Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Τη μεγαλύτερη ευθύνη για όσα έγιναν με το λεωφορείο δεν την έχει ο Λουτσέσκου. Εντός του ίδιου λεωφορείου ήταν ο Γιώργος Σαββίδης και άνθρωποι της ασφάλειας.
Δεν γίνεται να είσαι ιδιοκτήτης σοβαρής ομάδας και να επιτρέπεις να ανοίξουν οι πόρτες να κατέβουν προπονητές και παίκτες να παίξουν ξύλο.
Όλα μα όλα ξεκινάνε από την ιδιοκτησία. Όλα όμως.
Δεν γίνεται να είσαι ιδιοκτήτης σοβαρής ομάδας και να επιτρέπεις να ανοίξουν οι πόρτες να κατέβουν προπονητές και παίκτες να παίξουν ξύλο.
Στο ποδοσφαιρικό λεξιλόγιο υπάρχει η λέξη γκέλα που μαζί με την λέξη μίρλα καθρεπτίζουν σήμερα τον πλανήτη ΠΑΟΚ.
Την γκέλα την έκανε η ομάδα, και τη μίρλα την εξασκούμε με τεράστια επιτυχία εμείς.Η ομάδα ομως απο την επομένη δουλέυει για να μη ξανασυμβεί...Εμείς ανεβάζουμε τη μίρλα σε δυσθεώρητα υψη και δε βλέπω σταματημό...

Την γκέλα την έκανε η ομάδα, και τη μίρλα την εξασκούμε με τεράστια επιτυχία εμείς.Η ομάδα ομως απο την επομένη δουλέυει για να μη ξανασυμβεί...Εμείς ανεβάζουμε τη μίρλα σε δυσθεώρητα υψη και δε βλέπω σταματημό...

- These users thanked the author giaxxo for the post (total 2):
- Jean Valjean, theo-drama
Διαφωνώ black για τον Ραζβαν συγκεκριμένα. Δεν είναι ένας προπονητής σαν τον Φερειρα που προσγειώθηκε χτες εδώ.Blackgr4 έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 10:22 Τη μεγαλύτερη ευθύνη για όσα έγιναν με το λεωφορείο δεν την έχει ο Λουτσέσκου. Εντός του ίδιου λεωφορείου ήταν ο Γιώργος Σαββίδης και άνθρωποι της ασφάλειας.
Ήξερε πόσο στην μπούκα τον έχουν και ότι τον περιμένουν στην γωνία και την πάτησε σαν χθεσινός.
Τους έκανε mind games και έχασε στο παιχνίδι του. Συμβαίνουν κι αυτά. Περσινά ξινά σταφύλια.
Ας κερδίσουμε την Κυριακή κι όλα καλά.
Η ήττα ήταν ντροπιαστική αλλά μέχρι εκει. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου.
Ανασύνταξη και προχωράμε.
Ανασύνταξη και προχωράμε.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- obanebane, PAOKevolution
Αν ο Λουτσεσκου απολυθεί απο τον ΠΑΟΚ η επόμενη ομάδα του θα είναι ο βάζελος,να σας δω όταν θα παίρνει τίτλους με τον βάζελο (γιατί θα πάρει αν πάει) τι θα γράφετε.
Το ξέρω οτι θα θεωρηθεί εύκολη και ρηχή η τοποθέτηση μου,αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που μακάρι να μην ζήσουμε.
Το ξέρω οτι θα θεωρηθεί εύκολη και ρηχή η τοποθέτηση μου,αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα που μακάρι να μην ζήσουμε.
-
Με όλο τον σεβασμό, δεν γίνεται ο ανασταλτικός παράγοντας για την λύση συνεργασίας με έναν προπονητή να είναι η πιθανή συνεργασία του με έναν άμεσο ανταγωνιστή. Εάν κριθεί ότι η συνεργασία πρέπει να τερματιστει λόγω κορεσμού, αλυτων διαφωνιών κτλ, καλώς να τερματιστει. Ποσώς ενδιαφέρει εάν ο κατά φαντασίαν πρέσβης συνεχίσει να μαζεύει πρώην στελέχη της ομάδας μας. Το ζήτημα είναι εμείς να προοδευουμε και να μην κυνηγάμε την ουρά μας σχεδόν κάθε χρονια με το κατά πόσο ο πάγκος μας είναι επαρκής, εάν οι μεταγραφες είναι εισηγήσεις του προπονητή ή όχι, κτλ κτλobanebane έγραψε: Παρ 19 Σεπ 2025, 11:47 Αν ο Λουτσεσκου απολυθεί απο τον ΠΑΟΚ η επόμενη ομάδα του θα είναι ο βάζελος,να σας δω όταν θα παίρνει τίτλους με τον βάζελο (γιατί θα πάρει αν πάει) τι θα γράφετε.
- These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
- anaximandros4
Δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις.
Διαφωνώ όμως στην απομάκρυνση του Λουτσέσκου που αν γίνει θεωρώ οτι το κακό θα είναι διπλό,με το να πάει στον βάζελο.
Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με όσα γράφει ο marsantos, στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που ξέρουμε ο Λουτσέσκου είναι ο καταλληλότερος προπονητής.
Το λέει η Ιστορία, όχι εγώ.
Επίσης θεωρώ οτι πέρασαν καλύτεροι προπονητές απο τον Λουτσέσκου, στην εποχή Σαββίδη, αλλά απέτυχαν όλοι ή τέλος πάντων δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος,γιατί να πιστέψει κάποιος που εχει ζήσει και τα 13 χρόνια Ιβάν, ότι αυτό θα αλλάξει;
Διαφωνώ όμως στην απομάκρυνση του Λουτσέσκου που αν γίνει θεωρώ οτι το κακό θα είναι διπλό,με το να πάει στον βάζελο.
Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με όσα γράφει ο marsantos, στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που ξέρουμε ο Λουτσέσκου είναι ο καταλληλότερος προπονητής.
Το λέει η Ιστορία, όχι εγώ.
Επίσης θεωρώ οτι πέρασαν καλύτεροι προπονητές απο τον Λουτσέσκου, στην εποχή Σαββίδη, αλλά απέτυχαν όλοι ή τέλος πάντων δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος,γιατί να πιστέψει κάποιος που εχει ζήσει και τα 13 χρόνια Ιβάν, ότι αυτό θα αλλάξει;