Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Απάντηση
icue

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από icue »

Οταν μια φαση δεν ειναι 100% ξεκαθαρη, επικρατει η πρωτη αποφαση του διαιτητη που την ειδε λαιβ μπροστα του σε πραγματικο χρονο. Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μεσα στην περιοχη. Αν το βαρ δηλαδη εκρινε οτι ειναι εκτος, αρα και δεν ειχε δικαιωμα να τον φωναξει.

Το μονο που ξερω ειναι οτι αν γινοταν σε εμας θα το ζητουσα το πεναλτι. Και αν ηταν εναντιων μας και το εδινε δεν θα εσκιζα και τα ρουχα μου οτι δεν ειναι.
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

icue έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 13:23 Οταν μια φαση δεν ειναι 100% ξεκαθαρη, επικρατει η πρωτη αποφαση του διαιτητη που την ειδε λαιβ μπροστα του σε πραγματικο χρονο. Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μεσα στην περιοχη. Αν το βαρ δηλαδη εκρινε οτι ειναι εκτος, αρα και δεν ειχε δικαιωμα να τον φωναξει.

Το μονο που ξερω ειναι οτι αν γινοταν σε εμας θα το ζητουσα το πεναλτι. Και αν ηταν εναντιων μας και το εδινε δεν θα εσκιζα και τα ρουχα μου οτι δεν ειναι.
Το τελευταίο σου σχόλιο νομίζω ότι αποδίδει καλύτερα την όλη κατάσταση. Ανάλογα με το χρώμα των γυαλιών που φοράμε αντιλαμβανομαστε τις καταστάσεις. Ελάχιστες είναι οι φάσεις που είναι 100% ξεκάθαρες και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Στις περισσότερες υπάρχουν έστω και κάποιες σκιές. Εδώ δεν συμφωνούν οι διαιτητές που κάνουν τηλεοπτική ανάλυση ( Σπάθας, Κλανουά λένε πέναλτι και Βαρούχας, Λαμπαδαρίου όχι πεναλτι), θα συμφωνήσουμε εμείς?
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
PAOK DreXleR

Δημοσίευση από PAOK DreXleR »

gervasio artigas έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:27 Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Εδώ βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για την τελευταία τροπολογία της αρχικής ρήσης: Οποιαδήποτε νίκη εναντίον οσφπ & παο, αποτελεί νίκη του αθλητισμού γενικά
Ευχαριστώ
:opaokara:
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:38
gervasio artigas έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:27 Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Εδώ βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για την τελευταία τροπολογία της αρχικής ρήσης: Οποιαδήποτε νίκη εναντίον οσφπ & παο, αποτελεί νίκη του αθλητισμού γενικά
Ευχαριστώ
:opaokara:
Και της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ εν γενει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”