡΓΟ ΜΠΙΛΝΤ ΑΠ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕ. ΣΕ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ. ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΡΕ ΑΛΛΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΑΗΔΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ.
ΙΒΑΝ ΧΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.
- These users thanked the author embuji for the post (total 2):
- chri5ti9, AspromavriDrama
-
Μα αφού είναι ήρεμος φέτος..., είπε ο στρατηγός,

ΥΓ Παίζει να το έχει παίξει ο ίδιος στο στοίχημα ότι για κανέναν μα για κανέναν λόγο δεν θα παίξει με δεύτερο φορ... δεν εξηγείται διαφορετικά!!!
Εμμονές.... εμμονές... κολλήματα... τίποτα καινούργιο τίποτα το διαφορετικό.
Κούρασες....
Αλλά η ευθύνη βαραίνει και τους επάνω...
τους υπεύθυνους για αυτό το ρόστερ..
.
ΥΓ Παίζει να το έχει παίξει ο ίδιος στο στοίχημα ότι για κανέναν μα για κανέναν λόγο δεν θα παίξει με δεύτερο φορ... δεν εξηγείται διαφορετικά!!!
Εμμονές.... εμμονές... κολλήματα... τίποτα καινούργιο τίποτα το διαφορετικό.
Κούρασες....
Αλλά η ευθύνη βαραίνει και τους επάνω...
τους υπεύθυνους για αυτό το ρόστερ..
.
- These users thanked the author ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- for the post:
- AspromavriDrama
ΜΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Η ΤΥΧΗ ΡΕ. ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΤΡΙΜΠΑΛΟ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
- These users thanked the author embuji for the post (total 3):
- chri5ti9, st4this, AspromavriDrama
-
Τραγική διαχείρηση του ρόστερ, τραγική. Υπολογίζεις τον Ιβανουσετς στο 10 ενώ εκεί έχεις δύο παίκτες που συμπληρώνουν μια χαρά την θέση και αριστερά έχεις μόνο έναν και αυτός είναι 38 ετών. Ο αντριγια που είναι ο χειρότερος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αυτήν την σεζόν, όχι από την 11αδα δεν βγαίνει, αλλά ούτε αλλαγή. Έχει βγει τόσες φορές σε θέσει να κάνει μια καλή τελική πάσα να δημιουργήσει γκολ, και όλες του επιλογές είναι απελπιστηκές.
Κακή διαχείριση πραγματικά, και ας ειρωνεύεστε όσο θέλετε, που απαγορεύεται να τον κριτικάρουμε
Κακή διαχείριση πραγματικά, και ας ειρωνεύεστε όσο θέλετε, που απαγορεύεται να τον κριτικάρουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 24 Σεπ 2025, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post (total 2):
- chri5ti9, AspromavriDrama
Σημερα με την εικονα που ειχε ο Γιακουμακης και αργησε να μπει ο Τσαλοφ. Δεν ηταν για δυο φορ. Γενικα οτι ειχε το εβαλε. Ασχετα με το σημερινο ελπιζω οι δυο Ιταλοι να μην ειναι φιλικες συμμετοχες για φετος.
- hasio_john
Άλλο ένα κακό κοουτσάρισμα αλλά και μια ομάδα που δεν βάζει γκολ ούτε σε άδειο τέρμα!
Για πόσο ακόμα θα τα ρίχνουμε στην τύχη?
Να ξέρεις πως ο τερματάς σου σε κρατάει ακόμα στην θέση σου! Λαμπάδα να του ανάψεις.
Να ξέρεις πως ο τερματάς σου σε κρατάει ακόμα στην θέση σου! Λαμπάδα να του ανάψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 24 Σεπ 2025, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν διαβάσει κάποιος μερικά σχόλια εδώ μέσα είναι λες και φάγαμε σήμερα τρίμπαλο 

Φάγαμε τετραμπαλο αδερφέ μου , μια βδομάδα πριν.
- These users thanked the author chri5ti9 for the post:
- AspromavriDrama
Θέμα ποιότητας είναι όχι ατυχίας αλλά δεν μπορεί να πει προφανώς ο κοουτς "είναι άμπαλος ο τσάλοφ" πχhasio_john έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 21:04 Άλλο ένα κακό κοουτσάρισμα αλλά και μια ομάδα που δεν βάζει γκολ ούτε σε άδειο τέρμα!
Η ομάδα χρειάζεται βασικό αριστερό μπακ, βασικό στόπερ, βασικό χαφ, βασικό αριστερό εξτρέμ και βασικο φορ.
Πχ με Γιαννουλη, Κουλιερακη, Ζαφειρη, Τζολη και Τζιμα θεωρώ οτι θα βλέπαμε άλλα παιχνίδια. Δεν μιλάω καν για κάτι εξωτικό, παικτες που έχουν φορέσει ή θα φορέσουν την φανέλα μας αναφερω.
Δεν φταίει ο Ραζβαν που αντί για αυτούς του έφεραν Τειλορ, Βολιακο, Μπιανκο, Ιβανουσεκ, και τον κανένα.
Δεν υπάρχει καλός προπονητής να δεχτεί τέτοιες κινήσεις, και δεν υπάρχει προπονητής που με τέτοιο ρόστερ θα κάνει κάτι δραματικά καλύτερο.
Με προπονητή του 7 και ρόστερ του 6.5, παίζουμε για 6.3 αυτή την περίοδο. Θα ανέβουμε κι ολας.
Πχ με Γιαννουλη, Κουλιερακη, Ζαφειρη, Τζολη και Τζιμα θεωρώ οτι θα βλέπαμε άλλα παιχνίδια. Δεν μιλάω καν για κάτι εξωτικό, παικτες που έχουν φορέσει ή θα φορέσουν την φανέλα μας αναφερω.
Δεν φταίει ο Ραζβαν που αντί για αυτούς του έφεραν Τειλορ, Βολιακο, Μπιανκο, Ιβανουσεκ, και τον κανένα.
Δεν υπάρχει καλός προπονητής να δεχτεί τέτοιες κινήσεις, και δεν υπάρχει προπονητής που με τέτοιο ρόστερ θα κάνει κάτι δραματικά καλύτερο.
Με προπονητή του 7 και ρόστερ του 6.5, παίζουμε για 6.3 αυτή την περίοδο. Θα ανέβουμε κι ολας.