ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

MVP

Pavlenka
12
13%
Sastre
18
19%
Kedziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lovren
1
1%
Meite
31
33%
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Zivkovic
1
1%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
1
1%
Γιακουμάκης
1
1%
Κωνσταντέλιας
13
14%
Camara
1
1%
Despodov
9
10%
Chalov
6
6%

Σύνολο ψήφων: 94

Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

hasio_john έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:45 Αχου μωρέ, επηρεάζονται ψυχολογικά τα παιδάκια μας από τους διχασμένους οπαδούς και δεν μπορούν ν' αποδώσουν στο γήπεδο!
Πάλι εμείς οι οπαδοί φταίμε δηλαδή για τον πονόματο.
Άσε το κλείνω γιατί θα πάθω κάνα εγκεφαλικό στο τέλος με αυτά που διαβάζω...
Παίχτες εκατομμυρίων που πληρώνονται ημερήσια όσα βγάζω εγώ στα 5 χρόνια και μου επηρεάζονται τα πουλάκια μου από την αρνητική αύρα που δέχονται από τους οπαδούς και αντλούν ...αρνητικότητα και κακό φενγκ σουι μην μπορώντας να σπρώξουν το τόπι στο πλεκτό!
Βρήκαμε τον φταίχτη, ο "κακός" περίγυρος.
Τελείως φιλικά σχολιάζω αδερφέ Σουριναμέζε, συγχώρα με για τον τόνο, αλλά εντάξει! Ξέσπασα γενικά, απλά πάτησα στο δικό σου σχόλιο.
Το ξέρεις πως σε συμπαθώ πολύ!
Προχωράμε ... :pano:
Καμιά παρεξήγηση. Αν κατάλαβες ότι για το σημερινό 0-0 φταίει ο περίγυρος δεν έχεις διαβάσει σωστά το κείμενο μου ή δεν το έχω γράψει εγώ καθαρά.

Ο περίγυρος παίζει ρόλο στην μεγάλη εικόνα, στην σεζόν όχι σε ένα παιχνίδι, και όχι τόσο επειδή θα επηρεαστούν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές αλλά επειδή επηρεάζονται αυτοί που παίρνουν αποφάσεις (προπονητής/διοίκηση)

Προσωπικά δεν είδα κανέναν πονόματο, μια ομάδα που προσπαθούσε σχετικά ορθολογικά να βρει το γκολ απέναντι σε ένα χαμηλό μπλοκ με πολλές φάσεις να χαλάνε στην λεπτομέρεια. Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερος πονόματος απέναντι σε χαμηλό μπλοκ από την ομάδα που το 95% των φιλάθλων στην Ελλάδα θεωρεί αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
astral, lkosmid, Luigi Vampa, Jean Valjean, nunies4
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Ήταν από τα ματς που δε σε θέλει.
Οι δύο βαθμοί όμως χάθηκαν, δε γυρνάνε πίσω και ελπίζω να μην τους κλαίμε στο τέλος των πλευ οφ.

Αν είχε μπει ένα από τα πολλά θα λέγαμε για μπαλάρα και για απόλυτη κυριαρχία.

Ψυχραιμία και προχωράμε γιατί έχει πολύ ακομα
These users thanked the author PAOKpanta for the post:
lkosmid
PAOK RT

Δημοσίευση από PAOK RT »

Καλά ρε παιδιά τι γράφετε μερικοί...... Που την είδατε την ωραία μπάλα..... Τον Γαλιατσο και τον Κοντουρι είχα αντίπαλο και 2-3 Ισπανούς από την Γ-Δ Ισπανίας.....

Ήταν ένα ντροπιαστικο αποτέλεσμα άλλο ένα μετά την 4αρα της Λειβαδιας

Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Ευρώπη πήρε πολλά περισσότερα από ότι άξιζε βάση εικόνας στον αγωνιστικό χώρο

Πραγματικά αδιανόητη η απόφαση του προπονητή να μην βάλει 2ο φορ μετά την κόκκινη..... Απαράδεκτος

Είναι πάρα πολύ περίεργος να δω το πως θα ανταπεξέλθει στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί της επόμενες εβδομάδες......
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

2-3 παρατηρήσεις:

1. Σήμερα πολλές φορές παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να σουτάρουν αλλα δίστασαν πχ ο Οζντοεφ στη φάση που ανεξήγητα δίνει στον Γιακουμακη αντι να σουτάρει.

2. Πολλές φορες εχουμε ευκαιρία να γεμίσουμε στην περιοχή απο φάουλ περιφερειακά αλλα για κάποιο λογο το παίζουμε υπεράνω και αντι να βάλουμε κόσμο στην αντίπαλη περιοχη, εκτελούμε με κοντινή πάσα χάνοντας μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε αναμπουμπούλα.

3. Μερικές φορες απογοητεύομαι απο κάποιες αποφάσεις. Πχ στην φάση του εμμεσου, 3(!) ολόκληρα λεπτα, συζητούσαν 5 παίκτες πάνω απο την μπάλα και εν τέλει σουταρε ο Οζντοεφ (!!!!) που δεν ειναι καν ο καλύτερος εκτελεστής σου, συρτό σουτ, ενώ ο αντίπαλος ηταν ξαπλωμένος πισω απο το τείχος. Δλδ , αυτο ήταν οτι καλύτερο μπορούσαμε να κανουμε;

4. Ο Μπαμπα, ειναι μια ταχύτητα κάτω απο εκείνη την πλευρά. Πολλές φορες ο Ταισον και ο Ντελιας βγαίνανε απο εκει γρηγορα, αλλα κοβανε την επίθεση διότι δεν είχαν υποστήριξη άμεση να βγει η υπεραριθμια. Απο δεξια, κουτσά στραβά βγαίνουν πιο πολλές σεντρες αν και αυτές οχι ιδιαίτερα ποιοτικές.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σουριναμέζε, μπορεί και να έχεις δίκιο αδερφέ, τι να πω..
Εμένα με στεναχωρεί / νευριάζει να βλέπω την ομάδα να μην ματώνει στο γήπεδο μέσα!
Δεν θέλω να τα ρίχνω ποτέ στην ατυχία, θέλω να βλέπω αίμα στο χορτάρι και ας χάνουμε.
Επίσης θέλω ο προπονητής μου να είναι χαμαιλέοντας, να μπορεί να προσαρμόζει το σύστημά του παντού, σε ανοιχτές άμυνες, σε κλειστές, σε σφραγισμένες, σε τεχνικές, κτλ κλτ Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ έχει ένα και μόνο πλάνο και το εφαρμόζει εντός, εκτός, Ευρώπη, Ελλάδα, κύπελλο, πρωτάθλημα! Μας έχουν μάθει πλέον άπαντες..
Τέλος πάντων, αρχή είναι ακόμα, απλά θέλει προσοχή για να μην χάσουμε το τραίνο!
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ, ξεκινάμε αντίδραση από τον επόμενο αγώνα. :pano:
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Σκάσαμε κι αρρωστήσαμε πάλι. Δυο πεταμένοι βαθμοί που θα πρέπει να τους χάσουν κι οι άλλοι. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε 32/32 για φέτος, πολύ πιθανόν θα ξανασκοντάψουμε.

Έπαιξε καλά η ομάδα, ήταν για 3-0 το παιχνίδι. Όπως κάποτε έπρεπε να περάσεις από τον Κλάους στον Πρίγιοβιτς, έτσι και φέτος έπρεπε να έχεις ανέβει επίπεδο στη θέση του φορ. Εδώ και χρόνια για την ακρίβεια.

Δεν θα έβρισκε την αποδοχή που του αναλογεί ο Λουτσέσκου άμα κερδίζαμε, εδώ δεν την βρήκε πρωταθλητής.

Αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι πως μετά το πραξικόπημα, ο μόνος τρόπος να μην πυροβοληθεί στα δύο μέτρα το οικοδόμημα ολόκληρο είναι να πηγαίνει η ομάδα τραίνο. Το γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο δεν είναι προφανώς της παρούσης. Κάλλιστα μπορεί αύριο βράδυ να είσαι στη βαθμολογία πρώτος.

Σε κάθε περίπτωση έχεις πάρει 10 στους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχεις 2/2 προκρίσεις στην Ευρώπη, μια ανούσια ως προς την πρόκριση βαρύτατη ήττα στο κύπελλο, σε λίγες μέρες παίζεις πρώτη αγωνιστική με τους φονιάδες πολεμοκάπηλους, αλλά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα. Κρίμα για το ματς, αλλά και κρίμα για την μαυρίλα.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
lkosmid
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Δηλαδή όταν πέρυσι τέτοια εποχή ο Παναιτωλικός έπαιρνε 0-0 στο γήπεδο της εγκληματικής (που κατά πολλούς ήταν/είναι μακράν καλύτερη ομάδα) ,δεν μέτραγε για "πεταμένους πόντους";;
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:41 Σκάσαμε κι αρρωστήσαμε πάλι. Δυο πεταμένοι βαθμοί που θα πρέπει να τους χάσουν κι οι άλλοι. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε 32/32 για φέτος, πολύ πιθανόν θα ξανασκοντάψουμε.
...
Γειά σου φίλε leo.
Μιας και θίγεις το κομμάτι των βαθμών..
Για μένα, που είμαι φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, αν πιάσουμε το κομμάτι των αριθμών τότε αυτοί οι 2 χαμένοι βαθμοί είναι αρκετά άσχημο γεγονός και μας βάζει κάτω από τους άλλους 2. Δε νομίζω πως θα χασου πολλούς βαθμούς σε μικρά.
Το σημερινό ματς ια μας ήταν το πιο εύκολο από τα 6 επόμενα.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι τη Φιλαδέλφεια μπορεί να είναι καβάλα στο άλογο, μπορεί όμως να είναι και 8 με 10 πόντους από την κορυφή. Το ματς με τον Αστέρα είναι τελικός κατά τη γνώμη μου όσο αλλοκοτα νωρίς κι αν ακούγεται. Κι ο λόγος δεν είναι η βαθμολογία αυτή καθεαυτή. Ο λόγος είναι οτι αν δεν κερδίσει, θα πάει να παίξει απεναντι σε οσφπ και αεκ με αρνητικό κλίμα και με πίεση πως δεν πρέπει να χαθεί η επαφή με την κορυφή. Και εκεί μας φοβάμαι. Γιατί και οι 2 αντίπαλοι προπονητές είναι μανούλες απέναντι σε πιεσμενους.
Προσωπικά αντέχω το 0 στα 6 στους επόμενους αγώνες γιατι μου αρέσει αυτό που βλέπω και καταλαβαίνω πως δεν ειναι απίθανο σενάριο λόγω των αντιπάλων και των συνθηκών. Θα είμαι ίσχνη μειοψηφία όμως.
Από τώρα το μυαλό μου είναι στην Τρίπολη γιατί εκεί είναι μεγάλο το διακύβευμα.
Η Ευρωπη είναι άλλο καπέλο. Η Τρίπολη όμως είναι το φετινό σταυροδρόμι.
These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
leomatos88, lkosmid
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

gervasio artigas έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:54 Δηλαδή όταν πέρυσι τέτοια εποχή ο Παναιτωλικός έπαιρνε 0-0 στο γήπεδο της εγκληματικής (που κατά πολλούς ήταν/είναι μακράν καλύτερη ομάδα) ,δεν μέτραγε για "πεταμένους πόντους";;
Ενώ είναι απόλυτα λογικοφανες αυτό που γράφεις, στην ελληνική ποδοσφαιρική γεωγραφία δεν ισχύει.
Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και διεκδίκησε μέχρι τέλους (σχεδόν) ένα τρίτο, όταν έκανε το πολύ 2 γκέλες με μικρούς. Πάνω από 2 γκέλες ανοίγει η ψαλίδα. Ήδη κάναμε τη μία. Είναι πολύ νωρίς, έχεις δίκιο σε αυτό που γράφεις, αλλά άλλη βαρύτητα έχουν για τον ΠΑΟΚ οι χαμένοι βαθμοί σε μικρά ειδικά οταν το πρόγραμμα που ακολουθεί δεν του αφήνει περιθώρια.
Καλώς ή κακώς η δυναμική του ΠΑΟΚ αποτυπώνεται όταν καθαρίζει τα μικρά.
These users thanked the author marsantos for the post:
leomatos88
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

marsantos έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 01:15
leomatos88 έγραψε: Κυρ 21 Σεπ 2025, 00:41 Σκάσαμε κι αρρωστήσαμε πάλι. Δυο πεταμένοι βαθμοί που θα πρέπει να τους χάσουν κι οι άλλοι. Από εκεί και πέρα δε θα κάνουμε 32/32 για φέτος, πολύ πιθανόν θα ξανασκοντάψουμε.
...
Γειά σου φίλε leo.
Μιας και θίγεις το κομμάτι των βαθμών..
Για μένα, που είμαι φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας, αν πιάσουμε το κομμάτι των αριθμών τότε αυτοί οι 2 χαμένοι βαθμοί είναι αρκετά άσχημο γεγονός και μας βάζει κάτω από τους άλλους 2. Δε νομίζω πως θα χασου πολλούς βαθμούς σε μικρά.
Το σημερινό ματς ια μας ήταν το πιο εύκολο από τα 6 επόμενα.
Ο ΠΑΟΚ μέχρι τη Φιλαδέλφεια μπορεί να είναι καβάλα στο άλογο, μπορεί όμως να είναι και 8 με 10 πόντους από την κορυφή. Το ματς με τον Αστέρα είναι τελικός κατά τη γνώμη μου όσο αλλοκοτα νωρίς κι αν ακούγεται. Κι ο λόγος δεν είναι η βαθμολογία αυτή καθεαυτή. Ο λόγος είναι οτι αν δεν κερδίσει, θα πάει να παίξει απεναντι σε οσφπ και αεκ με αρνητικό κλίμα και με πίεση πως δεν πρέπει να χαθεί η επαφή με την κορυφή. Και εκεί μας φοβάμαι. Γιατί και οι 2 αντίπαλοι προπονητές είναι μανούλες απέναντι σε πιεσμενους.
Προσωπικά αντέχω το 0 στα 6 στους επόμενους αγώνες γιατι μου αρέσει αυτό που βλέπω και καταλαβαίνω πως δεν ειναι απίθανο σενάριο λόγω των αντιπάλων και των συνθηκών. Θα είμαι ίσχνη μειοψηφία όμως.
Από τώρα το μυαλό μου είναι στην Τρίπολη γιατί εκεί είναι μεγάλο το διακύβευμα.
Η Ευρωπη είναι άλλο καπέλο. Η Τρίπολη όμως είναι το φετινό σταυροδρόμι.
Εύστοχες οι επισημάνσεις σου φίλε.
Τόσα χρόνια που παρακολουθώ το καταπληκτικό μας πρωτάθλημα έχω συμπεράνει ότι ειδικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κέρδιζει όλους τους βαθμούς σε τέτοια ματς. Είναι 18 στο σύνολο πλην των αγώνων με τους 3 του ΠΟΚ σε κανονική διάρκεια και playoffs και των 2 αγώνων με τον Άρη. Είναι 54 υπερπολύτιμοι βαθμοί, από τους οποίους ειδικά ο Ολυμπιακός, αλλά και η ΑΕΚ (με βάση τα μέχρι τώρα δείγματα του νέου προπονητή της), θα χάσουν ελάχιστους.
Συμφωνώ και επαυξάνω με όσα γράφεις και για την Τρίπολη, αλλά και για το ενδεχόμενο αρνητικό κλίμα εν όψει των δύο ντέρμπι. Με μόνη μία διαφορά: χωρίς να βάζω στην εξίσωση το ματς κυπέλλου, η ομάδα μέχρι τώρα τρώει πάρα πολύ δύσκολα γκολ. Αυτό είναι που με κάνει αρκετά αισιόδοξο για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.
Όσο για το 0 στα 6 που γράφεις… Έχουμε γερό στομάχι και τα αντέχουμε όλα. Αλλά δυστυχώς θα έχει χαθεί το πρωτάθλημα. Κατά τα άλλα και εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω, και μάλιστα με κάνει να πιστεύω ότι όταν πιάσει η ομάδα την φόρμα της, όπως πάντα με τον Ραζβάν (εκτός από πέρυσι), θα είναι ασταμάτητη.
These users thanked the author leomatos88 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Να βγει να μας πει σήμερα όποιος αποφάσισε να αφήσει την ομάδα με Σέντερ φορ τον Τσάλοφ και τον Γιακουμάκη
ότι πάμε για πρωτάθλημα

Γενάρη μήνα αν συνεχίσεις έτσι θα είσαι 6-8 βαθμούς απ την κορυφή

Ε δεν φταίνε τα παιδιά προσπαθήσανε

Ρε δε γ

Τη λεβαδεια και το Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη πρέπει να τους έχει σημαδεμένους, τι να συζγτησουμε

Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα, είναι μια σειρά κακών αποτελεσμάτων με την ίδια αφετηρία 18 μήνες τώρα
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
hasio_john, Metagrafakias
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Με τον Ατρόμητο δεν κάναμε ευκαιριες. Χώθηκε καπως ο Πέλκας σε μια φάση και βάλαμε το γκολ σχεδόν απο το πουθενά. Σήμερα ειχαμε παρα πολλές καθαρές ευκαιριες, πιέσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ε δεν μας έκατσε. Θα τα εχει αυτά το πρωτάθλημα... Αν θεωρείτε οτι δεν θα τα κανουν κι οι υπόλοιπες ομαδες ειστε γελασμένοι... Θέλει και τύχη.

Τις προάλλες ο γαυρος, ουτε θυμαμαι με ποιον αντιπαλο, νομίζω αστέρα, ηταν 0-0 μέχρι το 85, ε εκει τράβηξε ενα σουτ απο τα 30 μέτρα ο κομμένος απο το ροτεισον Τούρκος και την εστειλε στο Γ... θα παρεις ματς που δεν αξιζες να παρεις αλλα θα χάσεις και πόντους σε ματς που αξιζες πολλα.

Υ.Γ. Πάμε για την νίκη με τους Ισραηλινους, νίκη με πολλα γκολ να ξεμπουκωσουμε
These users thanked the author Michael Scott for the post:
lkosmid
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

Γκέλες θα κάνουν όλοι, μην τρελένεστε. Έκαναν οι ζελες, στο τσακ δεν έκαναν οι γαύροι με τον Αστέρα με γκολ στο 92, παραλίγο να κάνει και η χάρτινη με τον Κομπότη αλλά τους έσωσε ο Στρακόσα. Το πρωτάθλημα δεν θα κριθεί από αυτά τα παιχνίδια γιατί όλοι θα χάσουν πάνω κάτω τους ίδιους βαθμούς. Στα ντέρμπι θα κριθεί. Άμα κάνουμε 0/6 δεν πα να πάρουμε όλους τους μικρούς, τίτλο δεν βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Προφανώς γκελες θα κάνουν όλοι.
Η χρονιά ακροβατεί όμως ΚΑΘΕ αγωνιστική και αυτό φάνηκε από το "βαρυα βαρυα του ΠΑΟΚ η φανέλα" προς μία ομάδα που μόχθησε στις 4 γραμμές Θέλετε να πούμε με "άσχημο" και χωρίς φαντασία ποδόσφαιρο; Ας το πούμε για την οικονομία της συζήτησης. Αλλά μόχθησε.
Δεν ήταν εικόνα για "βαρυα βαρυα..."
Αλλά αυτός ο σπόρος έχει μπει από το καλοκαίρι. Είναι αυτο που με αφέλεια(;) σε άλλο νήμα κάποιοι διερωτονται "μας πως επηρεάζεται η ποδοσφαιρική ομάδα από τις ενέργειες του δισεκατομμυριούχου από το καλοκαίρι και μετά";
Έλα ντε....πως επηρεάζεται; Βαρυα βαρυα του ΠΑΟΚ η φανέλα
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

μερικοί λες και δεν αντιλαμβάνονται οως σε ένα ποιοτικό πρωτάθλημα, ο τίτλος δεν παίζεται μόνο στα ντέρμπι αλλα σε όλους τους αγώνες. Ήττες και χαμένοι βαθμοί, γκέλες και άτυχα-άδικα αποτελέσματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Αν θέλουμε το πρωτάθλημα να γίνει καλυτερο, θα πρέπει να θέλουνε τους μικρούς να παίρνουν βαθμούς απο τους μεγάλους.

Εχθές, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά ελάχιστες τελικές.
Σήκωσαν τοίχο; Σήκωσαν τοίχο, δεν θα είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που θα το κάνουν.

Για εμένα, που είδα τον αγώνα μέσα απο το γήπεδο, θα επισημάνω 3 λάθη του Λούτσε:
1. κράτησε τον Τάισον 90 λεπτά ενώ δεν πήρε κάτι απο αυτον
2. εβγαλε τον Γιακουμάκη για να μπει ο Τσάλοφ, ενώ θα έπρεπε για αυτά τα 5+6 (καθυστερήσεις) λεπτά να πιέσει με 2 επιθετικούς
3. όταν με επιθετικό τον Τόμας που είναι 1,70 παίζεις με βαθιές μπαλιές απο την άμυνα, είναι περίεργο που δεν το κάνεις οταν έχει επιθετικό ένα ψηλό και πιο δυνατό κορμί.

Συνεχίζουμε δυνατά.
Τετάρτη έχουμε αγώνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”