Καμιά παρεξήγηση. Αν κατάλαβες ότι για το σημερινό 0-0 φταίει ο περίγυρος δεν έχεις διαβάσει σωστά το κείμενο μου ή δεν το έχω γράψει εγώ καθαρά.hasio_john έγραψε: Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:45 Αχου μωρέ, επηρεάζονται ψυχολογικά τα παιδάκια μας από τους διχασμένους οπαδούς και δεν μπορούν ν' αποδώσουν στο γήπεδο!
Πάλι εμείς οι οπαδοί φταίμε δηλαδή για τον πονόματο.
Άσε το κλείνω γιατί θα πάθω κάνα εγκεφαλικό στο τέλος με αυτά που διαβάζω...
Παίχτες εκατομμυρίων που πληρώνονται ημερήσια όσα βγάζω εγώ στα 5 χρόνια και μου επηρεάζονται τα πουλάκια μου από την αρνητική αύρα που δέχονται από τους οπαδούς και αντλούν ...αρνητικότητα και κακό φενγκ σουι μην μπορώντας να σπρώξουν το τόπι στο πλεκτό!
Βρήκαμε τον φταίχτη, ο "κακός" περίγυρος.
Τελείως φιλικά σχολιάζω αδερφέ Σουριναμέζε, συγχώρα με για τον τόνο, αλλά εντάξει! Ξέσπασα γενικά, απλά πάτησα στο δικό σου σχόλιο.
Το ξέρεις πως σε συμπαθώ πολύ!
Προχωράμε ...![]()
Ο περίγυρος παίζει ρόλο στην μεγάλη εικόνα, στην σεζόν όχι σε ένα παιχνίδι, και όχι τόσο επειδή θα επηρεαστούν ψυχολογικά οι ποδοσφαιριστές αλλά επειδή επηρεάζονται αυτοί που παίρνουν αποφάσεις (προπονητής/διοίκηση)
Προσωπικά δεν είδα κανέναν πονόματο, μια ομάδα που προσπαθούσε σχετικά ορθολογικά να βρει το γκολ απέναντι σε ένα χαμηλό μπλοκ με πολλές φάσεις να χαλάνε στην λεπτομέρεια. Αλήθεια υπάρχει μεγαλύτερος πονόματος απέναντι σε χαμηλό μπλοκ από την ομάδα που το 95% των φιλάθλων στην Ελλάδα θεωρεί αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα?