Οταν μια φαση δεν ειναι 100% ξεκαθαρη, επικρατει η πρωτη αποφαση του διαιτητη που την ειδε λαιβ μπροστα του σε πραγματικο χρονο. Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μεσα στην περιοχη. Αν το βαρ δηλαδη εκρινε οτι ειναι εκτος, αρα και δεν ειχε δικαιωμα να τον φωναξει.
Το μονο που ξερω ειναι οτι αν γινοταν σε εμας θα το ζητουσα το πεναλτι. Και αν ηταν εναντιων μας και το εδινε δεν θα εσκιζα και τα ρουχα μου οτι δεν ειναι.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Το τελευταίο σου σχόλιο νομίζω ότι αποδίδει καλύτερα την όλη κατάσταση. Ανάλογα με το χρώμα των γυαλιών που φοράμε αντιλαμβανομαστε τις καταστάσεις. Ελάχιστες είναι οι φάσεις που είναι 100% ξεκάθαρες και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Στις περισσότερες υπάρχουν έστω και κάποιες σκιές. Εδώ δεν συμφωνούν οι διαιτητές που κάνουν τηλεοπτική ανάλυση ( Σπάθας, Κλανουά λένε πέναλτι και Βαρούχας, Λαμπαδαρίου όχι πεναλτι), θα συμφωνήσουμε εμείς?icue έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 13:23 Οταν μια φαση δεν ειναι 100% ξεκαθαρη, επικρατει η πρωτη αποφαση του διαιτητη που την ειδε λαιβ μπροστα του σε πραγματικο χρονο. Εγω ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν μεσα στην περιοχη. Αν το βαρ δηλαδη εκρινε οτι ειναι εκτος, αρα και δεν ειχε δικαιωμα να τον φωναξει.
Το μονο που ξερω ειναι οτι αν γινοταν σε εμας θα το ζητουσα το πεναλτι. Και αν ηταν εναντιων μας και το εδινε δεν θα εσκιζα και τα ρουχα μου οτι δεν ειναι.
-
Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
-
Εδώ βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για την τελευταία τροπολογία της αρχικής ρήσης: Οποιαδήποτε νίκη εναντίον οσφπ & παο, αποτελεί νίκη του αθλητισμού γενικάgervasio artigas έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:27 Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ευχαριστώ

-
Και της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ εν γενειPAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:38Εδώ βέβαια πρέπει να τονίσουμε πως πρόκειται για την τελευταία τροπολογία της αρχικής ρήσης: Οποιαδήποτε νίκη εναντίον οσφπ & παο, αποτελεί νίκη του αθλητισμού γενικάgervasio artigas έγραψε: Τρί 23 Σεπ 2025, 14:27 Οποιαδήποτε "αδικία" σε "βάρος" της εγκληματικής αποτελεί ΠΡΑΞΗ και ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Ευχαριστώ
![]()
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- Χωρικός