Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Re: Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ Τετάρτη 17/9 17:30 COSMOTE SPORT4 HD
Σε ένα ακομή σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Λειβαδιας καλουμαστε να πάρουμε την Νίκη . Πρεπει όλοι όσοι θα παίξουν να τα δώσουν όλα για την Νίκη .Το ροτέισιον δεν πρέπει κατ εμε να είναι μεγαλό 4-5 το πολύ αλλαγές .Το κυπελο βασει πιθανοτήτων πάντα ειανι ο πιο εφικτός τίτλος για εμάς και δεν μας είωαι καθόλου αδιάφορο.

Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
- Equalizer, astral, lkosmid, Jean Valjean
- john4serres
Σε σχεση με τη Βαρκελωνη, η Μαλαγα δεν εχει καθολου υγρασιαjoulu έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 12:42ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.obanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57 Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;![]()
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
on topic: Θα σκοράρει ο Chalov.
Πολυ ωραια πολη και ιδανικη για διακοπες!
@obanebane Παραλιακη ψαροταβερνα, κινητο και ξενη στοιχηματικη, συνηθως εχουν τα ελληνικα παιχνιδια κυπελλου.
Καλα να περασεις!
Sevilla, Sevilla, Sevillaobanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 14:42 Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Μαγαζί με ΠΑΟΚ δεν ξέρω αλλά πήγαμε φέτος Μάλαγα, Κόρδοβα, Γρανάδα (η Αλχαμπρα και το Χενεραλιφε όνειρο), Ρόντα, Σετενιλ ντε λας μποντεγκας και περπατήσαμε το καμινέτο ντελ ρει και περάσαμε υπέροχα.lkosmid έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27Σε σχεση με τη Βαρκελωνη, η Μαλαγα δεν εχει καθολου υγρασιαjoulu έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 12:42ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.obanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57 Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;![]()
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
on topic: Θα σκοράρει ο Chalov.Σαν να συγκρινεις την Δραμα με τη Θεσσαλονικη ενα πραγμα!
Πολυ ωραια πολη και ιδανικη για διακοπες!
@obanebane Παραλιακη ψαροταβερνα, κινητο και ξενη στοιχηματικη, συνηθως εχουν τα ελληνικα παιχνιδια κυπελλου.
Καλα να περασεις!
Είχαμε πάει Μάρτιο και ο κόσμος είχε ήδη αρχίσει την ηλιοθεραπεία στις παραλίες. Υπέροχος καιρός.
Τώρα που το σκέφτομαι, έχει στην Μάλαγα μια ταβέρνα που λέγεται Saloniki πάνω στον πεζόδρομο στην παραλία! Δεν θυμάμαι αν έχουν τηλεοράσεις.
Μόνο Σεβίλη δεν πήγαμε, αλλά έχουμε κλείσει τριήμερο αρχές Νοέμβρη για να κλείσουμε με Ανδαλουσία.
Η αποστολή για αυριο:
Γκουγκεσασβίλι , Τσιφτσής , Σάστρε , Κένι , Κεντζιόρα , Βολιάκο , Μιχαηλίδης , Θυμιάνης , Μπάμπα , Τέιλορ , Μεϊτέ , Καμαρά , Μπιάνκο , Πέλκας , Ιβανούσετς , Τάισον , Μπέρδος , Α.Ζίβκοβιτς , Χατσίδης , Τσάλοφ , Μύθου .

Γκουγκεσασβίλι , Τσιφτσής , Σάστρε , Κένι , Κεντζιόρα , Βολιάκο , Μιχαηλίδης , Θυμιάνης , Μπάμπα , Τέιλορ , Μεϊτέ , Καμαρά , Μπιάνκο , Πέλκας , Ιβανούσετς , Τάισον , Μπέρδος , Α.Ζίβκοβιτς , Χατσίδης , Τσάλοφ , Μύθου .
Εκτος οι Κωσταντελιας, Παβλενκα, Λοβρεν, Γιακουμακης, Οζντοεφ και Ντεσποτοφ.
-
Paok1926 + male-sykies
- rade paprica
- Σουριναμέζος
Περίμενα Μεϊτέ εκτός αποστολής για ξεκούραση και Οζντόεφ μέσα, αλλά φαίνεται ότι ο Ραζβάν προσπαθεί να πιάσει ο Σου τις συμμετοχές για την αυτόματη ανανέωση από τον Οκτώβριο να έχει το κεφάλι του ήσυχο 
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Kourdos
Πιστεύω θα δούμε Μπιάνκο Καμαρά στο κέντρο.
Σίγουρος ο Χατσίδης.
Στα σεντερ μπάκ ο Κετζιόρα ίσως με τον Βολιάκο.
Στο 10 Ιβανούσετς
Ο Τάισον μέσα.
Οι Σάστρε Τέιλορ στα άκρα.
Και φυσικά ο Γκούγκε.
Φόρ ο μεγάλος Τσάρος.
Σίγουρος ο Χατσίδης.
Στα σεντερ μπάκ ο Κετζιόρα ίσως με τον Βολιάκο.
Στο 10 Ιβανούσετς
Ο Τάισον μέσα.
Οι Σάστρε Τέιλορ στα άκρα.
Και φυσικά ο Γκούγκε.
Φόρ ο μεγάλος Τσάρος.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ομαδα θα πάει με την λογική των φιλικών προετοιμασίας άλλαξαν δίδυμα/εντεκάδες ή θα γίνει μικρο ροτεσιον σε σπάσιμο διδυμων.
Εγώ πιστεύω θα δούμε:
Γκουγκεσασβίλι
Σαστρε Κετζιορα Μιχαiλιδης Τειλορ
Κάμαρα Μειτε
Χατσιδης Πέλκα Ιβανούσετς
Τσαλωφ
Πιο πολύ θα πίστευα ως εναλακτικη ξεκινησει Θυμιανης αντί Μειτε παρά ο Ιταλός, όπως και Τάισον αντί Ιβανουσετς ώστε να υπάρχει στο πάγκο παίκτης για αλλαγή στο 10.
Εγώ πιστεύω θα δούμε:
Γκουγκεσασβίλι
Σαστρε Κετζιορα Μιχαiλιδης Τειλορ
Κάμαρα Μειτε
Χατσιδης Πέλκα Ιβανούσετς
Τσαλωφ
Πιο πολύ θα πίστευα ως εναλακτικη ξεκινησει Θυμιανης αντί Μειτε παρά ο Ιταλός, όπως και Τάισον αντί Ιβανουσετς ώστε να υπάρχει στο πάγκο παίκτης για αλλαγή στο 10.
Σκίστε τους κομπλεξικούς χωριάτες-δούλους, έτσι (και) για το περσινό με τα εισιτήρια και τις προβληματικές κερκίδες μόνο στο δικό μας ματς ενώ με το ποκ ήταν όλα οκ πριν και μετά.