My bad.gika έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:14Ειρωνικά το γράφω ρε.wickerman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:04 Ναι φίλε, δεν είναι οι μισθοί πείνας, οι μηδενικές προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, το εξαιρετικά χαμηλό βιοτικό επιπεδο, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που ευθύνεται για το ότι φεύγει εκτός χώρας η μορφωμένη νεολάια μας. Υπήρχε κάποιος που είχε το ταλέντο που έχει ο Γιάννης και δεν προωθήθηκε λόγω του ότι είναι Έλληνας; Τι ακριβώς συζητάμε τώρα; Τελείως ακραίο παράδειγμα και καθόλου κατάλληλο για τη συζήτηση ο Γιάννης. Το παιδί είναι φαινόμενο.![]()
Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Το κράτος των ΗΠΑ ιδρύθηκε αποκλειστικά από λευκούς.Guitarman έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Μα.ειναι δυνατον η εθνική των ΗΠΑ να μην έχει μόνο native Americans?
Ευτυχώς να λες που οι Ινδοί που έχουν κατακλύσει τον Καναδά δεν παίζουν χόκεϊ.Montrealiotis έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Εμένα οι γιοι μου (οι οποίοι γεννήθηκαν στον Καναδά) παίζουν-θα παίξουν χοκει, αν ποτέ φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να πάνε στην εθνική Καναδά επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν Ελλάδα; Ή δεν πειράζει επειδή εμείς είμαστε λευκοί και δεν θα πολυ φαίνεται η διαφορά;
- PAOK_Antarctica
Τελικά μας νοιάζει το κράτος ή η φυλή;
Μπερδεύτηκα...
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post:
- astral
- Montrealiotis
Το διαφορετικό έχουν οι Ινδοί, από εμένα και την οικογένεια μου; (Παππού προς παππού Ελληνες!)Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 18:23Ευτυχώς να λες που οι Ινδοί που έχουν κατακλύσει τον Καναδά δεν παίζουν χόκεϊ.Montrealiotis έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:49 Εμένα οι γιοι μου (οι οποίοι γεννήθηκαν στον Καναδά) παίζουν-θα παίξουν χοκει, αν ποτέ φτάσουν σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να πάνε στην εθνική Καναδά επειδή οι γονείς τους γεννήθηκαν Ελλάδα; Ή δεν πειράζει επειδή εμείς είμαστε λευκοί και δεν θα πολυ φαίνεται η διαφορά;
-
Κάνετε και εσείς τώρα συζήτηση με επιχειρήματα με κάποιον που επειδή δεν του αρέσει η αλήθεια σε ένα επιχείρημα καταφεύγει στο αυτά τα λένε οι αριστεροί ..
- Jean Valjean
Από αυτό που έγραψα τι καταλαβαίνεις; θα είχα ή δεν θα είχα;Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 17:39Ερώτηση: θα είχες πρόβλημα αν σε 10 χρόνια όλη η ελληνική ομάδα αποτελούνταν μόνο από παιδιά Αφρικανών μεταναστών;Jean Valjean έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 16:42Ρατσισμός δεν είναι η ύπαρξη διαφορών, ρατσισμός είναι η αναγωγή των διαφορών σε κριτήριο επιλογής ή αξιολόγησης.Κal4 έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 16:33
Το ότι η κάθε φυλή έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά ορατά στο γυμνό μάτι και αντιληπτά και από νήπιο, είναι ρατσιστικό;
Το καταλαβαίνεις η να στο ζωγραφίσω;
Επειδή μάλλον δεν καταλαβαίνεις σου απαντώ, δεν θα είχα πρόβλημα, κανένα πρόβλημα.