Razvan Lucescu V

Απάντηση
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu V

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:00 δεν κουραστήκατε ...μετα τα τόσα χρόνια...και λέτε τα ιδια και τα ίδια??

αυτός ...γράφει...νίκες και εσείς νομίζετε οτι αυτοί που δεν παίζουν είναι καλύτεροι απο τους άλλους...που παίζουν...

Σε μένα τα λες ρε πρώην παπατζη...

Βαρέθηκα να μου τη λες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

tad έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 11:04 Όλα καλά από ότι φαίνεται από τα αποτελέσματα στον πλανήτη ΠΑΟΚ ...

για εμένα μία μεγάλη χαρά που η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της ... αλλά πάλι ένα ξενέρωμα για την εξέλιξη της ...

Ο κοουτς συνεχίζει εκεί που ήταν πάντα ... απαξίωση όλων των ταλαντούχων νεαρών παιχτών ... που περνάνε σαν σταματημένους άλλους που χρησιμοποιεί και η ομάδα πάλι συνεχίζει χωρίς εξέλιξη ...

ξέρω τι θα πείτε πάλι, ότι η ομάδα κερδίζει και ότι αν χρησιμοποιούσε τους πιτσιρικάδες θα διακινδύνευε κλπ ... εμείς λοιπόν που πιστεύουμε το αντίθετο τι έχουμε να αντιπαραβάλουμε ? τίποτα γιατί καταντάει κουραστικό να λες ότι κοουτς όπως ο Μεντιλίμπαρ και δεκάδες άλλοι παίζουν με τους νέους ...

Για εμένα δεν γίνεται να μην παίζουν τα καθαρόαιμα Μπάλντε και Χατσίδης και να παίζει ο Ιβανούσετς (πρώην παίχτης με τέτοιες εντάσεις)... Δεν γίνεται να μην παίζει ο Μπαταούλας και να παίζει ο Λόβρεν ... δεν γίνεται να βάζεις ακόμα τον Τσάλοφ, ιδίως σε τέτοια ματς ...

αλλά τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα ... τέλος πάντων ...

Αν θα θέλαμε να βλέπουμε παραπάνω Μπαλντέ και Χατσίδη, θα έπρεπε να μην είχαμε πάρει Ιβανούσεκ. Και αν θα θέλαμε παραπάνω Μπαταούλα θα έπρεπε ή να είχαμε αποδεσμεύσει Λόβρεν ή να μην παίρναμε τον Ιταλό.

Δεν γίνεται η ομάδα να πληρώνει ακριβούς παίκτες για να είναι στην ιεραρχία πίσω από τον κάθε Μπαταούλα. Γιατί τους ξενερώνεις και γιατί η πιάτσα μιλάει και του χρόνου δεν θα έρχονται στον ΠΑΟΚ ούτε οι τριτοτέταρτες επιλογές μεταγραφικών στόχων.

Επίσης δεν υπάρχει ομάδα που αν τις χάριζες Ιβάνουσεκ ή Χατσίδη, θα διάλεγε τον δεύτερο. Να είμαστε και κάπου ρεαλιστές.

Από όσους νέους δεν χρησιμοποίησε ο Ράζβαν μόνο ο Τζίμας κάνει καριέρα. Όσοι άλλοι άξιζαν, είχαν την φανέλα βασικού σπίτι τους πριν κάνουν το επόμενο βήμα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

theo-drama έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:09
abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:00 δεν κουραστήκατε ...μετα τα τόσα χρόνια...και λέτε τα ιδια και τα ίδια??

αυτός ...γράφει...νίκες και εσείς νομίζετε οτι αυτοί που δεν παίζουν είναι καλύτεροι απο τους άλλους...που παίζουν...

Βαρέθηκα να μου τη λες.
εγω ειμαι ο παπατζης?

15 έπιασε ο μήνας και εσυ ακόμη έρχεσαι θεσ/νικη
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν κανει καλο ουτε στην ομαδα ουτε στα παιδια αυτες οι συγκρισεις.

Ασε που οι περισσότεροι θα πάρουν το χρονο τουσ σε επομενα παιχνιδια, ειδικα στο κυπελλο.

"Απαξίωση" δεν προκυπτει απο πουθενα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:28
theo-drama έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 12:09

Βαρέθηκα να μου τη λες.
εγω ειμαι ο παπατζης?

15 έπιασε ο μήνας και εσυ ακόμη έρχεσαι θεσ/νικη

Υπολόγισα χωρίς τους καύσωνες, καθότι συνεχίζονται κι εγώ είμαι από τους λιγους, που προτιμώ τους Χειμώνες, καθότι ψιλό βουνίσιος.

Αναβάλλεται για παρέλαση κοντά, ο ερχομός μου στη μάνα Σαλονικη, μαζί με τον Ρασβον θα κάνουμε....

Θα σου πω πιο νωρίς, για τα υπόλοιπα.
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Κάτι που νομίζω δεν έχει ειπωθεί έως τώρα, είναι πως από τα 10 γκολ που έχει σκοράρει η ομάδα τα 8 είναι από παίχτες που έπαιζαν στον άξονα τη στιγμή επίτευξης του γκολ(πλην του γκολ του Despodov και το 5-0 του Πέλκα επί της Ριέκα που έπαιζε, έστω τυπικά, δεξί εξτρέμ εκείνη τη στιγμή). Είναι κάποια διαφοροποίηση στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα άραγε ή απλά έτυχε; Θα φανεί στο μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Δευ 15 Σεπ 2025, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Επειδή δεν έβαλε επιθετικό τρίο τους Χατσίδη, Μύθου και Μπαλντέ, τρώει τους νέους και χρησιμοποίησε τον ντεφορμέ Ζίφκοβιτς και τους βαδιστές Τσάλωφ και Τάισον. Αν τους χρησιμοποιήσει, που δεν τον έχω για χαζό να βάλει και τους 3 μαζί ενδεκάδα ή έστω δύο μαζί, γκρίνια γιατί σε ματς που καίνε βάζει αμούστακα παιδιά.
Σίγουρα την Τετάρτη πρέπει να έχει επί 90΄ ένα παίκτη κάτω των 22, μάλλον Μύθου βλέπω εναλλακτικά με Χατσίδη. Πολύ δύσκολα Μπαταούλα που δεν έχει καν πάρει επίσημο αγώνα με την Α΄ ομάδα.
Το λάθος του Λουτσέσκου χθες κατά την άποψή μου ήταν το ότι κράτησε επί 89΄ τον Τάισον που από την κούραση μετά το 60΄πατούσε την γλώσσα του και μετά το χαμένο πέναλτι χτυπούσαν από την αριστερή μας πλευρά, με τον Μπάμπα να μην παίρνει βοήθειες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Και τους 3 κανονικά πρέπει να βάλει κατά τη γνώμη μου στη Λιβαδειά.
Και Μύθου και Μπαταούλα και Χατσίδη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”