astral έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 16:30
Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 15:37
Τότε ίσως αντιληφθούμε πως και οι δικές μας πρακτικές από το 2012 που ήρθε ο Ιβάν, ήταν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό εντελώς αντιποδοσφαιρικές, βάλαμε και εμείς οι ίδιοι αρκετό νερό στο κρασί μας (μην επεκταθώ τώρα περισσότερο, κανείς δεν το θέλει) και ακόμα και μετά από 13 χρόνια, αν ρωτήσεις τους άλλους πως μας βλέπουν, θα σου απαντήσουν πως πέρα από τα ωραία ταλέντα που βγάζουν οι ακαδημίες μας, είμαστε το ίδιο - μπορεί και περισσότερο, αντιποδοσφαιρικοί με τους ίδιους.
Μόνη διαφορά η ύπαρξη Λουτσέσκου. Δεν τα λέω εγώ, αυτοί τα λένε.
Αυτό πραγματικά δεν ισχύει. Δεν ξέρω ποίους ρώτησες και πήρες αυτή την απάντηση.
Αντιθέτως, είμαστε η ομάδα που έχει στερηθεί και πολεμηθεί με τον πιο αντιποδοσφαιρικό τρόπο από όλους με δικαστήρια, ομοσπονδίες, υπουργεία, VAR κλπ κλπ. Και το ξέρουν και το βλέπουν και οι αντίπαλοι μας, ακόμα κι όταν προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν επειδή βολεύει το δικό τους μικρόκοσμο.
Οι υπόλοιπες συγκρίσεις πραγματικά δε βγάζουν νόημα πέρα από το προφανές ότι όλοι κάνουν λάθη.
Έχουμε καλύτερο ποδοσφαιρικό απότέλεσμα σε πρόσωπα , ρεκόρ, τίτλους και εικόνα στο γήπεδο από τον βάζελο και την κούλα και είμαστε ο κύριος ανταγωνιστής του γαύρου εδώ και χρονια.
Αυτό δε συνέβη τυχαία ούτε είναι κάτι αυτονόητο. Οι άλλοι προσπαθούν πολλά χρονια να φτάσουν εδώ και έχουν αποτύχει παταγωδώς με διοικήσεις και μέσα πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μας.
Ο Λουτσέσκου είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της διαδρομής, αλλα τίποτα από όλα αυτά δεν μπορεί να συμβεί μονο από έναν καλο προπονητή.
Ο καθένας μας συζητάει με δικούς του γνωστούς και έχει άρα τη δική του ενημέρωση, οπότε δεν ξέρω γιατί σου φαίνεται περίεργο.
Αυτό που γράφω, είναι πως δεν είμαστε σε κάτι τόσο ανώτεροι, όσο παρουσιάζουν ορισμένοι.
Δεν έχουμε κερδίσει κανένα δικαίωμα να λοιδορούμε τον οποιονδήποτε βάζελο ή το οποιοδήποτε χανούμι, άσχετα αν προσπαθούν ορισμένοι να μας πείσουν για την ανωτερότητα μας μη τυχόν και ασκήσουμε κριτική στη διοίκηση Σαββίδη.
Γιατί αυτή είναι η ουσία και από εκεί ξεκινάνε ΌΛΑ. Μη τυχόν και πει κανείς κακιά κουβέντα για τον Ιβάν, γιατί .."
δείτε και τον βάζελο που..".
Και κλασικά αν απαντήσεις "
ωραία, άσε τον βάζελο, να συγκριθούμε με τον γαύρο;". Αρχίζει ξανά μανά η κασέτα.. "
όχι ο γαύρος δεν είναι προς σύγκριση γιατί...".
Οπότε που οδηγείται η κουβέντα; Σε αδιέξοδο προκειμένου να σωπάσεις. Αυτός είναι ο στόχος. Το ίδιο μοτίβο, οι ίδιες απαντήσεις, οι ίδιες συμπεριφορές εδώ και κάποια χρόνια.
Εσύ πες πως είναι τυχαία όλα αυτά. Εγώ δεν το λέω.
Και κάτι τελευταίο. Ο κύριος ανταγωνιστής του γαύρου, είναι μόνο ο κακός γαύρος. Κερδίζοντας δυο πρωταθλήματα και ένα που σου έκλεψαν, όταν ο γαύρος τα σηκώνει τρία τρία όποτε θέλει και μάλιστα αρχίζει μετά από χρόνια να έχει και σοβαρές επιτυχίες στην Ευρώπη, δεν γίνεσαι σοβαρός μόνιμος ανταγωνιστής.
Βέβαια όταν έγραφα πως δεν έχουμε φτάσει ποτέ το επίπεδο του γαύρου, εντελώς τυχαία (ξανά) η συζήτηση κατέληξε στο "
δεν θέλουμε να γίνουμε γαύρος".
Λες και το να ανεβάσεις μπάτζετ, να φέρεις ικανούς παίκτες και ικανό προπονητή, σημαίνει να έχεις και ένα Noor καβάτζα ξέρω γω..
Λες και μας σφάζει ας πούμε τη τελευταία τετραετία γι' αυτό μας περνάει τις περισσότερες φορές. Λες και πέρσι πχ κρίθηκε το πρωτάθλημα στα δικαστήρια και όχι στο χορτάρι.
Θα σκαρφιστούμε ΌΛΕΣ τις δικαιολογίες του πλανήτη προκειμένου να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα. Οκ το πιάσαμε το νόημα.
Λοιπόν, νταμπλ είπαν, Ευρωπαϊκή πορεία είπαν, ας τα πετύχουν και όλα καλά.