Σε σχεση με τη Βαρκελωνη, η Μαλαγα δεν εχει καθολου υγρασιαjoulu έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 12:42ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.obanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57 Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;![]()
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
on topic: Θα σκοράρει ο Chalov.
Sevilla, Sevilla, Sevillaobanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 14:42 Γαμάτη πόλη η Μαλαγα ,εχει λίγο ζέστη και την σχετική υγρασία αλλα νορμάλ, θα είμαι ενα 10ημερο Ανδαλουσία θα περάσω απο πολλές πόλεις.
Θα τα λέμε,θα σας γράψω και για την Μπετουλα εντυπώσεις.
Συγνώμη για το off topic.
Μαγαζί με ΠΑΟΚ δεν ξέρω αλλά πήγαμε φέτος Μάλαγα, Κόρδοβα, Γρανάδα (η Αλχαμπρα και το Χενεραλιφε όνειρο), Ρόντα, Σετενιλ ντε λας μποντεγκας και περπατήσαμε το καμινέτο ντελ ρει και περάσαμε υπέροχα.lkosmid έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 15:27Σε σχεση με τη Βαρκελωνη, η Μαλαγα δεν εχει καθολου υγρασιαjoulu έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 12:42ω ρε φίλε, ήμουν εκεί τον Ιούλιο, η χειρότερη υγρασία που έχω φάει στην ζωή μου. Ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα.obanebane έγραψε: Τρί 16 Σεπ 2025, 11:57 Χαιρετισμούς απα Μαλαγα,ξέρει κανα στέκι κανένας να δούμε ΠΑΟΚΑΡΑ;![]()
Την Παρασκευή έχω κατασκοπία Ρεάλ Μπέτις,θα την δω την ομαδουλα αυτή που θα σκίσει ο μεγάλος ΠΑΟΚ,απέναντι στην περσινή μας αντίπαλο.
on topic: Θα σκοράρει ο Chalov.Σαν να συγκρινεις την Δραμα με τη Θεσσαλονικη ενα πραγμα!
Πολυ ωραια πολη και ιδανικη για διακοπες!
@obanebane Παραλιακη ψαροταβερνα, κινητο και ξενη στοιχηματικη, συνηθως εχουν τα ελληνικα παιχνιδια κυπελλου.
Καλα να περασεις!