ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από hasio_john »

Σήμερα η ΠΑΟΚΑΡΑ χρειάζεται ένα ξέσπασμα που να συνδυαστεί με μια εμφατική νίκη!
Το χρειαζόμαστε ΌΛΟΙ, παίχτες, ομάδα , οπαδοί και προπονητής.
:pano:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Π@υτσ@ και "ξύλο", εντός χόρτου και στις κερκίδες, στα παρτάλια. Για πρωτίστως μη αγωνιστικούς λόγους.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
keep_paokizein, DamoN, aivas19
black death

Δημοσίευση από black death »

barlow4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:21
black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:51
ChrisNeo έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:26 Δεν με ενδιαφέρει κανένα αποτέλεσμα.

Το μόνο που θα θυμάται η ιστορία είναι η στάση του λαού του ΠΑΟΚ σημερα.

Του πλέον κυνηγημένου σωματείου, από την μέρα ίδρυσης έως και τώρα . Από ανθρώπους κυνηγημένους και ξεριζωμένους.

Οσοι προβάλετε το και καλα “no politica”, κάντε στην άκρη σήμερα και καθίστε σπίτι σας.
Ναι, η ιστορια με τη σταση του λαου του ΠΑΟΚ ασχολειται.
Καταλαβαινεις βεβαια οτι καπου όλο αυτο καταντάει και σχεδον ναρκισσιστικο. Ή μπορει και να μην το καταλαβαίνεις.
Αυτην την οπτικη τη διατηρεις σε καθε προκληση που παρουσιαζεται στη ζωη σου η μονο με τον ΠΑΟΚ?
Θελω να πω ειναι φιλοσοφια ζωης να μην αντιδρας σε ο,τι σε αφορα γιατι κατι τετοιο ειναι εγωκεντρικο και ναρκισιστικο?Κατι τετοιο λες.
Κοινωνικο αντανακλαστικο ειναι να βλεπεις πχ ναζι να βαζουν αθωους στους φουρνους και να λες εγω με αυτα τα τερατα δε θελω ουτε τον αερα να μοιραζομαι. ποσω μαλλον να συμμετεχεις αδιαμαρτυρητα σε διαδικασιες που τους νομιμοποιουν.
Αυτο που συμβαινει στη Γαζα ειναι αντιστοιχης βαρβαροτητας διαδικασια.Μονο η μεθοδος εκσυγχρονιστηκε.
Αυτα δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.Οι σημαντικοτεροι αρμοδιοι διεθνεις φορεις τα εχουν πιστοποιησει.
Το να λεμε οτι προστατευουμε την ομαδα απο εκει κ περα ειναι αυτονοητο.Ουτε θα τους κυνηγησουμε , ουτε θα τους σκοτωσουμε.Δεν ειμαστε σαν αυτα τα τερατα.Και ειναι τερατα οσο δε διαχωριζουν τη θεση τους και ζητανε ρεστα.
Περιμενω για ακομα μια φορα πολλες προκλησεις απο δαυτους.
Εμεις δεν κανουμε και στα πλαισια ενος αθλητικου γεγονοτος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαχωρισουμε τη θεση μας και να πουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι.Εφοσον δυστυχως η ΠΑΕ (για μια ακομα φορα κατωτερη των απαιτησεων) δεν το κανει απο μονη της.
Ολο αυτο το κατεβατο απ'αυτο το ποστ το συμπερανες;
Εχω κανει αλλο ενα ποστ στο θρεντ. Ευκολο ειναι να το βρεις. Ειπα οτι δεν εχω προβλημα με διαμαρτυριες, πανο, καποιο συνθημα, ουτε θεωρω οτι πιθανη τιμωρια πρέπει να ειναι ντε και καλα αποτρεπτικός παραγοντας.
Απο εκει μεχρι το η ιστορια ασχολείται με τους οπαδους μιας ομάδας σε ποδοσφαιρικο παιχνιδι ή το "καθιστε σπιτι" υπαρχει μια απόσταση.
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Είπα να μην ξαναγράψω, ανταποκρινόμενος στη εκκληση των mods, για να περιοριστούν οι αντεγκλήσεις και επειδή την θέση μου την εξέφρασα πεντακάθαρα και δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι ούτε να απευθύνομαι σε ώτα μη ακουόντων. Επειδή όμως διαβάζω ότι εγκυμονεί κίνδυνος επεισοδίων, και αυτό εκφράζεται επίμονα, σαν να υπάρχει εσωτερική πληροφόρηση από τα κέντρα που τα ετοιμάζουν, γίνεται μάλιστα παραλληλισμός με τα επεισόδια στο ματς με την Παρί, θέλω να πω ότι τυχόν επεισόδια τέτοιου χαρακτήρα δεν θα έχουν καμία σχέση με την διαμαρτυρία που περιμένουμε να εκδηλωθεί κατά του κράτους του Ισραήλ για τη γεννοκτονία στη Γαζας.
Τέτοιου είδους επεισόδια που θα θέσουν σε κίνδυνο τιμωρίας την ομάδα αν εκδηλωθούν, θα συμβούν με αφορμή τη διαμαρτυρία των απλών ΠΑΟΚτσήδων για τη Γάζα, αλλά με ουσιαστική αιτία την αντιπαράθεση κάποιων με την ιδιοκτησία της ομάδας, αυτών που σε ένα παιχνίδι, που η ομάδα έκανε 25 τελικές και 7 κλασικές ευκαιρίες για γκολ, που έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, είχαν το θράσος να φωνάξουν το περιβόητο "βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα".
Αυτούς να προσέχουμε δίπλα μας στο γήπεδο και αυτούς να απομονώσουμε, αν στραβώσει αγωνιστικά το παιχνίδι.
These users thanked the author keep_paokizein for the post (total 16):
thomas Murg, st4this, PAOKevolution, hasio_john, Thax, astral, theodorsalonika, Montrealiotis, Guitarman, barlow4 and 6 more users
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:41
barlow4 έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 11:21
black death έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 09:51

Ναι, η ιστορια με τη σταση του λαου του ΠΑΟΚ ασχολειται.
Καταλαβαινεις βεβαια οτι καπου όλο αυτο καταντάει και σχεδον ναρκισσιστικο. Ή μπορει και να μην το καταλαβαίνεις.
Αυτην την οπτικη τη διατηρεις σε καθε προκληση που παρουσιαζεται στη ζωη σου η μονο με τον ΠΑΟΚ?
Θελω να πω ειναι φιλοσοφια ζωης να μην αντιδρας σε ο,τι σε αφορα γιατι κατι τετοιο ειναι εγωκεντρικο και ναρκισιστικο?Κατι τετοιο λες.
Κοινωνικο αντανακλαστικο ειναι να βλεπεις πχ ναζι να βαζουν αθωους στους φουρνους και να λες εγω με αυτα τα τερατα δε θελω ουτε τον αερα να μοιραζομαι. ποσω μαλλον να συμμετεχεις αδιαμαρτυρητα σε διαδικασιες που τους νομιμοποιουν.
Αυτο που συμβαινει στη Γαζα ειναι αντιστοιχης βαρβαροτητας διαδικασια.Μονο η μεθοδος εκσυγχρονιστηκε.
Αυτα δεν ειναι δικα μου συμπερασματα.Οι σημαντικοτεροι αρμοδιοι διεθνεις φορεις τα εχουν πιστοποιησει.
Το να λεμε οτι προστατευουμε την ομαδα απο εκει κ περα ειναι αυτονοητο.Ουτε θα τους κυνηγησουμε , ουτε θα τους σκοτωσουμε.Δεν ειμαστε σαν αυτα τα τερατα.Και ειναι τερατα οσο δε διαχωριζουν τη θεση τους και ζητανε ρεστα.
Περιμενω για ακομα μια φορα πολλες προκλησεις απο δαυτους.
Εμεις δεν κανουμε και στα πλαισια ενος αθλητικου γεγονοτος δεν μπορουμε να κανουμε κατι παραπανω απο το να διαχωρισουμε τη θεση μας και να πουμε οτι ειναι ανεπιθυμητοι.Εφοσον δυστυχως η ΠΑΕ (για μια ακομα φορα κατωτερη των απαιτησεων) δεν το κανει απο μονη της.
Ολο αυτο το κατεβατο απ'αυτο το ποστ το συμπερανες;
Εχω κανει αλλο ενα ποστ στο θρεντ. Ευκολο ειναι να το βρεις. Ειπα οτι δεν εχω προβλημα με διαμαρτυριες, πανο, καποιο συνθημα, ουτε θεωρω οτι πιθανη τιμωρια πρέπει να ειναι ντε και καλα αποτρεπτικός παραγοντας.
Απο εκει μεχρι το η ιστορια ασχολείται με τους οπαδους μιας ομάδας σε ποδοσφαιρικο παιχνιδι ή το "καθιστε σπιτι" υπαρχει μια απόσταση.
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα το αλλο ποστ σου. Απο αυτο εβγαλα συμπερασμα.μπορει να ειναι λαθος.
Επι του θεματος, ετσι λειτουργουν τα κοινωνικα αντανακλαστικα.Ο καθενας απο τη μερια του κ το αθροισμα ειναι η γενικη εικονα.Αυτην τη στιγμη η γενικη εικονα στα μμε καταπνιγεται.Τα μαζικα γεγονοτα ομως δυσκολα μπορουν να τα ελεγξουν.Οσο μπορεις επηρεαζεις το που θα συγκαταλεχθουν οι ομαδες, φορεις η οτιδηποτε συλλογικο που συμμετεχεις.Στους βολικους η στους απεναντι.Οπως τα ειπε ο Καντονά.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ωρε ..τι πινετε μερικοι πρωι πρωι?γαμησετα!!εδω παιζει ο μεγαλος ΠΑΟΚ και μιλαμε για την παλαιστινη και δεν ξερω τι.που?στο ποδοσφαιρκο φορουμ.ΗΜΑΡΤΟΝ.εχει αλλα φορουμ εδω περα που μπορειτε να εκφραστειτε..δεν μας λυπαστε εμας που δεν θελουμε να διαβαζουμε τετοια ,αυτην την ωρα?και μεις εχουμε αποψη,και μεις ποναμε,και μεις συμετεχουμε σε διαφορα φορουμ..ΑΛΛΑ οχι εδω ρε παπαρες!!ελεος και παλι ελεος!!αιντε κουρασατε με τις θεωριες και τις φιλοσοφιες σας εκατερωθεν..οποιος δηλαδη δεν θελει να ασχοληθει τετοια ωρα με τον πολεμο και την σφαγη που γινετε δεν μπορει να βρει ησυχια!!!ουφ!!εχουμε το αγχος μας με τον αγωνα,θελουμε ηρεμια και εχουμε τον καθε αναλυτη να μας μιλαει για την γαζα!!!ρε δεν θελω να ακουσω?γινετε?να πατε αλλου να γραφετε!!!εδω ειναι μονο για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

ενδεκαδα πανω κατω ξερουμε?εχουμε τιποτα?εχει γινει sold out?
These users thanked the author theodorsalonika for the post:
hasio_john
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Αν για εσενα ο ΠΑΟΚ ειναι ενα ποδοσφαιρικο θεαμα και τιποτα παραπανω για πολλους δεν ειναι και δε θα γινει επειδη ενοχλεισαι εσυ η οποιοσδηποτε εχει αντιστοιχη οπτικη.Το αποδεχεσαι και πας παρακατω.
These users thanked the author barlow4 for the post (total 6):
keep_paokizein, astral, Andrew R, dragon, cellophan, psiras67
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Άμα αυτό κατάλαβες πάω πάσο
..εχεις δίκιο..
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

embuji έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 10:55 Μιλαμε για οργανωση αλφαδια ετσι;
Καμία σχέση ! Μιλαμε για το τρύπημα του αιώνα , από τις πιο μαύρες στιγμές της ιστορίας του ΠΑΟΚ μας. Στα σημερινά νιώθω λίγο περίεργα καθώς χθες το βράδυ έκανα μια βόλτα από το κλειστό πλέον πατρικό μου σπίτι και βούτηξα στον χρόνο . Βρήκα ακόμη κι την απομίμηση perfecto που είχα μια κι τα δερμάτινα στα μακρινά 80ς ήταν must . Ποσό μάλλον όταν βρισκόσουν και στην κερκίδα. Εκεί το βρήκα να με περιμένει λες κι το ήξερε ότι θα είχαμε ένα ραντεβού , μπορεί να είναι κι το τελευταίο κανένας δεν ξέρει το αύριο . Καθαρό διπλωμένο σιδερωμένο , ισως από τα τελευταία ρούχα που μου είχε φροντίσει η μάνα μου… . Το είχα πάρει από το πρώτο η δεύτερο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στο πάρκο των σκύλων κάτω στην παραλία . Είχε η PLO περίπτερο και όλος ο κόσμος παίρνουσε από κει λιγο μετά τα μεγάλα γεγονότα με τις μαχες στην Βυρηττό . Είχε αυτά τα έντονα ασπρόμαυρα χρώματα γιατί ήταν κεντημένο στο χέρι κι κολλούσε τόσο πολύ με τα δικά μας που το ερωτεύτηκα με την πρώτη μάτια . Σήμερα λοιπόν στο γήπεδο με την παλιά μας κεφιγια για την νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που ενσαρκώνει ότι πιο βρωμερό σε επίπεδο οργανισμού , όπως ο γαύρος εδώ , έτσι κι αυτοί εκεί , η ομάδα του καθεστώτος με όλη την εύνοια απέναντι κι σε δικές τους ομάδες . Η νίκη είναι επιτακτική , όπως κι το ξεκάθαρο μας μήνυμα απέναντι στους γενοκτόνους. Όπως με την αξέχαστη πρόκριση μέσα στην ΠΟΛΗ Έτσι κι σήμερα θέλω η ομάδα μου να με κάνει δίπλα περήφανο.
ΥΣ. Παρά πολύ σωστή η διευκρίνιση του Τσέ λιγο πιο πάνω για τον εσωτερικό κίνδυνο .
Πολύ σωστή κι η επικοινωνιακή προσέγγιση του προπονητή για τα του αγώνος γιατί έδειξε απολύτως συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι της σναμετρησης , μετά από την νίκη μας ας πει ο καθένας ότι θέλει.
These users thanked the author Andrew R for the post (total 4):
leomatos88, keep_paokizein, cellophan, psiras67
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Φορτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! :nairepaok: :opaokara: :| :| :| :|
These users thanked the author Eagle1980 for the post:
keep_paokizein
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Διαλυστε τους στο γηπεδο, διαμαρτυρια οπως πρεπει στην κερκιδα και παμε παρακατω. Στοχος η οκτάδα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Ορτζονικίδης, hasio_john, keep_paokizein
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πάντως η πρεσβεία και το προξενείο είναι ανοικτά 24/7.
Το γράφω μήπως κάποιος δε προλάβει να εκφράσει την αντίθεσή του, στη ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ,την ώρα του αγώνα - ή δε το κάνει με το τρόπο που επιθυμεί .
Μπορεί να περάσει από εκεί , μόνος του ή με παρέα , φορώντας φανέλα ΠΑΟΚ ή κάτι άλλο και να διαμαρτυρηθεί με τη ψυχη του απέναντι στους καριοληδες που δολοφονούν αμάχους επί μήνες .
These users thanked the author giapas for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Andrew R έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 12:49 Σήμερα λοιπόν στο γήπεδο με την παλιά μας κεφιγια για την νίκη μας απέναντι σε μια ομάδα που ενσαρκώνει ότι πιο βρωμερό σε επίπεδο οργανισμού , όπως ο γαύρος εδώ , έτσι κι αυτοί εκεί , η ομάδα του καθεστώτος με όλη την εύνοια απέναντι κι σε δικές τους ομάδες . Η νίκη είναι επιτακτική , όπως κι το ξεκάθαρο μας μήνυμα απέναντι στους γενοκτόνους.
Eγώ την κεφιγια τη φοράω συνεχώς από το 1987, σε καθε αγώνα στην Τούμπα, οταν αρχιζουν τα κρύα, φουλάρι στο λαιμό. Φετος θα ξεκινήσω λίγο νωρίτερα,
Σε κανα δίωρο ξεκινάμε να κάνουμε πάλι χιλιόμετρα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας

Πάμε δυνατά για τη νίκη.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author keep_paokizein for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
Argi_44

Δημοσίευση από Argi_44 »

Θα πω την άποψη μου για να μην λέμε το βράδυ μετά το παιχνίδι ξανά τα ίδια
Το πολιτικό θέμα που υπάρχει και το ξέρουμε όλοι για να μην το αναπτύξω πιστεύω μόνο καλό δεν θα μας κάνει απόψε. Δεν γνωρίζω τι ομάδα έχουν αλλά επειδή ξέρω την δικιά μας και γκολ μεχρι στιγμής δεν παίρνουμε ούτε απο τα φορ ούτε απο ζιφκο ούτε απο ταισον πελκας τραυματίας καταλαβαίνω το πόσο δύσκολο θα είναι. Ισως η κερκίδα να πρέπει πρώτα να καθαρίσει το παιχνίδι και μετα να ασχοληθεί με το πολιτικό κομμάτι.
Ήθελα να αναπτύξω κατι μετά το ματς μ το Αγρίνιο αλλα θα το κανω τώρα. Διάβαζα απο μερικούς σχόλια για κάποιες μεταγραφές μας κ συγκεκριμένα τον δανεικό μας υπερ κ οτι στο τέλος συμφωνούσαν οτι θα βοηθήσουν.
Εχω να κανω ενα ερώτημα. Μέχρι στιγμής πόσο έχουν βοηθήσει και πόσο πιστεύετε οτι θα έχουν βοηθήσει μεχρι το τέλος.
Εγώ λέω καμία βοήθεια πλην του Ιβανου που τον πιστεύω και οι υπόλοιποι απλά θα αναγκαστούν να αγωνιστούν σε κάποια παιχνίδια λόγου πολλών παιχνιδιών καρτών τραυματισμών. Βασικός δεν βλέπω ούτε 1% ένας να κερδίζει θέση βασικού για σερί παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Γιακουμ και ο Μπιανκο θα βοηθησουν σιγουρα. Εγω πιστευω και τον Βολιακο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”