Razvan Lucescu V
Re: Razvan Lucescu V
Λούτσε, στρώσ'τους στην δουλειά, διότι έτσι όπως πάει, αυτοί θα ζητούν σε λίγο την κεφαλή σου επί πίνακι.
-
Εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι πως προτιμήθηκε ο μπερδος αντί του χατσιδη, από την αρχή της χρονιάς δεν έχεις καταλήξει με ποιον μικρό θα πορευτείς. Ξεκινήσαμε με μπαλντε (που δεν δικαιούται να παίξει ως γηγενής το ξέρουμε) πήγαμε σε μύθου, μετά σε χατσιδη και επειδή δεν ανταποκρίθηκε στο ημίχρονο που τον έβαλες πήγαμε σε μπερδο που μέχρι χθες έπαιζε με την Κ19 και το παιδί φαίνεται εμφανώς ανέτοιμο και σωματικά και αθλητικά και στα πάντα.
Από εκεί και πέρα η ομάδα εμφανίστηκε λες και πήγε για διακοπές, όλοι πλην του Μπιάνκο. Έχανες στο ημίχρονο και για άλλη μια φορά περίμενες να φας 4 μέχρι να μπουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα ο μειτε ο Τάισον ο Πέλκας και ο μπαμπά.
Ήταν και άτυχος γιατί ο Ντέλιας με τον κεννυ έχουν ίωση και ο Ντεσποντοφ είναι τραυματίας, πιστεύω ότι οι 2 από αυτούς θα έκλειναν το σημερινό ροτεισον. Μπορεί να έπαιζε ο Ντέλιας με τον ΟΦΗ και να έπαιζε ο Πέλκας σήμερα ή το αντίθετο, και ο Ντεσποντοφ σήμερα.
Καλά οποίος από το επιτελείο σου είναι υπεύθυνος για τα στημένα μπορεί να χαρακτηριστεί έως και κατάλληλος, 3-4 γκολ από στημένα φάγαμε και έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη
Από εκεί και πέρα η ομάδα εμφανίστηκε λες και πήγε για διακοπές, όλοι πλην του Μπιάνκο. Έχανες στο ημίχρονο και για άλλη μια φορά περίμενες να φας 4 μέχρι να μπουν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα ο μειτε ο Τάισον ο Πέλκας και ο μπαμπά.
Ήταν και άτυχος γιατί ο Ντέλιας με τον κεννυ έχουν ίωση και ο Ντεσποντοφ είναι τραυματίας, πιστεύω ότι οι 2 από αυτούς θα έκλειναν το σημερινό ροτεισον. Μπορεί να έπαιζε ο Ντέλιας με τον ΟΦΗ και να έπαιζε ο Πέλκας σήμερα ή το αντίθετο, και ο Ντεσποντοφ σήμερα.
Καλά οποίος από το επιτελείο σου είναι υπεύθυνος για τα στημένα μπορεί να χαρακτηριστεί έως και κατάλληλος, 3-4 γκολ από στημένα φάγαμε και έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη
Πήγαμε με τον Μπέρδο, γιατί στη δική του πλευρά στην άμυνα αγωνιζόταν ως αντίπαλος πρώην συμπαίκτης του από την Κ20.
Αν έπαιζε ο Χατσίδης, δεν θα έπαιζε ο Ζίφκοβιτς. Θα έπρεπε να παίξει ο Τάισον για 65 λεπτά, ο οποίος, με βάση τα εργομετρικά, είναι πιο επιβαρυμένος (λόγω ηλικίας και λόγω τραυματισμού) από τον Ζίφκο.
Αν έπαιζε ο Χατσίδης, δεν θα έπαιζε ο Ζίφκοβιτς. Θα έπρεπε να παίξει ο Τάισον για 65 λεπτά, ο οποίος, με βάση τα εργομετρικά, είναι πιο επιβαρυμένος (λόγω ηλικίας και λόγω τραυματισμού) από τον Ζίφκο.
Υπάρχει κανονισμος, αν δε το εμαθες, για τον Μπερδο συγκεκριμενα. Οποτε ατοπη η συγκριση με τον Τζιμα. Ειναι αρχη της χρονιας και ολοι πρεπει να παρουν χρονο. Λογικο να κατεβει με αλλαγες σε αγωνα κυπελλου. Ναι δεν ειναι κοντρα στη φιλοσοφια του, προπερσι που πηραμε πρωταθλημα τα ιδια γινοτανkataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 20:47Καμαρα Μπιανκο εχουν παιξει δεκαδες παιχνιδια μαζι οπως και ο Μπερδος με τον μαγικο μεχρι τωρα Ιβανουσετς.Ο Τζημας δεν επαιρνε λεπτα σε τελειωμενα παιχνιδια κυπελλου γιατι δεν ηταν ετοιμος αλλα ο Μπερδος ....Και τερμα ο Γκουγκεσασβιλι απεναντι σ ενα Λεβαδειακο που χει απο περσι καλη ομαδα.WestBlock4 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:51Δηλαδη με αλλη 11 αδα θα έπαιζες μπαλα?kataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:25 Ειπες οτι αφησες πισω τα περσινα(αρνητικοτητα,νευρα κλπ) και σημερα κατεβασες αυτη την ενδεκαδα?Γιατι?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
Στην άμυνα ηα ηταν κέρβεροι οι βασικοί σου μιχαηλιδης κ κετζιορα. Ο ζιβκοβιτς θα πετούσε φωτιές πλάγια και και και.
Οτι ναναι
Αν ολα τα παραπανω δεν ειναι κοντρα στη "φιλοσοφια Λουτσεσκου" που χουμε ζησει τοσα χρονια σορυ λαθος μου Αλλο ΠΑΟΚ βλεπατε εσεις αλλο εγω
Σόρυ αλλά αν σε τέτοιο ματς με το σκορ στο 2-1 στο ημίχρονο οι παίκτες μου που υποτίθεται ότι πρέπει να σκιστούν για να δείξουν ότι αξίζουν να πάρουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής θα ήμουν εντελώς απογοητευμένος
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που κάνει ο Σαστρε το βασικό σου δίδυμο στα μπακ ο Καμαρά και ο Ιβανουσεκ δεν έχει να κάνει με καμία τακτική και καμιά επιβάρυνση
Πλήρης απογοήτευση
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που κάνει ο Σαστρε το βασικό σου δίδυμο στα μπακ ο Καμαρά και ο Ιβανουσεκ δεν έχει να κάνει με καμία τακτική και καμιά επιβάρυνση
Πλήρης απογοήτευση
- These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
- hasio_john, aivas19
- kataramenos5
Καλα που μας ενημερωσες δε ξερουμε να διαβαζουμε ουτε να μπουμε στο ιντερνετ.aivas19 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 21:11Υπάρχει κανονισμος, αν δε το εμαθες, για τον Μπερδο συγκεκριμενα. Οποτε ατοπη η συγκριση με τον Τζιμα. Ειναι αρχη της χρονιας και ολοι πρεπει να παρουν χρονο. Λογικο να κατεβει με αλλαγες σε αγωνα κυπελλου. Ναι δεν ειναι κοντρα στη φιλοσοφια του, προπερσι που πηραμε πρωταθλημα τα ιδια γινοτανkataramenos5 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 20:47Καμαρα Μπιανκο εχουν παιξει δεκαδες παιχνιδια μαζι οπως και ο Μπερδος με τον μαγικο μεχρι τωρα Ιβανουσετς.Ο Τζημας δεν επαιρνε λεπτα σε τελειωμενα παιχνιδια κυπελλου γιατι δεν ηταν ετοιμος αλλα ο Μπερδος ....Και τερμα ο Γκουγκεσασβιλι απεναντι σ ενα Λεβαδειακο που χει απο περσι καλη ομαδα.WestBlock4 έγραψε: Τετ 17 Σεπ 2025, 19:51
Δηλαδη με αλλη 11 αδα θα έπαιζες μπαλα?
Στην άμυνα ηα ηταν κέρβεροι οι βασικοί σου μιχαηλιδης κ κετζιορα. Ο ζιβκοβιτς θα πετούσε φωτιές πλάγια και και και.
Οτι ναναι
Αν ολα τα παραπανω δεν ειναι κοντρα στη "φιλοσοφια Λουτσεσκου" που χουμε ζησει τοσα χρονια σορυ λαθος μου Αλλο ΠΑΟΚ βλεπατε εσεις αλλο εγω
Προφανως ανφερεσαι στον κανονισμο που απαγορευει να παιξεις αν εισαι κατω των 21
και λεγεσαι Χατσιδης
ΥΓ Τελευταια φορα που απανταω σε ποστ με υφος εορπτολ.
Νομίζω κάτι πεχτηκε εσωτερικά στην ομάδα, στην οποία έχουμε ακούσει να υπάρχει η επιθυμία να προωθούνται πιο πολύ νέοι, και ίσως υπηρξε δυσαρέσκεια για τη μη εμπιστοσύνη στον Τζιμα.. Ε, φέτος θα αποδείξει το αυτονόητο ότι αν βάζεις μεσα νεαρούς αλλοπροσαλλα, χάνεις. Ας βάλει και από την Κ15 να το εμπεδωσουμε.
Στον Τζιμα έκανες λάθος. Τέλος. Όλοι οι προπονητές κάνουν αντίστοιχα στην καριέρα τους. Τώρα πρέπει να μας πουλάει τρέλα to prove his point? Τίποτα δεν αποδυκνυει. Αλλο ταλεντακι άλλο wonderkid. Παίκτης με τις προδιαγραφές του Τζιμα αλλά και το ταλέντο του, βγαίνουν μια στα 10 μη πω 20 χρόνια και κατάφερες να τον έχεις πίσω από Σαματα και Μπραντον, δηλαδή ουτε καν 2ο.
Εγώ δεν τον θέλω εδω και καιρό στον ΠΑΟΚ και δεν περιμένω τη στραβή να το πω, ούτε κρύβομαι. Όσον αφορά τη φετινή δουλειά του, η σούμα είναι θετική, γιατί μας έβαλε στους ομίλους, και έδειξε ότι στρώνει την άμυνα, ενώ έχει το 3/3 στο πρωτάθλημα. Θεωρώ όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικό ρόστερ για πρωταθλητισμό, και δε γίνεται για αλλη μια φορά να βγάλουμε ολους τους παίκτες ανίκανους. Κουρασε αυτό το αφήγημα δίχως δράκο.
Στον Τζιμα έκανες λάθος. Τέλος. Όλοι οι προπονητές κάνουν αντίστοιχα στην καριέρα τους. Τώρα πρέπει να μας πουλάει τρέλα to prove his point? Τίποτα δεν αποδυκνυει. Αλλο ταλεντακι άλλο wonderkid. Παίκτης με τις προδιαγραφές του Τζιμα αλλά και το ταλέντο του, βγαίνουν μια στα 10 μη πω 20 χρόνια και κατάφερες να τον έχεις πίσω από Σαματα και Μπραντον, δηλαδή ουτε καν 2ο.
Εγώ δεν τον θέλω εδω και καιρό στον ΠΑΟΚ και δεν περιμένω τη στραβή να το πω, ούτε κρύβομαι. Όσον αφορά τη φετινή δουλειά του, η σούμα είναι θετική, γιατί μας έβαλε στους ομίλους, και έδειξε ότι στρώνει την άμυνα, ενώ έχει το 3/3 στο πρωτάθλημα. Θεωρώ όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικό ρόστερ για πρωταθλητισμό, και δε γίνεται για αλλη μια φορά να βγάλουμε ολους τους παίκτες ανίκανους. Κουρασε αυτό το αφήγημα δίχως δράκο.
Το αν αυτό το συγκεκριμένο ρόστερ είναι εξαιρετικό και ικανό για πρωταθλητισμό, θα φανεί μόνο αν φύγει ο Λουτσέσκου και με αυτούς τους ίδιους 100% παίκτες έρθει ο επόμενος προπονητής και σαρώσει τα πάντα.
Γι΄αυτό λέω εδώ και καιρό, διώξτε τον να μας λυθούν επιτέλους μια και καλή ΌΛΕΣ οι απορίες...
Γι΄αυτό λέω εδώ και καιρό, διώξτε τον να μας λυθούν επιτέλους μια και καλή ΌΛΕΣ οι απορίες...