Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Θα ήθελα να ξαναπάει τον ζίφκο αριστερά και να παίρνει η ομάδα μας όλο το πλάτος όπως έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια.
Δεν κατάλαβα γιατί τον επανέφερε πάλι δεξιά?
Αρκετά ζευγάρια χθες δεν είχαν καμία απολύτως χημεία.
Στα χαφ όταν δεν παίζει ο Μειτέ έχουμε πρόβλημα, όπως πρόβλημα έχουμε όταν ο καμαρά καλείται να αναλάβει έναν ρόλο στον οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Στα χαφ όταν δεν παίζει ο Μειτέ έχουμε πρόβλημα, όπως πρόβλημα έχουμε όταν ο καμαρά καλείται να αναλάβει έναν ρόλο στον οποίο δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Το να μιλάμε για μεταγραφές ,μεταγραφικό σχεδιασμό κτλ σε ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος βγάζει σούπερ Σταρ τον Φυλλον ούτε που περνάει ξυστά τα πραγματικά αίτια του χθεσινού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπωσδήποτε έχει ευθύνες ο Λουτσέσκου και μάλιστα μεγάλες
Τόσο επιμέρους, στην απαράδεκτη προετοιμασία τακτικά και πνευματικά για το χτεσινό ματς
Όσο και ευρύτερα, με το γεγονός πως είτε αγαπάει κάποιους παίκτες είτε τους πετάει στον κάλαθο. Θα μου πεις οκ πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό και χαλάνε καριέρες
Ε ναι ρε φίλε αλλά όταν είσαι τόσα χρόνια σε ένα κλάμπ, σου δείχνει εμπιστοσύνη με τα καλά και τα στραβά σου, με τα καλά και τα στραβά που έχει το κλαμπ, ε βρες ένα γαμήδι τρόπο να χρησιμοποιήσεις κάποιες μονάδες που έχεις
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τσαλοφ. Είναι μέτριος αδύναμος στραβός κακός κι ανάποδος. Ε έχει κάποια χαρακτηριστικά όμως και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ προσπάθεια να τον παίξει κάπως πιο βολικά για να βγάλει κέρδος
Και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Τόσο επιμέρους, στην απαράδεκτη προετοιμασία τακτικά και πνευματικά για το χτεσινό ματς
Όσο και ευρύτερα, με το γεγονός πως είτε αγαπάει κάποιους παίκτες είτε τους πετάει στον κάλαθο. Θα μου πεις οκ πολλοί προπονητές το κάνουν αυτό και χαλάνε καριέρες
Ε ναι ρε φίλε αλλά όταν είσαι τόσα χρόνια σε ένα κλάμπ, σου δείχνει εμπιστοσύνη με τα καλά και τα στραβά σου, με τα καλά και τα στραβά που έχει το κλαμπ, ε βρες ένα γαμήδι τρόπο να χρησιμοποιήσεις κάποιες μονάδες που έχεις
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Τσαλοφ. Είναι μέτριος αδύναμος στραβός κακός κι ανάποδος. Ε έχει κάποια χαρακτηριστικά όμως και ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ προσπάθεια να τον παίξει κάπως πιο βολικά για να βγάλει κέρδος
Και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- anaximandros4, aivas19
-
Γιατι ο μονος παίχτης που παίζει δεξια και κανει αυτο το πράγμα που λες (ντεσποντοφ) ειναι εκτος. Και ο ζιβκοβιτς παλι δεν το κανει καλα αυτο, ποτε δεν το εκανε.van rooy έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:26 Θα ήθελα να ξαναπάει τον ζίφκο αριστερά και να παίρνει η ομάδα μας όλο το πλάτος όπως έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια.
Γιατι αντι να φερουν ενα πιο κλασικο γρήγορο εξτρεμ να δινει πλατος, που οντως σε πολλα ματς η ομαδα φωναζει για αυτο το πραγμα (ειδικα με τον τωρινο μπαμπα) φερανε τον ιβανουσετς που προτιμαει να παιζει 10αρι.
Προφανώς φταιει ο σχεδιασμος, φταίει κι λουτσεσκου που δεν ξεκαθαριζει κάποια πράγματα και βρίσκει λυσεις με trial and error μετα απο μηνες.
Αυτός είναι ρε παιδιά ο Λουτσέσκου. Μπορεί να παίξει μόνο ένα συγκεκριμένο στυλ και εάν δεν τραβήξει δεν μπορεί να το σώσει. Παίκτες που δεν ανταποκρίνονται σε αυτό το στυλ αχρηστεύονται πχ Καμαρά, Ντεσπότοφ,Ιβανούσετς & Τσάλοφ. Για αυτό δεν θέλει αλλαγές στο ρόστερ γιατί δεν είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να ενταχθεί ο καινούργιος στο πλάνο του.Μερικοί θεωρούν ότι δεν έχει μάτι να κρίνει παίκτες η αλήθεια είναι πως δεν ξέρει εάν κάποιος θα ανταποκριθεί.
Κανένα πραγματικό πρόβλημα δε θα αντιμετωπιστεί. Μόνο γιγάντωση θα έρθει. Και τα προβλήματα θα αμβλυνθούν μόλις έρθει ένας άλλος προπονητής ικανός στο αγωνιστικό.Blackgr4 έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:10 Με πονάει που γράφω πως θέλω να φύγει, αλλά νομίζω δεν υπάρχει άλλη λύση για να αντιμετωπιστεί το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ πρόβλημα.
Ποτέ και σε καμία ομάδα δε λύνονται προβλήματα διοικητικής και οργανωτικής φύσεως αν φύγει ένας ικανός προπονητής.
Πάντα και σε πολλές ομάδες όλα αυτά τα προβλήματα υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν δια της πλαγίας οδού με τη παρουσία ενός ικανού προπονητή.
Καταλαβαίνω τι λες, καταλαβαίνω τι θες.
Δε χρειάζεται όμως η ομάδα να πέσει σε δίνη απλά για να δούμε όλοι πιθανά προβλήματα που υπάρχουν. Γιατί το μόνο που θα γίνει είναι η οπτική επαφή με τα προβλήματα και όχι η λύση. Ακόμα όμως κι αν λυνόντουσαν ως δια μαγείας όλα τα διοικητικά και οργανωτικά προβλήματα, θα έμενε άλυτο το ένα και σημαντικότερο ζήτημα σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Η εύρεση προπονητή και ικανού και που να κουμπώνει με το κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο καράβι. Μπορεί η ομάδα να κινείται πολλά χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας μέχρι να της κάτσει ο κατάλληλος. Κι όταν λέω πολλά χρόνια δε μιλάω μόνο για 4 και 5. Ανέφερα πριν τα παραδείγματα με αεκ και παο που ταλαιπωρούνται δεκαετίες. Και ο ΠΑΟΚ δεν είναι πάο και άεκ. Τίποτα δεν του χαρίζεται. Ο κάθε προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πολλά μέτρα να διανύσει μέχρι να αναδυθεί στην επιφάνεια και να πάρει ανάσα. Έχει άλλη αφετηρία από έναν προπονητή του ποκ.
Συμπερασματικά ο Ρασβάν ας μείνει όσο θέλει και μπορεί ή μέχρι όσο τον θέλει η διοίκηση. Νωρίτερα δε χρειάζεται να φύγει για κανέναν άλλο λόγο. Αν και νομίζω πως πλησιάζει αυτή η στιγμή καθώς η δήλωση 'αυτή τη χρονιά θέλω να την απολαύσω' επιδέχεται διαφόρων ερμηνειών. Ας μην προκαταβάλλουμε όμως πράγματα γιατί όπως οι νίκες φέρνουν νίκες έτσι και οι σεζόν φέρνουν σεζόν.
Ο Ίβιτς με βαρ και ξένους διαιτητές έπαιρνε πρωτάθλημα; Πραγματικά τι υπερβολή είναι αυτή ότι θα φύγει ο Λουτσεσκου και θα πέσουμε σε δίνη που θα κρατήσει πολλά χρόνια και εγω δεν ξέρω τι αλλο; Κάπου βάστα...
o Taylor εχει κανει ματσαρες ως μπακ σε αλλο συστημα, με αλλους παιχτες, και αλλες απαιτησεις. Δεν μπορεις να πεις οτι ειναι ασχετος/αχρηστος, οτι δεν κουμπωνει σε αυτο που παιζουμε ισως ναι, αλλα ο χρονος θα δειξει. ΕΠισης ο Κενυ εχει παιξει εκτος νησιου σε αντιθεση με τον Τειλορ οποτε θελει και λιγο χρονο προσαμοργης. Εδω ενας απλος ελληνας παει εξωτερικο ως φοιτητης η μεταναστης και θελει πανω απο 6 μηνες να μπει στο κλιμα, ο ποδοσφαιριστης γιατι να διαφερει σε αυτο?Maxpaok έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 09:23 όσο θα ανέχεσαι ή θα αποδέχεσαι να σου έρχονται (α)διάφοροι παίκτες, χαμηλού ή μέτριου επιπέδου,
όσο εσύ θα παλεύεις να τους κάνεις να παίξουν αυτό που θέλεις ματαίως, αρκετούς από αυτούς,΄
όσο θα προσπαθείς να κρατάς ισορροπία μεταξύ αποτυχημένων μεταγραφών της διοίκησης και των υπολοίπων,
όσο θα θέλεις να δείξεις ότι όλοι είναι σημαντικοί μέσα από "τραβηγμένα" ροτέησον,
όσο θα συμφωνείς με την διοίκηση ότι μια αποτυχημένη κοστοβόρα μεταγραφή είναι περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας και πρέπει να υπάρχει ατελείωτη στήριξη, να φαίνεται στο ράφι και να έχει αγωνιστικό χρόνο,
τότε θα έχουμε τέτοιες εμφανίσεις, περιόδους και χρονιές σαν τις περσυνές.
αδυνατώ να πιστέψω ότι το μέγεθος του συλλόγου μας, το οικονομικό μας στάτους, το όνομα δεν μπορεί να προσελκύσει, να βρει έτοιμους παίκτες οι οποίοι θα έρθουν έτοιμοι για να μπουν και να παίξουν αλλά αντιθέτως να χρειάζονται μήνες προετοιμασίας.
κάποιοι γράφουν για την βιασύνη μας να κρίνουμε τον τέηλορ. Χαρακτηριστικά βλέπουμε. κι ευτυχώς έχουμε και τον συμπολίτη του και μπορούμε να κρίνουμε. Ο ένας-ο τζόντζο, έχει παρουσιάσει υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, επιθετική άμυνα έναντι αντιπάλου, αν και κοντός πηδάει ικανοποιητικά στις ψηλές μπάλες, ξέρει να κόβει ικανοποιητικά εσωτερικά, συμμετέχει στο παιχνίδι με τον μπροστινό του και τον πλαινό του. Ο τέηλορ τι μπορεί να κάνει? τι δείχνουν τα χαρακτηριστικά του, οι πρώτες του εικόνες ότι μπορεί να είναι το παιχνίδι του?
οι δύο ιταλοί μακάρι να προσφέρουν. Ωστόσο θα έπρεπε κάποιοι παίκτες-μεταγραφές να ήταν έτοιμοι κι όχι να περιμένουμε να δούμε....
ιβανούσετς ελπίζουμε,
τσάλωφ δεν υπάρχει ελπίδα,
δυστυχώς για άλλη μια μεταγραφική περίοδο ο σύλλογος μας απογοητεύει. Ίσως να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες, πιθανόν. Αλλά πολύ κακοί στο μεταγραφικό παζάρι!
Είμαστε σε ευρωπαικό όμιλο, έχουμε τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, στο κύπελο είμαστε εντός, η ομάδα δείχνει, φανερώνει μεγαλύτερη ετοιμότητα σε σχέση με τις χρονικές περιόδους άλλων, προηγούμενων ετών.
Συνεχίζουμε.....
Επισης, σχετικα με το ποσο μεγαλο κλαμπ ειμαστε εκτος ελλαδας η ακομα και ελλαδα, ισως πρεπιε να χαμηλωσουμε λιγο τον πηχη να το δουμε ξεκαθαρα ως συλλογος ανα τα χρονια και οχι μονον τα τελευταια 10-15. Ο βαζελος διατηρει ακομα μεγαλυτερο ονομα στην πιατσα απο εμας. Οσο και να μη μας αρεσει.
@marsantos δεν θέλω να απαντήσω στο γενικό πλαίσιο του μηνύματος σου,αλλά ακόμα και στα παραδείγματα που έδωσες για τις άλλες ομάδες ,το παράδειγμα της Κούλας είναι τελείως άστοχο.
Επίσης ο αντίπαλος μου είναι ο γάβρος και προτιμάω να κοιτάω περισσότερο τι κάνει αυτός ο οποίος είναι πολύ μπροστά από εμένα στα περίπτερα ποδοσφαιρικα ζητήματα
Επίσης ο αντίπαλος μου είναι ο γάβρος και προτιμάω να κοιτάω περισσότερο τι κάνει αυτός ο οποίος είναι πολύ μπροστά από εμένα στα περίπτερα ποδοσφαιρικα ζητήματα
Και πανω σε αυτο δουλευει και η ομαδα με βαση το μπατζετ που θετουν ετησιως. Πρωτος στοχος εντος το πρωταθλημα (παντα στα οικονομικα πλαισια που θετουν) και μετα οτι καλυτερο μπορουμε στην ευρωπη.Equalizer έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 11:54 Εγώ να τολμήσω να ρωτήσω, γιατί ακριβώς είναι τόσο μεγάλο έγκλημα να θεώρησαν όλοι μαζί πως αξίζει να δώσουν μια ευκαιρία στον Μιχαηλίδη φέτος;
Γιατί είναι τόσο μεγάλο έγκλημα το γεγονός ότι έπαιξε αρχικά εξ αναγκης, αλλά εν τέλει καθιερώθηκε ως αξιόπιστο κεντρικό Μπακ για τις ανάγκες και με τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ ο Κετζιορα;
Εφόσον κρίνεται πως δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να δώσουμε πολλά λεφτά για έναν ακόμα στόπερ, τότε θα κρίνω αυτόν που έχω με βάση αυτά που δείχνει. Όχι με βάση αυτά που θα ήθελα εγώ να δείχνει, ούτε με βάση το πώς πήρε την ευκαιρία
Μιχαηλίδης Κετζιορα Λοβρεν είναι μια μέτρια τριάδα για το Γιουρόπα, μετριοκαλη για Ελλάδα. Στη συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων μας η ποιότητα τους είναι επαρκής.
Σε περίπου 10, από τα 60 ματς κάθε χρόνο, είναι που ζοριζονται
Χτες, δεν ήταν ένα από αυτά.
Καθόμαστε και πασχίζουμε να πούμε ότι φταίει τη μία ο Λουτσεσκου την άλλη η διοίκηση, συνήθως και οι δύο μαζί.
Ο ένας τραβάει προς τη μια, ο άλλος προς την άλλη κατεύθυνση
Κοινή συνισταμένη ή απογοήτευση και ο γκρεμος
Το να βγάζω τα σωψυχα μου επειδή βρήκα αφορμή και επειδή δε μπορώ να διαχειριστώ την απογοήτευση μου με ένα άσχετο θέμα, αυτομάτως μειώνει την ποιότητα της κριτικής μου
Τι να κάνουμε ρε παιδιά και οι μεγαλύτερες ομάδες και αποτυχίες έχουν και ξεφτιλες. Ποδόσφαιρο είναι
Το θέμα είναι η διάρκεια, η συνοχή, η ισορροπία της ομάδας. Αυτά είναι που φέρνουν επιτυχιες
συνεχπως αυτοι οι παιχτες μετριο-καλοι ειναι οτι πρεπει να κυνηγησουν το πρωταθλημα/κυπελλο. Κατι το οποιο και κανουμε καθε χρονο
συντροφε εντελως φιλικα ο γαυρος δεν ειανι ακομα το μονοδικο μου προβλημα. Η κουλα ειναι γιατι ειμαστε ακριβως στο ιδιο επιπεδο. Οταν ξεφυγουμε αγωνιστικα εντελως μακρυα τους, τοτε να κοιταξουμε τον γαυρο. Δεν εχουμε ασφαλες πλεονεκτημα απο την αεκ οποτε και τη θεωρω αμεσο αντιπαλο. και ειδικα φετος φαινεται να ειναι πιο σταθερη απ οτι ηταν με τον αργεντινο κλαψαrenegade έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:04 @marsantos δεν θέλω να απαντήσω στο γενικό πλαίσιο του μηνύματος σου,αλλά ακόμα και στα παραδείγματα που έδωσες για τις άλλες ομάδες ,το παράδειγμα της Κούλας είναι τελείως άστοχο.
Πως γίνεται ρε Τζος να μην του ρίχνω μέρος της ευθύνης για τον κακό μεταγραφικό σχεδιασμό όταν γράφω πως λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Ιβάν, δεν τον παίρνει να πιέσει ιδιαίτερα; Μια δυο σελίδες πριν το έχω γράψει.joshua έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:21 @Blackgr4 ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Ότι ενώ μπορω να συμφωνήσω σε μεγάλο μέρος της κριτικής που ασκείς στη διοίκηση για τον μεταγραφικο σχεδιασμο ,αντίστοιχη έχω ασκήσει και εγω,εσύ δεν θεωρείς πως ευθύνη για μέρος του κακού μεταγραφικου σχεδιασμού εχει και ο ίδιος ο Λουτσεσκου,όπως δεν βρίσκεις ότι έχει ευθύνη όπως του καταλογίζω εγώ στο γιατί παίκτες με αξιόλογα βιογραφικά και επιτυχίες αποτυγχάνουν ο ένας μετα τον αλλο τα τελευταία χρόνια.
Όσο για τους παίκτες με τα αξιόλογα βιογραφικά που αποτυγχάνουν, είναι σχετικό.
Πρώτον τι εννοούμε αξιόλογο βιογραφικό; Του Τσάλοφ είναι ή όχι; Εγώ λέω πως είναι. Δυστυχώς όμως, ότι είχε καταφέρει ήταν ΜΌΝΟ εντός Ρωσίας και πουθενά αλλού. Μπορεί να παίζει ρόλο μπορεί και όχι.
Δεύτερον, είναι πολύ περισσότερες οι περιπτώσεις παικτών με μέτριο βιογραφικό που κατάφερε να τους ανεβάσει, απ' ότι οι περιπτώσεις με αξιόλογο βιογραφικό που καταστράφηκαν στα χέρια του.
Αυτό επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα και από το γεγονός πως στον ΠΑΟΚ έρχονται πολύ συχνά μέτρια βιογραφικά και πολύ σπάνια τόσο αξιόλογα που να λες "δεν γίνεται να μην πιάσει αυτός".
ΥΓ (άσχετο με εσένα).
Όταν στα 100 σου χρόνια που έχεις δηλώσει με ΚΑΘΕ τρόπο πως πας για all in, νταμπλ και Ευρωπαϊκή πορεία, πας να μου παρουσιάσεις τον Μιχαηλίδη ως Μαλντίνι και τον Κεντζιόρα ως αξιόλογο, σταθερότατο, υπερ-αμυντικό σιγουράκι που δεν χρειάζεται και καμιά ιδιαίτερη αλλαγή από πίσω του, εγώ λέω πως με δουλεύεις.
Πάρε το νταμπλ όπως είπες, κάνε και γαμάτη Ευρωπαϊκή πορεία και βγάλε εμένα ρόμπα, που έχω το θάρρος να λέω την άποψη μου ΠΡΙΝ καν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Χορτάσαμε από μετά Χριστόν προφήτες.
μακαρι να επεστρεφε. Χειροτερο αποκλειεται να τα εκανε και τουλαχιστον δοκιμαζε 2-3 σχηματαjoshua έγραψε: Πέμ 18 Σεπ 2025, 12:55 Ο Ίβιτς με βαρ και ξένους διαιτητές έπαιρνε πρωτάθλημα; Πραγματικά τι υπερβολή είναι αυτή ότι θα φύγει ο Λουτσεσκου και θα πέσουμε σε δίνη που θα κρατήσει πολλά χρόνια και εγω δεν ξέρω τι αλλο; Κάπου βάστα...
Ο Μιχαηλίδης σε λίγο καιρό πιθανότατα θα δεχτεί πρόταση από ομάδα της Γερμανίας. Ελπίζω η επιθυμία του να μην φύγει στο εξωτερικό να έχει αλλάξει.
Υγ ο Ίβιτς δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη λύση σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Απλά θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να απογαλακτιστει ο οργανισμός από τον λουτσέσκου όταν αυτός θα φύγει
Υγ ο Ίβιτς δεν μπορεί να θεωρηθεί μόνιμη λύση σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Απλά θα ήταν η καλύτερη επιλογή για να απογαλακτιστει ο οργανισμός από τον λουτσέσκου όταν αυτός θα φύγει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 18 Σεπ 2025, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν παίζει ρόλο μόνο πόσους αριθμητικά έχεις στην ενδεκάδα σου αλλά και πόσοι άλλοι ακόμη πλαισιώνουν αυτούς οι οποίοι να μην είναι έτοιμοι.icue έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 20:00 Η εντεκαδα τι ειχε ρε παιδια; Μονο τρια νεα προσωπα ειχε απο τα οποια μονο τα δυο δεν ηταν στην προετοιμασια. Η ευθυνη του Λουτσεσκου ειναι οτι δεν ετοιμασε την ομαδα για αγωνα, αλλα για πενταημερη.
Δηλαδή είχαμε τρία νέα πρόσωπα συν τον ιβανούσεκ που ψάχνεται, τον τέηλορ με τα φτωχά του προσόντα, τον καμαρά ανέτοιμο, ημιτραυματία.
Πιθανόν σε μια πιο έτοιμη και δομημένη σύνθεση ενδεκάδας η μια δυό νέες προσθήκες να έχουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο ή να μην επηρεάζουν την κεντρική εικόνα του ματς. Μετά θα είχες το πλεονέκτημα να προσθέσεις ως αλλαγή και νέο πρόσωπο στην σύνθεση. Αλλά εμείς παρουσιάσαμε μια εντελώς νέα ομάδα με έναν αντίπαλο από την πρώτη κατηγορία κι όχι από δεύτερη.
Ασφαλώς δεν βοήθησε η κακή κατάσταση του κεντζιόρα, η άυλη παρουσία του μίχα. ΄Οπως επίσης και τα πολλά ατομικά λάθη.
Η ευθύνη βαραίνει προσωπικά τον λούτσε που για μένα προσωπικά όπως προανέφερα θα πρέπει το ροτέησον να είναι πιο προσεκτικό, μελετημένο, περιορισμένο για να βοηθάει την λειτουργία. Να βοηθά κάθε έναν νέο που παίρνει χρόνο και συγχρόνως την ομάδα.
Μήπως δεν γνωρίζαμε ότι μια ήτα, σε αυτό το πρώτο παιχνίδι θα έκανε το έργο της πρόκρισης πιο δύσκολη?
Συνεπώς θα έπρεπε το ροτέησον να ήταν πιο ελεγχόμενο.