14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μεσοαμυντικα μια χαρα, μεσοεπιθετικα απεχει ετη φωτος απο τον εαυτο του. Πρεπει να βρουν κ αλλο εκτελεστή πεναλτι, σβαμπ δεν υπαρχει αλλα ο ζιφκο αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα καλα του
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Αν και πεσμενος φετος,παραμενει πολυτιμος και χρησιμοτατος..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- theo-drama
11 στα 16 πέναλτι έχει ο Γιακουμάκης στην καριέρα του, χαμηλό ποσοστό και μάλιστα έχασε αυτό που μας απέκλεισε με τη Γεωργίαmarsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
-
Νομίζω προβληματική εμφάνιση στο τομέα παραγωγής παιχνιδιού αλλά πολύ καλή στο κομμάτι καλυψεων ,βοηθειών κλπ.
Χρήσιμη πληροφορία Kal4.Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 08:1711 στα 16 πέναλτι έχει ο Γιακουμάκης στην καριέρα του, χαμηλό ποσοστό και μάλιστα έχασε αυτό που μας απέκλεισε με τη Γεωργίαmarsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
Βλέπω όμως πως όταν είχε το ρόλο βασικού εκτελεστή είχε 9 στα 10 σε μία ολόκληρη χρονιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική επίδοση.
-
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Το εγραψα κ στο τοπικ του Λουτσε, μπας κ με ακούσει.

Για τον Γιακουμάκη το είπα, για να έπαιρνε κ ψυχολογια.
Θα ήταν κι αυτό πολύ σημαντικό.theo-drama έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 10:20 ...
Για τον Γιακουμάκη το είπα, για να έπαιρνε κ ψυχολογια.
Φάνηκε χθες από τη φάτσα του, ειδικά μετά το χαμένο τετ α τετ που σφυρίχτηκε offside πως είχε ψιλοστραβώσει που δεν του καθόταν καμία φάση. Το ψάχνει το γκολ έντονα.
Παίζει να μην έχει χάσει άλλο Αντριγια όσο είναι σε μας.
Απλα συνήθως τον στέλνει από την άλλη
Διορθώστε με αν κάτι δεν θυμάμαι
Απλα συνήθως τον στέλνει από την άλλη
Διορθώστε με αν κάτι δεν θυμάμαι
Σεζόν 23-24 βλέπω έχει χάσει penalti
Γενικά όμως μιλάμε για παίκτη με πολύ λίγες εκτελέσεις.
Από τη στιγμή που δεν έχεις κάποιον σούπερ εκτελεστή όπως είχες τα προηγούμενα χρόνια με τον αυστριακό , καλό είναι να το βαράνε τα for σου
Γενικά όμως μιλάμε για παίκτη με πολύ λίγες εκτελέσεις.
Από τη στιγμή που δεν έχεις κάποιον σούπερ εκτελεστή όπως είχες τα προηγούμενα χρόνια με τον αυστριακό , καλό είναι να το βαράνε τα for σου