Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα μπάσκετ...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση

Δημοσίευση από wickerman »

gika έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:14
wickerman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:04 Ναι φίλε, δεν είναι οι μισθοί πείνας, οι μηδενικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, το εξαιρετικά χαμηλό βιοτικό επιπεδο, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ευθύνεται για το ότι φεύγει εκτός χώρας η μορφωμένη νεολάια μας. Υπήρχε κάποιος που είχε το ταλέντο που έχει ο Γιάννης και δεν προωθήθηκε λόγω του ότι είναι Έλληνας; Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Τελείως ακραίο παράδειγμα και καθόλου κατάλληλο για τη συζήτηση ο Γιάννης. Το παιδί είναι φαινόμενο.
Ειρωνικά το γράφω ρε. :mrgreen:
My bad.
Κal4

Δημοσίευση από Κal4 »

Guitarman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Μα.ειναι δυνατον η εθνική των ΗΠΑ να μην έχει μόνο native Americans?
Το κράτος των ΗΠΑ ιδρύθηκε αποκλειστικά από λευκούς.
Κal4

Δημοσίευση από Κal4 »

Montrealiotis έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Εμένα οι γιοι μου (οι οποίοι γεννήθηκαν στον Καναδά) παίζουν-θα παίξουν χοκει, αν ποτέ φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να πάνε στην εθνική Καναδά επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν Ελλάδα; Ή δεν πειράζει επειδή εμείς είμαστε λευκοί και δεν θα πολυ φαίνεται η διαφορά;
Ευτυχώς να λες που οι Ινδοί που έχουν κατακλύσει τον Καναδά δεν παίζουν χόκεϊ.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 18:20
Guitarman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Μα.ειναι δυνατον η εθνική των ΗΠΑ να μην έχει μόνο native Americans?
Το κράτος των ΗΠΑ ιδρύθηκε αποκλειστικά από λευκούς.
Τελικά μας νοιάζει το κράτος ή η φυλή;
Μπερδεύτηκα...
These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Εγώ περνάω πολύ ωραία πάντως :roll:
These users thanked the author sn0ufel4 for the post (total 2):
st4this, Tolaros
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 18:23
Montrealiotis έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Εμένα οι γιοι μου (οι οποίοι γεννήθηκαν στον Καναδά) παίζουν-θα παίξουν χοκει, αν ποτέ φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να πάνε στην εθνική Καναδά επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν Ελλάδα; Ή δεν πειράζει επειδή εμείς είμαστε λευκοί και δεν θα πολυ φαίνεται η διαφορά;
Ευτυχώς να λες που οι Ινδοί που έχουν κατακλύσει τον Καναδά δεν παίζουν χόκεϊ.
Το διαφορετικό έχουν οι Ινδοί, από εμένα και την οικογένεια μου; (Παππού προς παππού Ελληνες!)
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Κάνετε και εσείς τώρα συζήτηση με επιχειρήματα με κάποιον που επειδή δεν του αρέσει η αλήθεια σε ένα επιχείρημα καταφεύγει στο αυτά τα λένε οι αριστεροί ..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

PAOK_Antarctica έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 14:47 Μπαν, μπούλο και προχωράμε.
Ρατσιστικές μλκιες όχι εδώ μέσα
These users thanked the author sn0ufel4 for the post:
Rexaris
Άβαταρ μέλους
Jean Valjean

Δημοσίευση από Jean Valjean »

Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:39
Jean Valjean έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 16:42
Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 16:33

Το ότι η κάθε φυλή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ορατά στο γυμνό μάτι και αντιληπτά και από νήπιο, είναι ρατσιστικό;
Ρατσισμός δεν είναι η ύπαρξη διαφορών, ρατσισμός είναι η αναγωγή των διαφορών σε κριτήριο επιλογής ή αξιολόγησης.
Το καταλαβαίνεις η να στο ζωγραφίσω;
Ερώτηση: θα είχες πρόβλημα αν σε 10 χρόνια όλη η ελληνική ομάδα αποτελούνταν μόνο από παιδιά Αφρικανών μεταναστών;
Από αυτό που έγραψα τι καταλαβαίνεις; θα είχα ή δεν θα είχα;
Επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις σου απαντώ, δεν θα είχα πρόβλημα, κανένα πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
IBAN

Δημοσίευση από IBAN »

Το μπακετ έχει ανέβει επίπεδό στην Ευρώπη χάρις σ' αυτά τα παιδιά με καταγωγή από την Αφρική. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ την Εθνική χωρίς τον Γιάννη, θα ήταν τραγική. Και συγκινούμαι περισσότερο όταν βλέπω τα αδέλφια Αντετοκοϋνμπο να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο.

Από την άλλη μην το ξεφτιλίζουμε τελείως το ζήτημα. Όταν λέμε ινδοευρωπαική φυλή ξερουμε τι εννοούμε, το ίδιο με την ασιατική και την αφρικανική. Τι τον ρωτάτε πως φαντάζεται τον ευρωπαίο;

Απ' εκεί και πέρα, αυτό με τον έναν νατουραλιζέ είναι τεράστια βλακεία και πρέπει να καταργηθεί.

Τέλος , για να δω αν κόβει τον μάτι σας, καποιος παικτης της Τουρκίας είναι φανερά θηλυπρεπής, gay δηλαδή. Φυσικά στο ομοφοβικό περιβάλλον της Τουρκίας δεν πρόκειται να το αποκαλύψει ποτέ και θα καταπιεζεται. Αν κάποιος τον βρήκε ας το αποκαλύψει.
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

ΜΑΚΑΡΙ η εθνικη να κατεβαινε και με 12 παιδια μεταναστών αν είναι να παίζουν με το παθος που παίζουν οι Αντετοκουνμπο για την Ελληνική φανέλα. Ασε τον Παπαγιαννη και τον Ρογκαβοπουλο να κανουν πεισματακια και να το παίζουν φίρμες.

Όταν ο Κώστας Αντετοκουνμπο με το μισό ταλέντο του Παπαγιαννη ματώνει και τρελαίνεται για την ομαδα, ναι μακάρι να ειχα άλλους 11 τέτοιους.

Και προσωπικά ειμαι παρα πολυ περήφανος που ηγέτης αυτής της ομάδας ειναι ενας αθλητής και άνθρωπος με Α κεφάλαιο, οπως ο Γιάννης. Παρά πολυ περήφανος. Γιατι το ήθος δεν εχει να κανει με το χρώμα ούτε με την καταγωγή φιλε. Ο Γιάννης ειναι πρότυπο που θα επρεπε να έχουν ολα τα παιδάκια. Αν απο ολα αυτά που πρεσβεύει ο Γιάννης εσυ κρατάς το χρώμα του τότε ναι είσαι ρατσιστής και μισανθρωπος.
These users thanked the author Michael Scott for the post:
joulu
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα μπάσκετ”