Το χρειαζόμαστε ΌΛΟΙ, παίχτες, ομάδα , οπαδοί και προπονητής.

Ολο αυτο το κατεβατο απ'αυτο το ποστ το συμπερανες;barlow4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:21Αυτην την οπτικη τη διατηρεις σε καθε προκληση που παρουσιαζεται στη ζωη σου η μονο με τον ΠΑΟΚ?black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:51Ναι, η ιστορια με τη σταση του λαου του ΠΑΟΚ ασχολειται.ChrisNeo έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:26 Δεν με ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα.
Το μόνο που θα θυμάται η ιστορία είναι η στάση του λαού του ΠΑΟΚ σημερα.
Του πλέον κυνηγημένου σωματείου, από την μέρα ίδρυσης έως και τώρα . Από ανθρώπους κυνηγημένους και ξεριζωμένους.
Οσοι προβάλετε το και καλα “no politica”, κάντε στην άκρη σήμερα και καθίστε σπίτι σας.
Καταλαβαινεις βεβαια οτι καπου όλο αυτο καταντάει και σχεδον ναρκισσιστικο. Ή μπορει και να μην το καταλαβαίνεις.
Θελω να πω ειναι φιλοσοφια ζωης να μην αντιδρας σε ο,τι σε αφορα γιατι κατι τετοιο ειναι εγωκεντρικο και ναρκισιστικο?Κατι τετοιο λες.
Κοινωνικο αντανακλαστικο ειναι να βλεπεις πχ ναζι να βαζουν αθωους στους φουρνους και να λες εγω με αυτα τα τερατα δε θελω ουτε τον αερα να μοιραζομαι. ποσω μαλλον να συμμετεχεις αδιαμαρτυρητα σε διαδικασιες που τους νομιμοποιουν.
Αυτο που συμβαινει στη Γαζα ειναι αντιστοιχης βαρβαροτητας διαδικασια.Μονο η μεθοδος εκσυγχρονιστηκε.
Αυτα δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.Οι σημαντικοτεροι αρμοδιοι διεθνεις φορεις τα εχουν πιστοποιησει.
Το να λεμε οτι προστατευουμε την ομαδα απο εκει κ περα ειναι αυτονοητο.Ουτε θα τους κυνηγησουμε , ουτε θα τους σκοτωσουμε.Δεν ειμαστε σαν αυτα τα τερατα.Και ειναι τερατα οσο δε διαχωριζουν τη θεση τους και ζητανε ρεστα.
Περιμενω για ακομα μια φορα πολλες προκλησεις απο δαυτους.
Εμεις δεν κανουμε και στα πλαισια ενος αθλητικου γεγονοτος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαχωρισουμε τη θεση μας και να πουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι.Εφοσον δυστυχως η ΠΑΕ (για μια ακομα φορα κατωτερη των απαιτησεων) δεν το κανει απο μονη της.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα το αλλο ποστ σου. Απο αυτο εβγαλα συμπερασμα.μπορει να ειναι λαθος.black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:41Ολο αυτο το κατεβατο απ'αυτο το ποστ το συμπερανες;barlow4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:21Αυτην την οπτικη τη διατηρεις σε καθε προκληση που παρουσιαζεται στη ζωη σου η μονο με τον ΠΑΟΚ?black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:51
Ναι, η ιστορια με τη σταση του λαου του ΠΑΟΚ ασχολειται.
Καταλαβαινεις βεβαια οτι καπου όλο αυτο καταντάει και σχεδον ναρκισσιστικο. Ή μπορει και να μην το καταλαβαίνεις.
Θελω να πω ειναι φιλοσοφια ζωης να μην αντιδρας σε ο,τι σε αφορα γιατι κατι τετοιο ειναι εγωκεντρικο και ναρκισιστικο?Κατι τετοιο λες.
Κοινωνικο αντανακλαστικο ειναι να βλεπεις πχ ναζι να βαζουν αθωους στους φουρνους και να λες εγω με αυτα τα τερατα δε θελω ουτε τον αερα να μοιραζομαι. ποσω μαλλον να συμμετεχεις αδιαμαρτυρητα σε διαδικασιες που τους νομιμοποιουν.
Αυτο που συμβαινει στη Γαζα ειναι αντιστοιχης βαρβαροτητας διαδικασια.Μονο η μεθοδος εκσυγχρονιστηκε.
Αυτα δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.Οι σημαντικοτεροι αρμοδιοι διεθνεις φορεις τα εχουν πιστοποιησει.
Το να λεμε οτι προστατευουμε την ομαδα απο εκει κ περα ειναι αυτονοητο.Ουτε θα τους κυνηγησουμε , ουτε θα τους σκοτωσουμε.Δεν ειμαστε σαν αυτα τα τερατα.Και ειναι τερατα οσο δε διαχωριζουν τη θεση τους και ζητανε ρεστα.
Περιμενω για ακομα μια φορα πολλες προκλησεις απο δαυτους.
Εμεις δεν κανουμε και στα πλαισια ενος αθλητικου γεγονοτος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαχωρισουμε τη θεση μας και να πουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι.Εφοσον δυστυχως η ΠΑΕ (για μια ακομα φορα κατωτερη των απαιτησεων) δεν το κανει απο μονη της.
Εχω κανει αλλο ενα ποστ στο θρεντ. Ευκολο ειναι να το βρεις. Ειπα οτι δεν εχω προβλημα με διαμαρτυριες, πανο, καποιο συνθημα, ουτε θεωρω οτι πιθανη τιμωρια πρέπει να ειναι ντε και καλα αποτρεπτικός παραγοντας.
Απο εκει μεχρι το η ιστορια ασχολείται με τους οπαδους μιας ομάδας σε ποδοσφαιρικο παιχνιδι ή το "καθιστε σπιτι" υπαρχει μια απόσταση.
Καμία σχέση ! Μιλαμε για το τρύπημα του αιώνα , από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. Στα σημερινά νιώθω λίγο περίεργα καθώς χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα από το κλειστό πλέον πατρικό μου σπίτι και βούτηξα στον χρόνο . Βρήκα ακόμη κι την απομίμηση perfecto που είχα μια κι τα δερμάτινα στα μακρινά 80ς ήταν must . Ποσό μάλλον όταν βρισκόσουν και στην κερκίδα. Εκεί το βρήκα να με περιμένει λες κι το ήξερε ότι θα είχαμε ένα ραντεβού , μπορεί να είναι κι το τελευταίο κανένας δεν ξέρει το αύριο . Καθαρό διπλωμένο σιδερωμένο , ισως από τα τελευταία ρούχα που μου είχε φροντίσει η μάνα μου… . Το είχα πάρει από το πρώτο η δεύτερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πάρκο των σκύλων κάτω στην παραλία . Είχε η PLO περίπτερο και όλος ο κόσμος παίρνουσε από κει λιγο μετά τα μεγάλα γεγονότα με τις μαχες στην Βυρηττό . Είχε αυτά τα έντονα ασπρόμαυρα χρώματα γιατί ήταν κεντημένο στο χέρι κι κολλούσε τόσο πολύ με τα δικά μας που το ερωτεύτηκα με την πρώτη μάτια . Σήμερα λοιπόν στο γήπεδο με την παλιά μας κεφιγια για την νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που ενσαρκώνει ότι πιο βρωμερό σε επίπεδο οργανισμού , όπως ο γαύρος εδώ , έτσι κι αυτοί εκεί , η ομάδα του καθεστώτος με όλη την εύνοια απέναντι κι σε δικές τους ομάδες . Η νίκη είναι επιτακτική , όπως κι το ξεκάθαρο μας μήνυμα απέναντι στους γενοκτόνους. Όπως με την αξέχαστη πρόκριση μέσα στην ΠΟΛΗ Έτσι κι σήμερα θέλω η ομάδα μου να με κάνει δίπλα περήφανο.
Eγώ την κεφιγια τη φοράω συνεχώς από το 1987, σε καθε αγώνα στην Τούμπα, οταν αρχιζουν τα κρύα, φουλάρι στο λαιμό. Φετος θα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα,Andrew R έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 12:49 Σήμερα λοιπόν στο γήπεδο με την παλιά μας κεφιγια για την νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που ενσαρκώνει ότι πιο βρωμερό σε επίπεδο οργανισμού , όπως ο γαύρος εδώ , έτσι κι αυτοί εκεί , η ομάδα του καθεστώτος με όλη την εύνοια απέναντι κι σε δικές τους ομάδες . Η νίκη είναι επιτακτική , όπως κι το ξεκάθαρο μας μήνυμα απέναντι στους γενοκτόνους.