14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μεσοαμυντικα μια χαρα, μεσοεπιθετικα απεχει ετη φωτος απο τον εαυτο του. Πρεπει να βρουν κ αλλο εκτελεστή πεναλτι, σβαμπ δεν υπαρχει αλλα ο ζιφκο αυτη τη στιγμη δεν ειναι στα καλα του
- ΑποστόληςΑ
Εγω σας τα εχω ξαναπει. 2 μωρα στο σπιτι. Δεν χρειαζεται να πουμε κατι αλλο.
Οι παθοντες καταλαβαινουν

Οι παθοντες καταλαβαινουν

- Amsterdamer_87
Αν και πεσμενος φετος,παραμενει πολυτιμος και χρησιμοτατος..
- These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post:
- theo-drama
11 στα 16 πέναλτι έχει ο Γιακουμάκης στην καριέρα του, χαμηλό ποσοστό και μάλιστα έχασε αυτό που μας απέκλεισε με τη Γεωργίαmarsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
-
Νομίζω προβληματική εμφάνιση στο τομέα παραγωγής παιχνιδιού αλλά πολύ καλή στο κομμάτι καλυψεων ,βοηθειών κλπ.
Χρήσιμη πληροφορία Kal4.Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 08:1711 στα 16 πέναλτι έχει ο Γιακουμάκης στην καριέρα του, χαμηλό ποσοστό και μάλιστα έχασε αυτό που μας απέκλεισε με τη Γεωργίαmarsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Ανεξάρτητα με το σημερινό ο Γιακουμάκης έχει διατελέσει σε προηγουμενη ομάδα εκτελεστής και μάλιστα έχει ποικιλία στα χτυπήματα του.
Βλέπω όμως πως όταν είχε το ρόλο βασικού εκτελεστή είχε 9 στα 10 σε μία ολόκληρη χρονιά. Αυτή είναι μια εξαιρετική επίδοση.
-
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε: Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:07 Νομίζω δεν πρέπει να είναι αυτός ο βασικός εκτελεστής.
Το εγραψα κ στο τοπικ του Λουτσε, μπας κ με ακούσει.

Για τον Γιακουμάκη το είπα, για να έπαιρνε κ ψυχολογια.
Θα ήταν κι αυτό πολύ σημαντικό.theo-drama έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 10:20 ...
Για τον Γιακουμάκη το είπα, για να έπαιρνε κ ψυχολογια.
Φάνηκε χθες από τη φάτσα του, ειδικά μετά το χαμένο τετ α τετ που σφυρίχτηκε offside πως είχε ψιλοστραβώσει που δεν του καθόταν καμία φάση. Το ψάχνει το γκολ έντονα.