tad έγραψε: Δευ 15 Σεπ 2025, 11:04
Όλα καλά από ότι φαίνεται από τα αποτελέσματα στον πλανήτη ΠΑΟΚ ...
για εμένα μία μεγάλη χαρά που η ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της ... αλλά πάλι ένα ξενέρωμα για την εξέλιξη της ...
Ο κοουτς συνεχίζει εκεί που ήταν πάντα ... απαξίωση όλων των ταλαντούχων νεαρών παιχτών ... που περνάνε σαν σταματημένους άλλους που χρησιμοποιεί και η ομάδα πάλι συνεχίζει χωρίς εξέλιξη ...
ξέρω τι θα πείτε πάλι, ότι η ομάδα κερδίζει και ότι αν χρησιμοποιούσε τους πιτσιρικάδες θα διακινδύνευε κλπ ... εμείς λοιπόν που πιστεύουμε το αντίθετο τι έχουμε να αντιπαραβάλουμε ? τίποτα γιατί καταντάει κουραστικό να λες ότι κοουτς όπως ο Μεντιλίμπαρ και δεκάδες άλλοι παίζουν με τους νέους ...
Για εμένα δεν γίνεται να μην παίζουν τα καθαρόαιμα Μπάλντε και Χατσίδης και να παίζει ο Ιβανούσετς (πρώην παίχτης με τέτοιες εντάσεις)... Δεν γίνεται να μην παίζει ο Μπαταούλας και να παίζει ο Λόβρεν ... δεν γίνεται να βάζεις ακόμα τον Τσάλοφ, ιδίως σε τέτοια ματς ...
αλλά τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα ... τέλος πάντων ...
Αν θα θέλαμε να βλέπουμε παραπάνω Μπαλντέ και Χατσίδη, θα έπρεπε να μην είχαμε πάρει Ιβανούσεκ. Και αν θα θέλαμε παραπάνω Μπαταούλα θα έπρεπε ή να είχαμε αποδεσμεύσει Λόβρεν ή να μην παίρναμε τον Ιταλό.
Δεν γίνεται η ομάδα να πληρώνει ακριβούς παίκτες για να είναι στην ιεραρχία πίσω από τον κάθε Μπαταούλα. Γιατί τους ξενερώνεις και γιατί η πιάτσα μιλάει και του χρόνου δεν θα έρχονται στον ΠΑΟΚ ούτε οι τριτοτέταρτες επιλογές μεταγραφικών στόχων.
Επίσης δεν υπάρχει ομάδα που αν τις χάριζες Ιβάνουσεκ ή Χατσίδη, θα διάλεγε τον δεύτερο. Να είμαστε και κάπου ρεαλιστές.
Από όσους νέους δεν χρησιμοποίησε ο Ράζβαν μόνο ο Τζίμας κάνει καριέρα. Όσοι άλλοι άξιζαν, είχαν την φανέλα βασικού σπίτι τους πριν κάνουν το επόμενο βήμα.